Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ahhoz elég egy Horti is. 😊"milyen jó hogy Orbán előre ment" 😀Volt már a válogatottban Rákosi meg Kádár is, sőt Gundel Takács egyszer még Gyurcsót is legyurcsányozta. Most már csak egy Horthy kell és rendben vagyunk.
áthallásos a közvetítés
Heisman Trophy
Kampman
több mint 5 éve
Az első állítás tény kérdése. 😎Látszik hogy nem vagy united drukker, amíg nálunk volt nagyon sokat lőttAz megvan, hogy labdát így megrúgni leginkább csak cr-től látni...? 😮Lehet ha összeszámolnánk, Szoboszlai már most több szabi gólt lőtt pályafutása alatt, mint CR7...
peach
👀🤷♂️
Sinisa
davemayer
Nyilván túlzás is volt benne.
De itt egy pontos stat:
michelacosta.com/en/free-kick-goals-messi-cristiano-ronaldo/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
sallai interju kozben , a torokok ingaztak. de, hogy. A jo oreg Fitos mester ujrakezdette volna veluk, mert a vonalra nem leptek ra/nem erintettek meg.PROFIK
illetve Merei maradjon nem fekete ruhaban!
több mint 5 éve
forgott, de lassan. ami ugye azt jelenti, hogy akkor pattanhatott volna meg, ha kis kifelé csavart tesz bele rúgáskor, és akkor a védőn megcsúszva megáll a kifelé perdület, de lassítva úgy láttam, hogy már a sorfal előtt sem mozgott nagyon a mintázat.A labda mintázata meg se mozdult-perdült, aki mást mond, nem szittya 😀Bmeg s mi még ezen is összeveszünk nem krva mindegy tipik magyar 😛 😉 😀de megpattant a 17-es hátánAz igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
petey
NB2
dande
Gergőbácsi
mindegy, durva nagy gól volt.
több mint 5 éve
Látszik hogy nem vagy united drukker, amíg nálunk volt nagyon sokat lőttAz megvan, hogy labdát így megrúgni leginkább csak cr-től látni...? 😮Lehet ha összeszámolnánk, Szoboszlai már most több szabi gólt lőtt pályafutása alatt, mint CR7...
peach
👀🤷♂️
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A labda mintázata meg se mozdult-perdült, aki mást mond, nem szittya 😀Bmeg s mi még ezen is összeveszünk nem krva mindegy tipik magyar 😛 😉 😀de megpattant a 17-es hátánAz igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
petey
NB2
dande
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Bosszú a törtnelemért tour starts now :Törökország pipa
Következő : oroszok
Btw szerintem Orbán szólt Erdogannak hogy engedjék már a győzelmet, Erdogan ellenajánlata az volt erre hogy nem támadnak, de a védekezésből nem engednek. Szerencsére a gólszerzésre ott van Szobi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ez már majdnem olyan, mint a Kádár-Apró-Dögei"milyen jó hogy Orbán előre ment" 😀Volt olyan már olyan meccs h úgy ment a labda h Orbán-Kádár-Nagy-Baráth, ahhoz képest... 😀
áthallásos a közvetítés
Heisman Trophy
empty taxi
több mint 5 éve
Az megvan, hogy labdát így megrúgni leginkább csak cr-től látni...? 😮Lehet ha összeszámolnánk, Szoboszlai már most több szabi gólt lőtt pályafutása alatt, mint CR7...
peach
👀🤷♂️
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Sajnos nekem már csak 3,1 volt 😎Kösz mindenkitől a fogadási jinxet, végre nem nekem kell pénzt buknom a nagy magyar futballsikerek miatt5,5-ért jó is volt
r.baggio
Gergőbácsi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Bmeg s mi még ezen is összeveszünk nem krva mindegy tipik magyar 😛 😉 😀de megpattant a 17-es hátánAz igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
petey
NB2
több mint 5 éve
"milyen jó hogy Orbán előre ment" 😀Volt olyan már olyan meccs h úgy ment a labda h Orbán-Kádár-Nagy-Baráth, ahhoz képest... 😀
áthallásos a közvetítés
Heisman Trophy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kösz mindenkitől a fogadási jinxet, végre nem nekem kell pénzt buknom a nagy magyar futballsikerek miatt5,5-ért jó is volt
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
de megpattant a 17-es hátánAz igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
petey
több mint 5 éve
Nem pattant az meg, egy pordulet nem volt a labdaban a kapufaig, mocskos nehez loves.Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
petey
több mint 5 éve
"milyen jó hogy Orbán előre ment" 😀Volt már a válogatottban Rákosi meg Kádár is, sőt Gundel Takács egyszer még Gyurcsót is legyurcsányozta. Most már csak egy Horthy kell és rendben vagyunk.
áthallásos a közvetítés
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Kösz mindenkitől a fogadási jinxet, végre nem nekem kell pénzt buknom a nagy magyar futballsikerek miatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!szerintem kurvára nem, de mindegy is
Stoki
több mint 5 éve
W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Ennyivóóót
több mint 5 éve
Játszik a csapat játszik a csapat 😛
több mint 5 éve
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy megpattant egy sorfalas védő hátán a labda, de természetesen ez nem von le semmit Domi érdemeiből!
több mint 5 éve
"ha 150 evig jatszanank se rugnanak golt a torokok" 😀Oke h Hajdu B se a regi mar, de Knezy sztem nem is erti az ilyen poenokat, nem h zsigerbol jojjon.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
"milyen jó hogy Orbán előre ment" 😀áthallásos a közvetítés
több mint 5 éve
Hogy Mészőly papát idézzem AZTABÜDŐSKURVAISTENIT DOMINIK. SZOBOSZLAI pic.twitter.com/09RMWtET34
— Tomasz Mortimer (@TomaszMortimer) September 3, 2020