Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Nem gondoltam hogy gólt látok ha bekapcsolom a végét 😀Minden meccs végén várunk
Drip
5 hónapja
Helyzetkihasználás legalább jó. Kétszer jutunk el a kapuig, két gól

5 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólSpoiler 😕
Varga!
NB2
Te se az m4sport.hu-n nézed gondolom 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Mondtam hogy komoly ember ez a Varga bármennyire buta is. Ösztönös faszi🍺🍺🍺
5 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.10 percet tévedtem, bocsi. 😀 Remélem nem "túl korán"' jött a gól.
iktriad
5 hónapja
Bazzeg Kluivert nem fejelt igy. Ez masterclass.
5 hónapja
Nem gondoltam hogy gólt látok ha bekapcsolom a végét 😀
5 hónapja
Pont ő fog kurvára hiányozni Örményország ellen..
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
35 másodperc a kommented és a gól között nálamgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólbazmeg mennyivel vagy előttem?!
Varga!
NB2
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 83. percben.kijavítottam 😊
iktriad
5 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.Majdnem. 83. perc lett
iktriad
5 hónapja
Ennyi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólbazmeg mennyivel vagy előttem?!
Varga!
NB2
5 hónapja
Hoppá
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
A felét Haaland rúgta.Norvégok meg már lőttek 10etKomolyan veszik ezt a gólarány számít dolgot
zacknorb
ozibozi
5 hónapja
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem? mondjuk tök mindegy olyan szempontból, hogy töketlen a szövkapjuk. 3 meccs után elkussolna a hazai közvéleményük, ha látnák, hogy az isteni rinyáldó nélkül mennyivel jobban játszik a csapatukelképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepeZseni a csávó.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
kik vannak sárga veszélyben nálunk amúgy?mer én lehet lehoznám őket
5 hónapja
Amúgy nagyot röhögnék, ha most mg mi rúgnánk b a 2-2-t jelentő gólt a 93. percben.
5 hónapja
Norvégok meg már lőttek 10etKomolyan veszik ezt a gólarány számít dolgot
zacknorb
5 hónapja
nem azt mondom hogy védjük10 perce mondta Hajdú B hogy a gólkülönbség számíthatAnnyiban igen, hogy vb-ken meg vb-selejtezőkön magasabb szintű tiebreaker mint az egymás elleni eredmény, de gyakorlatilag 1 gólos hátrányt tényleg nem érdemes védeni.
most meg: "mit veszíthetünk"
Negritis, a vajda
Kampman
csak hogy találjuk már ki hogy mi legyen
5 hónapja
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepeNem csak a portugáloknak hanem több 100 millió embernek. Azért elég komolyan tolja 40 évesen is még mindig
fake.id

5 hónapja
őt basszák az arabok?elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe🐐 a tag.
fake.id
Hendrix