Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
mondjuk azt Xavi esetében hogy rookie mistake 😀
több mint 3 éve
persze 😊mármint épp egy szurkolói fórumon, vagy akkor magadra is érted ezt? 😀mer hol legyek? 😀akkor mit keresel itt??? 😉 😛Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉a sport szurkolás sztem alapból brutálisan ovodás viselkedés forma 😊
dande
Negritis
dande
épp egy doksit nézek a nes/snes - genesis éráról 😀
Negritis
dande
én nagyon le tudok menni gyerekes szintre 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
akkor bőgés............legbőgésssssssssssssss
több mint 3 éve
egyébként ezt nem pejoratívan értettemszurkolás közben az ember el tudja felejteni a "felnőtt" élet gondjait és kiélni azt a dühöt amit amúgy el kell fojtania
több mint 3 éve
mármint épp egy szurkolói fórumon, vagy akkor magadra is érted ezt? 😀mer hol legyek? 😀akkor mit keresel itt??? 😉 😛Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉a sport szurkolás sztem alapból brutálisan ovodás viselkedés forma 😊
dande
Negritis
dande
Negritis
több mint 3 éve
mer hol legyek? 😀akkor mit keresel itt??? 😉 😛Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉a sport szurkolás sztem alapból brutálisan ovodás viselkedés forma 😊
dande
Negritis
dande
több mint 3 éve
akkor mit keresel itt??? 😉 😛Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉a sport szurkolás sztem alapból brutálisan ovodás viselkedés forma 😊
dande
Negritis
több mint 3 éve
Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉a sport szurkolás sztem alapból brutálisan ovodás viselkedés forma 😊
dande
több mint 3 éve
ó te rohadt nagy komoly felnőtt 😉 😛 mintha soha nem drukkoltál volna a KC az Oakland vagy a Chargers ellen...Raghatjuk meg ezt, el is fogadom, amit irsz, de számomra ez gyerekes.a rivalizárás márpedig ilyen, és ha a 2 csapat épp nincs egy szinten akkor mivel az eredményekben nem tudsz beszólni (mer ti se vagytok jobbak) marad a "játék képe"Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
nagylaza
dande
Nyilván tudom ha a Real nyer vmit az csak és kizárólag a mák miatt lehet, de én ezt komolyan nem értem. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy nyer-e a barca vagy nem, és ha nyer, akkor hogyan, ha nem a Madriddal játszanak. De persze nem vagyunk egyformák…
roberto23
ahogy ugyanez megvan a mu-pool, fradi-ute(najó most vidi bár lassan az se) között is
Negritis
roberto23
Negritis
De kar erre több szót vesztegetni, csak ez kikivankozott belőlem. 😊
roberto23
egyébként meg épp tegnap sikerült egy Xavi nyilatkozatot beidézni amit szimplán fruszrációból lehetett úgy értelmezni, hogy az a Real lekicsinyléséről szólt és nem inkább arról, hogy a Barca felé van egy elvárás amit teljesíteni kell...
Az meg igenis bosszant (már ha megengedik hogy elgyeneke érzéseim 😉), hogy sorozatban 2x jut tovább úgy párharcból a Real, hogy vannak olyan szerencsés pillanatok, amik segítenek és igenis lehet mákosnak nevezni azokat. Nekünk meg nincsenek...Attól még a Reál továbbjutása nem ér kevesebbet...
Lásd itt ez a 11-s szitu, simán meg is adhatták volna....
Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
3 nem és 1 igen igent jelent, örök igazság, a Roma ma be is mutatja

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Azért kínos kiesés lenne egy német középcsapattól.ez a különbség a német 10. és a spanyol 2. között 😀
nagylaza
több mint 3 éve
Okesoke, megdumaltuk. 😊Elsőre a "nem" szó hiányzott, azé' nem értettem.Olvass vissza kicsit, hátha megtalálod.Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
nagylaza
De amúgy nekem nem baj, csak megjegyeztem, hogy ez nekem kicsit vicces.
Szerk: Akkor ok, tárgytalan. 😊
roberto23
nagylaza
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Raghatjuk meg ezt, el is fogadom, amit irsz, de számomra ez gyerekes.a rivalizárás márpedig ilyen, és ha a 2 csapat épp nincs egy szinten akkor mivel az eredményekben nem tudsz beszólni (mer ti se vagytok jobbak) marad a "játék képe"Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
nagylaza
dande
Nyilván tudom ha a Real nyer vmit az csak és kizárólag a mák miatt lehet, de én ezt komolyan nem értem. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy nyer-e a barca vagy nem, és ha nyer, akkor hogyan, ha nem a Madriddal játszanak. De persze nem vagyunk egyformák…
roberto23
ahogy ugyanez megvan a mu-pool, fradi-ute(najó most vidi bár lassan az se) között is
Negritis
roberto23
Negritis
De kar erre több szót vesztegetni, csak ez kikivankozott belőlem. 😊
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Azért kínos kiesés lenne egy német középcsapattól.
több mint 3 éve
a rivalizárás márpedig ilyen, és ha a 2 csapat épp nincs egy szinten akkor mivel az eredményekben nem tudsz beszólni (mer ti se vagytok jobbak) marad a "játék képe"Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
roberto23
Negritis
roberto23
több mint 3 éve
Elsőre a "nem" szó hiányzott, azé' nem értettem.Olvass vissza kicsit, hátha megtalálod.Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
nagylaza
roberto23
több mint 3 éve
Olvass vissza kicsit, hátha megtalálod.Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
nagylaza
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 3 éve
Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
roberto23
Negritis
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 3 éve
reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
roberto23
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Amúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
több mint 3 éve
Majdnem három...az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
több mint 3 éve
az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Adnam, ha a Lipcse utan a Frankfurt is bejutna. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil