Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
YoungZeeZee
9 393
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?mondjuk most sokat pihiztek es nem is fognak mert jovore bl
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳Lehet?! Biztos.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳
4 hónapja
Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
4 hónapja
Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
4 hónapja
Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
4 hónapja
Ott van🥳
4 hónapja
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)
4 hónapja
Mondjuk azert Liverpoolban leszophatnak mostmar, hogy meg Leonit is lenyultak, pedig realis opcio volt a Milannal.
4 hónapja
én már nem alkoholizálom, úgyhogy teegyszer megnézném, ahogy @Sixo felolvassa a madagaszkári kezdő 11-et részegenTe vagy részeg vagy én?
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
szerintem Lokisták és Dió szurkolók voltak2006-ban szerinted vidékiek is voltak a tévészékháznál?de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-banHa MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.Nem 2006 vanMP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
NB2
slowmotion
azért az, hogy Felcsúton szidják őket pl a Lokisták az is egy adalék, hogy sokan utálják már ezt a Fidesz rendszert is a szurkolók között is
NB2
slowmotion
4 hónapja
a Vasas meccs után újabb roncsderbi a héten
4 hónapja
Na toljunk egy Crystal Palacet 😏
4 hónapja
de szép páholy, SZARancsi, Csányi, Hernádi. még egy Lölőt hiányolok.már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀Kérésed parancs:
petey
www.facebook.com/kubatovgabor/posts/pfbid0vbBp5Rr9Pf6YTxAXr4UQ957U6qScWzg39N9xcHaDHKhPzFxUw89kkdyT5BgMsmw3l?locale=hu_HU
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
egyszer megnézném, ahogy @Sixo felolvassa a madagaszkári kezdő 11-et részegen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
2006-ban szerinted vidékiek is voltak a tévészékháznál?de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-banHa MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.Nem 2006 vanMP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
NB2
slowmotion
azért az, hogy Felcsúton szidják őket pl a Lokisták az is egy adalék, hogy sokan utálják már ezt a Fidesz rendszert is a szurkolók között is
NB2
4 hónapja
de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-banHa MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.Nem 2006 vanMP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
Kenny
NB2
slowmotion
4 hónapja
Ha MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.Nem 2006 vanMP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
Kenny
NB2
4 hónapja
Mondjuk ugy, hogy a Keane-stab valodi ir stilussal bir, szeretnek inni, ami olykor a munka rovasara megy. 😀Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff...Erre tudnál írni valami konkrétumot, őszintén érdekelne.
Stez
Akár PM-ben is.
Köszi
Sinisa
Januarban, a Frankfurt meccsere beultek KG-ekkal, hogy felterkepezzek a nemeteket, majd Keane-ek fel ora utan felalltak, hogy ok mindent lattak, amit akartak, mentek es beultek egy helyi kocsmaba. 😀
Emellett amugy azert ahogy hallom, komolyan veszi a dolgat, ugyhogy nem egy Leekens-fele alibista, de azert olyan brutalisan sem viszi tulzasba. Megvan a maga stilusa.
Szerkesztette: Stez
4 hónapja
Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff...Erre tudnál írni valami konkrétumot, őszintén érdekelne.
Stez
Akár PM-ben is.
Köszi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff... De amugy azert azt nem lehet tole elvitatni, hogy magasrol szarik ra, ki mit mond neki es rohogve berakosgatja a fiatalokat meg a magyarokat a csapatba, meglatja a potencialt es meri kiaknazni, ha o nincs, Toth Alex azota is kb. a kispadot koptatna a Fradiban es inkabb jatszana egy huszadik dragan hozott kulfoldi a helyen, mert nem mertek volna berakni konstansan. Ha Keane nincs, egy BL-selejtezon kb. ket magyarral jatszana a Fradi tovabbra is, akik kozul az egyik az Dibusz.Tokeletesen erzodik, hogy a pali egy valamiben jo, az pedig a scouting, de abban meg kiemelkedoen, aminek meg nyilvan ahhoz van koze, hogy tizenhusz evig focizott, kurva jo, kozepes, szar tarsakkal, latott mar mindenfele csapatot, jatekost, karaktert, ezert megvan a szeme a tehetseghez. Es ami fontos, nem csak padoztatja az ilyeneket, meg loki roluk a nagy szavakat, hanem fogja es bekurja oket jatszani a csapatba.