Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
de hogy a tökömbe lesznek ott negyedikek ha csak ketten vannak? 😀A végén az Arsenal lesz a Szuperliga győztese, mert Kroenke tart ki legtovább!Az Arsenal meg a Milan elmennek ketten egy kulon ligaba 😀
Gondolom az a cél, hogy végre nyerjünk egy rangosabb kupát!
#okosnégerfej
Willie Parker
Garantalt minden evben egy kupa meg egy aranyerem, a masiknak meg egy ezust.
Legalabb nyernek mast is mint Emirates kupat 😀
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Aubameyang pedig felváltva játszik a csapatokban.A végén az Arsenal lesz a Szuperliga győztese, mert Kroenke tart ki legtovább!Az Arsenal meg a Milan elmennek ketten egy kulon ligaba 😀
#okosnégerfej
Willie Parker
Borbinho
több mint 4 éve
MEG SE TUDTAM VÁGNI A YOUTUBE-VIDEÓT, PARASZTOK! https://t.co/33jolnS91Q
— Szaniszló Csaba (@csszaniszlo) April 20, 2021
több mint 4 éve
Breaking | UEFA are in talks with an investment fund to create a new Champions' League that would have a €4.5bn budget, which could rise to €7bn, according to RMC & Bloomberg.Micsoda szarháziak, most hirtelen találtak pár rejtett milliárdot a titkos arab számlákon 😊
Valszeg erre ment ki az egesz.
Duff
több mint 4 éve
A végén az Arsenal lesz a Szuperliga győztese, mert Kroenke tart ki legtovább!Az Arsenal meg a Milan elmennek ketten egy kulon ligaba 😀
#okosnégerfej
Willie Parker
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Háromra egyszerre lepődjünk meg...! Ja, mégse 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Breaking | UEFA are in talks with an investment fund to create a new Champions' League that would have a €4.5bn budget, which could rise to €7bn, according to RMC & Bloomberg.Valszeg erre ment ki az egesz.
több mint 4 éve
A végén az Arsenal lesz a Szuperliga győztese, mert Kroenke tart ki legtovább!Évente 18 Arsenal-Real meccs, aki többet nyer azé a kupa 😊
#okosnégerfej
Willie Parker
Ketten szétdobják a Morgan 6 milliárdos hitelét, az Arsenal végre bl helyet ér el önerőből, Madridban meg osszeall a Haaland, Mbappe, Asensio csodatrio 😊
több mint 4 éve
A végén az Arsenal lesz a Szuperliga győztese, mert Kroenke tart ki legtovább!Gondolom az a cél, hogy végre nyerjünk egy rangosabb kupát!
#okosnégerfej
több mint 4 éve
Hát szerintem Perezéket emiatt el fogják takarítani az útból. Kb az egyetlen ember akinek valós hatalma, pénze és képessége lett volna ezt az egész tevék alá fekvő korrupt mocsarat megváltoztassa. Nyilván nem a jó szándék vezérelte, hanem a Real előnybe hozása, de innentől a kontrollálatlan olajpénzek és állami pénzmosó cégek majd szépen szétverik az egész szisztémát.Gondolom majd akkor is ugrál majd mindenki....
több mint 4 éve
Manchester City pulling out of Super League. City have told organisers they no longer want to be part of the £4.6billion scheme. Chelsea preparing documentation to also withdraw. Full details comingGondolom nem garantálták nekik a ligák, hogy maradhatnak a nemzeti bajnokságokban.
Joan Laporta (Barcelona president):
“Barcelona will NOT join the Super League until our socios vote for it. It's their club, so it's their decision."
Man United are withdrawing from the Super League. [@LeahSmith_]
akkor ez ennyi volt, johet a covid 4. Hullam az izgalmasabb
gaborik
több mint 4 éve
Manchester City pulling out of Super League. City have told organisers they no longer want to be part of the £4.6billion scheme. Chelsea preparing documentation to also withdraw. Full details comingJoan Laporta (Barcelona president):
“Barcelona will NOT join the Super League until our socios vote for it. It's their club, so it's their decision."
Man United are withdrawing from the Super League. [@LeahSmith_]
akkor ez ennyi volt, johet a covid 4. Hullam az izgalmasabb
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Egy platinum csomag volt az angoloknak, most két külön bérlet lenne, jaTehát feltételezések. Egyébként a BL eddig ugyanannyiba került, mint a PL?Jegyárak megemelése a helyszíneken, exkluzív VIP passok osztogatása az ultrák kárára?Ezt majd megoldják, ettől nem kell tartani. Engem viszont az érdekel, hogy a fociszurkolóknak miért rossz ez, miért ekkora az elutasítás felőlük (azt nyilván értem, hogy a FIFA/UEFA-nak miért rossz ez).Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?Engem abszolút nem érdekel, de szerinted ha eleve ekkora ellenállás van a UEFA részéről, akkor pl hogyan lesz az átigazolás az ESL-en kívül, ha ők nem UEFA tagok és nem tudnak regelni játékosokat? Hová adják kölcsön a keretük 64. emberét?
Jughead
Willie Parker
Jughead
Edit: Arsenal szurkolói fórumokon (AST) pl rebesgetik, hogy Kroenke a PL és az ESL meccsekre külön-külön bérletszinteket vezetne be.
Willie Parker
Jughead
több mint 4 éve
Tehát feltételezések. Egyébként a BL eddig ugyanannyiba került, mint a PL?Jegyárak megemelése a helyszíneken, exkluzív VIP passok osztogatása az ultrák kárára?Ezt majd megoldják, ettől nem kell tartani. Engem viszont az érdekel, hogy a fociszurkolóknak miért rossz ez, miért ekkora az elutasítás felőlük (azt nyilván értem, hogy a FIFA/UEFA-nak miért rossz ez).Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?Engem abszolút nem érdekel, de szerinted ha eleve ekkora ellenállás van a UEFA részéről, akkor pl hogyan lesz az átigazolás az ESL-en kívül, ha ők nem UEFA tagok és nem tudnak regelni játékosokat? Hová adják kölcsön a keretük 64. emberét?
Jughead
Willie Parker
Jughead
Edit: Arsenal szurkolói fórumokon (AST) pl rebesgetik, hogy Kroenke a PL és az ESL meccsekre külön-külön bérletszinteket vezetne be.
Willie Parker
több mint 4 éve
Jegyárak megemelése a helyszíneken, exkluzív VIP passok osztogatása az ultrák kárára?Ezt majd megoldják, ettől nem kell tartani. Engem viszont az érdekel, hogy a fociszurkolóknak miért rossz ez, miért ekkora az elutasítás felőlük (azt nyilván értem, hogy a FIFA/UEFA-nak miért rossz ez).Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?Engem abszolút nem érdekel, de szerinted ha eleve ekkora ellenállás van a UEFA részéről, akkor pl hogyan lesz az átigazolás az ESL-en kívül, ha ők nem UEFA tagok és nem tudnak regelni játékosokat? Hová adják kölcsön a keretük 64. emberét?
Jughead
Willie Parker
Jughead
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Góóól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
A man city a másodikAkkor Pep marad 😛
It was fun while it lasted
r.baggio
több mint 4 éve
A man city a másodikIt was fun while it lasted

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezt majd megoldják, ettől nem kell tartani. Engem viszont az érdekel, hogy a fociszurkolóknak miért rossz ez, miért ekkora az elutasítás felőlük (azt nyilván értem, hogy a FIFA/UEFA-nak miért rossz ez).Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?Engem abszolút nem érdekel, de szerinted ha eleve ekkora ellenállás van a UEFA részéről, akkor pl hogyan lesz az átigazolás az ESL-en kívül, ha ők nem UEFA tagok és nem tudnak regelni játékosokat? Hová adják kölcsön a keretük 64. emberét?
Jughead
Willie Parker
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?mer pénzéhes gecik
Jughead
és a pénzéhes gecik beintenének a másik pénzéhes geciknek
gumicsont hiszti
több mint 4 éve
Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?Engem abszolút nem érdekel, de szerinted ha eleve ekkora ellenállás van a UEFA részéről, akkor pl hogyan lesz az átigazolás az ESL-en kívül, ha ők nem UEFA tagok és nem tudnak regelni játékosokat? Hová adják kölcsön a keretük 64. emberét?
Jughead
Vagy az ESL mondjuk megháromszorozza a jegyárakat és soha nem jutsz be egy Barca-Milanra
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Egyébként másfél napja megy a hiszti az ESL miatt, de tulajdonképpen miért is megy a hiszti? Mert azt még megérteném, hogy miért lenne problémája az embereknek, ha a nemzeti bajnokságokból lépnének ki (idő kérdése, de ez is megtörténik, és csak fejlesztő ligák lesznek a nemzeti ligák a nagycsapatok szemében), hiszen sok tradicionális (de valójában a szurkolókon kívül senkit se érdeklő) párharc menne a levesbe, de az miért baj, ha a BL-ből kilépnek?
több mint 4 éve
Legfeljebb visszamegy a Bayern-be, ők úgysem Szuperligáznak és pont lesz üresedés 😊Guardiola discredits Super League: 'Not sport' if success is guaranteedLe is igazol valakit 100+ millioert duheben 😀
www.thescore.com/uefa/news/2157438
dande
rokaur