NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
megnéztük a Gera masterclasst a Szőnyi úton, egy potyával nyert a Kecsó 😕Csak azért csináltátok, hogy maradjon még 5 fordulót a helyén, mint HC, ezzel is javítva a többi csapat feljutási esélyeit. 😀
Löfli
Közben nézem a friss tabellát, és a Honvéd 3 ellenfele, akit eddig legyőzött a 13. (Szentlőrinc), 14. (Videoton) és a holtversenyben a Kozármislennyel utolsó 15. (Budafok) helyen van jelenleg. Pedig szerintem mindhárom csapat jobb ezeknél a pozícióknál.
4 hónapja
megnéztük a Gera masterclasst a Szőnyi úton, egy potyával nyert a Kecsó 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀Ahogy én se láttam jönni, hogy az Ajka megveri a Budafokot, idegenben!
ha kiskokó nem ilyen impotens, egymaga eldönthette volna vagy 3 góllal.
petey
4 hónapja
Na ja, a Chargers-nél a chockerkedés (Chargerskedés?) a rendszer része. 😀Nyugodtan, eddig sem fogott rajtunk a bohóckodásod.Szeretnéd ha tieidet jinxelném inkább? Csak szólj, bár vannak közülük páran, akiknek nem is kell az én segítségem. 😀Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
4 hónapja
Nyugodtan, eddig sem fogott rajtunk a bohóckodásod.Szeretnéd ha tieidet jinxelném inkább? Csak szólj, bár vannak közülük páran, akiknek nem is kell az én segítségem. 😀Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
iktriad
Sixo
iktriad
4 hónapja
itt ma. nálunk kb 3x jártak a 16-on belül, a Vidi volt a legveszélyesebb a saját kapujára 😀 Lehoczki meg élete meccsét játszotta.hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀Magyarnak volt két baszottnagy tekerése, ami ilyen 90%ban 0 gól, ott 2 volt (okos volt, a szél is segített neki)
petey
zacknorb
4 hónapja

wow, valaki megcsinálta a nagy multi-ownership táblát
Poloska vagyok.
4 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀Magyarnak volt két baszottnagy tekerése, ami ilyen 90%ban 0 gól, ott 2 volt (okos volt, a szél is segített neki)
petey
Poloska vagyok.
4 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀 ha kiskokó nem ilyen impotens, egymaga eldönthette volna vagy 3 góllal.
4 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?Közepesen gyenge knuckleball volt, védhető.
iktriad
De magyar meccsekből és játékosokból bármikor készségesen kinézem a bundát.
4 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?Az ilyet mellre szokták venni a kapusok vagy kifejelik. Sima kapushiba.
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?
4 hónapja
Nem csak, hogy ment, volt elsőosztályú is. Ha jól tévedek volt, hogy Honvéd 5-0-ra is verte őket.A forduló TV-s meccse, Vasas-Tiszakécske 😀Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
A 2 feljutó (Karcag, Kécske) nem véletlenül vannak az NB II-ben. 2-3 éven belül szerintem minimum az egyik NB I-es lesz, mert ők nagyon Mezőkövesd 2.0 projekteknek tűnnek, ha értitek mire gondolok.
iktriad
Amúgy emlékszem arra, amikor a Kécske ment a feljutásért 10-es évek végén.
zacknorb
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/1998-05-16/kispest-tiszakecske
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
A forduló TV-s meccse, Vasas-Tiszakécske 😀Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
A 2 feljutó (Karcag, Kécske) nem véletlenül vannak az NB II-ben. 2-3 éven belül szerintem minimum az egyik NB I-es lesz, mert ők nagyon Mezőkövesd 2.0 projekteknek tűnnek, ha értitek mire gondolok.
iktriad
Amúgy emlékszem arra, amikor a Kécske ment a feljutásért 10-es évek végén.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Van a futball és van a magyar futball. 😀 😀 😀 Gyerekek valaki szóljon ha ez már volt valaha, de én most hallom először a “MI A FASZ VAN MI A FASZ VAN” rigmust és meg kell mondani, imádom, hogy mennyire lényegre törő!!! 😂😂😂😂 pic.twitter.com/hzWgJi0tam
— Militár Iván (@MilitarIvan9) August 9, 2025
4 hónapja
Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
Szeretnéd ha tieidet jinxelném inkább? Csak szólj, bár vannak közülük páran, akiknek nem is kell az én segítségem. 😀Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
iktriad
Sixo
4 hónapja
Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki várta
Poloska vagyok.
4 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
iktriad
4 hónapja
Azért azt soha nem gondoltam, hogy lesz olyan Liverpool meccs, ahol a kezdőben több a magyar, mint az angol.Most sem volt tobb, hiszen a Palace-ban volt ot. Es ellenfelkent ok is egy Liverpool-meccs reszesei. 😜
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Ha meglesz a PO már örülök. A feljutás ezzel a kerettel elvárás.Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Idén feljut a Honvéd és SB győztes lesz a Jags?
iktriad
Toto21
4 hónapja
Azért azt soha nem gondoltam, hogy lesz olyan Liverpool meccs, ahol a kezdőben több a magyar, mint az angol.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Idén feljut a Honvéd és SB győztes lesz a Jags?
iktriad
4 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t. Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
4 hónapja
És hogy egészséges maradjon a térdeNala az masodlagos lesz szerintem, mert sokkal szabadabban jatszhat, mint Szobo. De amugy Wirtz azert nemetben is a labdairol, eszerol es asszisztijairol volt hires, az elsodleges feladata itt is az iranyitas lesz.Beindulhat simán -csak még egyenlőre idegen aWirtz is szenved rendesen, kellene egy gól neki lehet feloldodnaAzert az asszisztokat szepen adogatja. Majd beindul a gepezet.
ozibozi
Stez
Rendszerben, pedig kellene nagyon hogy a rendszer része legyen
ozibozi
Stez
Szerkesztette: ozibozi