Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Beszarás. Momentum - lehetett volnaKérem ne politizljunk többet mint a minimális
gamerkr

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Beszarás. Momentum - lehetett volna
több mint 6 éve
Nem volt semmi spori... Csak szét szakadt a lába..
több mint 6 éve
Kivűl volt de rálépett
több mint 6 éve
Pedig örülnünk kell a gólnak, végülis a mi kutyánk kölykei...
több mint 6 éve
Baráth, édes istenem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Szégyellni se kell, kapnak ezek elég közpénzt, legalább mi is keressünk rajtuk.1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
Kenny
több mint 6 éve
Jó lesz ez.
több mint 6 éve
1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúakNem vagyok ra buszke, de tettem ra egy szemmel lathato osszeget.
ozibozi
több mint 6 éve
1,7.ért ajándék ez a meccs miután letelik az első 20 perc és elfáradnak az aranylábúak
több mint 6 éve
modric vs dzsudzsak, és van, aki még reménykedik... mondjuk mi ilyen helyzetekben szoktunk a legjobbak lenni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csukott szemmel fogom nézni..
több mint 6 éve
Draga Istenem, az a kozeppalya..A szélsővédő páros sokkal rosszabb lesz
Kenny
több mint 6 éve
legalább fejlődött a nyelvtudás.az jutott eszembe h robert jarni most a horvat u20at viszi.elotte u19nel volt.MOn nalunk megbukott ha ugy nezzuk, de egy jobb futball kulturaban kvazi fontos feladatot kapott....lehet inkabb a jatekosokkal is gond volt.Az egyik felcsúti (magyar) játékos nyilatkozta arról az időszakról, hogy voltak némi nyelvi nehézségek, mert hát eléggé international keret volt, a társaság kb. felének folyamatosan fordítani kellett mindent, az idejük egy jelentős része tolmácsolással ment el.
ZoliMP
Kampman
több mint 6 éve
az jutott eszembe h robert jarni most a horvat u20at viszi.elotte u19nel volt.MOn nalunk megbukott ha ugy nezzuk, de egy jobb futball kulturaban kvazi fontos feladatot kapott....lehet inkabb a jatekosokkal is gond volt.Az egyik felcsúti (magyar) játékos nyilatkozta arról az időszakról, hogy voltak némi nyelvi nehézségek, mert hát eléggé international keret volt, a társaság kb. felének folyamatosan fordítani kellett mindent, az idejük egy jelentős része tolmácsolással ment el.
ZoliMP
több mint 6 éve
az jutott eszembe h robert jarni most a horvat u20at viszi.elotte u19nel volt.MOn nalunk megbukott ha ugy nezzuk, de egy jobb futball kulturaban kvazi fontos feladatot kapott....lehet inkabb a jatekosokkal is gond volt.Felcsúton????
ZoliMP
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
az jutott eszembe h robert jarni most a horvat u20at viszi.elotte u19nel volt.MOn nalunk megbukott ha ugy nezzuk, de egy jobb futball kulturaban kvazi fontos feladatot kapott....lehet inkabb a jatekosokkal is gond volt.
több mint 6 éve
Ezeket csipobol irom, mert tobb dolgot nezek. De lemossak oket az ablioni legenyek. miokta beirtam mar 4-0 lett a 3-bol.Csehul allnak a csehek.Ezen meddig gondolkodtál 😉?
ulpianus
dande

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Csehul allnak a csehek.Ezen meddig gondolkodtál 😉?
ulpianus