Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 694 — The Mathematician
Aki a Liverpool akadémiájáról kikerülve is olyan pálcikaember mint Németh, ott bizony hozzáállásbeli problémák is vannak.
empty taxi
Kit termelt ki a pool akadémiája mostanában? Sterling az egyetlen aki ott tűnt fel de nem vagyok benne biztos hogy az akadémiájukon nevelkedett.
davemayer
TAA?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 492 — "Grammar maci"
Aki a Liverpool akadémiájáról kikerülve is olyan pálcikaember mint Németh, ott bizony hozzáállásbeli problémák is vannak.
empty taxi
Kit termelt ki a pool akadémiája mostanában? Sterling az egyetlen aki ott tűnt fel de nem vagyok benne biztos hogy az akadémiájukon nevelkedett.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 694 — The Mathematician
Kéne egy fiatal csatárt akasztani, mert egyel hátrébb azért megvan az alapanyag. Nyilván a Szalai, Nikolics vonal más szint mint a Radó, Böde, Lencse, Futács féle szalajtott bagázs.

Durva, hogy anno a Németh Krisztián mennyire kiemelkedett és hogy sikerült aztán egy semmilyen karriert csinálni
FLZOLI
Bajnert vissza a válogatottba

és Némethet a sérülései kivégezték

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kéne egy fiatal csatárt akasztani, mert egyel hátrébb azért megvan az alapanyag. Nyilván a Szalai, Nikolics vonal más szint mint a Radó, Böde, Lencse, Futács féle szalajtott bagázs.

Durva, hogy anno a Németh Krisztián mennyire kiemelkedett és hogy sikerült aztán egy semmilyen karriert csinálni

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Haratin közbe kezdő az Ukránoknál a Spanyolok ellen.
Kenny
Felfuttattuk, sokat köszönhet a Fradinak 😛
dande
Persze. Cseri után Fati nem kihívás.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
Felfuttattuk, sokat köszönhet a Fradinak 😛
több mint 5 éve

több mint 5 éve
A végén nem értettem miért nem holendert hozta le, szerencsétlen lépni nem bírt, nettó hátrány volt
peach
Sallai is, még mindig 60 perces játékos sajnos.

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
A végén nem értettem miért nem holendert hozta le, szerencsétlen lépni nem bírt, nettó hátrány volt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Dzsudzsák már megvolt, most Szalai Ádit kéne kirakni, ő lóg ki leginkább kifelé. Azért mert a Mainzban kispadozik vagy tartalék nem kéne játszatni. Vicc. Valamikor pont beszélni tudtam az ügynökével, majdnem mondtam neki hogy vicc hogy el tudta adni 😀
Heisman Trophy
Ennél már csak az lett volna viccesebb, amikor röhögve beolt, h szerencsére sok olyan futball vak van, mint te a saját szakmájában, így addig ő degeszre keresi magát az olyan lesajnált játékosokkal, mint Szalai. 😀
dawyd728
azert ha olyan szar lenne szalai nem lenne bundasban meg mindig. ez nem magyarorszag. ott tudas es teljesitmeny is kell.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 287 — Invisible man
Fura érzés de az utóbbi évek után egész jó volt nézni a válogatottat ezen a két meccsen. Voltak biztató dolgok. Remélem nem lesz megint a megszokott zuhanórepülés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
dawyd728 4 125
Dzsudzsák már megvolt, most Szalai Ádit kéne kirakni, ő lóg ki leginkább kifelé. Azért mert a Mainzban kispadozik vagy tartalék nem kéne játszatni. Vicc. Valamikor pont beszélni tudtam az ügynökével, majdnem mondtam neki hogy vicc hogy el tudta adni 😀
Heisman Trophy
Ennél már csak az lett volna viccesebb, amikor röhögve beolt, h szerencsére sok olyan futball vak van, mint te a saját szakmájában, így addig ő degeszre keresi magát az olyan lesajnált játékosokkal, mint Szalai. 😀
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 506 — Bla, bla, bla
Kalmár b.meg ne hátra felé...🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Cseri valogatott. Mekkora😃

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szobodzlai zabos
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 691 — "Montoya por favor!"
Gyerünk a 3-3ért

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Nice

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
5-öt tippeltem a ruszkiknak
petey
Én 0-3-t.
több mint 5 éve
Na ez brazilos akció volt, legalább ennyi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Mindent elmond errol a valogatottrol hogy olyan kezdo csatarunk van, aki kozel 30 meccsen 1 golt tudott osszerakni.
Hendrix
Azért a gólpassz ma megvolt

több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Mindent elmond errol a valogatottrol hogy olyan kezdo csatarunk van, aki kozel 30 meccsen 1 golt tudott osszerakni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Csak Irapuato ne legyen. Bár egy ilyen újabb "focitragédia" csak összerántaná a csapatot, a közvéleményt, és jönne a felemelkedés. Ja nem

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Dzsudzsak hianyat erzem a legjobban.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 239 — Csodabogár
5-öt tippeltem a ruszkiknak