Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 529
Mi a pocsom ez a trollfoci-téma?
Stez, te mindenható, mit tudsz erről? Lemaradtam
JC6 (Mr. Miele)
Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
Willie Parker
Ez kamu
JC6 (Mr. Miele)
Miért?
Willie Parker
Mert ha valamit feltörnek, az nem így néz ki
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
Willie Parker
Ez kamu
JC6 (Mr. Miele)
Frici atbaszta es kiturta Levit.
Kenny
Kezdek félni tőled
4 hónapja
Beki New York Jets 2 053
A Chelsea azért jól ad el, mert ilyen semmit sem bizonyított vagy egyenesen beégő figurákért, mint Ugochukwu, Dewsbury-Hall meg Djordjevic leakasztanak fejenként 30 millákat. Madueke érthető számomra, de ezek itt kb kerékkötők voltak és olyan hűde nagy potenciált sem látok bennük.
A másik, h a Strasbourggal mindig tudnak lepattanózni, végső soron meg a szaúdiak a mentsvàr.

Az Arsenalnál még mindig nem megy ez az eladás. Jorginho, Partey, Tomiyasu, Tierney szintű emberekből nem tudtunk egyetlen centet sem kiszedni.
Ők a kb teljesen ismeretlen Bashir Humpreys-ért kaptak 14 m-t, mi Nuno Tavaresért 5-öt pl.

Szerintem amúgy Nelsont, Jesust, Vieirát, Lokombit és Zinchenkot pénzzé kellene tennünk, mert vagy nem kapnak szerepet v nem ez a szint.
Willie Parker
Legújabb példa Broja Burnley 25 misiért...
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 799 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)
Nem, nem ismerem es oszinten, nagyon nem kedvelem oket egy ideje, reges reg eladtak magukat es ez mar nem troll oldal, rengeteg a szanalom huzasuk.

En csak annyit lattam, hogy az oldalra kiirtak, hogy nem tortek oket fel, kamu az egesz, mikozben meg a Levente kozossrgi oldalain ott figyelt a sztori, hogy feltortek mindent.

Hogy a hatterben mi van, nem tudom, de amugy kivancsi lennek mostmar, pontosan mi a tortenet.

4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Ez kamu
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Jó, ez valószínű volt, csak a kérdés, h tényleg csak úgy minden értesítés nélkül kizárta-e a fiók/profilkezelésből vagy más történt, pl politikai feszkó is van.

Szerkesztette: Willie Parker
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Ez kamu
JC6 (Mr. Miele)

4 hónapja
mondjuk Partey esetében ez nem lep meg
Negritis, a vajda
Most már nem, de 2 éve volt érte Szaúdból 50 misis ajánlat
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Ez kamu
JC6 (Mr. Miele)
Miért?
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Ez kamu
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 849 — The Mathematician
mondjuk Partey esetében ez nem lep meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A Chelsea azért jól ad el, mert ilyen semmit sem bizonyított vagy egyenesen beégő figurákért, mint Ugochukwu, Dewsbury-Hall meg Djordjevic leakasztanak fejenként 30 millákat. Madueke érthető számomra, de ezek itt kb kerékkötők voltak és olyan hűde nagy potenciált sem látok bennük.
A másik, h a Strasbourggal mindig tudnak lepattanózni, végső soron meg a szaúdiak a mentsvàr.

Az Arsenalnál még mindig nem megy ez az eladás. Jorginho, Partey, Tomiyasu, Tierney szintű emberekből nem tudtunk egyetlen centet sem kiszedni.
Ők a kb teljesen ismeretlen Bashir Humpreys-ért kaptak 14 m-t, mi Nuno Tavaresért 5-öt pl.

Szerintem amúgy Nelsont, Jesust, Vieirát, Lokombit és Zinchenkot pénzzé kellene tennünk, mert vagy nem kapnak szerepet v nem ez a szint.
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 849 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
én ennyit láttam
 index.hu/fomo/2025/08/06/trollfoci-vedjegy-facebook-oldal-instagram-lopas-mennyei-megyei/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
JC6 (Mr. Miele)
tegnap én is akartam kérdezni, hogy ki mit tud pontosan...
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1mjf8n2/trollfoci_botr%C3%A1ny/
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).
Willie Parker
Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
zacknorb
Azért mondom, hogy nem annyira akart jönni, mert miatta a két homegrownt nem raktuk volna padra, márpedig a két szélsőnk Nwaneri és Saka.
Willie Parker
Mivan?
Saka fix kezdő, Nwaneri meg az ő cseréje.
Másik oldalt meg Martinelli meg Trossard van, ő eléjük jött volna Rodrygo.
zacknorb
Hàt, pedig Arteta azt mondta, h hosszútávon a cél, h Nwaneri legyen Martinelli helyett a kezdő, mert ő kifelé és befelé is jól cselez.
4 hónapja
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya
Lisztes Jr. hivatalosan visszament kölcsönbe a Fradiba.

Poloska vagyok.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya

NAGYON ADOM

Poloska vagyok.
4 hónapja

Poloska vagyok.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 799 — Whoops, looks like something went wrong.
Hogy tud a Chelsea a hulladékából is 100 milliót behúzni nem értem. Így tényleg kb tét nélkül nyomhatják a pénzmosást az amcsik ha bármelyik fiatal favágót 20-30 millióért adhatjak tovább...
FLZOLI
?
Negritis, a vajda
 www.transfermarkt.com/chelsea-fc/transfers/verein/631/saison_id/2025/pos//detailpos/0/w_s/#zugaenge

Most komolyan kik ezek a népek?

Nyilván az Arsenal is tipik lúzerként nem egy Rodrygót visz a bal szélre ahol simán aranylaszti környéki szintet nyomna, hanem egy 60 milliós balfaszt akit legalább a szomszédban jól meg is nézhettek előtte. Reménytelen brigád
FLZOLI
Ezeknek a nepeknek mondjuk a fele angol es fiatal, nagy potenciallal. Csak mivel a modern labdarugasban ezek a 25-30 millios eladasok pitianernek szamitanak, az ilyeneket ennyiert adod, ha nincs rajuk szukseged. Ebbol a listabol csak es kizarolag Joao Felix ara vicces, de az meg azert ennyit, mert a szaudiak... A Chelsea-nek sok eve kifejezetten tehetseges fiataljai vannak, konkretan annyi, hogy akar evekig is ilyen eladasokat tudnanak es tudtak produkalni. Es minden evben nekik van kolcsonben a legtobb jatekosuk is, epp emiatt. Nincs meghokkento ezen a listan nagyon, rohadt sok fiataljuk meg kolcsonben levo jatekosuk van, akikert ilyen tovabbi penzeket tudnanak szedni.
Stez
Értem, tehát aki beltenyésztet, fiatal és még idomítható valamelyik basic robotfoci sablon alapján akkor az 25 milliónál kezdődik...
Persze a Chelsea a maga pedofil gyűjtögetőbe hajló emberkereskedő módján ügyesen játsza ki a szabályokat és a szokásokat, de ez az egész rendszer addig tud működni amíg mozgásban tartják, vagyis 20+ ember jön és megy, cserélődik évente. Mint egy rabszolga piac, ahol az árut mutogatják és futtatják kicsit az érdeklődők előtt.
És az a vicc, hogy a 40 fős keret extrém helyzetekben (Covid, klub vb) simán akkora előnyt jelent, hogy a faék egyszerű játékosok is top klasszisnak tűnnek hunyorítva a TV előtt
FLZOLI
Ilyen lett a topligas futball. A fiatal franciakat is 20-30 milliok alatt mar nem adjak el a csapatok, de barmilyen fiatal jatekos neve mellett spanyol zaszlot latsz, az ara egybol haromszoros. Ugyanez van az angoloknal is. Ide jutottunk, nem veletlen, hogy a francia elvonal fele eladasokbol el. Ahogy a spanyolok egy resze is.

Az meg, hogy hany fos a keret. Ki akadalyozza a tobbi csapatot, hogy ne ilyen kerete legyen? A Citynek evekig olyan kispadja volt, ami kb kompletten befert volna elit csapatok kezdojebe. Iden meg a Liverpoolnal van dream team, elotte a PSG bohockodott ezzel. Ez a szokvanyos a mai fociban. Nem mondom, hogy ez jo, de folyton a Chelsea-re mutogatni semmi ertelme, amikor egesz Anglia elborult eset.

4 hónapja
A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).
Willie Parker
Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
zacknorb
Azért mondom, hogy nem annyira akart jönni, mert miatta a két homegrownt nem raktuk volna padra, márpedig a két szélsőnk Nwaneri és Saka.
Willie Parker
Mivan?
Saka fix kezdő, Nwaneri meg az ő cseréje.
Másik oldalt meg Martinelli meg Trossard van, ő eléjük jött volna Rodrygo.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Willie Parker
zacknorb
4 hónapja
Willie Parker

Poloska vagyok.
4 hónapja
Hogy tud a Chelsea a hulladékából is 100 milliót behúzni nem értem. Így tényleg kb tét nélkül nyomhatják a pénzmosást az amcsik ha bármelyik fiatal favágót 20-30 millióért adhatjak tovább...
FLZOLI
?
Negritis, a vajda
 www.transfermarkt.com/chelsea-fc/transfers/verein/631/saison_id/2025/pos//detailpos/0/w_s/#zugaenge

Most komolyan kik ezek a népek?

Nyilván az Arsenal is tipik lúzerként nem egy Rodrygót visz a bal szélre ahol simán aranylaszti környéki szintet nyomna, hanem egy 60 milliós balfaszt akit legalább a szomszédban jól meg is nézhettek előtte. Reménytelen brigád
FLZOLI
Mondjuk Madueke szerintem baromi jó kis játékos. Én nagyon örültem volna, ha azt a 60 milliót a Pool fizeti ki érte. Azon a dealen a Chelsea szerintem (nem olcsón) de bőven nem drágán adott el egyet a kevés fiataljaiből akik amúgy beválni látszanak.
alatriste
4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:
Juan Cuadrado (kolumbiai, kp) Atalanta -> Pisa ingyé
Son Heung-min (dél-koreai, cs) Tottenham -> Los Angeles FC 22 millió EUR
Lesley Ugochukwu (francia, kp) Chelsea FC -> Burnley 28.7 millió EUR
Ritsu Doan (japán, cs) Freiburg -> Eintracht Frankfurt 21 millió EUR
Warmed Omari (comore-szigeteki, v) Rennes -> Hamburg kölcsönbe
Marvin Ducksch (német, cs) Werder Bremen -> Birmingham City 2 millió EUR
Zinho Vanheusden (belga, v) Internazionale -> Marbella átigazolási ár nem nyilvános
Martin Dúbravka (szlovák, kapus) Newcastle -> Burnley átigazolási ár nem nyilvános
Kazeem Olaigbe (belga, cs) Rennes -> Trabzonspor 5 millió EUR
Mariano Díaz (dominikai köztársaságbeli, cs) klub nélküli (legutóbb: Sevilla) -> Alavés
Giorgi Gocholeishvili (grúz, v) Sahtar Donyeck -> Hamburg kölcsönbe
Luca Zanimacchia (olasz, cs) Pisa -> Modena kölcsönbe
Thomas Partey (ghánai, kp) Arsenal FC -> Villarreal ingyé
Tommaso Milanese (olasz, kp) Cremonese -> Ascoli kölcsönbe
Víctor Chust (spanyol, v) Cádiz -> Elche kölcsönbe
Jens Cajuste (svéd, kp) Napoli -> Ipswich kölcsönbe
M'Bala Nzola (angolai, cs) Fiorentina -> Pisa kölcsönbe
Giovanni Simeone (argentin, cs) Napoli -> Torino kölcsönbe
Yvandro Borges Sanches (luxemburgi, cs) Mönchengladbach -> Heracles Almelo 500k EUR
Baptiste Santamaria (francia, kp) Rennes -> Valencia 2 millió EUR
Simon Ngapandouetnbu (kameruni, kapus) Marseille -> Montpellier ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...