NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 842 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄
warr_b
hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
Löfli
Te vasárnap is azt nézed 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄
warr_b
hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 400 — LIGHTS OUT!
warr_b
Szerintem meg az Uganda - Nigert többen nézték.

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 842 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 849 — The Mathematician
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.
Stez
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltam
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
03/04el játszottam iszonyat sokat
és évi 2-3at lehetett valahogy behúzni, de kb 15ből engedte azokat és figyelni kellett hogy X meccset játszanak is vagy bukták a permitet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 634 — Csodabogár
Az igen, 3 méterről stadionbú ki

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 634 — beers & Packers
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂
warr_b
Azé' fogott néhány ziccert.
4 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂

4 hónapja
Jézusom milyen burleszk gól 😄😄😄

Szerkesztette: petey

4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.
Stez
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltam
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
Anno leigazoltam Lautarot argentinabol, aztan vegul soha eleteben nem jatszott nalam, mert nem kapta meg a permitet. Xd

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
zacknorb
Szerencsétekre Pető is.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy laikusoknak geci fun meccs

Poloska vagyok.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 746 — Kinek mit intézett a kormánya
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?

Poloska vagyok.
4 hónapja
És ott a hattrick Borsosnak

4 hónapja
Édes faszom

4 hónapja
Na, végre közben

4 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

4 hónapja
Ezt a 2 faszt 😄😄😄

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
nagylaza, főpohárnok
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
Grealish to Everton. HWG
csebi
Hova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
Mikey
Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérte
csebi
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀
dugo93
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 634 — beers & Packers
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
4 hónapja

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 188
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.
Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
4 hónapja
Ööö, fordult a kocka