Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Na Elliott eldönti.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Akkor be kell fejezni az alibizèst ès tessèk játszani ..
4 hónapja
Jaj Sarr hogy maradt ilyen üresen, kedves Virgil?
4 hónapja
Szobo lett a csatár, jól látom?
4 hónapja
Ennyi faszságot beszélni, mint ez a mai kommentátor. Nem tudom mit néz, de néha az az érzésem hogy nem ezt a meccset.
4 hónapja
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottaka lest sem látta 😊
Stez
4 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Stez
4 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.
4 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.biztos melege volt és inkább pihenni akart a kondicionált öltözőben. Megértem
Sixo
4 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.
4 hónapja
Jogos. Oda még kéne, Isak azért jönni fog. Meg leginkább rotálnak. Wirtz ki tud menni balra és akkor Szobi a helyére bemegy pl. Vagy jobbra ki tud menni Szobi vagy Curtis Jones.Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo
esanders10
4 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előreEbben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Toto21
4 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előre
4 hónapja
Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo
4 hónapja
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
4 hónapja
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.
4 hónapja
Ezt azt hiszem nem így akarta Frimpong. Szoboszlai assziszt.
4 hónapja
Jó meccs, tetszik. Hiányzott már a mennyei mellett…Ahogy Militár Iván mondaná, van a futball meg van a magyar futball. 😀
😆
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Jó meccs, tetszik. Hiányzott már a mennyei mellett…Kicsit fanyalgok a Várda-Felcsút mellett, de végülis elmegy... 😕
😆
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Ezeket taktikailag ki kellene hagyni, hogy ne a szezon végén a kulcs nagyhelyzetek maradjanak ki😅
Poloska vagyok.
4 hónapja
Szobo gólpassz?
4 hónapja
Szobo assist 🤣😅
4 hónapja
Ironikus hogy pont van Dijk hibázott.
4 hónapja
jól tolja a PoolTehát egyenlít a Palace.
Toto21