Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.2 csapat jut ki onnan, a 2 legmagasabb világranglista helyezettek byeon lesznek, a többit sorsolják össze
deyell
Poloska vagyok.
5 hónapja
YoungZeeZee
9 495
csak a masodik felidot lattam.a portugalok azt toltak elonyben amit nekunk kellett volna az irek ellen.
huztak az idot ugy h naluk volt a labda.jarattak.
soha nem ertettem fociban mikor a hatranyban levo csapat visszaall a terfelere es var h jojjon az elonyben levo.
en anti edzo lenek es szolnek a csapatomnak h passzolgassatok hatul.
ergo minosegben jobbak a portugalok.
ket pontot vartam egy lett.
5 hónapja
lol. a brazilok trollkodtak egy sort. viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.
warr_b
chemicals keep me under control
5 hónapja
Tegnap az ormenyek abszolut jo palyan nyomtak otthon az irek ellen.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
sztem ebben a selejtezo sorozatban nem lesz olyan meccs mikor ne birozna.
csebi
Kenny
Hozzateszem, az egesz meccsen kb nem reklamaltak a kemeny ir belepokre, kussban jatszottak, igazabol a semmibol csaptak egyet kontrabol, majd ahogy kinyiltak jobban az irek, jo par helyzetet kialakotottak az ormenyek, lohettek volna otot. De mar a selejtezo elott azon a velemenyen voltam, hogy az irek felelmetesen gyengek, az ormenyek legalabb egyszer meg fogjak oket lepni. Minket szvsz nem fognak es verjuk oket oda-vissza.
5 hónapja
Dominik nem nyilatkozott sehol vagy csak en nem talalom?
5 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a Selecaot
Poloska vagyok.
5 hónapja
Mekkora meccsek voltak hajnalban a Curacao-Bermuda meg a Costa Rica-Haiti.
5 hónapja
Meg a bíró. Ha lesz azért, ha nem azért.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
5 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.” 😀😀😀DDDDD
5 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.
5 hónapja
Beszolt megint mindenkinek, meg sertodott kisfiuban tolta. Az ir meccs kapcsan meg mondta, hogy az a biron mult.Es elkezd birozni. Elkepeszto.Mit bírózik?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
Rossi nyilatkozat olvasható valahol?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró leszAhogy az írek ellen se volt kérdés mi lesz 0-2rol
JC6 (Mr. Miele)
Oh wait
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Jó úton járunk. Meglehet a vébé. Mondjuk be is basztam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Kopasz kókler
5 hónapja
Mondjuk a szerencsével jöhet, én emlékszem azokra az egyáltalán nem kihangsúlyozott szerencsénk volt mondásokra 2-3 éve.Birozik és jön a szerencsével 😆😆😆Apja faszát azt
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ki fog gólt lőni?
5 hónapja
Azért az örményeket telt ház előtt bedaráljuk, az nem is kérdés. Kint, szar pályán, párás levegőben tűzforró lesz
5 hónapja
A kopasz szánalmas ezzel a bírótással
5 hónapja
Rossi nem beszel magyarul semmit?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain