NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.Ez hihetetlen b+!!!
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Pompás. Sikerült hazaérnem a Csaba góljára.
4 hónapja
Berecz meg közben Kazincbarcelona

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Hú de kurva jó eddig a Hős Zsombi
Poloska vagyok.
4 hónapja
Óóó, gyönyörű Vasas góóól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Lol, Vasas Armata az M4et szidja xdd
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
csebi
4 hónapja
Most lett volna jó ha marad Tel mert akkor balszelre megvan a csere ember. Ráadásul Bambi serulesevel jó sok játék perc lenne elől a szezon első felébenKing Coman to Al Nassr is elvileg megvan. 30 milliót kap a Bayern érteakkor marad Gnabry + a fiatalok elöl. 2 igazolást még várok azért, mert ezzel a kerettel nekivágni a szezonnak nem életbiztosítás 😀
csebi
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Nem bánt minket senki.Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.
És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
zacknorb
Az meg hogy egy csapat úgy költ 300-at, hogy mellette el is ad 200-ért, szerintem nem ugyanaz, mint amikor valaki úgy költ 300-at, hogy nem ad el semennyiért.
Ha ezt nem látod be, akkor kár is beszélgetni erről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Konkrétan a Poolosok eddig végig ebben voltak a nemköltéssel a CSÓRÓval, ahogy itt lett írva. Aztán amikor valaki mondta hogy idén is költenek, meg 2 éve jött egy komplett új középpálya, egyből jött a oké de csak most meg persze egyből romboljuk le ezt az imidzset. Most meg jön ez a persze minket BÁNTANAK, azonnal nyerni kell.Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
De igen, az összeszokás, kapcsolatok kialakítása nem hoz kattintást így egyszerűbb leírni, hogy egy fél kezdőcsapat lecserélés után is itt vereség nélkül kéne letolni a következő 60-70 meccset merthát költött a csapat.
alatriste
Lehet skizofrén állapotban is tolni, mint az Arsenal szurkolók, akik még mindig kis, csóró, fiatal csapatnak gondolják magukat 0 elvárással...
FLZOLI
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a PIF mennyiért vitt Poolos embert.
És igen, az Arsenalosok is geci irritálóak tudnak lenni gyakran.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez csak sima nagycsapat hozzáállás a média részéről. Ha nem nyersz meg minden meccset az a baj, ha nyersz akkor miért nem szép játékkal és sok góllal. Ez ezzel jár, és ezért is nagy a nyomás ezeknél a csapatoknal. És jah, ilyen költéssel és kerettel a Pool is ebben a ligában játszik.Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey
alatriste
4 hónapja
King Coman to Al Nassr is elvileg megvan. 30 milliót kap a Bayern érteakkor marad Gnabry + a fiatalok elöl. 2 igazolást még várok azért, mert ezzel a kerettel nekivágni a szezonnak nem életbiztosítás 😀
csebi
4 hónapja
Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.(Miközben amúgy bevétel oldalon lassan ostromolja a klub a 200-at is... 😀)
😀😀😀
Mikey

Liverpool Fc
4 hónapja
King Coman to Al Nassr is elvileg megvan. 30 milliót kap a Bayern érte
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
4 hónapja
Grealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
4 hónapja
Grealish to Everton. HWG
4 hónapja
Nekem a kedvenc érvem hogy elköltött a klub 300 milliót, és emiatt azonnal nyerni kell.😀😀😀
4 hónapja
Azért kemény, hogy egy felkészülési meccsre hogy megy a fújolás hogy nem nyerte meg a csapat. 😀 A trófeák termében ki sincs írva kinek mennyi Community Shieldje van.
11 kezdőből 4 játékos még nem lépet pályára tétmeccsen a csapatban, a kezdő 6-os páros egyaránt nem játszott.
Itt azért kurva nagy változások voltak a csapatnál. Ha Decemberben nincs top2-ben a csapat én rohadtul nem csodálkozok. Ekkora átalakításhoz kell idő.
Azért pozitívum:
- Milos mentalitását már most is imádni lehet és óriási szurkolói kedvenc lesz
- Hugo meglepően jól mozgott. Furcsa volt olyan 9-est látni akit nem zavar a labda, sőt nagyon sok szép kis összejátéka, finom érintése volt.
Negatívum:
- A kiugratásokat nyelte tegnap is a def... Amikor 3-an maradnak hátul Kerkezzel még el-el csoszogtak de ha nincs pressing a kp-án lövik be a labdát Konaté és VvD mögé. Előbbi futni gyorsan tud de fordulni nem. Utóbbi már igazán egyikben sem erős. Valahogy erre figyelni kellene. Kívánsi vagyok, hogy ha van Gravenberch akkor ő tolódik-e be a két CB közé - ekkor Milos is többet mehetne feljebb és lenne középen valaki aki haindítanak akkor tud futni és ruganyos.
- Domi én nem tudom itt-ott kiemelték, hogy nem volt rossz. Hát labda nélkül most se volt rá panasz de volt vagy 3-4 labdavesztése saját térfélen. 10-esként be lehet próbálni rizikósabb passzokat, 6-osként kurvára figyelni kellene. Gólt nem de komoly helyzetet nem egyet kapott a csapat belőle. Remélem Macca hamar visszatér ide.
- Salah: 1 meccs senkit se húznék le de ismét a tavaszi formáját láttuk ahol 5 meccsből 3-szor már inkább emberhátrány volt. Könyörgöm ne adjuk el Harvey-t. Védekezésben ezt ő is lehozza de legalább alternatívát adna ha egyre több ilyen 0 meccse lenne az egyiptominak - neadjaisten lesérülne.
Szezonrajt pénteken. Látva hogy ki lett fosztva a Bornemouth (talán addig még Zabarnyit is elvesztik) otthon kéne nyerni de itt hetekig-hónapokig fog még nyikorogni a gép. A keret akkor fejlődik a legtöbbet ha minél többet játszik együtt - Klopp mondta mindig. Itt idő kell majd addig meg remélhetőleg sehol se szakad le durván majd a csapat.

Liverpool Fc
4 hónapja
Friss transzferek:Fali Candé (bissau-guineai, v) Venezia -> Sassuolo 3 millió EUR
Riccardo Sottil (olasz, cs) Fiorentina -> Lecce kölcsönbe
Arnaut Danjuma (holland, cs) Villarreal -> Valencia ingyé
Henrik Meister (dán, cs) Rennes -> Pisa 4 millió EUR
Arthur Masuaku (demokratikus kongói, v) Besiktas -> Sunderland ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Royale Union Saint-Gilloise (belga bajnok), Hearts (skót)Érdekes lenne ha legalább a fele címer közismert volna.
wow, valaki megcsinálta a nagy multi-ownership táblát
zacknorb
Tony Bloomnak melyik a 2 másik csapata a Brighton mellett?
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Érdekes lenne ha legalább a fele címer közismert volna.
wow, valaki megcsinálta a nagy multi-ownership táblát
zacknorb
Tony Bloomnak melyik a 2 másik csapata a Brighton mellett?
4 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak?Úgy, hogy kb. minden lövésükből gól lett. Szökőévente összejön egy ilyen meccs.
petey
4 hónapja
Ebben minvolt szabálytalan hallod??? Vicc kategória