NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
na a PR-Telecomnál is bekerült a Spíler TV.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mario Balotelli két marék félig megrágott szotyiért ingyen a Nice-hez igazolt. Éjahóóóóó!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Az év vicce Manchesterben vigyorog 100 millióért.
Stez
Igazából ha azt nézzük, hogy ez a 100 millió mit számít a Unitednek akkor gyakorlatilag tökmindegy az ára. Főleg úgy, hogy van olyan népszerű a csapat, hogy minimum 0ra visszahozza az árát.
dugo93
aham, ez totál igaz a Chelsea-re is, de 30 millát könnyebben is hoz vissza, mint 90-et
Stez
és pont van abban a patkányban is akkora upside, mint Pogba-ban, pont legalább olyan jó játékos, hogy van értelme kettejüket egy mondatban leírni. janem | szép és jó ez, hogy beokoskodjuk ahol tudjuk, hogy Pogba nem ér 100 millát, de azért unalmas lesz egy idő után, főleg ha ilyen szitukban merül fel ahol ennyire feltűnöen csak trollkodás ha meg nem akkor van baj 😊 |
dr0725
Úgy beszélsz Luizról, mint valami senkiházi szarról, akiért most fizettek ki 87 milliót. Nulla védőkért adnak manapság ennyi pénzt, egyes esetekben még többet is, ne szórakozzunk már, hogy David Luiz 30 milliója az átigazolási szezon vicce címet simán elviszi.

Semmivel sem rosszabb, mint például egy Otamendi (aki szintén egy vagyonért ment Angliába), ha egyedül van, akkor tud hibázni, meg is teszi, nem is egyszer, de azért még így is a jobb védők között van, ami a világszintet illeti. Amikor pedig olyan árakkal dobálóznak, mint amikkel, akkor ez a 30 millió egyáltalán nem kirívó. Ha csak abba gondolok bele, hogy Stones dupla annyi volt, holott sokkal, de sokkal labilisabb. Fiatalabb, de egy középhátvédnél a 29 évnél sem gondolnám, hogy a karrierje végén járna, 4-5 elit év bőven benne van még.

Halkan jegyzem meg, Luiz, amikor a Chelsea-ben játszott, stabil top5 playa volt a posztján, simán benne van a pakliban, hogy feljavul. Sok év után ismét olyan tréner mellé került, aki nem csak a padot koptatja, hanem érdemben is tud segíteni a játékosainak, ki tudja hozni belőlük a pluszt.

Enyhén túl van reagálva ez a transzfer szerintem.

De nyilván, miután lepatkányozol valakit, valószínűleg pont annyira is kedveled, hogy elfogultság nélkül ki tudd jelenteni, milyen biznisz volt ez. (Én sem kedvelem Luizt, just sayin.)

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Stez
Igazából ha azt nézzük, hogy ez a 100 millió mit számít a Unitednek akkor gyakorlatilag tökmindegy az ára. Főleg úgy, hogy van olyan népszerű a csapat, hogy minimum 0ra visszahozza az árát.
dugo93
aham, ez totál igaz a Chelsea-re is, de 30 millát könnyebben is hoz vissza, mint 90-et
Stez
és pont van abban a patkányban is akkora upside, mint Pogba-ban, pont legalább olyan jó játékos, hogy van értelme kettejüket egy mondatban leírni. janem | szép és jó ez, hogy beokoskodjuk ahol tudjuk, hogy Pogba nem ér 100 millát, de azért unalmas lesz egy idő után, főleg ha ilyen szitukban merül fel ahol ennyire feltűnöen csak trollkodás ha meg nem akkor van baj 😊 |
több mint 9 éve
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Stez
dugo93

több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Fellát utálom, de tűrhető ebben a szezonban. Mondjuk én azt nézném már meg, hogy helyette Morgan, Roo helyett pedig Miki kezd. Akár úgy, hogy Mata megy középre, ő pedig ki a jobb szélre.
dugo93
Mata szerintem eléggé alulértékelt. Lehet, hogy kicsi meg gyenge, meg nem annyira gyors, de szerintem messze ő lát/szervez/passzol legjobban a csapatból, technikailag is az egyik legjobb. És ott kell bohóckodnia a szélen, mert Rooneynak bérelt helye van. Simán lehetne a lassúságát kompenzálni a pályán mellette, kb tele vagyunk ilyen játékosokkal. Én őt játszatnám csatár mögött, mellette meg Mkhitaryan/Depay/Martial/Herrera....
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Stez

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Stez
inkább veszek egy jó játékost túlárazva, mint egy selejtet 30M fontért
ZERO_L
főleg ha az a 100milliós vicc az eddigi két meccsén a mezőny egyik legjobbja volt
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L
Stez
inkább veszek egy jó játékost túlárazva, mint egy selejtet 30M fontért

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
es a magyar bajnoksag /jatekosok smafu?

Gosztonyi -Kisvarda nb2
Mr nem erdekel - modena seria c
fiola - videoton
tozser -loki
koteles ligan belul valtott....o mi vetett h soha nem kerult szoba a valogatottnal?
nikolics -Bl 😊
több mint 9 éve
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc
ZERO_L

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
meg is van az év vicce:

Luiz->cfc

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
A Bony, Rémy párosnak milyen jól bejött a nagy csapathoz szerződés: előbbi a Stoke Citybe, utóbbi a Crystal Palace-ba megy kölcsönbe. 😀

BTW a Palace-nál a Rémy, Benteke csatárpáros nagyon durva lehet, ha sikerül mindkettőnek helyreraknia a fejében a dolgokat.
Mikey
Azért a Sztók is alakul. Bony, Shaqiri, Arnautovic, Butland, Pieters..Szerintem ezek elég jó nevek.
Meg ahogy mondja Mikey kollega a Palasz is bekeményített.
Coolearie
és hát Jézust se felejtsük el 😊
több mint 9 éve
A Bony, Rémy párosnak milyen jól bejött a nagy csapathoz szerződés: előbbi a Stoke Citybe, utóbbi a Crystal Palace-ba megy kölcsönbe. 😀

BTW a Palace-nál a Rémy, Benteke csatárpáros nagyon durva lehet, ha sikerül mindkettőnek helyreraknia a fejében a dolgokat.
Mikey
Azért a Sztók is alakul. Bony, Shaqiri, Arnautovic, Butland, Pieters..Szerintem ezek elég jó nevek.
Meg ahogy mondja Mikey kollega a Palasz is bekeményített.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Na Sergio három bajnokival tovább pihenhet..Ez igen bazdmeg, gratulálok, pont a derby előtt, ez igen kérem szépen..
Coolearie
Csak aztán Iheanacho nehogy meglepjen minket helyette, mint tavaly az Arsenalt Rashford Martial sérülésénél. | De am Bailly úgyis leszed mindenkit 😛 |
dr0725
Egyelőre több dolog a kezünkre játszik a meccs előtt. Aguerot eltiltják, Fellaini meg lesérült. Távol álljon tőlem, hogy valaki sérülésének örüljek, de ez most jókor jött. A belgánál nagyobb 'antifocistát' még nem nagyon láttam, a keménykedésen kívül semmire sem képes, rosszul vagyok, ha néznem kell ahogy 'focizik'. Nem is értem, hogy lehet stabil kezdő, a tartalékok közé se nevezném. Már csak Rooney-t kéne valahogy eltakarítani a kezdőből.
Duff
Fellát utálom, de tűrhető ebben a szezonban. Mondjuk én azt nézném már meg, hogy helyette Morgan, Roo helyett pedig Miki kezd. Akár úgy, hogy Mata megy középre, ő pedig ki a jobb szélre.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Na Sergio három bajnokival tovább pihenhet..Ez igen bazdmeg, gratulálok, pont a derby előtt, ez igen kérem szépen..
Coolearie
Csak aztán Iheanacho nehogy meglepjen minket helyette, mint tavaly az Arsenalt Rashford Martial sérülésénél. | De am Bailly úgyis leszed mindenkit 😛 |
dr0725
Egyelőre több dolog a kezünkre játszik a meccs előtt. Aguerot eltiltják, Fellaini meg lesérült. Távol álljon tőlem, hogy valaki sérülésének örüljek, de ez most jókor jött. A belgánál nagyobb 'antifocistát' még nem nagyon láttam, a keménykedésen kívül semmire sem képes, rosszul vagyok, ha néznem kell ahogy 'focizik'. Nem is értem, hogy lehet stabil kezdő, a tartalékok közé se nevezném. Már csak Rooney-t kéne valahogy eltakarítani a kezdőből.
Duff
azért Rooney a hétvégén csinált egy olyat, aminek köszönhetően hoztatok +2pontot.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 149 — The Mathematician
Fellaini istne Poulsenhez képest, aki nem csak h antifocista volt még keménykedni se tudott, cserébe elég sokat volt sérült 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Coolearie
dr0725
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊
flzoli
akkora megváltó lesz mint Kondogbia 😀
braxa88
Gabriel Barbosa 20Mért viszont nagyon nagy vétel lehet.
Icardi-GB duó, ez elég erős. bár a Kondogbia-JoaoMario-Banega középpálya meg sztem közel 0, a védelem a 0 alatt 😀
4-5.helyre jók lehetnek 😀
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Coolearie
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Gabriel Barbosa -» sinter

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
csak a love meg a nok

index.hu/sport/futball/2016/08/30/bajnokok_ligaja_uj_kezdes_2018-tol/
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Nem értem miért mondod ezt,most igazoltunk a Bundesligából.
lol.
Kenny
Ja, az Amerikai Pités srácot 😀 Ki leszünk vele segítve, már látom...