Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
1993-ban mondta Knézy, hogy mondják, h. az izlandi vereségnél nincs lejjebb, de tessék tudomásul venni, hogy van. Hát van...
több mint 8 éve
felkészül Gibraltár!
több mint 8 éve
nincs egy értelmes beadásunk sem hihetetlen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.
több mint 8 éve
De hogy egy labdát nem tudnak ezek a bohócok lekezelni az esküszöm jobban felkúr mint az eredmény.
több mint 8 éve
egy zakót v döntetlent még egy következmények nélküli országban sem lehet túlélni (ja, mégis)
több mint 8 éve
Jó példája vagyunk annak, hogy egy momentumot (tavaly nyár) könnyen el lehet herdálni 😕Kifutott eredmény...
Még mindig a bányászbéka segge alatt vagyunk...mi volt ez a 135 perc!?!?!?
Mekkora volt Knézy 😀 Ma is ül :/
több mint 8 éve
nekem ez jutott eszembe:www.youtube.com/watch?v=c-qtdR9BwUw
több mint 8 éve
Egyszer már beraktam, de nem bírom ki, hogy ne tegyem meg még egyszer. Mint akkor, most is az 1:40:00 környékén kezdődő Knézy-gondolatokat ajánlomwww.youtube.com/watch?v=8Z5oP3LmjFs
több mint 8 éve
jól tolódunk!!!!!!!!!!!!Lefelé a világranglistán.
Negritis
több mint 8 éve
Úgy érzem, hogy több európai kupacsapatunk hasonló élményekben részesül nyáron, mint most a válogatott...
több mint 8 éve
jól tolódunk!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
JÓVÓT! Ja nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
"A klubok évekkel ezelőtt jelezték, nem támogatják a Szuperkupa-meccset, mert nem illeszkedik a nemzetközi porondon szereplő csapataink felkészülésébe"Azóta több helyen lejött, hogy hazugság az egész, amit a MLSZ kiadott mint közlemény, hiszen a klubok nem kérték, hogy ne legyen szuperkupa, illetve a versenykiírásban tavaly és idén is benne volt, szintén ellentétben azzal, ami elhangzott.
ezt csak úgy itt hagyom
zinedine5
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
"A klubok évekkel ezelőtt jelezték, nem támogatják a Szuperkupa-meccset, mert nem illeszkedik a nemzetközi porondon szereplő csapataink felkészülésébe"ezt csak úgy itt hagyom
több mint 8 éve
Feczkó nagyon okosan nem égeti meg magát egy csúfos kieséssel.
több mint 8 éve
Vagy mondjuk 2 perccel előtte már gratulált neki..Ronaldo nem tud autót vezetni 😀Ha ez is szempont Dzsuzsi a legjobb 😀
hányat is vert hozzá a falhoz? 😀 2 v 3?
Negritis
Más...
Ha ezt nem fogadásból csinálta akkor oltári paraszt... (Griezmannról van szó, ha esetleg nem értené valaki)
youtu.be/-7cDWSmxZ1A
NB2
több mint 8 éve
Effenberg, plane abban a sorban, gigalol. Max fantasyligában, ahol a lapokért pluszpont jár. Szerintem TOP 300-ba nem raknam, mondjuk egy post-Maradona listan..Ez nem lista.
Sammert berakod (detto) a nala kb feltucatnyi, klasszissal jobb olasz vedo helyett? Es ez csak az olasz vedok egyelore... de Totti befert 😀
Tok jo dolgokat irsz utana, de ezek a komolyan nem veheto listak csak alaassak a mondanivalodat...
Igor
Csak dobáltam pár nevet random, aki eszembe jutott, és nem kapus vagy védő. Roby Carlos még így is belecsúszott, és a nagy kedvencem, Mario Basler, meg nem. Pedig ha mondjuk csocsóznánk, és egy alltime csapatba kéne húzni neveket, én vele kezdeném.
Pedig ő nálad egy top1000-s listán se lenne rajta. :p
Nálam érzelmileg Messi is, Cé is teljesen nulla.Hogy egy hasonlattal éljek olyan ez mint a teniszben a Federer (aka Messi féle született zseni) vs Nadal (aka Ronaldo, azaz az ember, aki tökéletesre képezte magát) összehasonlítás. Talán kicsit objektívebb az, hiszen az egyéni címek miatt jobban össze lehet hasonlítani (Fed GOAT státuszát nehéz elvitatni), de egyébként ugyanúgy két különböző stílus, két domináns játékos és mind kettő mellett lehet érvelni, de végül az ízlés dönt.Viszont a Sobri féle "Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4)." Osztályozásnál Ronaldonál nincs, Messinél van olyan faktor.
Jughead
eaglesmcnabb
Mesi zsenije megkérdőjelezhetetlen, mégis objektíven helyezem elé Ronaldot.
Mégpedig azért mivel én is fociztam, és mindig is előnyben részesítettem azokat a játékosokat, akik sokat lőttek kapura, szinte bárhonnan, mint akik cselezgettek, passzolgattak.
Cselből, passzból még sose lett gól, ellenben lövésből annál inkább.
Írtam korábban is, hogy sokszor a védekezés a lövéssel kezdődik, mert ha nem gól is lehet szöglet, lepattanó, de ha mellé is megy van esély visszazárkózni, míg egy rossz passzt, vagy cselt követően egyből kontrázhat az ellenfél.
Nekünk ezt verték a fejünkbe, és olyannyira sikerült, hogy egyszer kispályás tornán a lesérült a kapusunk helyére beugorva is sikerült gólkirályságig vinnem, 6 félpályán túlról lőtt góllal. (Sőt, egyik kedvenc történetem, hogy az akkor már az olimpiát megjárt Zavadszkyt állítottam be a kapuba egy kispályás baráti meccsen, mert csak passzolgatott és a tiszta lövőhelyzeteket se vállalta el, gondolom nem érezte volna korrektnek, ha egy baráti meccsen lő 12 gólt. 😊 )
Nekem ez a mindenhonnan tüzelési képesség, a pontos és erős lövések, és a végtelen győzniakarás és brutális gólérzékenység az, ami tulajdonképpen Ronaldót mindenki elé helyezi, még akkoris, ha sose drukkoltam se neki, se a portugáloknak, se a Madridnak, vagy a MU-nak.
több mint 8 éve
Ronaldo nem tud autót vezetni 😀Ha ez is szempont Dzsuzsi a legjobb 😀
hányat is vert hozzá a falhoz? 😀 2 v 3?
Negritis
Más...
Ha ezt nem fogadásból csinálta akkor oltári paraszt... (Griezmannról van szó, ha esetleg nem értené valaki)
youtu.be/-7cDWSmxZ1A
több mint 8 éve
Ronaldo nem tud autót vezetni 😀hányat is vert hozzá a falhoz? 😀 2 v 3?
több mint 8 éve
Hogy egy hasonlattal éljek olyan ez mint a teniszben a Federer (aka Messi féle született zseni) vs Nadal (aka Ronaldo, azaz az ember, aki tökéletesre képezte magát) összehasonlítás. Talán kicsit objektívebb az, hiszen az egyéni címek miatt jobban össze lehet hasonlítani (Fed GOAT státuszát nehéz elvitatni), de egyébként ugyanúgy két különböző stílus, két domináns játékos és mind kettő mellett lehet érvelni, de végül az ízlés dönt.igen.
Jughead
Viszont a Sobri féle "Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4)." Osztályozásnál Ronaldonál nincs, Messinél van olyan faktor.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Effenberg, plane abban a sorban, gigalol. Max fantasyligában, ahol a lapokért pluszpont jár. Szerintem TOP 300-ba nem raknam, mondjuk egy post-Maradona listan..Fúúú, de nehéz lenne olyan listát írni, hogy ne kössön bele senki 😀
Sammert berakod (detto) a nala kb feltucatnyi, klasszissal jobb olasz vedo helyett? Es ez csak az olasz vedok egyelore... de Totti befert 😀
Tok jo dolgokat irsz utana, de ezek a komolyan nem veheto listak csak alaassak a mondanivalodat...
Igor
Én ~2001 óta nézek soccert.. Elkezdtem írni az azóta lévő top 10-et, de 4 név után rájöttem, hogy ez nem fog menni 😀
több mint 8 éve
Effenberg, plane abban a sorban, gigalol. Max fantasyligában, ahol a lapokért pluszpont jár. Szerintem TOP 300-ba nem raknam, mondjuk egy post-Maradona listan..Sammert berakod (detto) a nala kb feltucatnyi, klasszissal jobb olasz vedo helyett? Es ez csak az olasz vedok egyelore... de Totti befert 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
10-10 csere volt a meccsen😊Alakul az évszázad tipszmiksze az Ukrajna-Málta meccsenÖssze is jött. 😀 Sokan kaszálhattak szép nagy pénzt.
Kampman
Vrij6