Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 502
Könyves-->Paks
nemhiszem el, h egy normális fiatal csatárra nem vagyunk képesek lecsapni...könyörgöm legalább Kantát hozzuk már végre el télen!!!Divat
Mondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Könyves-->Paks
nemhiszem el, h egy normális fiatal csatárra nem vagyunk képesek lecsapni...könyörgöm legalább Kantát hozzuk már végre el télen!!!

|
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 502
Epi így folytatja gólkirály lesz fél szezon játékkal. 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 831
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/oroszorszag-ujjaeleszthetik-a-szovjet-topbajnoksagot-2196027Amadeus91
nade Mozart!!! keine bild oder andere seite? 😮 😕Divat
😕

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/oroszorszag-ujjaeleszthetik-a-szovjet-topbajnoksagot-2196027Amadeus91
nade Mozart!!! keine bild oder andere seite? 😮 😕

|
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 831
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/oroszorszag-ujjaeleszthetik-a-szovjet-topbajnoksagot-2196027

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 364 — Lájkold a zsűrit!
Az aranylabda a hype-ról szól, szinte minden sportban van ilyen, kár rajta fennakadni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 739 — "Grammar maci"
Kahn meg megkaphatta volna 2001-ben...Asbee
Akkor Beckham is 1999-ben.

Amúgy meg én most tényleg CR-nek adnám, nem értem, ki az a Ronaldo? hiszen már rég visszavonult meg 200 kiló lett 😀
Mu drukkerként is azt kell hogy mondjam there is only one Ronaldo, és az sajnos nem jött a MU-ba.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Nekem a tavalyi Messi over Sneijder volt a legundorítóbb.
Az tényleg megmagyarázhatatlan volt.Bazzani
De mi mást vársz? mar akkor is bohóc volt mikor európai újságírók választottak, most meg meginkabb h gabon, uj kaledonia es kozepfolde hozzaertoi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kahn meg megkaphatta volna 2001-ben...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Az tényleg megmagyarázhatatlan volt.Bazzani
előtte a Messi over Xavi is durva volt, sztem Cannavaro volt a legdurvább!

|
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Az tényleg megmagyarázhatatlan volt.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Az edzőknél is Guardiola...bl,baknokság bukta, munkanélküli..... hányinger az egész.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 932 — Gràcies Pep!
Csak nekem fordul fel a gyomrom amikor olvasom, hogy megint a Messi-Ronaldo-Iniesta hármas megy az Aranylabdáért?
Czeh aki a BL győzelemig védte a Cselzit vagy Gomez (hú de nem szeretem pedig) aki minden szinten halomra lőtte magát gólokkal nem férhetne oda a kétségkivül jó, de semmit nem nyerő Messi-CR kettős helyett? Vagy bárki más?Bazzani
Tiszta szégyen... Ez egészen addig fog menni, amíg ez a 3 játékos vissza nem vonul? Akkor a többi futballista minek játszik?
Itt van Xavi, a kedvenc labdarúgóm. EB-t, VB-t nyert. Világkupát, BL-t, bajnokságot, spanyolkupát, szuperkupát, katalán kupát, tököm tudja milyen kupát még, és sose becsülték meg, házon kívül.
Akkor nevezzük át az aranylabdát "FIFA gólkirályi címnek". Számoljuk ki lő többet, Messi vagy CR? Néha odajut a húsosfazékhoz egy 3., de esélye sincs...
Felháborító.JC6
Erről már témáztunk.
Xavi idén esélytelen volt.
2 éve kellett volna kapnia...
Életműdíjat sajnos nem adnak.
... és nekem is kedvencem, én is nagyon sajnálom.
De szerintem kárpótolja a 2x cím, amit csapatban nyert.
Meg azt, hogy egy élő Barca legenda, aki meccsről-meccsre dönti a rekordját.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Oké, Gomez rossz példa volt, de mondjátok el, szerintetek ki kapja...JC6
Én idén végre oda adnám Ronaldonak. A hátán vitte a Realt a bajnoki címig, plusz nem rajta múlott, hogy a portugálok csak elődöntőt játszottak az EBn. De oda adnám Xavinak vagy Iniestának is szívesen. Bár úgyis Messi fogja megkapni mert, hogy mekkora teljesítmény a 70+ gól egy szezonon belül. Arról meg megfeledkeznek, hogy amikor igazán jónak kellett volna lenni (Real,Chelsea2x ellen) akkor mekkorát betlizett.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Én csak egy kérdést tettem fel.
Gomez talán rossz példa, bár sztem hátán vitte a Bayernt meg a német válogatottat. Valóban nem nyert semmit (BL döntő, német bajnoki 2., VB elődöntő, német kupa döntő). Engem inkább az zavar, hogy Messi terített betlit nyomott a VB-n mégis Aranylabdás. Meg ezzel a spanyol bajnokságban lőtt sok góllal is szkeptikus vagyok, annyi ott a gyenge csapat.
De ha csak engem zavar akkor adjuk oda Messinek előre 10 évre a többieknek meg csináljanak egy másik díjat.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azokat bírom, akik sírnak hogy ilyen huliganizmus meg olyan huliganizmus van nálunk, aztán életükben nem jártak még meccsen... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
fetomy, ez észak!!! 😊
Divat
ez balhé? davemayer
negyed(!!!) ennyiért szoktuk megkapni, h a fagyista csőcselék megint balhézik, ergo mondhatni h igen...azért ha megnézed egymás felé repül a pyro, szal...Divat
ja én nem a magyar mércéhez néztem, itt rózsapatron van egy argentin bajnokihoz képest. Én fradista vagyok,2003 az utóbbi 2 évet leszámítva elég sok meccsen voltam (a hazain szinte az összesen) de nem sok ilyenre elmlékszem a Szentes/Töki féle balhén kívül. Valakire mindig kell mutogatni, egyébként úgy mit a klubfutballunk ez is elenyészett.davemayer
ja argentina az más, ott megérik a játékosokat a készenlétisek pajzzsal levinni ha eksön van... 😊
de igen nálunk már a szotyi bedobálás is huliganizmus! 😀 egyébként itt is vannak "durvábbak" fradi-briósgyőr, zete-halin ehhez a dániaihoz hasonló eset, zete-újpesten is volt vmi asszem...példákat csak azért dobálom, mert itt folyton azt kapjuk h csak nálunk van ilyen, nyugaton megoldották ecetera...ja nem!

cr? messi? úgyis Maróti fogja kapni(de csak mert Samaras lemondott róla, mivel már nem tudja hova tenni őket), nem értem mit vitáztok! 😀

|
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Oké, Gomez rossz példa volt, de mondjátok el, szerintetek ki kapja...
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak nekem fordul fel a gyomrom amikor olvasom, hogy megint a Messi-Ronaldo-Iniesta hármas megy az Aranylabdáért?
Czeh aki a BL győzelemig védte a Cselzit vagy Gomez (hú de nem szeretem pedig) aki minden szinten halomra lőtte magát gólokkal nem férhetne oda a kétségkivül jó, de semmit nem nyerő Messi-CR kettős helyett? Vagy bárki más?Bazzani
Gomez mit is nyert?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 340 — Vikings fan
Kérlek magyarázd el nekem hogy Gomez mennyivel nyert több címet mint CR ? Mert szerintem CR nyert bajnokságot Gomez meg mit ? Semmit. Ezenfelül 50 és 46 gólhoz képest mennyi lőtt Gomez ?
Cech meg kapus szép jól véd, voltak azért potyái is de kapus soha nem fog aranylabdát nyerni amíg 50 gólokat rúg egy csatár.
De hogy Gomeznek aranylabdát adni ne vicceljünk már...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tiszta szégyen... Ez egészen addig fog menni, amíg ez a 3 játékos vissza nem vonul? Akkor a többi futballista minek játszik?
Itt van Xavi, a kedvenc labdarúgóm. EB-t, VB-t nyert. Világkupát, BL-t, bajnokságot, spanyolkupát, szuperkupát, katalán kupát, tököm tudja milyen kupát még, és sose becsülték meg, házon kívül.
Akkor nevezzük át az aranylabdát "FIFA gólkirályi címnek". Számoljuk ki lő többet, Messi vagy CR? Néha odajut a húsosfazékhoz egy 3., de esélye sincs...
Felháborító.
több mint 11 éve
fetomy, ez észak!!! 😊
Divat
ez balhé? davemayer
negyed(!!!) ennyiért szoktuk megkapni, h a fagyista csőcselék megint balhézik, ergo mondhatni h igen...azért ha megnézed egymás felé repül a pyro, szal...Divat
ja én nem a magyar mércéhez néztem, itt rózsapatron van egy argentin bajnokihoz képest. Én fradista vagyok,2003 az utóbbi 2 évet leszámítva elég sok meccsen voltam (a hazain szinte az összesen) de nem sok ilyenre elmlékszem a Szentes/Töki féle balhén kívül. Valakire mindig kell mutogatni, egyébként úgy mit a klubfutballunk ez is elenyészett.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
fetomy, ez észak!!! 😊
Divat
ez balhé? davemayer
negyed(!!!) ennyiért szoktuk megkapni, h a fagyista csőcselék megint balhézik, ergo mondhatni h igen...azért ha megnézed egymás felé repül a pyro, szal...

|
több mint 11 éve
fetomy, ez észak!!! 😊
Divat
ez balhé?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal