Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Erdekes amugy, hogy az angolok mennyire bena kacsak a tobbi europai nagy foci nemzethez kepest. Az elmult 25 evben:Franciak: EB + VB (2) cim
Spanyolok: EB (2) + VB cim
Olaszok: EB + VB cim
Nemetek: EB + VB cim
Portugalok: EB cim
Angolok: -
A szurkoloi magatartas miatt amugy nem is erdemeltek meg iden. Meg ha el is tekintunk a velemenyes hazai palya 11-estol, a nemet kislany kinevetese es online "zaklatasa", a lezerezes, a rendszeres himnusz kifutyules... Karma 😊
több mint 4 éve
Igen, sajnos... Na majd az olimpia alatt! 🤪😆Hmm, majdnem háromezerrel több hsz volt a mostani Eb topicban, mint a legutóbbi Vb követőjében, és két és félszer annyi, mint a 16-os Eb alatt.Mindezt úgy h csöcsök terén kifejezetten visszafogott volt a társaság.
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Akkor túl fiatal vagy 😄Az lemaradt hogy mióta én követem az EB-t. 😀EB topik máris zárva, így ide:Csak 2004 óta... Előtte 1972 és 2000 között meg pont nem.
Szóval az olaszok szépen keretbe foglalták akkor ezt az EB-t. Továbbra is a déli, mediterrános, latinos vonal a sikeres az EB-n.
Vrij6
warr_b
Vrij6

több mint 4 éve
Illetve még annyi, hogy a belga-olasz előtt mondtam, hogy aki azt nyeri, az nyeri a tornát. Kivételesen ez bejött, a tippjáték már kevésbé. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Remek biztosítás:A narancssárga mellényes milyen rúgásokat kioszt 😆 nagyon csodálkozott volna, ha ràmennek vagy tízen és agyonrugdalják...
fb.watch/v/C6GEMZbf/
Biztos a Wembley is 3 mérkőzésre zárva lesz...
clbass

több mint 4 éve
Hmm, majdnem háromezerrel több hsz volt a mostani Eb topicban, mint a legutóbbi Vb követőjében, és két és félszer annyi, mint a 16-os Eb alatt.Mindezt úgy h csöcsök terén kifejezetten visszafogott volt a társaság.
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az lemaradt hogy mióta én követem az EB-t. 😀EB topik máris zárva, így ide:Csak 2004 óta... Előtte 1972 és 2000 között meg pont nem.
Szóval az olaszok szépen keretbe foglalták akkor ezt az EB-t. Továbbra is a déli, mediterrános, latinos vonal a sikeres az EB-n.
Vrij6
warr_b
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hmm, majdnem háromezerrel több hsz volt a mostani Eb topicban, mint a legutóbbi Vb követőjében, és két és félszer annyi, mint a 16-os Eb alatt.

több mint 4 éve
Remek biztosítás:fb.watch/v/C6GEMZbf/
Biztos a Wembley is 3 mérkőzésre zárva lesz...
több mint 4 éve
EB topik máris zárva, így ide:Csak 2004 óta... Előtte 1972 és 2000 között meg pont nem.
Vrij6

több mint 4 éve
EB topik máris zárva, így ide:Szóval az olaszok szépen keretbe foglalták akkor ezt az EB-t. Továbbra is a déli, mediterrános, latinos vonal a sikeres az EB-n.
több mint 4 éve
No, azt hiszem, a magam részéről véget vetek az Eb-döntő utáni after partynak. Jó éjszakát!
több mint 4 éve
Nem értem ezt a Southgate utálatot?Sancho, Rashford, Grealish stabilan padon szinte végig az egész torna alatt. Ha láttad a döntőt sztem érted mire gondolok.
Ez valami aranygeneráció, hogy csakis SG baszta el?
20 éve nézek focit, de angolt döntőben még sohasem láttam!
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem értem ezt a Southgate utálatot? Ez valami aranygeneráció, hogy csakis SG baszta el?
20 éve nézek focit, de angolt döntőben még sohasem láttam!
több mint 4 éve
Köszi a linkeket
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Miután a Copa Americára (ahol már törzsvendégek) sajnos nem tudtak elmenni 😕Itt is Katar-reklámok...Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$
nagylaza
Heisman
több mint 4 éve
Helyes! Nélkülük már nincs komoly gurulós foci torna!Itt is Katar-reklámok...Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$
nagylaza
Heisman
több mint 4 éve
Itt is Katar-reklámok...Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$
nagylaza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
www.concacaf.com/concacaf-go/amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.Nem találom mobilon a weboldalon ezt a go verziót
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Link van?
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
www.concacafgo.com/amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.Nem találom mobilon a weboldalon ezt a go verziót
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Link van?
Chargers LT
több mint 4 éve
amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.Nem találom mobilon a weboldalon ezt a go verziót
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Link van?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Itt is Katar-reklámok...
több mint 4 éve
amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.Basszus. Nagy lóvét tettem Martinique-re.😊
3-1 Kanadának sajnos
Heisman