Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Csak öt perc. És ez nem a hírblokk.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Jól van, idegesek már a svédek, maradjon is ez megtökmindegy, úgyis rúgnak egyet a 95. percben, mint Uruguay.
Wyatt
több mint 7 éve
Ha a Vidi igazolna mondjuk holnap egy játékost az játszhatna a következő körben?aha, kiskoko igazolásával
tüsi91
több mint 7 éve
Ha a Vidi igazolna mondjuk holnap egy játékost az játszhatna a következő körben?
több mint 7 éve
gec, lebuktam.Te kis bérenc. Az Vidi, nem Videoton!Azért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
shawnka
Wyatt
igazából én vagyok a nő JC6 lakótelepéről.
több mint 7 éve
Most ez a hivatalos név? Óriási izgalmakat csinál magának a Vidi.Azért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
shawnka
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Ez milyen gól lett volna... 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Viseld egészséggel! 😁😁😁Azért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
shawnka

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Te kis bérenc. Az Vidi, nem Videoton!Azért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
shawnka

több mint 7 éve
Azért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
több mint 7 éve
Sok tudatosság hála Istennek nincs a svédekben.
több mint 7 éve
Pénzt nem adnék érte, még a Grupiban sem!Azért ez nem közönség csalogató játékElég, ha a kimenetel közönségcsalogató lesz
zemanla
Wyatt

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Azért ez nem közönség csalogató játékElég, ha a kimenetel közönségcsalogató lesz
zemanla

több mint 7 éve
egy pillanatra megallt bennem az uto, h vmi komoly serulese lett Nikolovnak, aztan ismetles alapjan a sarga is eros a svednek....jo nagy szineszi alakitas volt ezmegkovetem magma, lehet h eseskor (v az utkozeskor) kapott egy concussiont.
Borbinho
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Azért ez nem közönség csalogató játék

több mint 7 éve
Aljas tetvek, lement az Innocent.
több mint 7 éve
tök cikinek érzem, hogy a Mol Videoton Football Clubnak drukkolok most, de egész jó lenne látni egy magyar csapatot megint leégni a főtáblán.
több mint 7 éve
egy pillanatra megallt bennem az uto, h vmi komoly serulese lett Nikolovnak, aztan ismetles alapjan a sarga is eros a svednek....jo nagy szineszi alakitas volt ez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ajaj, az Ajax már 3–0-ra vezet, ha innen is elcseszik a végét, akkor idegenbeli gólok miatt kiesünk

több mint 7 éve
😀Amíg bepötyögtem, Lazovics is berúghatta volna. Mármint annyi idő alatt.Danko lehet megalkotta a hálószaggató kihagyott tizenegyes fogalmát.Lassú vagy 😀
Gergőbácsi
Wyatt
Gergőbácsi