Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 094 — je suis poloska
Továbbra is szánalom a spanyol bíráskodás, hogy lehet erre pirosat adni, ezt gólhelyzetnek értékelni, mikor felpalyanál történt, és ott volt a másik védő is...
kapitnono
Vissza se nézte. És ez a "realos bíró", hát persze. De az emberhátrányt is gyakorolni kell, nincs ezzel baj, de remelem hogy csak 1 meccs, akkor még jól is jöhet ha Huijsen pihen🤣. Güler és Mbappe jól tolja, raadasul Kikinek jól jön az emberhatrany, tobb a terulet🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
Továbbra is szánalom a spanyol bíráskodás, hogy lehet erre pirosat adni, ezt gólhelyzetnek értékelni, mikor felpalyanál történt, és ott volt a másik védő is...

5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 268 — balazs.t85@gmail.com
kicsit meglep hogy az everton - aston villa > bournemoth - brighton
Negritis, a vajda

ott lesz több gól, erre fogadtam
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 413 — The Mathematician
kicsit meglep hogy az everton - aston villa > bournemoth - brighton

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 776
Nem hiszem el hogy ez les volt

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
a következő VB-n Rayat akarom a kapuban látni!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 646 — Kinek mit intézett a kormánya

Elv a válogatottnál adtak nek painkillert, amin Flick kiakadt.

Poloska vagyok.
5 hónapja
az hogy kicsit irányt változtat elvesz egy keveset belőle
de még így is szép

5 hónapja
aztakurva Zubimendi mit baszott

5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
Wow ezt beqrta Zubi!! 🫡
5 hónapja
SZEDDDDDDKIIIII!!! ZUBI!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 017
az mekkora Arsenal góóól, te atyaég 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 646 — Kinek mit intézett a kormánya
Jayden Reed és Martin Odegaard eléggé hasonlatos amúgy is, most pedig mindkettő kulccsont miatt off

Poloska vagyok.
5 hónapja
Már a prime formában vagyunk, 4 meccs 5 sérülés!

5 hónapja
sajtospingvin 119
No ten Haag No party

Ja de
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 080 — Saturday Night Lights
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
zavi27
szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénk
slowmotion
ez most poén vagy komolyan gondolod?😊
zavi27
nem tudom. szerinted?
slowmotion
Komoj. A legkomojabb.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 205 — Cowboys fan
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
zavi27
slowmotion
zavi27
nem tudom. szerinted?
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
zavi27
en is orulnek Lotharnak, hatha akkor kevesebb faszsagot hordana ossze a Bayernrol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 561 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
Amit o produkalt, abban akkora felelmetes mazlik is voltak sorozatban, eveken at, ami azert falssa teszi a kialakult kepet. Sirankozik Rossi a pech miatt, mikozben anno eveken at, tizbol kilencszer jo fele pattant a labda, velunk volt a kapufa, stb stb. A valogatott kozel sem olyan jo, mint amit azok az evek mutattak. Viszont szerintem nem is annyira rossz, mint amit egy irek ellen lattunk, a birozast es a tobbi rinyat meg letojom, mert egyebkent maga a jatekunk sem volt jo hetven percig, amirol nem mas tehet. Hogy valojaban a valogatott mennyire jo, az valahol a kozeputon lehet szerintem, csak mostmar nem csak annyi van, hogy nem pattan be minden a kapufarol, hanem az is, hogy a valogatott eveken at meghatarozo emberei eltunnek. Mert Orban evekig meghatarozo volt a vedelemben, de o is mar lassul azert, erezheto a kor rajta, Szalai egy Fener-csoda utan a totalis erdektelensegig visszaesett, az ujak meg kevesbe tudjak felvenni a ritmust. Plusz Kerkez is, amilyen jol jatszott, tavaly ota annyira visszaesett, Szobo Rossi top eveiben minden masodik meccsen donto volt, most minden masodik meccsen ugy beleszurkul mezonybe, hogy a nevet is alig hallod. Nem tesz neki jot, hogy harom-negy poszton jatszik tok mas szerepkorokkel. Schafer a legjobb eveit hozta a valogatottban, ket eve viszont mar a Berlinben is folyamatosan serult, nincs rendesen jatekban, mellette meg Nagy evekig kapta a savat, o nincs, de Rossi azota sem tudott beepiteni senkit a helyere, a 12 millios Dardai perceket, felidoket kap. A tamadosorban is egyre tobbszor total hatastalan Szobo, Sallai minden meccsen kihagy ket helyzetet, amik eddig pl mazlival epp szinten befele pattantak, Nagy Zs. a semmibol jott, es ket-harom evig szinten teljesen meghatarozo volt, clucth player, de mar o sem az egy ideje.

Arrol meg tovabbra is megfeledkezik mindenki, hogy akadnak mas orszagok es azok sem idiotak, eljutott Svajcba a videozas meg a scoutok, elemzok fogalma, nem csak hulyek vannak rajtunk kivul, es amig Rossi x evig teljesen ugyanazt a 3-5-2-t hasznalta, addig mas csapatok rugalmasabbak tudtak lenni, aminek az eredmenye, hogy mostansag rengeteg olyan ellenfel van, amin erezheto, hogy tokeletesen kielemezte a valogatottat, amire ra is ment az Eb peldaul, de a Nemezetek Ligaja A csoportja is. Az is erezheto, hogy Rossi ezt tudja, nem veletlen, hogy az Eb utan kozolte, muszaj lesz mas taktikakat is bemagolni, csak epp ez szemmel lathatoan a csapat felenek nem igazan sikerul. Azota sem. De igy nem is lehet, hogy a szuperzseni csapatkapitany egy ideny alatt harom-negy teljesen kulonbozo es mas szerepkort kap, Kerkez is fut, mint pok a falon, de meg a liverpooli szerepkorevel sincs tavolrol sem baratsagban, a valogatottban meg sokkal fegyelmezetlenebb es szabadabb a gondolkodasa. Mindemellett evekig ment a cirkusz, hogy a kapus szar, eluldoztek, hogy szerencsere jojjon a helyere egy olyan, aki pontosan ugyanolyan szar es akin elusszon mondjuk egybol ket pont egy olyan csoportban, ahol nagyon nem kene ilyeneket hibazni. A svedek elleni assziszt mas teszta, azon szerencsere nem mult semmi.

Ugyhogy sok tenyezo van, ami megvaltozott, amik osszeadodva odaig juttattak a valogatottat, hogy abszolut ne legyen sima meccs meg egy irek elleni sem, ami mondjuk negy eve tok sima 3-0 lett volna ide.

Perpillanat erzesre ez nem egy vb csapat, hanem meg mindig egy Eb-csapat inkabb, mert nehany fontos dologban leromlott, amiben eddig jobb volt, es nem a biro meg nem a szerencse miatt. Ez a szerencse egy elkepesztoen nevetseges indok. Barkit legyoztunk az elmult x evben, ugyanugy mutogathatna erre. Ilyen kozhelyet puffogtatni gaz.

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
Na, Lothar aki még nagyobb faszságokat tol mostanság.

Poloska vagyok.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 205 — Cowboys fan
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
5 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 558 — Amerikai sportok rajongója
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Írek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.

ervinator
Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
Szokol
egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellen
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"
Negritis, a vajda
egyeni dominancia volt a terv.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Írek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.

ervinator
Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
Szokol
egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellen
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"