Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀
petey
“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
vpi
Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
MP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.

Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
Én mást hallottam vízilabdás korokbol. Profi focit megvágja de a többi TAO marad pl.

Amúgy ez a tegnapi meccs egész jól nézett ki. Keane megbízott az emberezesben hátul és bejött neki. Talán legjobb két meccse volt ez neki mióta jött

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Két dolog:

1. Bírom, hogy több éven át vett a Fradi bantunégereket, folyton mondták, hogy nem lehet magyarokkal, aztán tessék. Külön vicces, amit a Fradi szurkolók művelnek, hogy Buzi Csányi, aztán mégis magyarokkal megy tovább a Fradi
2. Már beindult a dolog, hogy a Fradi meccsének a joga az RTL-nél van és nem kell a tv-ben adniuk. Gondolom most egész héten megy majd az RTL+ reklám, hogy aztán egy nappal a meccs előtt rátegyék mégis a lineárisra 😊
NB2
Ezeknek az ún. "fradistáknak" küldeném szeretettel a Divízió88 "Fradika" című számát.

Bohócok lettek már ezek is.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀
petey
vpi

Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
Nem 2006 van
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔

www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol

(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
26 évesen azért csak BL győztes,
az EB is már zsebben váltogatottként,, sokszoros bajnok- kupagyőztes
és még van optimálisan is legalább egy ÉvTized hátra a pályafutásából.
Csapattársai ellenfelei elismerik.
Annyira azért nem alakult rosszul az a karrier.
ozibozi
Jah. Jo jatekos es egy szar ember. Ilyen ez a popszakma.

Es amugy meg ugyanazt jatszotta el a PSG-nel, mint a Milannal, az ugynoke meg most nagyban hisztizik, mert a franciak sem voltak hajlandoak megfizetni az igenyet, ugyhogy most ok a soher gecik a kis Raiola szerint.

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 637 — beers & Packers
petey
Kérésed parancs:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/530856175_1398082548353531_2801682193978206466_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1252x1522&ctp=p600x600&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=wf6dvglCLkMQ7kNvwGBesBr&_nc_oc=Adnkj_buU8LxIDuXYxOgIbfJNc7QYKMHT3oYQIBPlN93D00_rnmDBQnPMEbuKzLWbG0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=tStXzrB_sqdbstSt55K3vw&oh=00_AflB_G2icLmSOhXd6rNhrUpCSDMN3sYMzOir9KsLHTFsZA&oe=694652C0
Kubatov Gábor
Az MLSZ-től kapott gratuláló üzenetek száma a tegnapi meccs után : 0 (azaz nulla)
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
petey
vpi

4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
"Zlatan Usetobeahimovic"

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Megint az országban KÍ!
Szegeden lesz a Nyeman elleni visszavágó.

Poloska vagyok.
4 hónapja
2. Már beindult a dolog, hogy a Fradi meccsének a joga az RTL-nél van és nem kell a tv-ben adniuk. Gondolom most egész héten megy majd az RTL+ reklám, hogy aztán egy nappal a meccs előtt rátegyék mégis a lineárisra 😊
NB2
Ez mondjuk ha jól tudom annyiban téves, hogy a magyar csapatokat kötelező TV-ben is adniuk.
És tavaly az is lett mondva, hogy amíg van Fradi, az nagy RTL, csak tavaly nem jutottak el idáig.
zacknorb
jah, a nem jól öregedő kommentem egyike 😊

rtl.hu/uefa/2025/08/13/fradi-bl-fotabla-rtlplusz-premium

Szerkesztette: NB2
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
1. Bírom, hogy több éven át vett a Fradi bantunégereket, folyton mondták, hogy nem lehet magyarokkal, aztán tessék.
NB2
Ezt most direkt nem akartam pedzegetni, a vezetőség nyilván ugyanolyan dilettáns, mint eddig volt, maradjunk szerintem annál az örömteli ténynél, hogy végre komoly szinten edződhet több magyar is, ami a válogatottnak szintén fontos.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
Ez mondjuk ha jól tudom annyiban téves, hogy a magyar csapatokat kötelező TV-ben is adniuk.
És tavaly az is lett mondva, hogy amíg van Fradi, az nagy RTL, csak tavaly nem jutottak el idáig.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Két dolog:

1. Bírom, hogy több éven át vett a Fradi bantunégereket, folyton mondták, hogy nem lehet magyarokkal, aztán tessék. Külön vicces, amit a Fradi szurkolók művelnek, hogy Buzi Csányi, aztán mégis magyarokkal megy tovább a Fradi
4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:

Janis Blaswich (német, kapus) RB Leipzig -> Leverkusen 2 millió EUR
Giacomo Raspadori (olasz, cs) Napoli -> Atlético Madrid 22 millió EUR
Filippo Terracciano (olasz, v) AC Milan -> Cremonese kölcsönbe
Joe Gauci (ausztrál, kapus) Aston Villa -> Port Vale kölcsönbe
Rachid Kouda (olasz, kp) Parma -> Spezia kölcsönbe
Luca Ravanelli (olasz, v) Cremonese -> Monza átigazolási ár nem nyilvános
Paulo Azzi (brazil, v) Cremonese -> Monza átigazolási ár nem nyilvános
Axel Witsel (belga, v) Atlético Madrid -> Girona ingyé
Ernest Poku (holland, cs) AZ Alkmaar -> Leverkusen 10 millió EUR
Ilya Zabarnyi (ukrán, v) Bournemouth -> PSG 63 millió EUR
Dennis Man (román, cs) Parma -> PSV 8.5 millió EUR
Borja Iglesias (spanyol, cs) Betis -> Celta Vigo 2 millió EUR
Álvaro Morata (spanyol, cs) AC Milan -> Como kölcsönbe
Warren Bondo (francia, kp) AC Milan -> Cremonese kölcsönbe
Jozhua Vertrouwd (holland, v) Castellón -> Rayo Vallecano 1.5 millió EUR
Omar Alderete (paraguayi, v) Getafe -> Sunderland 11.6 millió EUR
Alessandro Debenedetti (olasz, cs) Genoa -> Virtus Entella kölcsönbe
Jack Grealish (angol, cs) Manchester City -> Everton FC kölcsönbe
Odysseas Vlachodimos (görög, kapus) Newcastle -> Sevilla kölcsönbe
Sebastiano Esposito (olasz, cs) Internazionale -> Cagliari kölcsönbe
Adam Karabec (cseh, kp) Sparta Praha -> Lyon kölcsönbe
Lennon Miller (skót, kp) Motherwell -> Udinese 5.5 millió EUR
Malick Thiaw (német, v) AC Milan -> Newcastle 35 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!

www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol

(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
ozibozi
Nem a csapatban elèrt eredmènyeit, sikereit vitatom, vagy a kèpessègeit hanem hogy szerintem!!! (lehet tèvedek) hogy teljesítmènyben nincs ott mindig ahol lehetne. Persze az is lehet hogy nincs is rá szüksége. De ez lehet erősen szubjektív ès a unszimpátia is benne van, elfogadom.
dande2
Lábbal ügyetlen, de klasszikus kapusfeladatokban a Föld legjobbja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 763 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Guehi igent mondott még bónuszokról megy a tárgyalás de 35 millió fontos átig alapdíj lassan leütve.
1 éve a Palace 65-ért se adta el még a Newcastlenek. 😊

Liverpool Fc
4 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
petey
vpi

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 532
petey
Szerencsére letiltott FB-on, így néhány hónapja már lemaradok ezekről 😀
Bálesz
Most nagyon nagy Fradi Digitális Kört hoztak létre. Zója még azt mondom oké, meg 1-2 arc úgy,ahogy vállalható... de BOHÁR????????? 😀😀😀DDDDDDDDDDD
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande2
ozibozi
Nem a csapatban elèrt eredmènyeit, sikereit vitatom, vagy a kèpessègeit hanem hogy szerintem!!! (lehet tèvedek) hogy teljesítmènyben nincs ott mindig ahol lehetne. Persze az is lehet hogy nincs is rá szüksége. De ez lehet erősen szubjektív ès a unszimpátia is benne van, elfogadom.
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191

dande2
4 hónapja

dande2
Elv LE-vel volt balhéja.

Poloska vagyok.
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....

4 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
Sokat fikáztam a fradit, szóval most a korrektség kedvéért le kell írnom, hogy így ez már tényleg szép eredmény, a második és harmadik gólnál HAT magyarral a pályán, ebbe végre nem lehet belekötni.
r.baggio
el kell szomorítsalak: ameddig a párttitkár elftárs a népligeti dózsa elnöke, addig mindenbe bele lehet és bele is kell kötni. mert az vmi eszméletlenül huszadrangú kérdés ehhez képest, hogy egy csapat zöldmezes balfasz tud-e egyeneset rúgni abba a szar labdába. kérdezzük meg a sparta kínai befektetőit, hogy miféle politikai tisztségeik vannak csehországban és hogy mennyi zsozsóval dotálta eddig szarrá őket az állam. ezt nem hat magyar vagy 16 szuahéli player fogja felülírni
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
KIESETT A SLOVAN A KAIRAT ELLEN
zacknorb
kövi körben Celtic ellen, komoly túra lesz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
KIESETT A SLOVAN A KAIRAT ELLEN

Poloska vagyok.
4 hónapja
RTL-nek fomusoridoben Fradi meccset kell kozvetitenie.
Mennyire orulhetnek neki😃
Kenny
Kurvára, végre lesz nézettség versenyben lapjuk.

Poloska vagyok.