Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
ez van ha nincs a szurkolók által folyamatosan támadott Benzema. Emberelőnyben elpasszolgatunk a középpálya és a tizenhatos között helyzet nélkül. parádés 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Jaaa, azt hittem frissebb prospect 😊Zegras. elképesztő lesz a srác.Nem vágom, kire gondolsz...majd játszik ellenetek Trevor bácsi jó pár szezont, majd emlékeztetlek párszor itt is. 😊Hagyd, kacsadrukker 😛Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Hát, úgy könnyű ugye, ha van első körösöd.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Zegras. elképesztő lesz a srác.Nem vágom, kire gondolsz...majd játszik ellenetek Trevor bácsi jó pár szezont, majd emlékeztetlek párszor itt is. 😊Hagyd, kacsadrukker 😛Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem vágom, kire gondolsz...majd játszik ellenetek Trevor bácsi jó pár szezont, majd emlékeztetlek párszor itt is. 😊Hagyd, kacsadrukker 😛Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey
warr_b
csebi

több mint 5 éve
Isco - 1 ember, jó fej Zidane, hogy egy kivenhedt futsal játékosnak is lehetőséget adnak. Csak futni vagy lőni ne kelljen
több mint 5 éve
Hát ez mi volt spori?😀Inkább volt látványos szabálytalanság, mintsem 100%-os gólhelyzet, ennek szólt inkább a piros.
Kenny
több mint 5 éve
utálom az ilyen kiállítást, mert lehet fizikailag utolsó ember szabálytalankodott, de az életbe nem lőttünk volna abból a helyzetből gólt. A múltkor hasonlóra kapott Militao is pirosat egy bajnoki elején, akkor sem éreztem jogosnak. Szerencsére Pintér Ádám ennél nagyobb ziccernél amikor alárúgott csak sárgát kapott a Várda ellen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
majd játszik ellenetek Trevor bácsi jó pár szezont, majd emlékeztetlek párszor itt is. 😊Hagyd, kacsadrukker 😛Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
jajjj akkor téged is megáldott a sors 😊 ezek szerint a legjobb középpályás, aki a csapataidban játszik az Karlsson 😊Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey
több mint 5 éve
Üdv!wiz1.net/channel5?61612516
Tudna valaki angol vagy magyar nyelvű streamet adni a Gladbach - Cityhez?
MirrMurr
több mint 5 éve
Üdv!Tudna valaki angol vagy magyar nyelvű streamet adni a Gladbach - Cityhez?
több mint 5 éve
Ez a színvonal. Fostói szaréna. Sötétvár vagy székletfehérvárt is nyomjál be még. 😀Csak a fostói szaréna lakói lehetnek sértettek, ha ellenük fúj a bíró, vagy mi?Nincs rosszabb egy sértődött ződnél 😊 amikor kikapnak mindenki is hibás meg az univerzum erői is ellenük vannak. Pedig szereztünk nektek is becsületgólt. Hátszél, nemá. Egy fradista szájából 😀 na jó, ennyi elèg is volt az mb1-ből megint egy darabig.Ez ilyenkor teljesen rendben van. Kis kéz nem kéz. Még kettő sem. Ahelyett, hogy minden vadásztölténygyári csendben torokra venné a kis házi bírójukat, még panaszkodnak. Nyugi, a következő kérdéses esetnél, ahol mi kapunk tizit, akkor az egész emelesz fagyis szar lesz és minden előre eldöntetett. Vicc.Nem volt rendben. De én veled ellentétben nem is panaszkodtam akkor a bíróra ...Molde ellen nem rémlik mit adtak meg meg mit nem? Ott gondolom rendben voltak ezek.Ez van. Legyenek boldogok az utóbbi két évben elért nagy sikerrel a magyar kupa 8ba jutásért.5 perc 😀 kell a zöldeknek az idő lolNem tudom mi a gond, muszáj volt a bírói segítség nektek.....
petey
Tudtam, hogy ilyen szánalmas kisésés lesz......
dande
csebi
petey
csebi
Mocsok szarul játszottunk, pláne a második félidőben, de ami hátszelet kapott a parmalat, az egészen gusztustalan.
Bálesz
petey
Kérlek, magyarázd már meg, hogy két milyen szabályos gólt szereztetek ma. Nem, Stopira öngólja nem számít. Hallgatlak. A lent kért tizenegyes-elemzéssel együtt. Köszi.
Bálesz
több mint 5 éve
Fú de hitvány ez a Vini Jr Isco Asensio támadótrió a Realnál 😊
több mint 5 éve
Csak a fostói szaréna lakói lehetnek sértettek, ha ellenük fúj a bíró, vagy mi?Nincs rosszabb egy sértődött ződnél 😊 amikor kikapnak mindenki is hibás meg az univerzum erői is ellenük vannak. Pedig szereztünk nektek is becsületgólt. Hátszél, nemá. Egy fradista szájából 😀 na jó, ennyi elèg is volt az mb1-ből megint egy darabig.Ez ilyenkor teljesen rendben van. Kis kéz nem kéz. Még kettő sem. Ahelyett, hogy minden vadásztölténygyári csendben torokra venné a kis házi bírójukat, még panaszkodnak. Nyugi, a következő kérdéses esetnél, ahol mi kapunk tizit, akkor az egész emelesz fagyis szar lesz és minden előre eldöntetett. Vicc.Nem volt rendben. De én veled ellentétben nem is panaszkodtam akkor a bíróra ...Molde ellen nem rémlik mit adtak meg meg mit nem? Ott gondolom rendben voltak ezek.Ez van. Legyenek boldogok az utóbbi két évben elért nagy sikerrel a magyar kupa 8ba jutásért.5 perc 😀 kell a zöldeknek az idő lolNem tudom mi a gond, muszáj volt a bírói segítség nektek.....
petey
dande
csebi
petey
csebi
Mocsok szarul játszottunk, pláne a második félidőben, de ami hátszelet kapott a parmalat, az egészen gusztustalan.
Bálesz
petey
Kérlek, magyarázd már meg, hogy két milyen szabályos gólt szereztetek ma. Nem, Stopira öngólja nem számít. Hallgatlak. A lent kért tizenegyes-elemzéssel együtt. Köszi.

több mint 5 éve
Hol egy rendes Hungaro katalán, egy pannon bajor, egy szittya madridista, egy menjuh, amikor itt a népek vesztes kiscsapatnak szurkolnak büszkén? 😊Az sg.hu fórumán láttam egyszer egy Chievo-drukkert. És nem trollkodásból csinálta, mint amikor én a legutóbbi VB-n a szaúdiaknak szurkoltam, hanem tök komolyan.
FLZOLI
Nála nagyobb OG sosem lesz.
több mint 5 éve
Hol egy rendes Hungaro katalán, egy pannon bajor, egy szittya madridista, egy menjuh, amikor itt a népek vesztes kiscsapatnak szurkolnak büszkén? 😊A Levante az elmúlt 25 meccséből 3szor kapott ki. Kiscsapat is tud nyerni 😊
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hol egy rendes Hungaro katalán, egy pannon bajor, egy szittya madridista, egy menjuh, amikor itt a népek vesztes kiscsapatnak szurkolnak büszkén? 😊
több mint 5 éve
Büszkén vállalom 😊ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
Vedd hozzá a Leeds-et is, bár az idén éppen nem annyira ciki mint az elmúlt 10-15 évben. Mondjuk akkor is vállaltam 😊

több mint 5 éve
Hagyd, kacsadrukker 😛Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
petey

több mint 5 éve
Sharks-ról is le lehet szállni, jó? 😀ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Nincs rosszabb egy sértődött ződnél 😊 amikor kikapnak mindenki is hibás meg az univerzum erői is ellenük vannak. Pedig szereztünk nektek is becsületgólt. Hátszél, nemá. Egy fradista szájából 😀 na jó, ennyi elèg is volt az mb1-ből megint egy darabig.Ez ilyenkor teljesen rendben van. Kis kéz nem kéz. Még kettő sem. Ahelyett, hogy minden vadásztölténygyári csendben torokra venné a kis házi bírójukat, még panaszkodnak. Nyugi, a következő kérdéses esetnél, ahol mi kapunk tizit, akkor az egész emelesz fagyis szar lesz és minden előre eldöntetett. Vicc.Nem volt rendben. De én veled ellentétben nem is panaszkodtam akkor a bíróra ...Molde ellen nem rémlik mit adtak meg meg mit nem? Ott gondolom rendben voltak ezek.Ez van. Legyenek boldogok az utóbbi két évben elért nagy sikerrel a magyar kupa 8ba jutásért.5 perc 😀 kell a zöldeknek az idő lolNem tudom mi a gond, muszáj volt a bírói segítség nektek.....
petey
dande
csebi
petey
csebi
Bálesz
több mint 5 éve
Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Eközben a Puskás drukkerek
warr_b
több mint 5 éve
ráadásul még Sharks drukker is, elég elcseszett trió ez így: WTF, Sharks, Vasas.Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz
warr_b
több mint 5 éve
Ne is legyen 😊 😉Vicces amikor a két legjobban agyontámogatott csapat drukkerei egymásnak mennek, hogy kinek sanyarúbb az élete 😀Ugye jól rémlik, hogy Vasas-drukker vagy? Mert akkor nincs több kérdésem 😀😀😀
warr_b
Bálesz