Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
rokaur
876
Hozzak szakertonek a virusirtos Pat-et akkor mar fizetem is be 😀a DAZN-rol szolnak a pletykak.TV csatornával megállapodtak már?azzal lesz a legkevesebb gond szerintem
gordon
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
a DAZN-rol szolnak a pletykak.TV csatornával megállapodtak már?azzal lesz a legkevesebb gond szerintem
gordon
slowmotion
több mint 4 éve
TV csatornával megállapodtak már?azzal lesz a legkevesebb gond szerintem
gordon
több mint 4 éve
továbbra sem értem, egyáltalán mi a jogalapja annak, hogy egy csapatot kizárjanak, pláne nem a kieséses szakaszban, az elődöntő előtt.majd a CAS eldonti. mki nyer foleg a szurkolok ...És ha azt kérik a CAS-tól, hogy függessze fel a BL lebonyolítást a kizárás jogosságáról szóló döntéséig?perez papa szerint 100%, hogy nem zarnak ki senkit az idei nemzetkozi kupakbol.Az időzítés szimpla oka annyi hogy megelőztek a bl reform kihirdetését.
eleg nevetseges fenyegetozes ez amugy is. eleve nem olyan hulyek 12-en, hogy akkor mostanra idozitettek, kockaztatva...
szerencsetlen Uefa-t a szponzorek/tv-k etetik, ami sok esetben pont ezeke a tulajoke. majd szepen beperelnek erte oket, ha szetbarmolnak az idei kiirast.
beteszik vissza a bayern-t, jo vicc 😀 majd a dontoben meg a psg pislog, hogy mi a faszt keresnek ezek itt amikor mar kivertuk oket reg...
minek
Ne legyenek kétségeid h ezt az új szervezetet is a szponzorok, tv-k fogjak etetni, nem társadalmi munkában végzi majd a “melot”.
Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. De tegyük fel: kizárják őket be perlik, mire lesz bmien dontes addig szépen lemennek a sorozatok. Szted újra fogjak játszani a BL-t vagy az Eb-t hónapok évek múlva? Mennyire fogja vigasztalni azokat a játékosokat akik az EB után visszavonulnak a válogatottaktól pl Kroos? Semennyire. Amúgy épp Kroos nyilatkozta le jól h ez az egész történet azért vicces mert mki tárgyal mkivel de senki sem kérdezi meg a játékosokat akik hozzák a bevételeket.
csebi
Willie Parker
csebi
súlyos rendbontás oké, de itt nem ez a helyzet, lényegében semmi olyat nem csináltak a csapatok, ami a versenykiírással ütközne.
egyelőre ez csak csalódott vagdalkozás, de mind jogilag, mind pr-ügyileg hatalmas öngól lenne.
több mint 4 éve
TV csatornával megállapodtak már?
több mint 4 éve
ezt hívják azóta is Wenger-kupának. Angliában minden egyes helyezéssel kétmillió fontot kereshet a csapat, kivéve az ötödik-negyedik közötti ugrást, mert ott van egy húsz-harmincmilliós plusz lépcső is.meg egy ideig a negyedik hely volt a bajnoki cim 😀az arsenalosoknak teljesen m1, ok abban a tudatban elnek hogy a reszvetel az igazi siker 😀de Kroenke vagy bmeik csapaata hogyan lehet szimpatikus vesztes?mindenhol jol jon egy szimpatikus vesztes, ezek lesztek ti ahogy mindig 😀Én ugye Arsenal szurkoló vagyok és mindig elképedve nézem az angol klubok költekezését. Mondjuk nem tudom, hogy nekünk miért pálya a Szuperliga (Kroenkének értem, hogy miért), ott még ennyire sem fog költeni Kroenke, sztem instant utolsók leszünk kb.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
"This #SuperLeague is not for the rich, but it's to save football. If this continues, football will disappear and by 2024 we would already be dead. This is the only way to save everyone: big, medium and small clubs"
r.baggio
A Juve is megcsuklott. A Barca csődközelben.
Nem a futball megmentése ez, hanem néhány agyatlanul költekező klubbé.
Amadeus
csebi
Ha az uefa ezt nem akarja szankcionalni akkor nincs mas megoldas adaptalodsz, leakasztasz annyit h neked is legyen penzed.
rokaur
Willie Parker
minek
csebi
minek
csebi
illetve volt.
több mint 4 éve
viszont garantált lesz az indulás. kb. mintha minden szezonnak úgy indulhatnátok neki, hogy akármennyire elbaszhatjátok a szezonotokat, akkor is garantáltan indulhattok a BL-ben. az utóbbi pár évben gondolkodás nélkül aláírtátok volna.Én ugye Arsenal szurkoló vagyok és mindig elképedve nézem az angol klubok költekezését. Mondjuk nem tudom, hogy nekünk miért pálya a Szuperliga (Kroenkének értem, hogy miért), ott még ennyire sem fog költeni Kroenke, sztem instant utolsók leszünk kb.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
"This #SuperLeague is not for the rich, but it's to save football. If this continues, football will disappear and by 2024 we would already be dead. This is the only way to save everyone: big, medium and small clubs"
r.baggio
Amadeus
csebi
Ha az uefa ezt nem akarja szankcionalni akkor nincs mas megoldas adaptalodsz, leakasztasz annyit h neked is legyen penzed.
rokaur
Willie Parker
tudod: bokszban is kiállnak a tök esélytelen emberek, ha jó pénzt kapnak érte.
több mint 4 éve
meg. viszont ott megy a visszaosztás elég rendesen, úgyhogy nemcsak maximuma van a sapkának, hanem minimuma is, hogy ne lehessen úgy hackelni a rendszert, hogy valami vállalhatatlan szart felteszel a pályára két marék szotyiért, aztán kapod a közösből a nagy zsét.mint ahogy megmondod, hogy a giants nem kolthet tobbet pl a jagsnel pedig ott is megvan, hogy melyik a nagyobb piac.es akkor mondod az angolnak akinek nagyobb a piaca mint az olasznak, hogy te se kolthetsz tobbet? Hogy lesz igy a Fradi jobb? neki akkor se lesz tobb, illetve visszaerunk a kezdetekhez az uefa ezt nem akarja bevezetni.Például fizetési sapkával. Átigazolási díj sapkával.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
Nem hülyeség ez. A hülye amcsik kitalálták évtizedekkel ezelőtt.
Amadeus
rokaur
csebi
a nagy piacoknak annyi előnye van, hogy több merchandise fogy, meg jobb a stadion kihasználtsága, esetleg a nagyobb kereslet miatt kicsivel jobban meg tudja nyomni a jegyárakat.
több mint 4 éve
A Szuperliga teljesen kidolgozatlan, szerintem csak egy ötletelgetés egyelőre.Nem tudjuk a liga zártságát/nyitottságát, nem ismertek a közvetítések, nem tudjuk hogyan viszonyulnak az átigazolásokhoz, a válogatottsághoz, játékvezetéshez, az is lehet, hogy itt is lesznek fegyelmi, adminisztratív, szabályalkotó bizottságok, fogalmunk sincs, hogyan m és ki működteti a VAR-t. Pontosabbak ezek mind ütközőpontok lesznek.
több mint 4 éve
mármint hogy mi lesz azokkal a bírókkal akiket hívnak, ők többet nem mehetnek fifa/uefa rendezvényekre?tényleg milyen bírók lesznek majd a meccseken?szerintem labdarúgó játékvezetők, de nem biztos 😕
Negritis
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
tényleg milyen bírók lesznek majd a meccseken?szerintem labdarúgó játékvezetők, de nem biztos 😕
Negritis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
tényleg milyen bírók lesznek majd a meccseken?
több mint 4 éve
Javítottam, köszi! Elcsúsztam szerkesztgetés közbenAtletico 2 bl donto nem?Jó, hát azért valljuk be, hogy gazdaságilag sosem volt Németországban riválisa a Bayernnek. Eleve a kelet-német csapatok netto hátrányból indultak, mint pl a Leipzig vagy a Hertha. A nagy, tetszetős szponzorok persze, hogy a győztes mögé állnak.Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
de ha megnezed ezt a 12 csapatot, nagy reszuknel ott van az "olajpenz" vmien formaban.
bayern meg a magyar modell, hagyjal mar. az egyik ezerszeresen veszteseges es csak arra van, hogy a kozpenzt kilapatoljak, a masik meg egy piaci, uzleti modell ...
csebi
FLZOLI
A 90-es és 2000-es években simán úgy dominálták a ligát, hogy a legjobb német válogatottakat összeszedték.
Én elismerem a sikereiket mind szakmai, mind gazdasági szinten, de egy-két év kivételével egyikben sem volt kihívójuk (a Karlsruhe-t, Lautern-t, Leverkusen-t, Werder-t, Schalke-e vagy Dortmundot percek alatt szétkapták, ha kellett). Most is ők igazolnak Lipcséből, nem fordítva.
Angliában a PL az olajpénzek miatt speciális, a MU-hoz is viszonylag gyorsan megjött az amerikai tőke (btw a 90-es években ők is szétkaptak mindenkit, aki veszélyes volt rájuk - pl. Blackburn-t), szóval a Pool, Arsenal, Tham hármasnak lépnie kellett valamerre.
Spanyolországban a Barca-Real páros egymást húzza, Olaszországban a Juve-Inter-Milan trió 20 éves távlatokban ugyanezt csinálta, mindegyiknél volt költeni hajlandó és képes vezetőség, szponzoráció.
Én Németországban - 3-4 dortmundi évtől eltekintve - nem látok semmilyen kihívót.
A BL más tészta, de igazából mindig is 6-7 csapat volt a reális contender, 1992 óa semmi nem változott ebben, max megjött a PSG az olajpénzekkel.
Megnéztem (Bayern, Milan, Inter, Juve, Barca, Real, MU, Chelsea) 1992 óta 37-szer voltak összesen döntőben, az 56 lehetségesből. A maradék 17 helyen osztoznak a többiek: Liverpool 3, Ajax, Valencia és Dortmund 2, Monaco, Porto, Leverkusen, PSG, Tham, Arsenal, Atletico 1-1 döntővel.
Willie Parker
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Pontosan ez lenne a lényege a történetnek...Jó, hát azért valljuk be, hogy gazdaságilag sosem volt Németországban riválisa a Bayernnek. Eleve a kelet-német csapatok netto hátrányból indultak, mint pl a Leipzig vagy a Hertha. A nagy, tetszetős szponzorok persze, hogy a győztes mögé állnak.Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
de ha megnezed ezt a 12 csapatot, nagy reszuknel ott van az "olajpenz" vmien formaban.
bayern meg a magyar modell, hagyjal mar. az egyik ezerszeresen veszteseges es csak arra van, hogy a kozpenzt kilapatoljak, a masik meg egy piaci, uzleti modell ...
csebi
FLZOLI
A 90-es és 2000-es években simán úgy dominálták a ligát, hogy a legjobb német válogatottakat összeszedték.
Én elismerem a sikereiket mind szakmai, mind gazdasági szinten, de egy-két év kivételével egyikben sem volt kihívójuk (a Karlsruhe-t, Lautern-t, Leverkusen-t, Werder-t, Schalke-e vagy Dortmundot percek alatt szétkapták, ha kellett). Most is ők igazolnak Lipcséből, nem fordítva.
Angliában a PL az olajpénzek miatt speciális, a MU-hoz is viszonylag gyorsan megjött az amerikai tőke (btw a 90-es években ők is szétkaptak mindenkit, aki veszélyes volt rájuk - pl. Blackburn-t), szóval a Pool, Arsenal, Tham hármasnak lépnie kellett valamerre.
Spanyolországban a Barca-Real páros egymást húzza, Olaszországban a Juve-Inter-Milan trió 20 éves távlatokban ugyanezt csinálta, mindegyiknél volt költeni hajlandó és képes vezetőség, szponzoráció.
Én Németországban - 3-4 dortmundi évtől eltekintve - nem látok semmilyen kihívót.
A BL más tészta, de igazából mindig is 6-7 csapat volt a reális contender, 1992 óa semmi nem változott ebben, max megjött a PSG az olajpénzekkel.
Megnéztem (Bayern, Milan, Inter, Juve, Barca, Real, MU, Chelsea) 1992 óta 37-szer voltak összesen döntőben, az 56 lehetségesből. A maradék 17 helyen osztoznak a többiek: Liverpool 3, Ajax, Valencia és Dortmund 2, Monaco, Porto, Leverkusen, PSG, Tham, Arsenal, Atletico 1-1 döntővel.
Willie Parker
Ha valamivel flexibilisebb lenne ez a szuperliga és mondjuk az elmúlt 3 év eredményei alapján számolnak ki, hogy ki marad és ki esik ki bőven mukodhetne. Az UEFA ugyan ezt csinálja csak gondosan lenyúlva a pénz jó részét, ott mégse vergődnek habzó szájjal az álszent proli tömegek
több mint 4 éve
Eddig is ismert de még mindig vicces tény.A BL győztes ugyan úgy 100 misit kap kb mint a PL-ből kieső 20. csapat.
Mindkét esetben az összeg persze elképesztő de ha a kontextusból kiemeljük a számokat és arányaiban nézzük akkor elképesztő, hogy a foci fellegvárának, csúcsának kikiáltott kupa elhódításáért annyit kapsz mint az idei Sheffield Utd.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
Atletico 2 bl donto nem?Jó, hát azért valljuk be, hogy gazdaságilag sosem volt Németországban riválisa a Bayernnek. Eleve a kelet-német csapatok netto hátrányból indultak, mint pl a Leipzig vagy a Hertha. A nagy, tetszetős szponzorok persze, hogy a győztes mögé állnak.Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
csebi
FLZOLI
Willie Parker
több mint 4 éve
Jó, hát azért valljuk be, hogy gazdaságilag sosem volt Németországban riválisa a Bayernnek. Eleve a kelet-német csapatok netto hátrányból indultak, mint pl a Leipzig vagy a Hertha. A nagy, tetszetős szponzorok persze, hogy a győztes mögé állnak.Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
csebi
FLZOLI
Megnéztem (Bayern, Milan, Inter, Juve, Barca, Real, MU, Chelsea) 1992 óta 37-szer voltak összesen döntőben, az 56 lehetségesből. A maradék 17 helyen osztoznak a többiek: Liverpool 3, Ajax, Valencia, Atletico és Dortmund 2, Monaco, Porto, Leverkusen, PSG, Tham, Arsenal 1-1 döntővel.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
én imádom ahogy galuska adja alá a lovatazt sosem lehet megunni 😊Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 4 éve
azt sosem lehet megunni 😊Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Elég a Moncztól hallgatni az állandó Bayern szopkodást, elég annyi belőle 😊en nem mondom, hogy a jelenlegi rendszer jo, sot ... sajnos az FFP nem igazan jott be, igy nem lehet mas, mint vmien cap.de hogy versenyzel az olajpenzzel amugy adossag nelkul? Ertem en, hogy van a nagy liebling bayern aki annyira racionalisan gazdalkodik, mondjuk a szponzoracio ott hasonlit legjobban a magyarra, hogy azert ha nagy nemet ceg vagy jobb ha szponzoralod is a csapatot. Ha van egy city, psg... aki barmennyit kolthet a padon olyan emberek ulnek akik mashol siman sztar statuszban lennenek az uefa baszik ezt szankcionalni akkor te, hogy fogsz elhozni sztart? Mit tehetnek ezek a nagy tradicionalis klubok?az adossagspiral tovabb gorgetese lenyegeben, semmi mas.azt is mondta, hogy 400 millát buktak egy év alatt Madridban.Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. csebiDehogyis, aki ilyeneket nyilatkozik, az biztosan tévedhetetlen!
r.baggio
Amadeus
csebi
rokaur
csebi
több mint 4 éve
Én nem akarom, hogy az Ajax induljon 😊Ajax, portugal klubok? ukranok, oroszok?City, MU, Pool, Chelsea, Arsenal, Tham, Barca, Real, Atletico, PSG, Lyon, Juve, Inter, Milan, Bayern, Dortmund, Lipcse, Leverkusen szerintem fix lenne.A poén az lenne, ha végül megegyeznének abban, hogy a BL-ben lesz fix 24 csapat, azt csókolom.sztem az elsőkörös 12ből 10 megkapja a fix BL indulást (senal, spurs tippre nem) meg az egyik a 2 franciából
Willie Parker
és szintén odaadják a dortmund-bayern-psg triónak
és a maradék 6 slotra lehet majd bejutni és lesz 2 10 fős csoport
Negritis
Willie Parker
tehat ertem, hogy Messi nem akar Siger ellen jatszani, de akkor is ez rohej, de azert nem csak 4 orszagrol szol az europai klub foci.
csebi
több mint 4 éve
azert egy Kroos nem "egy soron levo munkas". az inkabb a szertaros vagy junior scout stb.Persze hogy nem kérdezi meg, egy random cég vezetősége se kérdezi meg a munkásokat a soron hogy mi legyenek a terv a következő évre.perez papa szerint 100%, hogy nem zarnak ki senkit az idei nemzetkozi kupakbol.Az időzítés szimpla oka annyi hogy megelőztek a bl reform kihirdetését.
eleg nevetseges fenyegetozes ez amugy is. eleve nem olyan hulyek 12-en, hogy akkor mostanra idozitettek, kockaztatva...
szerencsetlen Uefa-t a szponzorek/tv-k etetik, ami sok esetben pont ezeke a tulajoke. majd szepen beperelnek erte oket, ha szetbarmolnak az idei kiirast.
beteszik vissza a bayern-t, jo vicc 😀 majd a dontoben meg a psg pislog, hogy mi a faszt keresnek ezek itt amikor mar kivertuk oket reg...
minek
Ne legyenek kétségeid h ezt az új szervezetet is a szponzorok, tv-k fogjak etetni, nem társadalmi munkában végzi majd a “melot”.
Perez papa meg azért volt már más is amiben tévedett. De tegyük fel: kizárják őket be perlik, mire lesz bmien dontes addig szépen lemennek a sorozatok. Szted újra fogjak játszani a BL-t vagy az Eb-t hónapok évek múlva? Mennyire fogja vigasztalni azokat a játékosokat akik az EB után visszavonulnak a válogatottaktól pl Kroos? Semennyire. Amúgy épp Kroos nyilatkozta le jól h ez az egész történet azért vicces mert mki tárgyal mkivel de senki sem kérdezi meg a játékosokat akik hozzák a bevételeket.
csebi
eaglesmcnabb
Kroos a kozeppalya igazgatosaganak igazgatoja.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Persze hogy nem kérdezi meg, egy random cég vezetősége se kérdezi meg a munkásokat a soron hogy mi legyenek a terv a következő évre.perez papa szerint 100%, hogy nem zarnak ki senkit az idei nemzetkozi kupakbol.Az időzítés szimpla oka annyi hogy megelőztek a bl reform kihirdetését.
minek
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
persze hogy az, de sztem ha tényleg békülni akarnának akkor valahogy lehetővé kell tenni egy esetleges cserétsztem epp az az erdeke a csapatok legalabb felenek (Spurs, Chelsea, Milan, Arsenal, Inter), hogy sosem eshetnek ki az elmult rossz evek tapasztalai utan, mert keptelenek voltak egy kozepes csapatot epiteni, amivel bekerulnek a BL-be.ha mindenképp ki kell egyezni ezzel a 12+3(?) csapattal akkor kérdés hogy hány csapatos szériát akarnakakkor hogyan kepzeled el? hogyan oldanad meg?én? semmi alapján nem is az én dolgommi alapjan dontod el? selejtozok a bajnokok kozott? raadasul egy Leverkusen fix lenne mikozben alig volt BL 16-ban az utobbi 10 evben, kozben egy Ajax elodontozott.én ezért hagytam nyitva 6 slototAjax, portugal klubok? ukranok, oroszok?City, MU, Pool, Chelsea, Arsenal, Tham, Barca, Real, Atletico, PSG, Lyon, Juve, Inter, Milan, Bayern, Dortmund, Lipcse, Leverkusen szerintem fix lenne.A poén az lenne, ha végül megegyeznének abban, hogy a BL-ben lesz fix 24 csapat, azt csókolom.sztem az elsőkörös 12ből 10 megkapja a fix BL indulást (senal, spurs tippre nem) meg az egyik a 2 franciából
Willie Parker
és szintén odaadják a dortmund-bayern-psg triónak
és a maradék 6 slotra lehet majd bejutni és lesz 2 10 fős csoport
Negritis
Willie Parker
tehat ertem, hogy Messi nem akar Siger ellen jatszani, de akkor is ez rohej, de azert nem csak 4 orszagrol szol az europai klub foci.
csebi
Negritis
csebi
Negritis
csebi
tippre 20 v 24
és ami legegyszerűbb lenne hogy az előző BL&EL győztes kerül be
a maradék helyekre meg a bajnokok selejteznek
ami érdekes lehet az az hogy hogy lehetne kiesni esetleg a fix csapatok közül vagy hogy lehetne bekerülni közéjük és hogy a sorozat szabályait a fifa vagy a csapatok által delegált vezetőség hozza meg
Negritis
csebi
és simán ki lehet találni olyat ami nem fog előállni kb sose
mondjuk 10 éven keresztül bottom 4