Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jól van Zsótérkám:“Minimum három pontra rászolgáltunk.”
Akkor oké. Vajon maximum mennyire szolgaltatok rá?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kint voltam, de mivel nem jutott hely a Táborba, ezért a hazai szektorba vettünk jegyet😃de soha többet 😂De te amugy mit gondoltal, vastapssal gazsulalva fognak teged ott fogadni?
A győztes gólnál após úgy fogott le 🤣🤣🤣
A vezető gólnál nem a bedobást reklamálták, hanem szabálytalanságot, de a partjelző nem jelzett, Andó se fújt, így végeztük el gyorsba…
Amúgy a kispesti találat előtt sem volt szabálytalanság, csak mivel az 5.percben kicsúszott a kezéből a meccs, érezhető volt, hogy amint esély lesz rá, mindkét kaput körbelöveti😃 A szöglet meg vicc, de hát ez van😃
Amúgy soha többet nem ülök be a kispesti szektorba, komolyan féltem, eszméletlen elvetemült emberek voltak 😃
A mi oldalunkon a partjelző iszonyat király arc volt, 30 kiló volt vasággyal, szarrá dobálták, locsolták, köpködték, ő meg egyesével kirugdosta a poharakat a vonalon túlra 😃
Mögöttünk gyerekek.. hát, most már értem miért káromkodnak annyit az óvodában/iskolában 😃😃😃
#JC6
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Évek óta most először nem kell úgy ráfordulni a derbihétre, hogy azt számolgassuk, mennyire tömnek ki minket a zöldek. Simán elfelejtettem már, milyen érzés...Kitömés nem volt eddig se, unalmas meccseken kaptunk ki egy-két góllal szerintem.
bergerdani
több mint 3 éve
Évek óta most először nem kell úgy ráfordulni a derbihétre, hogy azt számolgassuk, mennyire tömnek ki minket a zöldek. Simán elfelejtettem már, milyen érzés...
Mindig jövőre
több mint 3 éve
Andó-Szabó már 2014-15 körül is messze a legszarabb mennyei bíró volt, nem kell az ilyen meccsein meglepődni.Kint voltam, de mivel nem jutott hely a Táborba, ezért a hazai szektorba vettünk jegyet😃de soha többet 😂Engem a 2019-es Loki-Fradi meccsen a vendégszektorban töltött szűk két óra sarkallt arra a felismerésre, hogy nekem a magyar stadionélményre egy ideig nincs szükségem. De legalább láttam Zsóri gólját.
A győztes gólnál após úgy fogott le 🤣🤣🤣
A vezető gólnál nem a bedobást reklamálták, hanem szabálytalanságot, de a partjelző nem jelzett, Andó se fújt, így végeztük el gyorsba…
Amúgy a kispesti találat előtt sem volt szabálytalanság, csak mivel az 5.percben kicsúszott a kezéből a meccs, érezhető volt, hogy amint esély lesz rá, mindkét kaput körbelöveti😃 A szöglet meg vicc, de hát ez van😃
Amúgy soha többet nem ülök be a kispesti szektorba, komolyan féltem, eszméletlen elvetemült emberek voltak 😃
A mi oldalunkon a partjelző iszonyat király arc volt, 30 kiló volt vasággyal, szarrá dobálták, locsolták, köpködték, ő meg egyesével kirugdosta a poharakat a vonalon túlra 😃
Mögöttünk gyerekek.. hát, most már értem miért káromkodnak annyit az óvodában/iskolában 😃😃😃
#JC6
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Kint voltam, de mivel nem jutott hely a Táborba, ezért a hazai szektorba vettünk jegyet😃de soha többet 😂A győztes gólnál após úgy fogott le 🤣🤣🤣
több mint 3 éve
Utóbbi 16 Újpest/Honvéd meccsekből 16 győzelem.Ezzel én így már elégedett vagyok 😀
több mint 3 éve
Ja, nem vagyok ideges, itt most asszem nem is nekem van okom rá, hanem a Kispestieknek. Azt a szögletet csúnyán benézte Andó, bár abból a szögből kérdés, hogy mennyire volt látványos, hogy irányt váltott Zachariassen fején a labda. Bár ott a taccsbíró is, de már mindegy.jajjmár, nem kell hópihének lenni, csak mert azon röhögünk hogy egy nyilvánvaló kirúgást ez a vak farok nem látott. tudjuk hogy nem varozható, ezért szar a rendszer. messze nem volt ez fröcsögés. Zsótér szabija előtt azért bőven volt kontakt, még ha a csávó próbálta is visszahúzni magát. relax.Egyik sem varozható jelenet, de értem, hogy most végre lehet fröcsögni. A bedobás nekem annak tűnt, de csak egyszer láttam. Ez nem volt szöglet, tény. Ondó össze vissza fújkált, Zsótér gólja előtt sem sok kontakt volt, amire befújta a szabadot...na az a másik. éljen a var 😀ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀Első góljuknál sem volt bedobás 😀
petey
kapitnono
petey
Bálesz
petey
Amúgy az x sokkal reálisabb lett volna, mint ez.

több mint 3 éve
jajjmár, nem kell hópihének lenni, csak mert azon röhögünk hogy egy nyilvánvaló kirúgást ez a vak farok nem látott. tudjuk hogy nem varozható, ezért szar a rendszer. messze nem volt ez fröcsögés. Zsótér szabija előtt azért bőven volt kontakt, még ha a csávó próbálta is visszahúzni magát. relax.Egyik sem varozható jelenet, de értem, hogy most végre lehet fröcsögni. A bedobás nekem annak tűnt, de csak egyszer láttam. Ez nem volt szöglet, tény. Ondó össze vissza fújkált, Zsótér gólja előtt sem sok kontakt volt, amire befújta a szabadot...na az a másik. éljen a var 😀ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀Első góljuknál sem volt bedobás 😀
petey
kapitnono
petey
Bálesz
több mint 3 éve
Egyik sem varozható jelenet, de értem, hogy most végre lehet fröcsögni. A bedobás nekem annak tűnt, de csak egyszer láttam. Ez nem volt szöglet, tény. Ondó össze vissza fújkált, Zsótér gólja előtt sem sok kontakt volt, amire befújta a szabadot...na az a másik. éljen a var 😀ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀Első góljuknál sem volt bedobás 😀
petey
kapitnono
petey

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Bedobás vagy szöglet önmagában nem nagyobb gólhelyzet, mint egy szabadrúgás 18-ról. Mindhárom kamu volt.
több mint 3 éve
na az a másik. éljen a var 😀ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀Első góljuknál sem volt bedobás 😀
petey
kapitnono
több mint 3 éve
ebbű hogy lett fradi szöglet? 😀 😀 😀 szegény elnyomottak 😀Első góljuknál sem volt bedobás 😀
petey

több mint 3 éve
ez a bíró vak???egyértelműen fradista fejelte ki, erre szögletet mutat és persze, hogy ebből lő gólt a Fradi!
több mint 3 éve
Juve is ... ez nem az èn hétvégém már csütörtöktől kezdve...mèg a Cadiztól kell kikapni hétfőn 😏
több mint 3 éve
Eskuszom ez a var azert lett itthon bevezetve hogy a honvedot szopassak.Na ez szép volt
Ellenunk minden meccsen van vmi olyan les vagy nem letezo kezezes a 16oson belul amit amugy a kutya nem venne eszre. Nem mintha amugy barmi jelentosege lenne mert a csapat egy hatar szar, de kifejezetten vicces.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Eskuszom ez a var azert lett itthon bevezetve hogy a honvedot szopassak.Ellenunk minden meccsen van vmi olyan les vagy nem letezo kezezes a 16oson belul amit amugy a kutya nem venne eszre. Nem mintha amugy barmi jelentosege lenne mert a csapat egy hatar szar, de kifejezetten vicces.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Benne vagyok én is ebben.Negritis, Alatriste.Jó lenne még 1 kupa idén de elsősorban nem az FA jár a fejemben amikor ezt leírom... 😀 Persze jó ha lenne még egy döntő, még egy esély egy kupára, de én aláírnám h se ez se a BL nem lesz meg de mostantól 2 ponttal többet szerzünk a bajnokságban mint ti. 😀
Ma ismét találkozunk.
Ezt megnyerhetitek. 😀
Coolearie
alatriste
PL mehet, de a hőn áhított BL legyen meg.
több mint 3 éve
Ja és MUnak jön még: Pool idegenben, Arsenal idegenben, BHA idegenben, Chelsea otthonA Spursnek jön még Brentford idegenben, Leicester otthon, Pool idegen, Arsenal otthon.
Bármi lehet
több mint 3 éve
Arsenal bazmeg szégyen. Bíztató volt Arteta de ez az ő hibája is. Palace Brighton Soton L, és jön a Chelsea MU WHU trió. Ebből nem hogy BL, EL se lesz, mehetünk a konferenciába bohóckodni basszameg. Simán benne van 6 vereség egymás után...A nyáron kiköltekeztünk, fiatalítottunk a télen csökkentettük a bértömeget (szerintem egy újabb nyári pénzszórásra készülve) már Tomiyasu sérülése óta nyögvenyelős a dolog, a Tierney outtal végünk is van. Nemzetközi szereplés lesz a vége, az a lényeg a fiataloknak. De full nyitott még a negyedik hely is, 3 balfasz csapat harcol egymással. 😀
Heisman
több mint 3 éve
Úgy látszik a Barcát meg a Cityt össze lehet kötni,🤪😛 az Arsenal meg...na inkább csendben maradok ,🙂
több mint 3 éve
Na már csak 1 gól kell. 😄
több mint 3 éve
Arsenal bazmeg szégyen. Bíztató volt Arteta de ez az ő hibája is. Palace Brighton Soton L, és jön a Chelsea MU WHU trió. Ebből nem hogy BL, EL se lesz, mehetünk a konferenciába bohóckodni basszameg. Simán benne van 6 vereség egymás után...
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz