Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
baromarcu Vitya meg jobban jarna, ha kussolna es sietve bedobna az ujaknak a Puskast dontore...Vitya őribarija Blatternek, onnan fúj a szél.
minek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Eljön majd az az idő is, ezért nem érdemes az oroszlán bajszát ráncigálniuk, mert csak előrébb hozzák.A FIFA meg miért cseszne ki magával? Nekik a klub foci valójában irreleváns, így semmit se buknak egy ilyen ligával, még az egyébként kutyát se érdeklő klub VB-t is simán bevállalnák a csapatok.FIFA meg a bajnoksag azert foshat, mert ki tudja, hogy hol all meg a repulo ko?
Jughead
most csak a BLert jotttek, lehet legkozelebb meg a VBert jonnek majd. tudod az establishment kiall egymas mellett mindig 😊
csebi
Arról már nem is beszélve, hogy gondoljuk el mi lenne, ha egy Ronaldo/Messi/stb. féle nemzeti hős nem mehetne a VB-re... Másnap akkora lázadás lenne, amit megemlegetne a FIFA. Nem merné meghúzni ezt a FIFA.
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Szóval az UEFA, ami a BL-t bebukja azt mondaná, hogy az EB-ről is kiveszi a legjobbakat? Nem lenne túl logikus.Hát aztán hányan maradnának ezeknél a csapatoknál? Gyakorlatilag a pályafutásukat a 12 csapat valamelyikében kellene lejátszaniuk. Hány utánpótlásjátékos írna alá a nagycsapathoz? Mi lenne a keretek 35-60. játékosával? Hova adnák ezeket kölcsön?
A FIFA meg miért cseszne ki magával? Nekik a klub foci valójában irreleváns, így semmit se buknak egy ilyen ligával, még az egyébként kutyát se érdeklő klub VB-t is simán bevállalnák a csapatok.
Jughead
Ha a ligák az uefa és a fifa mellé állnak, bedőlt az ötlet.
több mint 4 éve
Azért ott is volt időszak h volt euroliga meg suproliga is.allitolag mindharom bajnoksag kiallt az uefa mellett, es kizarjak a csapatokat, ha superligaznak.ez is legalja hozzáállás (szerintem), valahogy a kosárlabdában meg tudták oldani az euroligát kibaszások nélkül.
csebi
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A FIFA meg miért cseszne ki magával? Nekik a klub foci valójában irreleváns, így semmit se buknak egy ilyen ligával, még az egyébként kutyát se érdeklő klub VB-t is simán bevállalnák a csapatok.FIFA meg a bajnoksag azert foshat, mert ki tudja, hogy hol all meg a repulo ko?
Jughead
most csak a BLert jotttek, lehet legkozelebb meg a VBert jonnek majd. tudod az establishment kiall egymas mellett mindig 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vadócz lelép a Penarol-tól (is).Ahogy mifelénk mondani szokták, "bánatburger szörnyűkólával"
Eddig nem nagyon értettem, miért haknizza körbe a világot, most végre tudom:
ugytudjuk.hu/cikk/2021-02-05_az-instagram-miatt-valtoztatta-meg-drasztikusan-a-kulsejet-a-szombathelyi-vadocz-bajner-dora
Nem akar egy torszülött mellé hazajönni 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
Sírok.
1:05-nél, amikor mondja hogy "huzsonegy" teljesen kész vagyok... 😀😀😀DD
#JC6
több mint 4 éve
Szóval az UEFA, ami a BL-t bebukja azt mondaná, hogy az EB-ről is kiveszi a legjobbakat? Nem lenne túl logikus.A FIFA meg miért cseszne ki magával? Nekik a klub foci valójában irreleváns, így semmit se buknak egy ilyen ligával, még az egyébként kutyát se érdeklő klub VB-t is simán bevállalnák a csapatok.
több mint 4 éve
Sobri, hol marad a pragmatikus megkozelites? 😀Kijelöl egy dátumot a Fifa és onnantól kezdve él a szabály. Aki ettől a dátumtól kezdve ezeknek a csapatoknak az igazolt labdarúgója, nem szerepelhet 3 évig az UEFA és a FIFA, valamint a tagjai által szervezett eseményeken. Mint amikor annó disszidáltak a magyar focisták. Nem bonyolult ez, hiába láttatod annak.Én azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.És ha az eltiltott játékos eligazol mondjuk a Realból, akkor újra lehet válogatott és játszhat az EB-n?
Szokol
És ha egy svéd topjátékost, aki eddig mondjuk a Göteborgban játszott leigazol a Milan, akkor az meg nem?
Ha egy játékos játékjoga nem saját magánál van, akkor alapvetően az igazolásáról se ő dönt, így nem hiszem, hogy szankcionálható lenne.
Vagy mondjuk megteheti most egy még 3 évig a Barcánál játszó, a nemzeti válogatott iránt elkötelezett játékos, hogy szerződést bont a klubjával, hogy ne érhesse szankció? Kötve hiszem.
Vagy ha Mbappét megvenné a Real, akkor neki lenne beleszólása, hogy inkább ne vegye, mert még válogatott akar lenni? Amire meg a PSG azt mondja, "ja jó, akkor nem keresünk rajtad százmillió eurót"?
És ha Szoboszlait megvenné az Arsenal?
Akkor nem hívhatja be Rossi?
De ha még picit maradna kölcsönbe a Leipzignél, akkor meg addig igen?
Zűrzavaros lenne ez az egész, kizártnak tartom a játékosok büntetését, teljesen életszerűtlen.
Sobri Jóska
Szokol
A "vilagbajnoksag" a FIFA-e, az jatszik akit engednek jatszani.
több mint 4 éve
Kijelöl egy dátumot a Fifa és onnantól kezdve él a szabály. Aki ettől a dátumtól kezdve ezeknek a csapatoknak az igazolt labdarúgója, nem szerepelhet 3 évig az UEFA és a FIFA, valamint a tagjai által szervezett eseményeken. Mint amikor annó disszidáltak a magyar focisták. Nem bonyolult ez, hiába láttatod annak.Én azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.És ha az eltiltott játékos eligazol mondjuk a Realból, akkor újra lehet válogatott és játszhat az EB-n?
Szokol
És ha egy svéd topjátékost, aki eddig mondjuk a Göteborgban játszott leigazol a Milan, akkor az meg nem?
Ha egy játékos játékjoga nem saját magánál van, akkor alapvetően az igazolásáról se ő dönt, így nem hiszem, hogy szankcionálható lenne.
Vagy mondjuk megteheti most egy még 3 évig a Barcánál játszó, a nemzeti válogatott iránt elkötelezett játékos, hogy szerződést bont a klubjával, hogy ne érhesse szankció? Kötve hiszem.
Vagy ha Mbappét megvenné a Real, akkor neki lenne beleszólása, hogy inkább ne vegye, mert még válogatott akar lenni? Amire meg a PSG azt mondja, "ja jó, akkor nem keresünk rajtad százmillió eurót"?
Zűrzavaros lenne ez az egész, kizártnak tartom a játékosok büntetését, teljesen életszerűtlen.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Vadócz lelép a Penarol-tól (is).lenyeg h tudja h mi a hatar 😊
Eddig nem nagyon értettem, miért haknizza körbe a világot, most végre tudom:
ugytudjuk.hu/cikk/2021-02-05_az-instagram-miatt-valtoztatta-meg-drasztikusan-a-kulsejet-a-szombathelyi-vadocz-bajner-dora
Sírok.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
1: attol fugg milyen hosszu eltiltast kapottÉn azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.És ha az eltiltott játékos eligazol mondjuk a Realból, akkor újra lehet válogatott és játszhat az EB-n?
Szokol
Sobri Jóska
2: ha eltiltjak akkor nem
3: Joska tovabbra is van ervenyes szerzodesed a klubbal, amit alairsz szabad akaradatodbol.
4: vszeg nem teheti meg. de mondjuk kiharcolhatja a szerzodesbontast pl mindig faj a hata es ezert nem tud jatszani a Barcanal a mediterran eghajlat miatt.
5: Mbappe: igen, nem irja al a Real altal kinalt szerzodest.
6: ha eltiltjak Szoboszlait, akkor nem.
7: ha nem tiltjak el, akkor igen jatszhat.
több mint 4 éve
Vadócz lelép a Penarol-tól (is).Eddig nem nagyon értettem, miért haknizza körbe a világot, most végre tudom:
Sírok.
több mint 4 éve
az uj BL, a 4 szabadkartyaval pont errol szol amugy.Olyan kompromisszumra gondolok, hogy pl. megadják a PL 5. helyezettjének is az automatikus indulást, a 6. helyezett mehet a selejtező playoff körébe a Fradi ellen, stb.de itt nem latok kompromisszumot. mert nyilvan egy West Ham - Betis meccsre nem ulnek le az emberek ha masik csatornan megy egy Real Liverpool. epp ezert, ha az UEFA belemegy egy kompromisszumba akkor megassa a BL sirjat, es igazabol ez az egyetlen erdek, ami serul itt sztem.Ha tényleg összezárnak, akkor nyilván a szakadároknak kell visszakozni, de a futball elmúlt 20 évét elnézve sikerül majd egy olyan kompromisszumos megoldásra jutni, ami még inkább a legszűkebb elitnek kedvez, de a két nagy maffiának is meghagyja a brandjei értékét.de az h a PL, SeriaA es a LaLiga is osszezart az UEFAval meg FIFAval erdekes kerdeseket vet fel. elobb-utobb ez egy ki rantja el hamarabb a kormanyt jatekka alakul majd ...biztos csak én vagyok túl optimista, vagy csak nagyon szeretném, hogy ne valósuljon meg ez az egész, de szerintem ez még mindig csak egy blöff, és pár hét alatt az UEFA kitalálja, hogy mindenkinek jó legyen.A bajnoksagok megmaradnak, a Szuperliga a BL helyett lenne hetkoznaponta.
persze a nagycsapatok szemszögét is értem, minek 38 meccsen át gürizni, aztán lehet nem is lesz meg a 4. hely, így meg jön az ingyenlóvé.
szóval hiába jó nekünk az, amit alatriste írt, hogy milyen jó kis versenyfutás van a top4-ért (több országban is), ezt simán beáldoznák a szuperligások a garantált csekkért
Löfli
A bajnoksagbol valo kilepesrol szo sincs.
KeyG
csebi
A kilencvenes évek vége óta a BL amúgy is folyamatosan torzult a szuperliga irányába. Először jött az, hogy ne csak a bajnokok induljanak, hanem a topligákból a másodikok, aztán a harmadikok és a negyedikek, igaz ők még selejtezővel. Kicsivel később a harmadiknak már nem kellett selejtezni, aztán már a negyediknek sem. De az elitnek sosem elég. Ők maximálisan szeretnék kiölni a versenyt. Az UEFÁnak is jó ez, így mindig garantált egy szuperdöntő, nem kell szívni a fogukat, mint 2004-ben, amikor jópofizni kellett egy Porto-Monaco finálénak.
Kroenke-nek pláne megértem, hogy nagyon bejönne egy észak-amerikai stílusú liga. Ott nyugodtan lehetne évekig telibeszarni az Arsenalt (még a jelenleginél is jobban) bármiféle következmény nélkül, épp úgy, ahogy a Rams-szel tette a költözés előtt. A pénz folyna akkor is.
Kampman
csebi
Kampman
több mint 4 éve
Én azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.És ha az eltiltott játékos eligazol mondjuk a Realból, akkor újra lehet válogatott és játszhat az EB-n?
Szokol
több mint 4 éve
Én azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.Lásd NBA/NHL nélküli kosár vagy hoki vb/olimpia, micsoda magas színvonal volt ott is....
Szerintem le fognak itt nyugodni a kedélyek, a nagy klubok több pénzt kapnak majd a BL-ből és szépen meg fog egyezni mindenki mindenkivel.
Szokol
több mint 4 éve
én amúgy nem értem, ez miért nem jó a nagycsapatoknak:A nagycsapatoknak miért érdeke, hogy az általuk megtermelt pénzből más is kapjon?
www.youtube.com/watch?v=GY5RcSf0scU
Löfli
több mint 4 éve
Ez a helyzet bennem is nagy belső disszonanciát okoz.Megint Déri Jánost idézem: a szar ellenkezője is lehet szar.
Nem tudom, hogy azon röhögök jobban mikor a korrupt UEFA vádolja kapzsisággal a nagy klubokkat.
Vagy amikor azokat várják sokan a foci megmentőjének akik ezt a korrupciót pénzelték és csak a befolyás és a pénz érdekli őket.
Nehéz kérdés!
Toca
több mint 4 éve
én amúgy nem értem, ez miért nem jó a nagycsapatoknak:Mondjuk mert az UEFA lesöpörte minden ötletüket és ezek a korrupt szarháziak zsebre vágják a befolyó pénz nagy részét miközben előre már rég megkapták az araboktól a teli bőröndöket, hogy úgy ugráljanak ahogy a tevéik fütyülnek.
www.youtube.com/watch?v=GY5RcSf0scU
Löfli
Különösebben nem érdekel az álszent mártírkodás ami most megy mindenhol, felőlem oszthatja mindenki az erkölcsi magasságából az egyenlőség, testvériség, igazságosság szlogeneket amíg mondjuk jövő ősszel én megkapom azt a heti 2-3 minőségi focimeccset amiért leülnék a TV elé. Bőven elfér a foci posványba a modernizálás, és az ESL-ben ezeket az UEFA hájfejű kóklerei nélkül tán könnyebben át tudják verni.
több mint 4 éve
Ez a helyzet bennem is nagy belső disszonanciát okoz.Nem tudom, hogy azon röhögök jobban mikor a korrupt UEFA vádolja kapzsisággal a nagy klubokkat.
Vagy amikor azokat várják sokan a foci megmentőjének akik ezt a korrupciót pénzelték és csak a befolyás és a pénz érdekli őket.
Nehéz kérdés!
több mint 4 éve
A Balo papa - Prince páros amúgy is megvan Superleague szint.Azt hiszed poen, de Berlu mindjart megjelenik a Serie B-s Monzaval a szuperligaban. XDelképzelem, ahogy Moratti és Berlu papa csettintenek egyet.meg a Juve vezetoje, aki nemcsak k nagy adossagba rakta a klubot cserebe mar 4. bajnoksagban, es egy Portotol kiestek.Jajj, hogy Kroenke fújja a passzátot."Kroenke will be vice-chairman in case Super League goes through. Perez will be chairman"
😀😀😀DDDDDDDD
Még megvárom, hogy Jeff Fisher kerüljön az Arsenal élére akkor.
Amadeus
r.baggio
komolyan mintha respawnolni akarnanak egy COD-ban, hogy ujra 100as healthuk legyen.
csebi
Amadeus
Stez
több mint 4 éve
én amúgy nem értem, ez miért nem jó a nagycsapatoknak:www.youtube.com/watch?v=GY5RcSf0scU

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Olyan kompromisszumra gondolok, hogy pl. megadják a PL 5. helyezettjének is az automatikus indulást, a 6. helyezett mehet a selejtező playoff körébe a Fradi ellen, stb.de itt nem latok kompromisszumot. mert nyilvan egy West Ham - Betis meccsre nem ulnek le az emberek ha masik csatornan megy egy Real Liverpool. epp ezert, ha az UEFA belemegy egy kompromisszumba akkor megassa a BL sirjat, es igazabol ez az egyetlen erdek, ami serul itt sztem.Ha tényleg összezárnak, akkor nyilván a szakadároknak kell visszakozni, de a futball elmúlt 20 évét elnézve sikerül majd egy olyan kompromisszumos megoldásra jutni, ami még inkább a legszűkebb elitnek kedvez, de a két nagy maffiának is meghagyja a brandjei értékét.de az h a PL, SeriaA es a LaLiga is osszezart az UEFAval meg FIFAval erdekes kerdeseket vet fel. elobb-utobb ez egy ki rantja el hamarabb a kormanyt jatekka alakul majd ...biztos csak én vagyok túl optimista, vagy csak nagyon szeretném, hogy ne valósuljon meg ez az egész, de szerintem ez még mindig csak egy blöff, és pár hét alatt az UEFA kitalálja, hogy mindenkinek jó legyen.A bajnoksagok megmaradnak, a Szuperliga a BL helyett lenne hetkoznaponta.
persze a nagycsapatok szemszögét is értem, minek 38 meccsen át gürizni, aztán lehet nem is lesz meg a 4. hely, így meg jön az ingyenlóvé.
szóval hiába jó nekünk az, amit alatriste írt, hogy milyen jó kis versenyfutás van a top4-ért (több országban is), ezt simán beáldoznák a szuperligások a garantált csekkért
Löfli
KeyG
csebi
A kilencvenes évek vége óta a BL amúgy is folyamatosan torzult a szuperliga irányába. Először jött az, hogy ne csak a bajnokok induljanak, hanem a topligákból a másodikok, aztán a harmadikok és a negyedikek, igaz ők még selejtezővel. Kicsivel később a harmadiknak már nem kellett selejtezni, aztán már a negyediknek sem. De az elitnek sosem elég. Ők maximálisan szeretnék kiölni a versenyt. Az UEFÁnak is jó ez, így mindig garantált egy szuperdöntő, nem kell szívni a fogukat, mint 2004-ben, amikor jópofizni kellett egy Porto-Monaco finálénak.
Kroenke-nek pláne megértem, hogy nagyon bejönne egy észak-amerikai stílusú liga. Ott nyugodtan lehetne évekig telibeszarni az Arsenalt (még a jelenleginél is jobban) bármiféle következmény nélkül, épp úgy, ahogy a Rams-szel tette a költözés előtt. A pénz folyna akkor is.
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Én azért azt látom, hogy a ligáknak, az uefának és a fifának ugyanaz az érdekük, ezért össze fognak zárni. Innentől kezdve nagyon sok ütőkártya van a kezükben: például játékosok több éves eltiltása a hivatalos sorozatokból, legyen az válogatott vagy klubcsapat.Szerintem le fognak itt nyugodni a kedélyek, a nagy klubok több pénzt kapnak majd a BL-ből és szépen meg fog egyezni mindenki mindenkivel.
több mint 4 éve
most nézem hogy pochettino utódját kirúgták
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
de itt nem latok kompromisszumot. mert nyilvan egy West Ham - Betis meccsre nem ulnek le az emberek ha masik csatornan megy egy Real Liverpool. epp ezert, ha az UEFA belemegy egy kompromisszumba akkor megassa a BL sirjat, es igazabol ez az egyetlen erdek, ami serul itt sztem.Ha tényleg összezárnak, akkor nyilván a szakadároknak kell visszakozni, de a futball elmúlt 20 évét elnézve sikerül majd egy olyan kompromisszumos megoldásra jutni, ami még inkább a legszűkebb elitnek kedvez, de a két nagy maffiának is meghagyja a brandjei értékét.de az h a PL, SeriaA es a LaLiga is osszezart az UEFAval meg FIFAval erdekes kerdeseket vet fel. elobb-utobb ez egy ki rantja el hamarabb a kormanyt jatekka alakul majd ...biztos csak én vagyok túl optimista, vagy csak nagyon szeretném, hogy ne valósuljon meg ez az egész, de szerintem ez még mindig csak egy blöff, és pár hét alatt az UEFA kitalálja, hogy mindenkinek jó legyen.A bajnoksagok megmaradnak, a Szuperliga a BL helyett lenne hetkoznaponta.
Löfli
KeyG
csebi
Kampman