Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
NB2 New England Patriots 28 097 — nabege2@yahoo.com
egyébként mikor Varga fejelte a 2.-at, itt ültem, pont a fórumot olvastam, kb egy mp volt beírni, hogy gól
de nyilván egy netes streamnél biztos, hogy gyorsabb leszek, azért a kábel tuti gyorsabb annál
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Kerkez meg Szoboszlai magat okolja latszolag, Dardai meg rohogcsel.

Nem jo ez igy.
Kenny
Dragóner meg győzelemről beszél közben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 654 — Kinek mit intézett a kormánya
Merey Andreat ki tartja kepernyon?
Hendrix
A férje.
Meg hogy annyira nem szar a munkájában.
Sőt, szerintem okés, már már jó.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Kerkez meg Szoboszlai magat okolja latszolag, Dardai meg rohogcsel.

Nem jo ez igy.

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊
gamerkr
Az UEFA büntet, ha az MLSZ-t szidják? 😀

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 654 — Kinek mit intézett a kormánya
Kerkez nem egy Michael Thomas.
INT lett a slant útvonalból

Poloska vagyok.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
A vébé-selejtetőket amúgy nem mind ugyanolyan labdával kellene játszani? A franciák meccsén valami fekete-fehér, hülye mintás labdával játszottak...
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 874
Azért Dárdai meg Orbán szépen elnevetgél amíg mennek egy kört
5 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Merey Andreat ki tartja kepernyon?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 011 — #NoStress
Sőt, ha a portugálok szépen végigvernek mindenkit, mi meg kétszer az örményeket, akkor az ír-örmeny meccs eredményétől függően az írek ellen itthon akár ki is kaphatunk, de a döntetlen simán elég.

5 hónapja
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
Vargával 1 baj van..agyilag zokni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
Szesze
Ja,kicsit fiatalabb lenne,szerintem ilyen francia meg olasz középcsapatokba simán kezdene.
5 hónapja
Szesze New York Giants 21 858 — Giants fan
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 563 — Whoops, looks like something went wrong.
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....
Ket lovesunkbol lett ket gol. De amugy en a portugaloknal sem lattam tul sok nagy helyzetet, az elso goljuk totalis benazas utan jott, aztan egy tizi, a vegen meg tavolrol okosan bekurta a gyerek. De nagy helyzetukre nem igazan emlekszem CR lovesen kivul, amit Toth vedett az elejen.

5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 886
Szesze
És taktikát is csak nagyvonalakban képes értelmezni, ösztönös faszi
5 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊

5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szesze

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 886
Az a baj hogy ez így volt, más kávéház, kis szerencsével lehetett volna
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Bozsik meg a Fortuna… istenem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.

Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.
Kampman
Ergo várható eredmények várhatón felüli játékképpel.

Poloska vagyok.
5 hónapja
fake.id 1 684 — tush push aficionado
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
sztem csak elveszi a levegőt a fiatalabbak elől. 2004ben a már vb győztes scolarinak volt annyi esze, hogy az első meccs után teret adott neki. martinez meg a belgákból sem hozta ki a maximumot, persze hogy ugyanezt csinálja a portugálokkal is. a játékoskeret minőségéhez semmi köze a szövkapnak
5 hónapja
Szesze New York Giants 21 858 — Giants fan
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
Ez volt a realitás

5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 011 — #NoStress
A mai forduló után 10 ponttal már matematikailag is sima a második hely.

5 hónapja
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy hogy mivel ő már nagyobb, mint a válogatott, építeni kell rá.

Poloska vagyok.
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018