Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
mi a fasznak ívelgetünk?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Huhh, nehogy visszahordják.majdnem ...
Tactful Cactus
több mint 5 éve
rutinos a sorfal ...
több mint 5 éve
Kalmár ezt szépen elhúzta
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nem viccből kérdezem, de nincs vmi 17 éves közepesen tehetséges csatárunk?nincs.
Negritis
több mint 5 éve
pont akartam mondani, hogy ebből Szoboszlai átlövés kell, mert máshogy nem lesz gól
több mint 5 éve
Ti melyik csatornán nézitek h ennyire gyenge lenne a válogatott?én az m4en nézem és sztem ötlettelen semmi a játékunk
steelwolf
több mint 5 éve
Nulla elképzelés van a játékunkban, nulla. Akkor történik valami ha Szoboszlai vagy Sallai húz egy váratlant.Hozzáállást nem értem mintha 3-mal menne Izland és szetnyomnának minket...Ne legyen igazam.Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Komolyan 33. percben?
Totális blokk. Nézők és Rossi hiánya kb eldöntötte ezt a meccset.
Kenny
Igen, Rossival Gula ezt tuti nem védi be!
Toca
Kenny
na mindegy
Toca
Hátul úgy tolódunk mint Pinyő idejében, Fiolát csak az nem háromszögeli ki aki nem akarja, Holender védekezése totális homály.
Nem vagyok én pesszimista, csak kicsit más szemmel nézem a meccset.
több mint 5 éve
nem viccből kérdezem, de nincs vmi 17 éves közepesen tehetséges csatárunk?ezeken a meccseken el tudna válni a szar a víztől és Szalai se szenvedne az elejétől hanem jöhetne csereként 10 percre fáradt védők ellen
a kéziseknél is ezt nem értettem hogy miért nem vittünk 2 fiatal szélsőt ahelyett h átlövőt meg irányítót teszünk oda
több mint 5 éve
Ti melyik csatornán nézitek h ennyire gyenge lenne a válogatott?
több mint 5 éve
Sztem DzsudzsákAz elég szar ajánlólevél, hogy Kalmár eddig a legjobbunk.Szerintem Nagy Ádiban több a fantázia .
Hanni
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az elég szar ajánlólevél, hogy Kalmár eddig a legjobbunk.Szerintem Nagy Ádiban több a fantázia .
Hanni
több mint 5 éve
Az elég szar ajánlólevél, hogy Kalmár eddig a legjobbunk.Játszik?
Hanni
több mint 5 éve
Az elég szar ajánlólevél, hogy Kalmár eddig a legjobbunk.én Botkát mondanám amúgy
Hanni
de még ez se jobb ...
több mint 5 éve
szalai kegyetlenő volt az egyetlen ember előre, aki rendszeresen játékban van. oh wait...
Adirotor
több mint 5 éve
Az elég szar ajánlólevél, hogy Kalmár eddig a legjobbunk.
több mint 5 éve
Hozzáállást nem értem mintha 3-mal menne Izland és szetnyomnának minket...Ne legyen igazam.Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Komolyan 33. percben?
Kenny
Toca
Kenny
na mindegy
több mint 5 éve
szalai kegyetlen
több mint 5 éve
Sztem nem olyan szarok...Mondjuk én amennyi focit nézek!
több mint 5 éve
Ne legyen igazam.Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Komolyan 33. percben?
Kenny
Toca
több mint 5 éve
Moszkva neve nem valtozott. Orulj hogy nem Lvov ter mert az lehetne Ilyvó, Lviv, Lemberg, Lwów, Leopolis, Lvov.😀Nekem meg mindig moszkva ter a moszkva ter😂Akkor pogácsásgyuri ma este kukoricán fog térdepelni szijjártó home office-ábanAz nso azt irta a mai makedom meccsre h "gruziaban"Nachvamdísz! A jó utat grúz nyelven pedig didi madloba 😊Az az ország "szovjet" neve, ami elég lekicsinylő, nagyon utálják. Ha zavar a Georgia, a saját nyelvükön Szakartvelo 😊grúzia mi akkorgeorgia ellen, gratulalokAz a hivatalos neve az országnak.
Adirotor
Jakehomer
Adirotor
Jakehomer
r.baggio
YoungZeeZee
r.baggio
YoungZeeZee
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil