NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
bcsarli, Udvari Főkóstoló
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
Végre a női kézi is Győrbe ment meccsre nem Felcsútra
Poloska vagyok.
4 hónapja
Azert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
4 hónapja
Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
4 hónapja
Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?
4 hónapja
Amugy a Paks is jol tolja az elso tiz percen kivul, adom.
4 hónapja
Ez a Petra életveszély a kapubanKöszi
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
A Gyor siman lefocizza az AIK-ot.Sztem is, nagyon szépen összeállt ez a csapat, jó látni hogy így is lehet
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Akkor kb olyan mint OBJ, menekül a szartól ösztönösen a siker felé./ha már szarakodnak/Jah. Jo jatekos es egy szar ember. Ilyen ez a popszakma.Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol
(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
az EB is már zsebben váltogatottként,, sokszoros bajnok- kupagyőztes
és még van optimálisan is legalább egy ÉvTized hátra a pályafutásából.
Csapattársai ellenfelei elismerik.
Annyira azért nem alakult rosszul az a karrier.
ozibozi
Es amugy meg ugyanazt jatszotta el a PSG-nel, mint a Milannal, az ugynoke meg most nagyban hisztizik, mert a franciak sem voltak hajlandoak megfizetni az igenyet, ugyhogy most ok a soher gecik a kis Raiola szerint.
Stez
#atehetsegutattormaganak
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Én nem tudom mivan ezzel az ETO stadionnal… ugye az egyik oldal lezárva evekig, aztán alul megnyitják.Sokáig volt egy bezzegstadion, mert még a NER előtt épült, amennyire tudom, nem is elsősorban közpénzből.
Aztán mégsem.
Most meg,, zseni.
Életemben nem láttam meg ilyet. Ugye megvan adva hogy hány jegyet kell biztosítani a vendég szurkolóknak. De itt a szektor nem volt elegendő, így át tettek 100 svédet a túloldali sarokba😃😃😃 így mindkét lenti sarok az övék 😃😃
JC6 (Mr. Miele)
De tényleg van egy befejezetlen katyvasz hangulata.
4 hónapja
Ez a Petra életveszély a kapuban
4 hónapja
Én nem tudom mivan ezzel az ETO stadionnal… ugye az egyik oldal lezárva evekig, aztán alul megnyitják.Már az örmények sem a hivatalos vendégszektorban voltak.
Aztán mégsem.
Most meg,, zseni.
Életemben nem láttam meg ilyet. Ugye megvan adva hogy hány jegyet kell biztosítani a vendég szurkolóknak. De itt a szektor nem volt elegendő, így át tettek 100 svédet a túloldali sarokba😃😃😃 így mindkét lenti sarok az övék 😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Én nem tudom mivan ezzel az ETO stadionnal… ugye az egyik oldal lezárva evekig, aztán alul megnyitják.Aztán mégsem.
Most meg,, zseni.
4 hónapja
Elmaradt paksi tiziSzerencséje volt az ukránnak hogy nem telibe kapta, így aztmondom hogy oké.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Elmaradt paksi tizi
4 hónapja
YoungZeeZee
9 389
kulturalt az eto
4 hónapja
Elv geci régen cseréltek gyepet Györben11 éve
Poloska vagyok.