Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Laza Kedd-szerdákon meg főleg talált pénzRTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.Kereskedelmi tévé, nagy nézettség. Örülnek.
Mennyire orulhetnek neki😃
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
RTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.Kereskedelmi tévé, nagy nézettség. Örülnek.
Mennyire orulhetnek neki😃
Kenny
4 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
4 hónapja
Sokat fikáztam a fradit, szóval most a korrektség kedvéért le kell írnom, hogy így ez már tényleg szép eredmény, a második és harmadik gólnál HAT magyarral a pályán, ebbe végre nem lehet belekötni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
RTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie. Mennyire orulhetnek neki😃
4 hónapja
Egyébként meg rhadjanak meg hogy magyar szably kell ahhoz hogy magyarok játsszanak...... nyilván jó nèhány magyar fiatal az azèrt nem kapta meg az esèlyt ès kvázi tűnt el a süllyesztőben mert a pènzmosoda olyan fonotos volt meg nem tejeltek...ott vannak pl a Mazzonetto srácok, akik tehetségesek (apuka olasz anyuka magyar de itt születettek nőttek fel) de nem volt mód segíteni magukon...Kaposváron "tengődnek" .....Amúgy grat szèp munka sima liba ahogy vártuk 😏
Szerkesztette: dande2
4 hónapja
persze, de a penzen kivul semmit nem er nekunk a BL.de tavaly a slovan tobbet keresett a 0-20 szal nem ?Nem, de nem kell a 0 pontos -20-as golaranyu BL nekunk.Több suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
Kenny
YoungZeeZee
sportszakmailag, mentalisan tuti nem, de kell a penz a kampanyra😃
Szerkesztette: Kenny
4 hónapja
YoungZeeZee
9 393
de tavaly a slovan tobbet keresett a 0-20 szal nem ?Nem, de nem kell a 0 pontos -20-as golaranyu BL nekunk.Több suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
Kenny
Kenny
4 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀Szerencsére letiltott FB-on, így néhány hónapja már lemaradok ezekről 😀
petey

4 hónapja
Ha már lúd, legyen kövér, egy jó BL jöhetne. Szerintem Quarabag egy fél polcal magasabban van mint mi.25 milkó Euró - 52 milkó euró a fagyi javára, szóval az a fél polc nem biztos
Nomac
4 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀" gyujtuk a koeff pontot a magyar csapatoknak, hogy kiessenek az elso korben"
petey
4 hónapja
Ha már lúd, legyen kövér, egy jó BL jöhetne. Szerintem Quarabag egy fél polcal magasabban van mint mi.ha levesszuk az elso 15 percet akkor verhetoek az azeriek is.
Nomac
4 hónapja
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀
4 hónapja
Ha már lúd, legyen kövér, egy jó BL jöhetne. Szerintem Quarabag egy fél polcal magasabban van mint mi.
4 hónapja
nem, csak verhetőbbek az ellenfelekTöbb suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Nem, de nem kell a 0 pontos -20-as golaranyu BL nekunk.Több suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
Kenny
4 hónapja
LófasztTöbb suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
Több suska van EL-ben?Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Jön a Kvarabagmost kell okosnak lenni es nem BL-be jutni.
4 hónapja
Lisztes nem kell ide!
4 hónapja
Nem kellenek ide ezek a sokadrangu külföldiek 😅😃
4 hónapja
Jön a Kvarabag
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
3 ungárise gól beszarás....Azért na 😄
Szalai plusz Ötvös lesz a ungárise válogatott kezdő bekkjei
4 hónapja
3 magyar gol, 3 magyar elökeszitessel! Ez tetszetos!
4 hónapja
Magyar gól és magyar assist mind3
Poloska vagyok.