Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
pedig a mennyei játékosoknak ez nem kéne h új legyena fiúk számítottak a semmihez se fogható magyar szurkolótáborra, ezt elég nehéz így üres lelátokkal megemészteniHát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Épp írni akartam, hogy kezdjük el gyártani a kifogásgenerátort, ez erős kezdés volt!
Totális blokk. Nézők és Rossi hiánya kb eldöntötte ezt a meccset.
Kenny
r.baggio
Adirotor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Ez a 4-4-2 nagyon nem fekszik nekünk viszont a mi 3-5-2nk igen. Holender mögötti területet gyönyörűen ki fogjak használni
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Igyekszem, a következő lépés a nehéz levegő illetve az eső lett volna. Sőt a gyep sem az igazi ha megnézed közelebbről.Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Épp írni akartam, hogy kezdjük el gyártani a kifogásgenerátort, ez erős kezdés volt!
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
Bazmeg hogy ilyen szinten nem tudnak passzolniegy rendes indítást nem tudunk összehozni elől, vicc
Heisman
több mint 5 éve
a fiúk számítottak a semmihez se fogható magyar szurkolótáborra, ezt elég nehéz így üres lelátokkal megemészteniHát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Épp írni akartam, hogy kezdjük el gyártani a kifogásgenerátort, ez erős kezdés volt!
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
index.hu/kultur/zene/fesztival/2012/08/09/akos_dalszoveggenerator/Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Épp írni akartam, hogy kezdjük el gyártani a kifogásgenerátort, ez erős kezdés volt!
Kenny
r.baggio
www.vancso.hu/bullshit/
több mint 5 éve
Bazmeg hogy ilyen szinten nem tudnak passzolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Asszem ez a georgiai és belorusz írkálas mindent elmond a mérkőzésről ...hát elég szar
csebi
több mint 5 éve
Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Épp írni akartam, hogy kezdjük el gyártani a kifogásgenerátort, ez erős kezdés volt!
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
azt most még kihagoym, majd ha nyerünk jöhet kis waveya 😀Már csak a csocsok hiányoznakte kértedAsszem ez a georgiai és belorusz írkálas mindent elmond a mérkőzésről ...Arra próbálsz célozni, hogy szar a meccs?
csebi
Ez még egy ugyancsak intellektuális diskurzus, lehetnének Alekosz-videók is
Kampman
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
Negritis
csebi
több mint 5 éve
én se szeretem, de amennyi vodka redbull-long island-istennyila és bloody mary legurult ...Botkától szép mentésHogy én miért hallok mindíg Vodkát? Pedig nem is szeretem 😊
Negritis
bcsarli
amúgy szegediként a "botka focit akarunk" jut mindig eszembe róla
több mint 5 éve
Már csak a csocsok hiányoznakte kértedAsszem ez a georgiai és belorusz írkálas mindent elmond a mérkőzésről ...Arra próbálsz célozni, hogy szar a meccs?
csebi
Ez még egy ugyancsak intellektuális diskurzus, lehetnének Alekosz-videók is
Kampman
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Asszem ez a georgiai és belorusz írkálas mindent elmond a mérkőzésről ...Csak altatunk hogy havernak jojjon a felido V / vege H mixe
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ez nem temetés, csak jinxSajnos úgy néz ki Szoboszlai rossz napot fogott ki(önmagához képest), de cáfoljon meg30 perc után még kicsit korai temetni!
Gergőbácsi
steelwolf
több mint 5 éve
Hát baszki mi itt ma nem nyerünk. Mocskosul fásultak vagyunk.Totális blokk. Nézők és Rossi hiánya kb eldöntötte ezt a meccset.
több mint 5 éve
jéé lehet öklözni is azt a kurva bogyót
több mint 5 éve
Botkától szép mentésHogy én miért hallok mindíg Vodkát? Pedig nem is szeretem 😊
Negritis
több mint 5 éve
Fubakker
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Botkától szép mentés
több mint 5 éve
Sajnos úgy néz ki Szoboszlai rossz napot fogott ki(önmagához képest), de cáfoljon meg30 perc után még kicsit korai temetni!
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Botka milyen gyönyörűen ragadt be
több mint 5 éve
Jézus ereje...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.