Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
YoungZeeZee 9 393
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
mondjuk most sokat pihiztek es nem is fognak mert jovore bl
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
lol, vért izzadva gólt rúgnak, erre les. ikszdé.

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳
dande2
Lehet?! Biztos.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳
4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)
slowmotion
Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
Stez
Viszont elvileg Guehi marad
Negritis, a vajda
Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.
Stez
Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)
slowmotion
Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
Stez
Negritis, a vajda
Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
slowmotion
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
slowmotion

4 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ott van🥳
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
4 hónapja
Mondjuk azert Liverpoolban leszophatnak mostmar, hogy meg Leonit is lenyultak, pedig realis opcio volt a Milannal.

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
egyszer megnézném, ahogy @Sixo felolvassa a madagaszkári kezdő 11-et részegen
Löfli
Te vagy részeg vagy én?
Sixo
én már nem alkoholizálom, úgyhogy te

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Löfli
Te vagy részeg vagy én?

4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀
petey
“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
vpi
Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
MP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.

Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
Nem 2006 van
NB2
Ha MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.
slowmotion
de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-ban
azért az, hogy Felcsúton szidják őket pl a Lokisták az is egy adalék, hogy sokan utálják már ezt a Fidesz rendszert is a szurkolók között is
NB2
2006-ban szerinted vidékiek is voltak a tévészékháznál?
slowmotion
szerintem Lokisták és Dió szurkolók voltak
4 hónapja
a Vasas meccs után újabb roncsderbi a héten
4 hónapja
Na toljunk egy Crystal Palacet 😏
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀
petey
Kérésed parancs:
 www.facebook.com/kubatovgabor/posts/pfbid0vbBp5Rr9Pf6YTxAXr4UQ957U6qScWzg39N9xcHaDHKhPzFxUw89kkdyT5BgMsmw3l?locale=hu_HU
nagylaza, főpohárnok
de szép páholy, SZARancsi, Csányi, Hernádi. még egy Lölőt hiányolok.

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
petey
vpi

Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
Nem 2006 van
NB2
Ha MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.
slowmotion
de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-ban
azért az, hogy Felcsúton szidják őket pl a Lokisták az is egy adalék, hogy sokan utálják már ezt a Fidesz rendszert is a szurkolók között is
NB2
2006-ban szerinted vidékiek is voltak a tévészékháznál?
4 hónapja
petey
vpi

Kenny
Nem 2006 van
NB2
slowmotion
4 hónapja
petey
vpi

Kenny
Nem 2006 van
NB2
4 hónapja
Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff...
Stez
Erre tudnál írni valami konkrétumot, őszintén érdekelne.
Akár PM-ben is.
Köszi
Sinisa
Mondjuk ugy, hogy a Keane-stab valodi ir stilussal bir, szeretnek inni, ami olykor a munka rovasara megy. 😀
Januarban, a Frankfurt meccsere beultek KG-ekkal, hogy felterkepezzek a nemeteket, majd Keane-ek fel ora utan felalltak, hogy ok mindent lattak, amit akartak, mentek es beultek egy helyi kocsmaba. 😀
Emellett amugy azert ahogy hallom, komolyan veszi a dolgat, ugyhogy nem egy Leekens-fele alibista, de azert olyan brutalisan sem viszi tulzasba. Megvan a maga stilusa.

Szerkesztette: Stez

4 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff...
Stez
Erre tudnál írni valami konkrétumot, őszintén érdekelne.
Akár PM-ben is.
Köszi

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Nem kedvelem Keane-t, egy oriasi kokler edzokent es taktikailag, amilyen sztorik vannak a csavorol... pfff... De amugy azert azt nem lehet tole elvitatni, hogy magasrol szarik ra, ki mit mond neki es rohogve berakosgatja a fiatalokat meg a magyarokat a csapatba, meglatja a potencialt es meri kiaknazni, ha o nincs, Toth Alex azota is kb. a kispadot koptatna a Fradiban es inkabb jatszana egy huszadik dragan hozott kulfoldi a helyen, mert nem mertek volna berakni konstansan. Ha Keane nincs, egy BL-selejtezon kb. ket magyarral jatszana a Fradi tovabbra is, akik kozul az egyik az Dibusz.

Tokeletesen erzodik, hogy a pali egy valamiben jo, az pedig a scouting, de abban meg kiemelkedoen, aminek meg nyilvan ahhoz van koze, hogy tizenhusz evig focizott, kurva jo, kozepes, szar tarsakkal, latott mar mindenfele csapatot, jatekost, karaktert, ezert megvan a szeme a tehetseghez. Es ami fontos, nem csak padoztatja az ilyeneket, meg loki roluk a nagy szavakat, hanem fogja es bekurja oket jatszani a csapatba.