Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 328
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy ki is szolgál mellette... Áh...
aki focizott egy kicsit magasabb szinten, mint a szomszéd fiúval a parkkban, az pont tudja. 😊
a többit hagyjuk. (én reálos vok amúgy)
ozibozi
Kiszolgálják az ok. Viszont azért kb csak CR-t kellene fognia az ellenfélnek és így rúgott 10-et az utolsó 5 BL meccsén.
Egyszerűen olyan ütemben , gyorsasággal, ritmuserzekkel érkezik és most annyira topon van hogy a legjobb védelmeknek sem volt sok esélye.
Egyébként forma függő, CR képzettebb és sokoldalúbban , Messi meg a született zseni olyan labdaérzékkel amit nem lehet tanulni, kinek melyik jön be jobban az meg ízlés kérdése ...
Toca
Hogy egy hasonlattal éljek olyan ez mint a teniszben a Federer (aka Messi féle született zseni) vs Nadal (aka Ronaldo, azaz az ember, aki tökéletesre képezte magát) összehasonlítás. Talán kicsit objektívebb az, hiszen az egyéni címek miatt jobban össze lehet hasonlítani (Fed GOAT státuszát nehéz elvitatni), de egyébként ugyanúgy két különböző stílus, két domináns játékos és mind kettő mellett lehet érvelni, de végül az ízlés dönt.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 263 — Vikings fan
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy ki is szolgál mellette... Áh...
aki focizott egy kicsit magasabb szinten, mint a szomszéd fiúval a parkkban, az pont tudja. 😊
a többit hagyjuk. (én reálos vok amúgy)
ozibozi
Kiszolgálják az ok. Viszont azért kb csak CR-t kellene fognia az ellenfélnek és így rúgott 10-et az utolsó 5 BL meccsén.
Egyszerűen olyan ütemben , gyorsasággal, ritmuserzekkel érkezik és most annyira topon van hogy a legjobb védelmeknek sem volt sok esélye.
Egyébként forma függő, CR képzettebb és sokoldalúbban , Messi meg a született zseni olyan labdaérzékkel amit nem lehet tanulni, kinek melyik jön be jobban az meg ízlés kérdése ...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy Ő ki is szolgál mellette, úgy, hogy kb 10 éve min. hozza is ua-zt... Áhh...
...aki focizott is egy kicsit magasabb szinten, mint hogy a szomszéd fiúval a parkban, ligetben, az pont tudja. 😊
...a többit hagyjuk. (amúgy inkább Real-os vok amúgy)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
Messi mellé még csak-csak, de elé az szimpla érzelem...
ozibozi
Szerintem C. Ronaldo sokoldalubb, mint Messi viszont Messi olyan dolgokat tud -akar- zsigerbol is amit C. Ronaldo -talan-nem.
Ha nekem kene valasztanom a ket jatekos kozul akkor C.Roni attol fuggetlenul, hogy nem szimpatikus a manusz...

Jo kis vita lesz ebbol 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Messi mellé még csak-csak, de elé az szimpla érzelem...
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 057 — #NoStress
Próbálok markánsan, karakteresen fogalmazni:
Vonatkoztassunk el a pályán kívüli és az emberi dolgoktól (amikről ráadásul szinte semmit se tudok), de bátran ki merem jelenteni, hogy C.Ronaldo a jelenkor legjobb futballistája. Számomra undisputed.
Sőt, Maradona óta láttam Zicot, Platinit, van Bastent, Matthaust, Sammert, Effet, Klinsmannt, R. Baggiot, Tottit, a brazil Ronaldot, Ronaldinhot, Romáriót, Rivaldot, Roberto Carlost, Figot, Zidanet, Cantonat, Rault, Beckhamet, Messit.
(Puskásékat, Pelééket, Beckenbauert, Cruyff-t nem láttam játszani, teljesen más, sokkal kötöttebb volt akkor a soccer.)
És számomra ő az alltime top1 focista.
És ezt függetlenül mondom attól, hogy milyen statjai vannak, mennyire van rá felépítve az aktuális csapata (minden csapat a góllövőjére van felépítve, mivel ő lő gólt - eléggé logikus), milyen címei vannak.
Nincs még egy ennyire jól versenyző, gólerős, átütő, technikás, atlétikus, egyaránt jól fejelő, távolról, közelről, állítottból, kapásból lövő játékos.
És nincs rossz éve, konzekvensen jó teljesítményt nyújt.
Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4).
Ja, és nem emlékszem olyan meccsre, ahol a MU-nak vagy a RM-nak szurkoltam volna, ha kellett választani csapatot a kettő közül, aki épp játszott.
(Én a német, olasz, régi holland focit szeretem, régebben, még Koeman idején a Barcát követtem, angoloknál meg Bergkamp, Overmars Arsenálját.)

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 065 — Слава Україні! Героям слава!
Alakul az évszázad tipszmiksze az Ukrajna-Málta meccsen
Kampman
Össze is jött. 😀 Sokan kaszálhattak szép nagy pénzt.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Alakul az évszázad tipszmiksze az Ukrajna-Málta meccsen

Szerkesztette: Kampman

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 498 — Omar's Coming Yo!
 www.ladbible.com/more/uk-daily-ladness-inspirational-lion-of-london-took-on-terrorists-shouting-fk-you-im-millwall-20170606

hős vagy őrült nem tudom,egy biztos millwall drukkerek nem teljesen normálisak az fix

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!
baggio
Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva

Felcsút vs Paks vs Kövesd vs Balmaz/Kisvárda
Kampman
 reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/
NB2
4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.

Közben meg 14 megyeszékhelynek nincs nb1-es csapata, sőt 13 megyének sem. Nehezen értem meg, hogy ez, hogy szolgálja a magyar foci fejlődését.
zinedine5
Huhu, egész jó cikk. Hát igen, sikerült pont a tömegbázist kiírtani a magyar futballból.
több mint 8 éve
Mellesleg Ramos lábára rálépett Cuardado (van jó pár videó, gif ahol látszik)
Toca
Nem lépett rá, egymáshoz ért a két cipő, miközben ment a labdáért... de ezek szerint ezentúl Ramost nem lehet 1 méteren belül megközelíteni.

Nem volt okos húzás, de megint az ártatlan embert baszogatod.

Instant sárga minden színészkedésért, a súlyos esetekért instant piros.... ennyi,
1 éven belül megszűnne ez a fetrengés az egész sportban.
Igor
Én nem Ramost védem , én már 5 éve azt mondom hogy el kene kezdeni az egész színészbandat kiszórni a picsaba. Először csak sárga, utána 3. utan 5 meccs eltiltást stb. rögtön megszűnne ez.
Cuardado annyiban hibás hogy odalépett és kívülről 100 lassítás alapján megmondom, hogy most hozzaert vagy megtaposta vagy csak elhajintotta magát, de ott egyből a bíró annyit lát, hogy kontakt volt és az egyik elesik.
Ezzel nem felmentem Ramost vagy a bírót (vagyis hat a partjelzőt mert ő ott állt gondolom ő szólt a sporinak) csak ettől meg így van.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 472 — The Mathematician
Toca
Nem lépett rá, egymáshoz ért a két cipő, miközben ment a labdáért... de ezek szerint ezentúl Ramost nem lehet 1 méteren belül megközelíteni.

Instant sárga minden színészkedésért, a súlyos esetekért instant piros.... ennyi,
Igor
esélytelen, ráadásul NBA-ben sem működik igazán mert akit kéne sose veszik elő
mondjuk mostanában ennyire gáz cucc nem rémlik:
 www.youtube.com/watch?v=7LcuksJonNo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Toca

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=-Fb0g6J1fEs

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 646 — Lucas Scott
azért pár dolgot hozzunk már tisztára:

@eaglesmcnabb:
egymás után ötször nyerte meg a góllövőt a BL-ben, idén az utolsó 5 legfontosabb meccsen vágott 10-et, és nincs benne nálad egyértelműen a 2 legjobb támadóban?
ebből legalább az első három évében balszélsőként játszott szinte végig, kb az utolsó másfél évben kezdett el csatárként is játszani. és igen nálam akár Suarez, akár Lewandovski jobb csatár, mint Ronaldo. sokkal több melót tesznek bele a csapatmunkába, és a gólokat is szállítják. de ez az én szerény véleményem, nem abszolút egyáltalán, nem is kell elfogadni sztem. te így látod, én másképpen. nem vitatom Ronaldo nagyságát, korunk meghatározó játékosának mivoltát, de tényleg úgy gondolom, hogy a 9-es poszton nem ő a legjobb, ahogy amúgy nem is ott játszik még mindig feltétlenül egész meccsen ellentétben az általam említettekkel, mert ott van nálatok Benzema.
érdekes nálad az nem vicc hogy a 9 meccset játszó messi úgy van bent az álomcsapatban, hogy az utolsó 4, egyenes kieséses meccsen, amikor kellett a gól lőtt összesen 1 szaros tizenegyest.
de vicc, attól mert ő nem volt megemlítve, attól még gondolhatom azt, nem kell megmondani sztem, hogy mit gondolok. de mivel róla nem volt szó mástól sem ezért nem említettem meg. ugye a Realról volt szó meg az 5 világ legjobb játékosáról a posztján, és ehhez hoztam Iscot, mint Real játékost. nem mentem végig az álomcsapaton ha jól emlékszem. amúgy Messi meg CR addig úgyis álomcsapat tagok lesznek, amíg játszanak, függetlenül a valós teljesítményüktől.

Érdekes, hogy a csoportkörben a celticet ki tudja tömni a 7-0-ás meccseken amikor meg kell, akkor megáll a tudomány. ( a neuer-buffon duónak lőtt 2 gólja meg vicc kategória, ronaldo 17-éhez képest )
Messit sem imádom egyáltaláno, de azért volt olyan BL menetelés, döntő amiben nagyon komolyan kivette a részét, és nem csak gólokkal lehet eldönteni egy párharcot, hanem kulcspasszokkal, gólpasszokkal is. a statisztikát nem tudom, lehet érdemes lenne utána nézni, hogy egyáltalán hány meccset játszottak, de megint ehhez nem tudom mi közöm van, mert Messit még csak meg sem említettem. nálam egyáltalán nem a Messi-CR, Barca-Real körül a forog világ.

@Toca:
Ki a rák írta / mondta, hogy a Realnak jár a bírói segédlet?
senki, persze a mondatrészem első felét már elfelejtetted kivastagítani nehogy úgy egyben lehessen értelmezni, amit írtam. ("már-már azt látom rajtuk" segítek értelmezni, hogy ebben az esetben is a már-már azt jelenti, hogy majdnem azt látom itt, mintha járna nektek. ez nem jelenti azt, hogy úgy gondoljátok, hogy jár nektek, de épp a hozzáállásotok néha a bírói tévedesekhez -amit amúgy később igazolsz is, erre még kitérek - akár ezt is jelenthetné)
Én anno a Bayern meccsen is elmondtam, hogy igen volt bírói segítség sajnos, szerintem ráadásul feleslegesen mert az volt az érzésem anélkül is továbbjutott volna a Real
sztem meg nem. 2-1nél, abban pár percben kb a Real nyomozta a labdát, a BM-nek volt helyzete, lendületben volt. én így láttam, neked más volt az érzésed, ez sztem benne van.
Hát ha szerinted az nem befolyásolja a párharcot, hogy 1-0-s Bayern előnynél kaptok egy ingyen tizit akkor nem tudok mit mondani. Én kérek az összes Real játékos és szurkoló nevében elnézést, hogy nem tudja Vidal berúgni...
sztem nem befolyásolta a károtokra, sőt lelkileg talán jobban jöttetek ki belőle. nem lett belőle gól, nem volt piros lap, így továbbra sem látom, hogy ez a bírói tévedés, hiba miben befolyásolta volna a párharcot? de tényleg mondd már el, hogy miben??? nagyon kíváncsi vagyok.
Nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézted a Bayern meccset, de hogy Bayern lefoccizta a Realt az elég kamu,
megint csak a mondatom egy részét vastagítod ki, és úgy reagálsz rá. a második gól előtti 20-30 percről beszéltem, amikor a BM nyomott, és támadott. abban a részben a München volt a jobb csapat. többi részben nem, ezt nem is vitattam soha.
De ha szerinted a döntőt is csak a bíró miatt nyerte a Real akkor tényleg cserélj szemüveget.
ilyet hol mondtam, írtam? csak azt vetettem fel, hogy ha Ramos megkapja a jogos sárgáját színészkedésért, akkor másképp is alakulhatott volna a meccs.
Oké ha szerinted az nem les szitu, hogy a lesen lévő ember elől próbálja elrúgni a védő a labdát, akkor tényleg nagy gond van. És mellesleg, most pont te hozol kettősmércét, mert szerinted a ti lesgólotok nem az, a Realnál meg minden az...
megint az értelmezéssel vannak problémák úgy látom. nem írtam azt, hogy nem lesgól sőt korábban írtam is, hogy az volt. csupán azt írtam, hogy analógként a Realnál ti meg ugyanilyen esetre meg azt írjátok, hogy nem lesgól, és jogos, hogy megadták. ezzel van a problémám.

remélem így már azért jobban megértitek, mit írtam, mit akartam írni, és nem kapok sztem jogtalan vádaskodást.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Emberek soccerről beszélünk -> bunda az egész.
Felesleges rajta vitázni.
empty taxi
Márpedig Esterházy Márton megmondta, hogy a Volán-Honvéd 6-6 nem volt bunda és én hiszek neki!
Kampman
Ez esetben nyissak egy teológia topikot?

Madden hates me.
több mint 8 éve
empty taxi
Márpedig Esterházy Márton megmondta, hogy a Volán-Honvéd 6-6 nem volt bunda és én hiszek neki!

több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
azért vicces ahogy a Real szurkolók hozzáállnak itt az egész történethez, már-már azt látom rajtuk, hogy nekik igen is jár mindenfajta bírói segédlet, és persze sosem számít az, hogy javukra tévednek. az meg külön vicces, hogy még csak be sem ismerik, hogy őket mennyire tolták ebben a kampányban. és ha összeszámoljuk a tévedéseket rohadtul nem az jön ki, hogy eggyel tévedtek többször a Real javára. arról ne is beszéljünk, hogy vicces olyan tévedést felhozni, ami nem befolyásolta a párharcot, míg elfelejteni olyanokat, amik meg igen. valljuk be őszintén, hogy Madridban a 80. percben mielőtt Vidalt kiállította Viktor egyértelműen a Bayern nyomott, lefocizta (ha már többen ezt a szót használják) az előtte lévő 20-30 percben, majd a meccs üteme, hangulata teljesen megfordult, és a biztonság kedvéért a magyar kontingens még 2 lesgóllal is megtámogatta a hazai csapatot. amellett se menjünk el, hogy a döntőn is a piros igaz, hogy 3-1nél jött és lehet mondani, hogy már mindegy volt, de simán elképzelhető, hogy 10 ember ellen bedarálta volna a gólokat a juve, ha helyes döntés születik és Ramost küldik ki. mint ahogy a bíró gyorsan kiosztott 3 sárgát 6 perc alatt a juvenak olyan dolgokért, amik valóban sárgák voltak, de előtte a meccsen nem egy olyat elengedett. ettől függetlenül állítom, hogy valaki nem véletlenül lesz BL győztes, és szép teljesítmény a címvédés, mind az ellenfél hibáit, és a tálcán nyújtott kedvezményeket könyörtelenül kihasználták, de azért nem annyira egyértelműen tiszta menetelés volt ez, ahogy próbálják beállítani.

amúgy meg az 5 legjobb játékos a posztján:

Carvajal < Dani Alves (csak meg kell nézni, hogy mit tett le az egész BL sorozatban) Lahmról ne is beszéljünk, még ő is számít a tavalyi évet nézve.
Marcelo - őt el tudom fogadni, talán az idei szezont nézve a legjobb volt balhátvédben
Kroos, Modric - ugye őket vegyük együtt középső középpályásnak. őszintén szólva mást is lehet mondani, akinek jobb szezonjuk volt legalább az egyiknél: Pjanic, de sztem Thiago-nak is jobb éve volt.
CR: attól függ melyik posztra nézzük. ha balszélső, akkor rendben, csatárként már nem ennyire egyértelmű a történet, sőt.

az meg rohadt komolytalan, hogy az UEFA szerint Isco benne van a 18 legjobb játékosban. 6 kibas*zott meccsel és 386 perccel, amiken ráadásul az egyenes kiesés rendszerben még csak nem is játszott jól. de hát akit megtolnak a bírók, azt az ilyen szavazásokon is megtolják.

és most jöhet a Vidalozás, Lewa lesgólozás (ugye az ilyen eseteknél is csak a Bayernnél lesgól, ha a CR szerez ehhez hasonlót az tétlen les még úgy is, hogy Lewa nem ér labdába, CR meg igen 😊.
csebi
Ki a rák írta / mondta, hogy a Realnak jár a bírói segédlet?
Én anno a Bayern meccsen is elmondtam, hogy igen volt bírói segítség sajnos, szerintem ráadásul feleslegesen mert az volt az érzésem anélkül is továbbjutott volna a Real... sose tudjuk meg

Hát ha szerinted az nem befolyásolja a párharcot, hogy 1-0-s Bayern előnynél kaptok egy ingyen tizit akkor nem tudok mit mondani. Én kérek az összes Real játékos és szurkoló nevében elnézést, hogy nem tudja Vidal berúgni...

Nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézted a Bayern meccset, de hogy Bayern lefoccizta a Realt az elég kamu,

Lehet bedarálta volna, ember komoly helyzete nem volt a Juvénak a 2. félidőben. Mellesleg Ramos lábára rálépett Cuardado (van jó pár videó, gif ahol látszik) az, hogy gusztustalanul belehomorított egy másik kérdés és igen én is adtam volna neki egy sárgát, de én a Juvésok helyett megkérdezném, hogy minek kellett neki ott keresztezni egyáltalán Ramos újtát...

De ha szerinted a döntőt is csak a bíró miatt nyerte a Real akkor tényleg cserélj szemüveget.

Oké ha szerinted az nem les szitu, hogy a lesen lévő ember elől próbálja elrúgni a védő a labdát, akkor tényleg nagy gond van. És mellesleg, most pont te hozol kettősmércét, mert szerinted a ti lesgólotok nem az, a Realnál meg minden az...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Csak a real arra van felépítve, hogy cr termelje a gólokat, aki nem alá dolgozik az rövid idő alatt csomagolhat is...míg a barcában ott van messi mellett suarez és neymar is, teljesen normális, hogy ott szétoszlanak a gólok. szóval szvsz ez ki hányat lőtt kinek egyénileg rohadtul nem releváns összehasonlítási alap. ezzel együtt is cr god módban tolta sztem is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Carvajal < Dani Alves (csak meg kell nézni, hogy mit tett le az egész BL sorozatban) Lahmról ne is beszéljünk, még ő is számít a tavalyi évet nézve.
Marcelo - őt el tudom fogadni, talán az idei szezont nézve a legjobb volt balhátvédben
Kroos, Modric - ugye őket vegyük együtt középső középpályásnak. őszintén szólva mást is lehet mondani, akinek jobb szezonjuk volt legalább az egyiknél: Pjanic, de sztem Thiago-nak is jobb éve volt.
CR: attól függ melyik posztra nézzük. ha balszélső, akkor rendben, csatárként már nem ennyire egyértelmű a történet, sőt.

az meg rohadt komolytalan, hogy az UEFA szerint Isco benne van a 18 legjobb játékosban. 6 kibas*zott meccsel és 386 perccel, amiken ráadásul az egyenes kiesés rendszerben még csak nem is játszott jól. de hát akit megtolnak a bírók, azt az ilyen szavazásokon is megtolják.

és most jöhet a Vidalozás, Lewa lesgólozás (ugye az ilyen eseteknél is csak a Bayernnél lesgól, ha a CR szerez ehhez hasonlót az tétlen les még úgy is, hogy Lewa nem ér labdába, CR meg igen 😊.
csebi
egymás után ötször nyerte meg a góllövőt a BL-ben, idén az utolsó 5 legfontosabb meccsen vágott 10-et, és nincs benne nálad egyértelműen a 2 legjobb támadóban?
már meg sem lepődök hogy mennyire elfogult vagy, úgyhogy nem is kommentálom 😊

a többire sem nagyon érdemes kitérni, pjanic+ thiago pont a fontos meccseken nem csinált semmit, de a te dolgod, ha nálad az a pár lényegtelen meccs többet ér mint végig magas színvonalon focizni, a te dolgod, nálam nem. Szerintem nincs abban semmi meglepő hogy egy a döntőben 4-1-el nyerő csapat adja az álomcsapat magját, pláne hogy más csapat még gólt se nagyon tudott rúgni a Juvének.

érdekes nálad az nem vicc hogy a 9 meccset játszó messi úgy van bent az álomcsapatban, hogy az utolsó 4, egyenes kieséses meccsen, amikor kellett a gól lőtt összesen 1 szaros tizenegyest.
Érdekes, hogy a csoportkörben a celticet ki tudja tömni a 7-0-ás meccseken amikor meg kell, akkor megáll a tudomány. ( a neuer-buffon duónak lőtt 2 gólja meg vicc kategória, ronaldo 17-éhez képest )

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 646 — Lucas Scott
azért vicces ahogy a Real szurkolók hozzáállnak itt az egész történethez, már-már azt látom rajtuk, hogy nekik igen is jár mindenfajta bírói segédlet, és persze sosem számít az, hogy javukra tévednek. az meg külön vicces, hogy még csak be sem ismerik, hogy őket mennyire tolták ebben a kampányban. és ha összeszámoljuk a tévedéseket rohadtul nem az jön ki, hogy eggyel tévedtek többször a Real javára. arról ne is beszéljünk, hogy vicces olyan tévedést felhozni, ami nem befolyásolta a párharcot, míg elfelejteni olyanokat, amik meg igen. valljuk be őszintén, hogy Madridban a 80. percben mielőtt Vidalt kiállította Viktor egyértelműen a Bayern nyomott, lefocizta (ha már többen ezt a szót használják) az előtte lévő 20-30 percben, majd a meccs üteme, hangulata teljesen megfordult, és a biztonság kedvéért a magyar kontingens még 2 lesgóllal is megtámogatta a hazai csapatot. amellett se menjünk el, hogy a döntőn is a piros igaz, hogy 3-1nél jött és lehet mondani, hogy már mindegy volt, de simán elképzelhető, hogy 10 ember ellen bedarálta volna a gólokat a juve, ha helyes döntés születik és Ramost küldik ki. mint ahogy a bíró gyorsan kiosztott 3 sárgát 6 perc alatt a juvenak olyan dolgokért, amik valóban sárgák voltak, de előtte a meccsen nem egy olyat elengedett. ettől függetlenül állítom, hogy valaki nem véletlenül lesz BL győztes, és szép teljesítmény a címvédés, mind az ellenfél hibáit, és a tálcán nyújtott kedvezményeket könyörtelenül kihasználták, de azért nem annyira egyértelműen tiszta menetelés volt ez, ahogy próbálják beállítani.

amúgy meg az 5 legjobb játékos a posztján:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt nagyon rossz volt nézni...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 472 — The Mathematician
Lassan beépül az akadémista generáció, akik az utóbbi években olyan világraszóló eredményekkel vetették észre magukat, mint a szlovákok vagy albánok elleni kiütéses vereségek korosztályos EB-selejtezőkön, vagy a Gibraltár elleni döntetlen.

Kínkeserves 5-10 év elé nézünk, még az utóbbi évtizedek nihiljéhez képest is.
Kampman
Túlzottan optimista vagy.
Sobri Jóska
Szerintem 2028-ban a sorozatban hatodszor bajnok Puskás Akadémia 30 év feletti kulcsjátékosaira, valamint a Tállai és Seszták Akadémiák fiataljaira alapuló válogatott Pintér Attila vezetésével már nagyon jó esélyekkel indulhat a kazah-azeri közös rendezésű Európa-bajnokságon.
Kampman
sztem meg Bozsik Peti lesz majd a szöv kap

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Lassan beépül az akadémista generáció, akik az utóbbi években olyan világraszóló eredményekkel vetették észre magukat, mint a szlovákok vagy albánok elleni kiütéses vereségek korosztályos EB-selejtezőkön, vagy a Gibraltár elleni döntetlen.

Kínkeserves 5-10 év elé nézünk, még az utóbbi évtizedek nihiljéhez képest is.
Kampman
Túlzottan optimista vagy.
Sobri Jóska
Szerintem 2028-ban a sorozatban hatodszor bajnok Puskás Akadémia 30 év feletti kulcsjátékosaira, valamint a Tállai és Seszták Akadémiák fiataljaira alapuló válogatott Pintér Attila vezetésével már nagyon jó esélyekkel indulhat a kazah-azeri közös rendezésű Európa-bajnokságon.