Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
YoungZeeZee
9 393
kulturalt az eto
4 hónapja
Elv geci régen cseréltek gyepet Györben11 éve
Poloska vagyok.
4 hónapja
Szegeny gombas Eto-palya siralmas allapotban van.
4 hónapja
Győrben mi ez a gyep te jó ég?!
4 hónapja
győri rendőröknek úgy látom azért nem lesz nyugodt napjuk 😊
4 hónapja
Persze, így is már mindenki is ezeréves Liverpool szurkoló Magyarországon... 😕Hülye volt a Liverpool, rossz hátvédet vett meg. Pedig lehetett volna 4 magyar is a poolban.Nem marad, jön egyből.Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Tony Adams
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Svédeknél is alakul a Cinderella story:Mjällby AIF, a club that plays in a Swedish town called Hällevik with a population of less than 1,000, is currently four points clear at the top of the Allsvenskan with 11 games to play
Poloska vagyok.
4 hónapja
Hülye volt a Liverpool, rossz hátvédet vett meg. Pedig lehetett volna 4 magyar is a poolban.Nem marad, jön egyből.Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Tony Adams
Mikey
4 hónapja
Guéhivel is megvan a szerződés, csak a Palace-szal kell még egyezkedni. De elvileg már ott is csak az ütemezésen megy az egyezkedés.mind2 akarjuk sztem, nem véletlenül (Konaté ugye szinte biztos hogy nem hosszabbít a nyáron)Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
4 hónapja
Nem marad, jön egyből.Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Tony Adams
4 hónapja
Mai infók alapján Gulával mennek neki kezdőként a szezonnak Leipzigben.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Friss transzferek:Bafodé Diakité (francia, v) LOSC Lille -> Bournemouth 35 millió EUR
Arijanet Muric (koszovói, kapus) Ipswich -> Sassuolo kölcsönbe
Lautaro Giannetti (argentin, v) Udinese -> Antalyaspor átigazolási ár nem nyilvános
Rav van den Berg (holland, v) Middlesbrough -> 1. FC Köln 8 millió EUR
Oliver Sörensen (dán, kp) Midtjylland -> Parma 8 millió EUR
Koni De Winter (belga, v) Genoa -> AC Milan 20 millió EUR
Fabio Andrea Ruggeri (olasz, v) Lazio -> Carrarese ingyé
Mayckel Lahdo (svéd, cs) AZ Alkmaar -> Nantes kölcsönbe
Mahdi Camara (francia, kp) Brest -> Rennes 8 millió EUR
Ibrahim Cissoko (holland, cs) Toulouse -> Bolton kölcsönbe
Franco Mastantuono (argentin, cs) River Plate -> Real Madrid 45 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
nem Elliottot hoznám, hanem Sepp van den Berget, akit '19be megvettünk és kb végig kölcsönbe voltTok mindegy, Guehi jatszhat azonnal, Leoni alsohangon szerintem ket ev. De ahogy a Liverpool elherdalja azert Elliott-tot, azert ez most szerintem nem jo dontes Leonitol. De nem az en dolgom. Mindenesetre akar az egyik, akar mindketto egyszerre, nem hulyeseg egyik sem es van benne racio, ha a jovo vedelmet nezem, mivel Van Dijk sem lesz fiatalabb, arra sem art gondolni. 34 eves es amint elkezd belassulni, sulyos gondjai lesznek a PL-ben. Amig o szepen elszurkul, addig Leonit fel lehet epiteni, Guehi meg adott.mind2 akarjuk sztem, nem véletlenül (Konaté ugye szinte biztos hogy nem hosszabbít a nyáron)Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Stez
sokat vártunk tőle papíron, de nem jött ki belőle
hátha most a Brentfordba majd sikerül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Tok mindegy, Guehi jatszhat azonnal, Leoni alsohangon szerintem ket ev. De ahogy a Liverpool elherdalja azert Elliott-tot, azert ez most szerintem nem jo dontes Leonitol. De nem az en dolgom. Mindenesetre akar az egyik, akar mindketto egyszerre, nem hulyeseg egyik sem es van benne racio, ha a jovo vedelmet nezem, mivel Van Dijk sem lesz fiatalabb, arra sem art gondolni. 34 eves es amint elkezd belassulni, sulyos gondjai lesznek a PL-ben. Amig o szepen elszurkul, addig Leonit fel lehet epiteni, Guehi meg adott.mind2 akarjuk sztem, nem véletlenül (Konaté ugye szinte biztos hogy nem hosszabbít a nyáron)Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
4 hónapja
Inkabb kaptunk volna ki 5-0-ra, de baszki, igy... A 60-70 percig siman jobbak voltunk, majd a tizik alatt is elonybe kerult a csapat, erre L.Na mindegy, a Burnley elleni kb fontosabb lesz, en felultem a Thomas Gozmodonyra, biztato volt a mai.
Igazabol a csereken mult foleg, ott megjobban kijott a szinvonalbeli kulonbseg a ket csapat kozott.
4 hónapja
mind2 akarjuk sztem, nem véletlenül (Konaté ugye szinte biztos hogy nem hosszabbít a nyáron)Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Tel....a kapus már feküdt a másik oldalon, erre mellérúgja...jaj istenem
4 hónapja
Jól van csak a szokásos csóker Spurs....az EL döntő rendszer hiba volt
4 hónapja
Nem marad.Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Tony Adams
4 hónapja
2-0 a legveszélyesebb eredmény, mert...Mert Orbán egy buzi
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Meg is èrdemeljük ahogy hagytuk őket 😡