Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Mert ha valamit feltörnek, az nem így néz kiMiért?Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
Stez, te mindenható, mit tudsz erről? Lemaradtam
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
4 hónapja
Kezdek félni tőledFrici atbaszta es kiturta Levit.Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
4 hónapja
A Chelsea azért jól ad el, mert ilyen semmit sem bizonyított vagy egyenesen beégő figurákért, mint Ugochukwu, Dewsbury-Hall meg Djordjevic leakasztanak fejenként 30 millákat. Madueke érthető számomra, de ezek itt kb kerékkötők voltak és olyan hűde nagy potenciált sem látok bennük.Legújabb példa Broja Burnley 25 misiért...
A másik, h a Strasbourggal mindig tudnak lepattanózni, végső soron meg a szaúdiak a mentsvàr.
Az Arsenalnál még mindig nem megy ez az eladás. Jorginho, Partey, Tomiyasu, Tierney szintű emberekből nem tudtunk egyetlen centet sem kiszedni.
Ők a kb teljesen ismeretlen Bashir Humpreys-ért kaptak 14 m-t, mi Nuno Tavaresért 5-öt pl.
Szerintem amúgy Nelsont, Jesust, Vieirát, Lokombit és Zinchenkot pénzzé kellene tennünk, mert vagy nem kapnak szerepet v nem ez a szint.
Willie Parker
4 hónapja
Mi a pocsom ez a trollfoci-téma?Nem, nem ismerem es oszinten, nagyon nem kedvelem oket egy ideje, reges reg eladtak magukat es ez mar nem troll oldal, rengeteg a szanalom huzasuk.
JC6 (Mr. Miele)
En csak annyit lattam, hogy az oldalra kiirtak, hogy nem tortek oket fel, kamu az egesz, mikozben meg a Levente kozossrgi oldalain ott figyelt a sztori, hogy feltortek mindent.
Hogy a hatterben mi van, nem tudom, de amugy kivancsi lennek mostmar, pontosan mi a tortenet.
4 hónapja
Jó, ez valószínű volt, csak a kérdés, h tényleg csak úgy minden értesítés nélkül kizárta-e a fiók/profilkezelésből vagy más történt, pl politikai feszkó is van.Frici atbaszta es kiturta Levit.Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Szerkesztette: Willie Parker
4 hónapja
Frici atbaszta es kiturta Levit.Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
mondjuk Partey esetében ez nem lep megMost már nem, de 2 éve volt érte Szaúdból 50 misis ajánlat
Negritis, a vajda
4 hónapja
Miért?Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Ez kamuMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
4 hónapja
mondjuk Partey esetében ez nem lep meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A Chelsea azért jól ad el, mert ilyen semmit sem bizonyított vagy egyenesen beégő figurákért, mint Ugochukwu, Dewsbury-Hall meg Djordjevic leakasztanak fejenként 30 millákat. Madueke érthető számomra, de ezek itt kb kerékkötők voltak és olyan hűde nagy potenciált sem látok bennük.A másik, h a Strasbourggal mindig tudnak lepattanózni, végső soron meg a szaúdiak a mentsvàr.
Az Arsenalnál még mindig nem megy ez az eladás. Jorginho, Partey, Tomiyasu, Tierney szintű emberekből nem tudtunk egyetlen centet sem kiszedni.
Ők a kb teljesen ismeretlen Bashir Humpreys-ért kaptak 14 m-t, mi Nuno Tavaresért 5-öt pl.
Szerintem amúgy Nelsont, Jesust, Vieirát, Lokombit és Zinchenkot pénzzé kellene tennünk, mert vagy nem kapnak szerepet v nem ez a szint.
4 hónapja
én ennyit láttamMi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
index.hu/fomo/2025/08/06/trollfoci-vedjegy-facebook-oldal-instagram-lopas-mennyei-megyei/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Mi a pocsom ez a trollfoci-téma?tegnap én is akartam kérdezni, hogy ki mit tud pontosan...
JC6 (Mr. Miele)
www.reddit.com/r/hungary/comments/1mjf8n2/trollfoci_botr%C3%A1ny/
4 hónapja
Mi a pocsom ez a trollfoci-téma?Feltörték a profiljukat, Facebook, Insta, Youtube és már nem ők kezelik, irányítják, ezért jogi lépéseket tettek.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Hàt, pedig Arteta azt mondta, h hosszútávon a cél, h Nwaneri legyen Martinelli helyett a kezdő, mert ő kifelé és befelé is jól cselez.Mivan?Azért mondom, hogy nem annyira akart jönni, mert miatta a két homegrownt nem raktuk volna padra, márpedig a két szélsőnk Nwaneri és Saka.A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Saka fix kezdő, Nwaneri meg az ő cseréje.
Másik oldalt meg Martinelli meg Trossard van, ő eléjük jött volna Rodrygo.
zacknorb
4 hónapja
Mi a pocsom ez a trollfoci-téma?Stez, te mindenható, mit tudsz erről? Lemaradtam
4 hónapja
Lisztes Jr. hivatalosan visszament kölcsönbe a Fradiba.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ilyen lett a topligas futball. A fiatal franciakat is 20-30 milliok alatt mar nem adjak el a csapatok, de barmilyen fiatal jatekos neve mellett spanyol zaszlot latsz, az ara egybol haromszoros. Ugyanez van az angoloknal is. Ide jutottunk, nem veletlen, hogy a francia elvonal fele eladasokbol el. Ahogy a spanyolok egy resze is.Értem, tehát aki beltenyésztet, fiatal és még idomítható valamelyik basic robotfoci sablon alapján akkor az 25 milliónál kezdődik...Ezeknek a nepeknek mondjuk a fele angol es fiatal, nagy potenciallal. Csak mivel a modern labdarugasban ezek a 25-30 millios eladasok pitianernek szamitanak, az ilyeneket ennyiert adod, ha nincs rajuk szukseged. Ebbol a listabol csak es kizarolag Joao Felix ara vicces, de az meg azert ennyit, mert a szaudiak... A Chelsea-nek sok eve kifejezetten tehetseges fiataljai vannak, konkretan annyi, hogy akar evekig is ilyen eladasokat tudnanak es tudtak produkalni. Es minden evben nekik van kolcsonben a legtobb jatekosuk is, epp emiatt. Nincs meghokkento ezen a listan nagyon, rohadt sok fiataljuk meg kolcsonben levo jatekosuk van, akikert ilyen tovabbi penzeket tudnanak szedni.www.transfermarkt.com/chelsea-fc/transfers/verein/631/saison_id/2025/pos//detailpos/0/w_s/#zugaengeHogy tud a Chelsea a hulladékából is 100 milliót behúzni nem értem. Így tényleg kb tét nélkül nyomhatják a pénzmosást az amcsik ha bármelyik fiatal favágót 20-30 millióért adhatjak tovább...?
FLZOLI
Negritis, a vajda
Most komolyan kik ezek a népek?
Nyilván az Arsenal is tipik lúzerként nem egy Rodrygót visz a bal szélre ahol simán aranylaszti környéki szintet nyomna, hanem egy 60 milliós balfaszt akit legalább a szomszédban jól meg is nézhettek előtte. Reménytelen brigád
FLZOLI
Stez
Persze a Chelsea a maga pedofil gyűjtögetőbe hajló emberkereskedő módján ügyesen játsza ki a szabályokat és a szokásokat, de ez az egész rendszer addig tud működni amíg mozgásban tartják, vagyis 20+ ember jön és megy, cserélődik évente. Mint egy rabszolga piac, ahol az árut mutogatják és futtatják kicsit az érdeklődők előtt.
És az a vicc, hogy a 40 fős keret extrém helyzetekben (Covid, klub vb) simán akkora előnyt jelent, hogy a faék egyszerű játékosok is top klasszisnak tűnnek hunyorítva a TV előtt
FLZOLI
Az meg, hogy hany fos a keret. Ki akadalyozza a tobbi csapatot, hogy ne ilyen kerete legyen? A Citynek evekig olyan kispadja volt, ami kb kompletten befert volna elit csapatok kezdojebe. Iden meg a Liverpoolnal van dream team, elotte a PSG bohockodott ezzel. Ez a szokvanyos a mai fociban. Nem mondom, hogy ez jo, de folyton a Chelsea-re mutogatni semmi ertelme, amikor egesz Anglia elborult eset.
4 hónapja
Mivan?Azért mondom, hogy nem annyira akart jönni, mert miatta a két homegrownt nem raktuk volna padra, márpedig a két szélsőnk Nwaneri és Saka.A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Saka fix kezdő, Nwaneri meg az ő cseréje.
Másik oldalt meg Martinelli meg Trossard van, ő eléjük jött volna Rodrygo.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Azért mondom, hogy nem annyira akart jönni, mert miatta a két homegrownt nem raktuk volna padra, márpedig a két szélsőnk Nwaneri és Saka.A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
Willie Parker
zacknorb
4 hónapja
A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).Rodrygo marhára nem padozott volna, ő balszélen lehetett volna végre (Realban csak kényszerjobbszélső)
Willie Parker
Poloska vagyok.
4 hónapja
A másik meg az, hogy az Arsenalnál képben volt Rodrygo is, csak ő drágább lett volna (a Real a hírek szerint 80 millió eurót kér érte), másrészt Nwaneri és Saka mögött nem fog padozni, Madueke meg hajlandó erre, mert egyébként Barnet-ben, az észak-londoni kerületben született, tehát kb hazatér (anyukája a mai napig a stadiontól 100 méterre lakik).Mondjuk Madueke szerintem baromi jó kis játékos. Én nagyon örültem volna, ha azt a 60 milliót a Pool fizeti ki érte. Azon a dealen a Chelsea szerintem (nem olcsón) de bőven nem drágán adott el egyet a kevés fiataljaiből akik amúgy beválni látszanak.www.transfermarkt.com/chelsea-fc/transfers/verein/631/saison_id/2025/pos//detailpos/0/w_s/#zugaengeHogy tud a Chelsea a hulladékából is 100 milliót behúzni nem értem. Így tényleg kb tét nélkül nyomhatják a pénzmosást az amcsik ha bármelyik fiatal favágót 20-30 millióért adhatjak tovább...?
FLZOLI
Negritis, a vajda
Most komolyan kik ezek a népek?
Nyilván az Arsenal is tipik lúzerként nem egy Rodrygót visz a bal szélre ahol simán aranylaszti környéki szintet nyomna, hanem egy 60 milliós balfaszt akit legalább a szomszédban jól meg is nézhettek előtte. Reménytelen brigád
FLZOLI
alatriste
4 hónapja
Friss transzferek:Juan Cuadrado (kolumbiai, kp) Atalanta -> Pisa ingyé
Son Heung-min (dél-koreai, cs) Tottenham -> Los Angeles FC 22 millió EUR
Lesley Ugochukwu (francia, kp) Chelsea FC -> Burnley 28.7 millió EUR
Ritsu Doan (japán, cs) Freiburg -> Eintracht Frankfurt 21 millió EUR
Warmed Omari (comore-szigeteki, v) Rennes -> Hamburg kölcsönbe
Marvin Ducksch (német, cs) Werder Bremen -> Birmingham City 2 millió EUR
Zinho Vanheusden (belga, v) Internazionale -> Marbella átigazolási ár nem nyilvános
Martin Dúbravka (szlovák, kapus) Newcastle -> Burnley átigazolási ár nem nyilvános
Kazeem Olaigbe (belga, cs) Rennes -> Trabzonspor 5 millió EUR
Mariano Díaz (dominikai köztársaságbeli, cs) klub nélküli (legutóbb: Sevilla) -> Alavés
Giorgi Gocholeishvili (grúz, v) Sahtar Donyeck -> Hamburg kölcsönbe
Luca Zanimacchia (olasz, cs) Pisa -> Modena kölcsönbe
Thomas Partey (ghánai, kp) Arsenal FC -> Villarreal ingyé
Tommaso Milanese (olasz, kp) Cremonese -> Ascoli kölcsönbe
Víctor Chust (spanyol, v) Cádiz -> Elche kölcsönbe
Jens Cajuste (svéd, kp) Napoli -> Ipswich kölcsönbe
M'Bala Nzola (angolai, cs) Fiorentina -> Pisa kölcsönbe
Giovanni Simeone (argentin, cs) Napoli -> Torino kölcsönbe
Yvandro Borges Sanches (luxemburgi, cs) Mönchengladbach -> Heracles Almelo 500k EUR
Baptiste Santamaria (francia, kp) Rennes -> Valencia 2 millió EUR
Simon Ngapandouetnbu (kameruni, kapus) Marseille -> Montpellier ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...