NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
8
5
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ironikus hogy pont van Dijk hibázott.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
jól tolja a PoolTehát egyenlít a Palace.
Toto21
4 hónapja
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottakigen annak tűnik. 😀 Hosszú volt a nyári szünet, még bele kell lendülnie megint
Stez
4 hónapja
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottak
4 hónapja
jól tolja a Pool
4 hónapja
Ekitikeeeee. ☺️Wirtz assziszt.
4 hónapja
Mi ez a hangzavar a himnusz alatt?
4 hónapja
Na, vegre Kerkez is kezd, kivancsi leszek.
4 hónapja
NFL-ben van rá példa, hogy klubtulaj Madden rating miatt nem cserél valakiért.Itt kurja ek a Fradi ezeket. Elfelejti atirni a jatekosok ratingjet 99-re, mielott eladna oket.Én annó régen Fifákban amíg meg nem untam őket, mindig úgy csináltam ha kisebb csapattal voltam pl. Corinthians, hogy szerkesztettem két 99-es játékost és eladtam őket egyből.én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Onnan már tudtam büdzséből építkezni.
KeyG
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
YoungZeeZee
9 393
mondjuk atirni😊Itt kurja ek a Fradi ezeket. Elfelejti atirni a jatekosok ratingjet 99-re, mielott eladna oket.Én annó régen Fifákban amíg meg nem untam őket, mindig úgy csináltam ha kisebb csapattal voltam pl. Corinthians, hogy szerkesztettem két 99-es játékost és eladtam őket egyből.én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
KeyG
Stez
de az egy dolog h jatekban megy de az eletben mas elvarasok szituaciok vannak.mindenki ezt csinalna.
en pesben csinaltam mindig hogy
1-2 talent aki kumelkedo vmiben aztan jatszott.
meg 24fos keret blre meg bajnoksagra. egyszer ez masszor az a csapat kezdett.
az eletben nem ulne ki senki ennyi padozast.
baseball mogulban jatszatom a legjobb talenteket.olyan offerek jonnek h ihaj
4 hónapja
Itt kurja ek a Fradi ezeket. Elfelejti atirni a jatekosok ratingjet 99-re, mielott eladna oket.Én annó régen Fifákban amíg meg nem untam őket, mindig úgy csináltam ha kisebb csapattal voltam pl. Corinthians, hogy szerkesztettem két 99-es játékost és eladtam őket egyből.én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
KeyG
4 hónapja
Én annó régen Fifákban amíg meg nem untam őket, mindig úgy csináltam ha kisebb csapattal voltam pl. Corinthians, hogy szerkesztettem két 99-es játékost és eladtam őket egyből.én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Friss transzferek:Sergi Gómez (spanyol, v) Espanyol -> Alverca ingyé
Valery Fernández (spanyol, cs) Girona -> Zaragoza ingyé
Florent Muslija (koszovói, kp) Freiburg -> Düsseldorf kölcsönbe
Evann Guessand (elefántcsontparti, cs) OGC Nice -> Aston Villa 30 millió EUR
Vitor Reis (brazil, v) Manchester City -> Girona kölcsönbe
Lisztes Krisztián (magyar, kp) Eintracht Frankfurt -> Ferencváros kölcsönbe
Florian Thauvin (francia, cs) Udinese -> Lens 6 millió EUR
Yang Min-hyeok (dél-koreai, cs) Tottenham -> Portsmouth kölcsönbe
Alfie Devine (angol, kp) Tottenham -> Preston NE kölcsönbe
Henri Koudossou (német, v) Augsburg -> Nürnberg kölcsönbe
Ko Itakura (japán, v) Mönchengladbach -> Ajax Amsterdam 10.5 millió EUR
Armando Broja (albán, cs) Chelsea FC -> Burnley 23 millió EUR
Lukas Hradecky (finn, kapus) Leverkusen -> AS Monaco 3 millió EUR
Neto (brazil, kapus) Bournemouth -> Botafogo ingyé
Gonzalo Petit (uruguayi, cs) Betis -> Mirandés kölcsönbe
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Casa Pia kölcsönbe
Reinier (brazil, kp) Real Madrid -> Atlético Mineiro ingyé
Florian Ayé (francia, cs) Auxerre -> Servette átigazolási ár nem nyilvános
Filip Ugrinic (svájci, kp) Young Boys -> Valencia 4 millió EUR
Anthony Partipilo (olasz, cs) Parma -> Bari kölcsönbe
Romain Perraud (francia, v) Betis -> LOSC Lille 3 millió EUR
Dermane Karim (togói, kp) Lommel -> Lorient kölcsönbe
Cenk Özkacar (török, v) Valencia -> 1. FC Köln kölcsönbe
Benjamin Sesko (szlovén, cs) RB Leipzig -> Manchester United 76.5 millió EUR
Mateo Joseph (spanyol, cs) Leeds United -> Mallorca kölcsönbe
Asier Villalibre (spanyol, cs) Alavés -> Santander kölcsönbe
Radoslaw Majecki (lengyel, kapus) AS Monaco -> Brest kölcsönbe
Lucas Högsberg (dán, v) Nordsjaelland -> Strasbourg 15 millió EUR
Mads Hermansen (dán, kapus) Leicester City -> West Ham 20.8 millió EUR
Jay Idzes (indonéz, v) Venezia -> Sassuolo 8 millió EUR
Amady Camara (mali, cs) Sturm Graz -> Nantes kölcsönbe
Joe Gelhardt (angol, cs) Leeds United -> Hull City kölcsönbe
Enzo Millot (francia, kp) Stuttgart -> Al-Ahli 28 millió EUR
Lucas Chevalier (francia, kapus) LOSC Lille -> PSG 40 millió EUR
Darwin Núnez (uruguayi, cs) Liverpool FC -> Al-Hilal 53 millió EUR
Inigo Martínez (spanyol, v) FC Barcelona -> Al-Nassr átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Abszolut ertem, hogy ebben az orszagban mindenki rinyal, meg furdoskurva es rosszat mondani nem szabad senkire sem, meg motivalni kell... De az, hogy egy Radenkovic nekiall eloadast nyomni 5-0 utan, mert a masodik felidoben annyira mar nem voltak szarok, mikozben amugy az MTK nem akart atmenni sem a sajat terfelen... Meg Szabo is dicserget mindent es mindenkit, amikor a Fradi azt csinalt, amit akart.. nem ertem. Van, amikor motivalni kell es van, amikor azert a realitassal sem artana foglalkozni.
Szerkesztette: Stez
4 hónapja
Núnez to Al Hilal, hivatalos.Nagyon sajnálom hogy nem vált be, de azért így is rengeteg szép emléket hagyott hátra.
Ezzel már 200 millió felett a bevételi oldalon is a csapat, de a kurva anyánkat amiért szórjuk a pénzt. ☺️
4 hónapja
Cissét simán ki lehetett volna állítani....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
NSO:Szegeny pali, ezert is neki kell elvinnie a balhet.
Keresd a hibát:
Dibusz végzett el egy kirúgást, Cissé kézzel nyúlt a guruló labda felé. 11-es lesz?
😆😆
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
NSO:Keresd a hibát:
Dibusz végzett el egy kirúgást, Cissé kézzel nyúlt a guruló labda felé. 11-es lesz?
😆😆
4 hónapja
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa