NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
viszont a fehérvárba nagyon elkezdték önteni a pénzt.Durván igazolnak.Ha még beesik Fiola is akkor tényleg izgalmas lesz a bajnokság.
Kenny
Dehogy lesz izgalmas. Ezt a Vidit ki szorítja meg? A Debrecen szétesőben, nálunk a tudatos szakmai munka és legfőképpen a fantasztikus igazolások miatt kb már most kuka a szezon (nem baj, jövőre cél a csoportkör, ugye szolis Pali?), a többiek meg még kevésbé említésre méltók...
Bálesz
Nem értem miért mondod ezt,most igazoltunk a Bundesligából.
lol.

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
viszont a fehérvárba nagyon elkezdték önteni a pénzt.Durván igazolnak.Ha még beesik Fiola is akkor tényleg izgalmas lesz a bajnokság.
Kenny
Dehogy lesz izgalmas. Ezt a Vidit ki szorítja meg? A Debrecen szétesőben, nálunk a tudatos szakmai munka és legfőképpen a fantasztikus igazolások miatt kb már most kuka a szezon (nem baj, jövőre cél a csoportkör, ugye szolis Pali?), a többiek meg még kevésbé említésre méltók...

több mint 9 éve
korhut megy a Hapoel Sör-Shevahoz az EL-be, jobb döntés mint hogy a DVSC-ben játszon
Heisman Trophy
Debrecennél jelenleg bármi jobb.nincs kaszinó nincs pénz.nincs pénz nincs csapat.
Kenny
Nem erről szól a debreceni szitu (bár kétségtelenül kevesebb a pénze Szimának, mint pár éve). Szimát ki akarja picsázni a debreceni önkormányzat, végkiárusítást tart és átteszi a székhelyét Nyíregyházára Révész Bálint mellé. Révész amúgy kb a top 20 leggazdagabb magyar, Szimával ütős párost alkothatnak. Utóbbinak nem örülnék, de pénzügyi szinten elég erős párost alkothatnak.
Szokol
aham.kösz az infót.Ebből lesznek még érdekes meccsek ha feljut a Nyíregyháza.mint anno a Pápa-Haladás párharcok.

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
 www.skysports.com/football/news/11679/10557942/joe-hart-turned-down-sunderland-to-pursue-torino-loan-move
Azért nagy kő esett le a szívemről hogy "csak" kölcsönbe ment. De így is nehéz lesz nélküle, mint mondtam miatta szerettem meg ezt a csapatot...
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
korhut megy a Hapoel Sör-Shevahoz az EL-be, jobb döntés mint hogy a DVSC-ben játszon
Heisman Trophy
Debrecennél jelenleg bármi jobb.nincs kaszinó nincs pénz.nincs pénz nincs csapat.
Kenny
Nem erről szól a debreceni szitu (bár kétségtelenül kevesebb a pénze Szimának, mint pár éve). Szimát ki akarja picsázni a debreceni önkormányzat, végkiárusítást tart és átteszi a székhelyét Nyíregyházára Révész Bálint mellé. Révész amúgy kb a top 20 leggazdagabb magyar, Szimával ütős párost alkothatnak. Utóbbinak nem örülnék, de pénzügyi szinten elég erős párost alkothatnak.
több mint 9 éve
Heisman Trophy

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
otthon megnéztem hogy van Spíler, olyan ritka zsar közvetítést rég láttam. ZS-kategóriás kommentátoroktól majdnem kiugrottam az ablakon
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
| Van amúgy olyan stream ami megy egész nap a hét minden napján? Mert amit találtam azon csak időszakosan van. |
Coolearie
leginkább ez:  livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/
braxa88
Csak itt sajnos nincs..😕
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
otthon megnéztem hogy van Spíler, olyan ritka zsar közvetítést rég láttam. ZS-kategóriás kommentátoroktól majdnem kiugrottam az ablakon
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
| Van amúgy olyan stream ami megy egész nap a hét minden napján? Mert amit találtam azon csak időszakosan van. |
Coolearie
leginkább ez:  livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/
több mint 9 éve
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
braxa88
több mint 9 éve
Heisman Trophy
a stúdiózás a legjobb
több mint 9 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
megvagyok a spíler tv nélkül, viszont az érdekelne hogy van-e valami olyasmi cucc a PL meccseihez mint az NFL, NBA gamepass?
köszi
Negritis
Hát elviekben van valami az oldalukon.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 138 — The Mathematician
megvagyok a spíler tv nélkül, viszont az érdekelne hogy van-e valami olyasmi cucc a PL meccseihez mint az NFL, NBA gamepass?
köszi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Aki hiányolná a Spíler TV-t az a telenoros MyTV alkalmazáson keresztül havi 1290-ért tud venni 15 csomagos programkínálatot amibe benne van a Spíler, HDban,
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).
alatriste
Van megint? 😮

Asszonypajti nagyon fog neki örülni, most már újra az első 7 csatornából választhat műsort. | Sport1, Sport2, EUSport1, EUSport2, M4, M5, SportM 😀 |
dugo93
Úgy látom a spíler TV itt is hiányzik ... 😀
több mint 9 éve
Fehérvár egész szépen igazolgat.
Jó kis harc lesz a bajnokságért.

több mint 9 éve
Visszatér Lanzafame a Honvédhoz 😀
 index.hu/sport/futball/2016/08/29/a_honved_visszaigazolta_a_bundazo_olasz_futballistat/

több mint 9 éve
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊
flzoli
akkora megváltó lesz mint Kondogbia 😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...
JayB
Balfasz kommentátor nem tudja melyik oldal melyik, de igen, amíg a Bologna svéd jobbhátvédjét ápolták, Ádám ment hátra a helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).
alatriste
Van megint? 😮

Asszonypajti nagyon fog neki örülni, most már újra az első 7 csatornából választhat műsort. | Sport1, Sport2, EUSport1, EUSport2, M4, M5, SportM 😀 |

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊

több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...
JayB
azt majd Kádár fog ott a jövő héttől 😊

közben Gula kezdett a Lipcse első meccsén (Kalmár a kispadon ült végig), meg a Palermo két magyarja is játszott, szóval azért vannak jó hírek

Fiolát vihetné még el a Hertha, meg remélhetően Nikolics nem követi Korhutot Izraelbe...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Egyrészt múlt héten a Gazetta éltette másrészt nyugodjunk meg nem ez a meccs győzte meg az edzőjét arról hogy nincs szükség rá. 😊
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731