Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
végre Mané
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ti a fizukkal vagytok csábítóak:most nem ertem mi a problema? hogy a Bayern megveszi a jatekosokat vagy mki kifuttatja a szerzodeset, hogy ott jatszhasson? jo lenne eldontened ...jaj szegeny bajern mindenki naluk akar jacani....mert Lipcse mennyivel jobb, hogy van egy development csapata a BL-ben, ahonnan apropenzen veszi a fiatal jatekosokat?Nyilván 6.5x pénzt kell költsön, mert a Bayern ingyen semmizi ki a németeket.csicska Bayern persze, hogy tiltakozik. olyanok mint egy ovodas a nemet bajnoksagban, minden jatek az ovek 😀pl nezd meg 18-19ben vajon melyik csapat koltotte a masikhoz kepest 6.5szeres penzt mielott ilyenekt irdogalsz. a ket csapat atigazolasi kerete sokkal kozelebb van mar.
nehogymar egy lipcsenek akkora kerete legyen atigazolasra, mint nekik 😀
(lipcse,bvb igy meg beszart hogy egyedul vigyek vegbe azt amit most 6 angol probal)
minek
csebi
Remek évet néztél ki, pont elhozták ingyen a már akkor is 40 misit érő Goretzkát.
Toca
most jobb lett volna, ha Goretzka, Nubel marad a Schalkenal es keszulne a masodosztalyban? gondolom lattak belulrol, hogy mi varhato ott. megjegyzem, senki sem tiltja es tiltotta meg, hogy a szabadon igazolhatokat elhozzak. csak a Bayern tud normalis jovokepet felmutatni ...
csebi
nemis az, hogy a rivalisok patkany jatekosait raveszik hogy futtassak ki a szerzodesuket es tart karokkal varjak oket ingyer(illetve inkabb 10 millio alairasi penz a szabaduszo jatekosanak, mint 20 az elado klubnak). goretzka a legfobb pelda. de az elmult 10-15 ev ilyen.
a juve is szarranyeri magat, megse ennyire aljadek banda. ha nekik kell valaki otthonrol, akkor szepen megfizetik.(nem vagyok juve szurker, csak a 2 helyzet hasonlo)
minek
amugy elmult 15 evben 3 db jatekos jott ingyen rivalistol: Lewa, Hamit Altintop es Goretzka a Schalketol.
csebi
eurofootballrumours.com/bundesliga-players-salaries/
Sabitzer a Lipcsében 78 ezret keres hetente, ami a legtöbb, nálatok még Csupamócsing is 88-at kap pl
több mint 4 éve
'Earn it' pic.twitter.com/mABG41yiTZ
— Football on BT Sport (@btsportfootball) April 19, 2021
🗣 "My opinion didn't change, I heard first time about it yesterday."
— Football Daily (@footballdaily) April 19, 2021
Jurgen Klopp was asked about Liverpool's inclusion in the 'European Super League' and his comments he made in 2019 pic.twitter.com/WQQiRaZjzv
UK Prime Minister Boris Johnson was quick to object to the plans on Sunday evening and sports minister Oliver Dowden said the government would act to block the project even if football authorities could not.
"Be in no doubt, if they can't act, we will," he told parliament. "We will put everything on the table to prevent this from happening.
"We are examining every option from governance reform to competition law and mechanisms that allow football to take place. Put simply, we will be reviewing everything the government does to support these clubs to play... We will do what ever it takes to protect our national game."
Abranak eddig is volt baja mar a hatosagokkal, de a sejkeknek is. Liverpoolban meg Manchesterben meg szinten annyira a varos lete a foci, a tortenelem, hogy ebbol gebasz lesz.
Az idozites is eleg verlazito. Ertem, hogy penz beszel, meg uzlet. De szo szerint a fel vilag erintett, es jelentos resze azert nem csak "tucatfan", aki csak a rangadokat akarja nezni.
Pinyot idezve, "Menny a faszba te!"
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hát lehet az erős pressing miatt nem erőltetjük ma. Bár a fejjátéka PL top szint, ha a földön a labda, akkor kijön, hgoy nem több a csávó egy Champo focistánál.OFFaszittem henderson visszatért és azért küldtük egyel hátréb Fabit
Fabinho megint CB 😕
Pedig a Philips - Kabak ha nem is túl magasan kvalifikált duó együtt (előttük Fab-al) jól működtek.
4/4 volt vele eddig a csapat a PL-ben 😕
alatriste
Philips amúgy gyenge volt, szóval nem lep meg h kikerült, de az meglep h nem Rhys vagy Davies kezd helyette
Negritis
Ez ugye csak azért baj, mert Fabinho nem tud szürni maga előtt... 😀 Szinte biztos, hogy Fab jobb CB mint Philips, de se Thiago se Gini nem olyna jó 6-os mint Fab.
Sőt ha arányokat nézem nagyobb a különbség ott mint amekkora javulást viszont okoz Fab hátul játszatása Philips helyett.
Egyedül a Bielsa féle aggresszív letámadásban látom a váltás okát. Meglátjuk, aztán lehet persze, hogy teljesen mindegy mi lesz a végeredmény... de az már úgy is egész nap ment... 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
OFFaszittem henderson visszatért és azért küldtük egyel hátréb Fabit
Fabinho megint CB 😕
Pedig a Philips - Kabak ha nem is túl magasan kvalifikált duó együtt (előttük Fab-al) jól működtek.
alatriste
Philips amúgy gyenge volt, szóval nem lep meg h kikerült, de az meglep h nem Rhys vagy Davies kezd helyette
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
OFF Fabinho megint CB 😕

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Szerintem a top5 liga kap majd automatikusan 5-5 helyet, a hatodikok meg selejteznek.Olyan kompromisszumra gondolok, hogy pl. megadják a PL 5. helyezettjének is az automatikus indulást, a 6. helyezett mehet a selejtező playoff körébe a Fradi ellen, stb.de itt nem latok kompromisszumot. mert nyilvan egy West Ham - Betis meccsre nem ulnek le az emberek ha masik csatornan megy egy Real Liverpool. epp ezert, ha az UEFA belemegy egy kompromisszumba akkor megassa a BL sirjat, es igazabol ez az egyetlen erdek, ami serul itt sztem.Ha tényleg összezárnak, akkor nyilván a szakadároknak kell visszakozni, de a futball elmúlt 20 évét elnézve sikerül majd egy olyan kompromisszumos megoldásra jutni, ami még inkább a legszűkebb elitnek kedvez, de a két nagy maffiának is meghagyja a brandjei értékét.de az h a PL, SeriaA es a LaLiga is osszezart az UEFAval meg FIFAval erdekes kerdeseket vet fel. elobb-utobb ez egy ki rantja el hamarabb a kormanyt jatekka alakul majd ...biztos csak én vagyok túl optimista, vagy csak nagyon szeretném, hogy ne valósuljon meg ez az egész, de szerintem ez még mindig csak egy blöff, és pár hét alatt az UEFA kitalálja, hogy mindenkinek jó legyen.A bajnoksagok megmaradnak, a Szuperliga a BL helyett lenne hetkoznaponta.
persze a nagycsapatok szemszögét is értem, minek 38 meccsen át gürizni, aztán lehet nem is lesz meg a 4. hely, így meg jön az ingyenlóvé.
szóval hiába jó nekünk az, amit alatriste írt, hogy milyen jó kis versenyfutás van a top4-ért (több országban is), ezt simán beáldoznák a szuperligások a garantált csekkért
Löfli
A bajnoksagbol valo kilepesrol szo sincs.
KeyG
csebi
A kilencvenes évek vége óta a BL amúgy is folyamatosan torzult a szuperliga irányába. Először jött az, hogy ne csak a bajnokok induljanak, hanem a topligákból a másodikok, aztán a harmadikok és a negyedikek, igaz ők még selejtezővel. Kicsivel később a harmadiknak már nem kellett selejtezni, aztán már a negyediknek sem. De az elitnek sosem elég. Ők maximálisan szeretnék kiölni a versenyt. Az UEFÁnak is jó ez, így mindig garantált egy szuperdöntő, nem kell szívni a fogukat, mint 2004-ben, amikor jópofizni kellett egy Porto-Monaco finálénak.
Kroenke-nek pláne megértem, hogy nagyon bejönne egy észak-amerikai stílusú liga. Ott nyugodtan lehetne évekig telibeszarni az Arsenalt (még a jelenleginél is jobban) bármiféle következmény nélkül, épp úgy, ahogy a Rams-szel tette a költözés előtt. A pénz folyna akkor is.
Kampman
csebi
Kampman
több mint 4 éve
Az Arsenal szurkolók pont az ilyen húzásokért utálják szívből Kroenke-tJajj, hogy Kroenke fújja a passzátot."Kroenke will be vice-chairman in case Super League goes through. Perez will be chairman"
😀😀😀DDDDDDDD
Még megvárom, hogy Jeff Fisher kerüljön az Arsenal élére akkor.
Amadeus
r.baggio
több mint 4 éve
Ki kell zárni mindet és a csoportmeccsek új állása alapján újrarendezni a kiesési kört a Fradival!
több mint 4 éve
Az is komoly hogy instant tüntetések kezdődtek pl. az Anfieldnél is, gyáváknak és árulóknak nevezik a tulajdonosokat, és még csak most jelentették be a Szuperligát.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Miért gondolják úgy az UEFA-nál hogy az jót tesz nekik, ha az utolsó BL-t is komolytalanná teszik? 😀Mutatja h nem fenyegetoznek
Mint mikor egy cégvezetőnél felmond egy projektvezető, mert új állása van, erre a cégvezető dühében felmenti a teljes felmondási időre, hogy ne is lássa, amivel a felmondott kolléga nem szív, hisz már van másik állása, de cserébe a projekt fennakad mert nem tudja átadni a munkakörét, szóval a cég duplán szív.
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Miért gondolják úgy az UEFA-nál hogy az jót tesz nekik, ha az utolsó BL-t is komolytalanná teszik? 😀Mint mikor egy cégvezetőnél felmond egy projektvezető, mert új állása van, erre a cégvezető dühében felmenti a teljes felmondási időre, hogy ne is lássa, amivel a felmondott kolléga nem szív, hisz már van másik állása, de cserébe a projekt fennakad mert nem tudja átadni a munkakörét, szóval a cég duplán szív.
több mint 4 éve
lehet hogy valaminek az elején ott voltam, de az nem jelent semmit 😀Sorry azt hittem már h neked is írtam válaszként h repül a kő ki tudja hol all meg.Az érdekli h félti azt h a VB helyett ugyanezek kitalálnak vmi mást pár év múlva. Ezt a szelencet nem akarjak kinyitni. Hányszor írjam le a Toldys hasonlatomat????meló mellett nem sok időm volt olvasni a topicot
csebi
főleg hogy menetközbe még a netem is elment pár órára
jah és pochettinotutódjátkirúgták
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Én is ezt olvastam h pénteken döntenek mikor az EB stadionokrolCity,Real,Chelsea azonnali hatállyal kizárva a BL-ből 😀pénteken nem?
Kenny
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
City,Real,Chelsea azonnali hatállyal kizárva a BL-ből 😀Szegény Tuchel, pedig alig várta sztem, hogy megmutassa a PSGnek, Guardiolának meg megint nem jön össze az újabb BL : D ez kész röhej, legalább az EB végét megvárhatták volna....
Kenny
több mint 4 éve
City,Real,Chelsea azonnali hatállyal kizárva a BL-ből 😀pénteken nem?
Kenny
több mint 4 éve
Leganes is kirakta MEg a spartak Moszkva h szívesen várjak a 12 csapat szurkoloitAz megvan h a Betis saját oldalán ety ideig harmadikként tüntettek fel magukat?Én a Bolton Wanderersen röhögtem, akik az angol 4. osztályból tweetelték be, hogy nem kívánnak csatlakozni.
csebi
Amadeus
több mint 4 éve
City,Real,Chelsea azonnali hatállyal kizárva a BL-ből 😀
több mint 4 éve
Az megvan h a Betis saját oldalán ety ideig harmadikként tüntettek fel magukat?Én a Bolton Wanderersen röhögtem, akik az angol 4. osztályból tweetelték be, hogy nem kívánnak csatlakozni.
csebi
több mint 4 éve
Az megvan h a Betis saját oldalán ety ideig harmadikként tüntettek fel magukat?
több mint 4 éve
Legalább EL döntőt rendeznek mkepp egy jó Roma-villareal összejöhet
több mint 4 éve
Meg a lyoni francia játékosok 😊Jön a 3 csapatos: Angol, Olasz, Spanyol vb?Az érdekli h félti azt h a VB helyett ugyanezek kitalálnak vmi mást pár év múlva. Ezt a szelencet nem akarjak kinyitni. Hányszor írjam le a Toldys hasonlatomat????a fifát mit érdekli a bl?Volt anno vmi hasonló is a tojáslabdás fociban, mikor valami NFL mellett csináltak ilyen kis AFL ligát.Pont a monopol helyzetük piszkálják. Nem véletlen kapáloznak ennyire, érzik, hogy most a túloldalon is nagy erők csoportosulnak, akiket most nem tudnak lekezelni a szokásos piti módszereikkel.Erdekes. Szivesen latnam, hogy miert nincs joga kialakitani a reszveteli felteteleket. Az ovek a szervezet es a brand.Perezék nem kretének, csak akkor robbantanak, ha mögötte van a tuti pénz (ala JP Morgan), a tuti média cég illetve a jogi háttér.akkor kinek van joga? UEFA es a FIFA is kizarhat jatekosokat eddig is kizartak mar 9pl. dopping). csak modositani kell a szabalyokon vagy vmeik meglevot felhasznalni.
Plussz:
FIFPRO, azaz a játékosok szakszervezete már hivatalosan reagált a játékosok esetleges kizárására a nemzeti válogatottakból: ez jogtalan, ehhez az UEFA-nak, és a FIFA-nak sincs joga.
Több, sportjogra szakosodott ügyvéd is jelezte, hogy az ilyen jellegű szankcionálásnak nincs jogalapja. Amennyiben ezt megtenné a FIFA vagy az UEFA, a játékosok perre vihetnék a döntést, és ott nekik adnának igazat, nem pedig a szervezetnek.
FLZOLI
csebi
Miben mas az, hogy pl meghatarozzak, aki x eves kora utan jatszik egy felnott vogatottban, az onnantol nem valthat nemzetet.
A Fifa szervezi a sajat egisze alatt a vb-t ahova a sajat regionalis szovetsegei kuldik a csapatokat. Jelen esetben tobbnyire az UEFA erintett, de a tobbi szovetsegis is a Fifa.
Monopol helyzetben vannak, nekem ugy tunik. Azt tesznek amit akarnak a reszveteli felteteleikkel.
undisputedly
FLZOLI
Most meg a legnagyobb nevek mondták azt, hogy köszi, akkor csinálunk nélkületek másikat.
Fél a FIFA, hogy olyan lesz a BL az SL mellett mint amilyen most az EL...
Solymi
Negritis
csebi
Kurva nagy ötlet.
Amadeus
Nyilván úgy értettem ha engedik ezt és látják h mennyi pénz van akkor kitalálják ezt majd Perezek.
Mondjuk egy bővített EB a három dél-amerikai országgal ugyanúgy 20 csapat.
több mint 4 éve
Jön a 3 csapatos: Angol, Olasz, Spanyol vb?Az érdekli h félti azt h a VB helyett ugyanezek kitalálnak vmi mást pár év múlva. Ezt a szelencet nem akarjak kinyitni. Hányszor írjam le a Toldys hasonlatomat????a fifát mit érdekli a bl?Volt anno vmi hasonló is a tojáslabdás fociban, mikor valami NFL mellett csináltak ilyen kis AFL ligát.Pont a monopol helyzetük piszkálják. Nem véletlen kapáloznak ennyire, érzik, hogy most a túloldalon is nagy erők csoportosulnak, akiket most nem tudnak lekezelni a szokásos piti módszereikkel.Erdekes. Szivesen latnam, hogy miert nincs joga kialakitani a reszveteli felteteleket. Az ovek a szervezet es a brand.Perezék nem kretének, csak akkor robbantanak, ha mögötte van a tuti pénz (ala JP Morgan), a tuti média cég illetve a jogi háttér.akkor kinek van joga? UEFA es a FIFA is kizarhat jatekosokat eddig is kizartak mar 9pl. dopping). csak modositani kell a szabalyokon vagy vmeik meglevot felhasznalni.
Plussz:
FIFPRO, azaz a játékosok szakszervezete már hivatalosan reagált a játékosok esetleges kizárására a nemzeti válogatottakból: ez jogtalan, ehhez az UEFA-nak, és a FIFA-nak sincs joga.
Több, sportjogra szakosodott ügyvéd is jelezte, hogy az ilyen jellegű szankcionálásnak nincs jogalapja. Amennyiben ezt megtenné a FIFA vagy az UEFA, a játékosok perre vihetnék a döntést, és ott nekik adnának igazat, nem pedig a szervezetnek.
FLZOLI
csebi
Miben mas az, hogy pl meghatarozzak, aki x eves kora utan jatszik egy felnott vogatottban, az onnantol nem valthat nemzetet.
A Fifa szervezi a sajat egisze alatt a vb-t ahova a sajat regionalis szovetsegei kuldik a csapatokat. Jelen esetben tobbnyire az UEFA erintett, de a tobbi szovetsegis is a Fifa.
Monopol helyzetben vannak, nekem ugy tunik. Azt tesznek amit akarnak a reszveteli felteteleikkel.
undisputedly
FLZOLI
Most meg a legnagyobb nevek mondták azt, hogy köszi, akkor csinálunk nélkületek másikat.
Fél a FIFA, hogy olyan lesz a BL az SL mellett mint amilyen most az EL...
Solymi
Negritis
csebi
Kurva nagy ötlet.
több mint 4 éve
Sorry azt hittem már h neked is írtam válaszként h repül a kő ki tudja hol all meg.Az érdekli h félti azt h a VB helyett ugyanezek kitalálnak vmi mást pár év múlva. Ezt a szelencet nem akarjak kinyitni. Hányszor írjam le a Toldys hasonlatomat????meló mellett nem sok időm volt olvasni a topicot
csebi
jah és pochettinotutódjátkirúgták
Negritis
több mint 4 éve
Az érdekli h félti azt h a VB helyett ugyanezek kitalálnak vmi mást pár év múlva. Ezt a szelencet nem akarjak kinyitni. Hányszor írjam le a Toldys hasonlatomat????meló mellett nem sok időm volt olvasni a topicot
csebi
jah és pochettinot