NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Te vasárnap is azt nézed 😁Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄Szerintem meg az Uganda - Nigert többen nézték.
warr_b
4 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄

4 hónapja
03/04el játszottam iszonyat sokatÉs a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
és évi 2-3at lehetett valahogy behúzni, de kb 15ből engedte azokat és figyelni kellett hogy X meccset játszanak is vagy bukták a permitet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂Azé' fogott néhány ziccert.
warr_b
4 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂

4 hónapja
Anno leigazoltam Lautarot argentinabol, aztan vegul soha eleteben nem jatszott nalam, mert nem kapta meg a permitet. XdÉs a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
4 hónapja
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?Szerencsétekre Pető is.
zacknorb
4 hónapja
Amúgy laikusoknak geci fun meccs
Poloska vagyok.
4 hónapja
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Édes faszom

4 hónapja
Na, végre közben

4 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

4 hónapja
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
csebi
dugo93
4 hónapja
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
4 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
4 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek

4 hónapja
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
4 hónapja
Ööö, fordult a kocka