Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
ertem en hogy szegeny ceronaldo szerint a szaudi bajnoksag a legerosebb a vilagon, de az egeszen nevetseges, hogy ilyen kerettel 4 db kezdojatekos van abbol a ligabol. joao felix in the big 2025? leao meg ul a padon.ezzel a jatekosanyaggal a VB cimert kellene menni, ehhez kepest irorszagot megvertek a 91. percben hazai palyan, idegenben cumi, a magyarok ellen pedig egy kesoi gollal tudtak egy meccset nyerni nagy nehezen.
roberto martinezzel megint a 8 kozott lesz bucsu, teljesen komolytalan edzo erre a szintre.
5 hónapja
RTL Plusz kuponkód 50% OFF két hónapra Prémium előfizubólrtlfoci50
itt lehet aktiválni: www.rtlplusz.hu/premium/aktivalo-kod
5 hónapja
Nem tudom, melyik fog bejönni: harmadik gól hazai, vagy a vendégcsapat nem szerez gólt?
Szerkesztette: slowmotion
5 hónapja
Ez az, legalább izgalmas lesz a vasárnapi meccs. Kar hogy nincs jegyem 😃
5 hónapja
Értitek, mi húzzuk a szánkat Dibusz miatt, ez a portugál kapus nettó emberhátrány, és pont azon a helyen, ahol már nincs lehetőség korrigálni.És hát a két belső védőt is csak az nem futja le, aki nem akarja.
5 hónapja
Olyan van, hogy a pályának csak azt a felét locsolják, ahova a második félidőben a portugálok támadnak?
5 hónapja
Az sajnos lehetetlen hogy az örmènyek verjèk rinyáldóèkat szóval ez csak nekünk szívás......
5 hónapja
Ez a jó mentalítás 😀Megyünk a csoportelsőségért.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
Dzsokijuing
5 hónapja
Megyünk a csoportelsőségért.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Nincs baj, nem szabad kikapni, ennyi.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
5 hónapja
Tetszettek volna megnyerni a hazai meccset a portugálok ellen. Vagy a dublinit nem elbaszni.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
5 hónapja
Mit vártatok a köcsög luzitánoktól? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Hihetetlen! 2-0.
5 hónapja
Ír kapufa.
5 hónapja
Mondjuk egy valogatott eseteben, ahol Martinez a kapitany, az lenne varatlan, ha lenne taktika.A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
slowmotion
5 hónapja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
5 hónapja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄
5 hónapja
Erre nem gondoltam.Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
remontada
5 hónapja
Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Baj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
5 hónapja
Baj van Béláim
5 hónapja
Vezetnek az írek.