Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Továbbra is szánalom a spanyol bíráskodás, hogy lehet erre pirosat adni, ezt gólhelyzetnek értékelni, mikor felpalyanál történt, és ott volt a másik védő is...Vissza se nézte. És ez a "realos bíró", hát persze. De az emberhátrányt is gyakorolni kell, nincs ezzel baj, de remelem hogy csak 1 meccs, akkor még jól is jöhet ha Huijsen pihen🤣. Güler és Mbappe jól tolja, raadasul Kikinek jól jön az emberhatrany, tobb a terulet🤣
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Továbbra is szánalom a spanyol bíráskodás, hogy lehet erre pirosat adni, ezt gólhelyzetnek értékelni, mikor felpalyanál történt, és ott volt a másik védő is...

5 hónapja
kicsit meglep hogy az everton - aston villa > bournemoth - brighton
Negritis, a vajda
ott lesz több gól, erre fogadtam
5 hónapja
kicsit meglep hogy az everton - aston villa > bournemoth - brighton
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem hiszem el hogy ez les volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
a következő VB-n Rayat akarom a kapuban látni!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
INJURY NEWS 🚨
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 13, 2025
Lamine Yamal is experiencing discomfort in the pubic area and is currently unable to train or play.
His return to training will depend on how his condition evolves. pic.twitter.com/1mKmhZmBXa
Elv a válogatottnál adtak nek painkillert, amin Flick kiakadt.
Poloska vagyok.
5 hónapja
az hogy kicsit irányt változtat elvesz egy keveset belőlede még így is szép
5 hónapja
aztakurva Zubimendi mit baszott
5 hónapja
Wow ezt beqrta Zubi!! 🫡
5 hónapja
SZEDDDDDDKIIIII!!! ZUBI!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
az mekkora Arsenal góóól, te atyaég 😮
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
Jayden Reed és Martin Odegaard eléggé hasonlatos amúgy is, most pedig mindkettő kulccsont miatt off
Poloska vagyok.
5 hónapja
Már a prime formában vagyunk, 4 meccs 5 sérülés!
5 hónapja
Komoj. A legkomojabb.nem tudom. szerinted?ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
zavi27
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
nem tudom. szerinted?ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
Ez az én véleményem, ami ugyan senkit sem érdekel, de csak a vak nem látja hogy ettől nincs feljebb Rossival, pedig lehetne..
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
zavi27
5 hónapja
en is orulnek Lotharnak, hatha akkor kevesebb faszsagot hordana ossze a Bayernrol.ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
zavi27
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
ez most poén vagy komolyan gondolod?😊szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
5 hónapja
Amit o produkalt, abban akkora felelmetes mazlik is voltak sorozatban, eveken at, ami azert falssa teszi a kialakult kepet. Sirankozik Rossi a pech miatt, mikozben anno eveken at, tizbol kilencszer jo fele pattant a labda, velunk volt a kapufa, stb stb. A valogatott kozel sem olyan jo, mint amit azok az evek mutattak. Viszont szerintem nem is annyira rossz, mint amit egy irek ellen lattunk, a birozast es a tobbi rinyat meg letojom, mert egyebkent maga a jatekunk sem volt jo hetven percig, amirol nem mas tehet. Hogy valojaban a valogatott mennyire jo, az valahol a kozeputon lehet szerintem, csak mostmar nem csak annyi van, hogy nem pattan be minden a kapufarol, hanem az is, hogy a valogatott eveken at meghatarozo emberei eltunnek. Mert Orban evekig meghatarozo volt a vedelemben, de o is mar lassul azert, erezheto a kor rajta, Szalai egy Fener-csoda utan a totalis erdektelensegig visszaesett, az ujak meg kevesbe tudjak felvenni a ritmust. Plusz Kerkez is, amilyen jol jatszott, tavaly ota annyira visszaesett, Szobo Rossi top eveiben minden masodik meccsen donto volt, most minden masodik meccsen ugy beleszurkul mezonybe, hogy a nevet is alig hallod. Nem tesz neki jot, hogy harom-negy poszton jatszik tok mas szerepkorokkel. Schafer a legjobb eveit hozta a valogatottban, ket eve viszont mar a Berlinben is folyamatosan serult, nincs rendesen jatekban, mellette meg Nagy evekig kapta a savat, o nincs, de Rossi azota sem tudott beepiteni senkit a helyere, a 12 millios Dardai perceket, felidoket kap. A tamadosorban is egyre tobbszor total hatastalan Szobo, Sallai minden meccsen kihagy ket helyzetet, amik eddig pl mazlival epp szinten befele pattantak, Nagy Zs. a semmibol jott, es ket-harom evig szinten teljesen meghatarozo volt, clucth player, de mar o sem az egy ideje.Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
Arrol meg tovabbra is megfeledkezik mindenki, hogy akadnak mas orszagok es azok sem idiotak, eljutott Svajcba a videozas meg a scoutok, elemzok fogalma, nem csak hulyek vannak rajtunk kivul, es amig Rossi x evig teljesen ugyanazt a 3-5-2-t hasznalta, addig mas csapatok rugalmasabbak tudtak lenni, aminek az eredmenye, hogy mostansag rengeteg olyan ellenfel van, amin erezheto, hogy tokeletesen kielemezte a valogatottat, amire ra is ment az Eb peldaul, de a Nemezetek Ligaja A csoportja is. Az is erezheto, hogy Rossi ezt tudja, nem veletlen, hogy az Eb utan kozolte, muszaj lesz mas taktikakat is bemagolni, csak epp ez szemmel lathatoan a csapat felenek nem igazan sikerul. Azota sem. De igy nem is lehet, hogy a szuperzseni csapatkapitany egy ideny alatt harom-negy teljesen kulonbozo es mas szerepkort kap, Kerkez is fut, mint pok a falon, de meg a liverpooli szerepkorevel sincs tavolrol sem baratsagban, a valogatottban meg sokkal fegyelmezetlenebb es szabadabb a gondolkodasa. Mindemellett evekig ment a cirkusz, hogy a kapus szar, eluldoztek, hogy szerencsere jojjon a helyere egy olyan, aki pontosan ugyanolyan szar es akin elusszon mondjuk egybol ket pont egy olyan csoportban, ahol nagyon nem kene ilyeneket hibazni. A svedek elleni assziszt mas teszta, azon szerencsere nem mult semmi.
Ugyhogy sok tenyezo van, ami megvaltozott, amik osszeadodva odaig juttattak a valogatottat, hogy abszolut ne legyen sima meccs meg egy irek elleni sem, ami mondjuk negy eve tok sima 3-0 lett volna ide.
Perpillanat erzesre ez nem egy vb csapat, hanem meg mindig egy Eb-csapat inkabb, mert nehany fontos dologban leromlott, amiben eddig jobb volt, es nem a biro meg nem a szerencse miatt. Ez a szerencse egy elkepesztoen nevetseges indok. Barkit legyoztunk az elmult x evben, ugyanugy mutogathatna erre. Ilyen kozhelyet puffogtatni gaz.
5 hónapja
Na, Lothar aki még nagyobb faszságokat tol mostanság.szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
slowmotion
Poloska vagyok.
5 hónapja
szerintem Lotharral vagy Erwin Koemannal előrébb lennénkEleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
5 hónapja
Eleve aki a balszerencsével jön, úgy, hogy az elmúlt 4 évben Fortuna 33x fogta a kezét, 1980 óta nem volt ennyi jó játékosa, nem volt ekkora politikai hátszele, ekkora stábja és minden a rendelkezésre áll, de tényleg minden, az elhúzhat.Bárki mással lenne feljebb, ilyen játékosokkal, utánpótlásneveléssel, bajnoksággal? Van ennél sikeresebb elérhető magasság folyamatosan, amit ő produkál kb. 10 éve nagyrészt?
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
egyeni dominancia volt a terv.egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellenÍrek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
ervinator
Szokol
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
egyéni dolgokból volt a dominancia az írek ellenÍrek az első félidőben el se jutottak a kapuig, kontrolláltuk a meccset.Ez nem igaz. Az első 20 perc volt a miénk, ahol egy korai talált gól és egy pontrúgás megalapozta a meccset. Aztán az első félidő második felében az írek összehoztak 7 lövést, 2 kaput eltaláló lövést és egy 0,73-as XG-t. Felénk billent a mérleg nyelve, de nem volt az olyan átütő, mint ahogy Rossi be akarja állítani.
ervinator
Szokol
ezért mondtam hogy nem láttam mi a "terv"