NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
165
19
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagy qva mélyen játszik, Eleket leszedném és beraknám Bognárt
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kádár és a lövések...
több mint 9 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?Van benne igazság, de játékügyes középcsatárunk szvsz nincs.
gordon

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?
több mint 9 éve
a bírók a zsebünkben vannak, ha lesz is interception, azt visszafújatjukde nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion
empty taxi
több mint 9 éve
Be kell küldeni Bognárt.Mennyei színvonalú meccsre mennyei játékost, tetszik a hozzáállásod.
Kenny
több mint 9 éve
de nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion

Madden hates me.
több mint 9 éve
Be kell küldeni Bognárt.a Kaszinóst, a stúdióba? 😊
Kenny
több mint 9 éve
az nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
több mint 9 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
több mint 9 éve
Úgy süvített a szél, hogy félrehallotta.Elvégezte és itt van. Nem tudtál figyelni, mert a fiúk csodás játéka miatt csak kapkodtad a fejed. 😊Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
Kenny
tomi-tomi
több mint 9 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én kérek elnézést.Így van.Csak úgy kapkodtam a fejem a gyönyörű megoldások láttán.Elvégezte és itt van. Nem tudtál figyelni, mert a fiúk csodás játéka miatt csak kapkodtad a fejed. 😊Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
Kenny
tomi-tomi
több mint 9 éve
Elvégezte és itt van. Nem tudtál figyelni, mert a fiúk csodás játéka miatt csak kapkodtad a fejed. 😊Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
Kenny
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szalai is miért állt meg...
több mint 9 éve
Most őszintén...ki számított itt értékelhető játékra a törő feröeri csapat ellen műfövön a selejtezők első meccsén idegenben műfüvön 4 fokban...? Ez a lehető legrosszabb sorsolás kezdésnek ha kibrusztoljuk a 3 pontot sztem lehet durrogtatni a konfettiket.Nem csak mi fogunk itt megszenvedni...btw Svájc-luzitánok 2-0a 43.ban
peach
több mint 9 éve
Most őszintén...ki számított itt értékelhető játékra a törő feröeri csapat ellen műfövön a selejtezők első meccsén idegenben műfüvön 4 fokban...? Ez a lehető legrosszabb sorsolás kezdésnek ha kibrusztoljuk a 3 pontot sztem lehet durrogtatni a konfettiket.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
hálisten csak az elmúlt 4-5 percet láttam, de sztem nem sokáig kínzom magamSzalai végre megindult, de zsuzsi annyira nem tudta mi a faszt csináljon h semmi nem lett a dologbólZsuzsi eddig az egyik legrosszabb
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szalai végre megindult, de zsuzsi annyira nem tudta mi a faszt csináljon h semmi nem lett a dologbólZsuzsi eddig az egyik legrosszabb
Negritis