Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 925 — Lucas Scott
Jól van Zsótérkám:

“Minimum három pontra rászolgáltunk.”

Akkor oké. Vajon maximum mennyire szolgaltatok rá?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Kint voltam, de mivel nem jutott hely a Táborba, ezért a hazai szektorba vettünk jegyet😃de soha többet 😂
A győztes gólnál após úgy fogott le 🤣🤣🤣
A vezető gólnál nem a bedobást reklamálták, hanem szabálytalanságot, de a partjelző nem jelzett, Andó se fújt, így végeztük el gyorsba…
Amúgy a kispesti találat előtt sem volt szabálytalanság, csak mivel az 5.percben kicsúszott a kezéből a meccs, érezhető volt, hogy amint esély lesz rá, mindkét kaput körbelöveti😃 A szöglet meg vicc, de hát ez van😃
Amúgy soha többet nem ülök be a kispesti szektorba, komolyan féltem, eszméletlen elvetemült emberek voltak 😃
A mi oldalunkon a partjelző iszonyat király arc volt, 30 kiló volt vasággyal, szarrá dobálták, locsolták, köpködték, ő meg egyesével kirugdosta a poharakat a vonalon túlra 😃
Mögöttünk gyerekek.. hát, most már értem miért káromkodnak annyit az óvodában/iskolában 😃😃😃
#JC6
De te amugy mit gondoltal, vastapssal gazsulalva fognak teged ott fogadni?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
Évek óta most először nem kell úgy ráfordulni a derbihétre, hogy azt számolgassuk, mennyire tömnek ki minket a zöldek. Simán elfelejtettem már, milyen érzés...
bergerdani
Kitömés nem volt eddig se, unalmas meccseken kaptunk ki egy-két góllal szerintem.
több mint 3 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Évek óta most először nem kell úgy ráfordulni a derbihétre, hogy azt számolgassuk, mennyire tömnek ki minket a zöldek. Simán elfelejtettem már, milyen érzés...

Mindig jövőre
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Andó-Szabó már 2014-15 körül is messze a legszarabb mennyei bíró volt, nem kell az ilyen meccsein meglepődni.

Kint voltam, de mivel nem jutott hely a Táborba, ezért a hazai szektorba vettünk jegyet😃de soha többet 😂
A vezető gólnál nem a bedobást reklamálták, hanem szabálytalanságot, de a partjelző nem jelzett, Andó se fújt, így végeztük el gyorsba…
Amúgy a kispesti találat előtt sem volt szabálytalanság, csak mivel az 5.percben kicsúszott a kezéből a meccs, érezhető volt, hogy amint esély lesz rá, mindkét kaput körbelöveti😃 A szöglet meg vicc, de hát ez van😃
Amúgy soha többet nem ülök be a kispesti szektorba, komolyan féltem, eszméletlen elvetemült emberek voltak 😃
A mi oldalunkon a partjelző iszonyat király arc volt, 30 kiló volt vasággyal, szarrá dobálták, locsolták, köpködték, ő meg egyesével kirugdosta a poharakat a vonalon túlra 😃
Mögöttünk gyerekek.. hát, most már értem miért káromkodnak annyit az óvodában/iskolában 😃😃😃
#JC6
Engem a 2019-es Loki-Fradi meccsen a vendégszektorban töltött szűk két óra sarkallt arra a felismerésre, hogy nekem a magyar stadionélményre egy ideig nincs szükségem. De legalább láttam Zsóri gólját.

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 035
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Utóbbi 16 Újpest/Honvéd meccsekből 16 győzelem.
Ezzel én így már elégedett vagyok 😀

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀
petey
Első góljuknál sem volt bedobás 😀
kapitnono
na az a másik. éljen a var 😀
petey
Egyik sem varozható jelenet, de értem, hogy most végre lehet fröcsögni. A bedobás nekem annak tűnt, de csak egyszer láttam. Ez nem volt szöglet, tény. Ondó össze vissza fújkált, Zsótér gólja előtt sem sok kontakt volt, amire befújta a szabadot...
Bálesz
jajjmár, nem kell hópihének lenni, csak mert azon röhögünk hogy egy nyilvánvaló kirúgást ez a vak farok nem látott. tudjuk hogy nem varozható, ezért szar a rendszer. messze nem volt ez fröcsögés. Zsótér szabija előtt azért bőven volt kontakt, még ha a csávó próbálta is visszahúzni magát. relax.
petey
Ja, nem vagyok ideges, itt most asszem nem is nekem van okom rá, hanem a Kispestieknek. Azt a szögletet csúnyán benézte Andó, bár abból a szögből kérdés, hogy mennyire volt látványos, hogy irányt váltott Zachariassen fején a labda. Bár ott a taccsbíró is, de már mindegy.
Amúgy az x sokkal reálisabb lett volna, mint ez.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 351 — Csodabogár
petey
kapitnono
petey
Egyik sem varozható jelenet, de értem, hogy most végre lehet fröcsögni. A bedobás nekem annak tűnt, de csak egyszer láttam. Ez nem volt szöglet, tény. Ondó össze vissza fújkált, Zsótér gólja előtt sem sok kontakt volt, amire befújta a szabadot...
Bálesz
jajjmár, nem kell hópihének lenni, csak mert azon röhögünk hogy egy nyilvánvaló kirúgást ez a vak farok nem látott. tudjuk hogy nem varozható, ezért szar a rendszer. messze nem volt ez fröcsögés. Zsótér szabija előtt azért bőven volt kontakt, még ha a csávó próbálta is visszahúzni magát. relax.

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
petey
kapitnono
petey

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Bedobás vagy szöglet önmagában nem nagyobb gólhelyzet, mint egy szabadrúgás 18-ról. Mindhárom kamu volt.
több mint 3 éve
petey
kapitnono

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
petey

több mint 3 éve

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 322 — nabege2@yahoo.com
ez a bíró vak???
egyértelműen fradista fejelte ki, erre szögletet mutat és persze, hogy ebből lő gólt a Fradi!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Makker Juve, romlott volt a spagetti 🤣

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
Juve is ... ez nem az èn hétvégém már csütörtöktől kezdve...mèg a Cadiztól kell kikapni hétfőn 😏
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Eskuszom ez a var azert lett itthon bevezetve hogy a honvedot szopassak.
Ellenunk minden meccsen van vmi olyan les vagy nem letezo kezezes a 16oson belul amit amugy a kutya nem venne eszre. Nem mintha amugy barmi jelentosege lenne mert a csapat egy hatar szar, de kifejezetten vicces.
gabokocka
Na ez szép volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Eskuszom ez a var azert lett itthon bevezetve hogy a honvedot szopassak.
Ellenunk minden meccsen van vmi olyan les vagy nem letezo kezezes a 16oson belul amit amugy a kutya nem venne eszre. Nem mintha amugy barmi jelentosege lenne mert a csapat egy hatar szar, de kifejezetten vicces.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Negritis, Alatriste.
Ma ismét találkozunk.
Ezt megnyerhetitek. 😀
Coolearie
Jó lenne még 1 kupa idén de elsősorban nem az FA jár a fejemben amikor ezt leírom... 😀 Persze jó ha lenne még egy döntő, még egy esély egy kupára, de én aláírnám h se ez se a BL nem lesz meg de mostantól 2 ponttal többet szerzünk a bajnokságban mint ti. 😀
alatriste
Benne vagyok én is ebben.
PL mehet, de a hőn áhított BL legyen meg.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
Ja és MUnak jön még: Pool idegenben, Arsenal idegenben, BHA idegenben, Chelsea otthon
A Spursnek jön még Brentford idegenben, Leicester otthon, Pool idegen, Arsenal otthon.
Bármi lehet
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 855 — Colts Fan
Arsenal bazmeg szégyen. Bíztató volt Arteta de ez az ő hibája is. Palace Brighton Soton L, és jön a Chelsea MU WHU trió. Ebből nem hogy BL, EL se lesz, mehetünk a konferenciába bohóckodni basszameg. Simán benne van 6 vereség egymás után...
Heisman
A nyáron kiköltekeztünk, fiatalítottunk a télen csökkentettük a bértömeget (szerintem egy újabb nyári pénzszórásra készülve) már Tomiyasu sérülése óta nyögvenyelős a dolog, a Tierney outtal végünk is van. Nemzetközi szereplés lesz a vége, az a lényeg a fiataloknak. De full nyitott még a negyedik hely is, 3 balfasz csapat harcol egymással. 😀
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látszik a Barcát meg a Cityt össze lehet kötni,🤪😛 az Arsenal meg...na inkább csendben maradok ,🙂
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Na már csak 1 gól kell. 😄

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Arsenal bazmeg szégyen. Bíztató volt Arteta de ez az ő hibája is. Palace Brighton Soton L, és jön a Chelsea MU WHU trió. Ebből nem hogy BL, EL se lesz, mehetünk a konferenciába bohóckodni basszameg. Simán benne van 6 vereség egymás után...

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz