Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak nekem fordul fel a gyomrom amikor olvasom, hogy megint a Messi-Ronaldo-Iniesta hármas megy az Aranylabdáért?Czeh aki a BL győzelemig védte a Cselzit vagy Gomez (hú de nem szeretem pedig) aki minden szinten halomra lőtte magát gólokkal nem férhetne oda a kétségkivül jó, de semmit nem nyerő Messi-CR kettős helyett? Vagy bárki más?
több mint 11 éve
Hanga és Otigba anyja is magyar ha jól tudom, az meg h épp hol születnek,szülei épp hol élnek,dolgoznak nem számít. Mert ha mondjuk Berlinben születik Hanga kevésbé magyar?
több mint 11 éve
Ne csúsztass plíz. 😊8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93+1
bebaszna ha Hanga Ádám se lenne magyar.eaglesmcnabb
Hanga Ádám.
Otigba Kenneth.
Nekem az előbbi egy hangyányit magyarosabbnak hangzik, persze mert ő magyar is. Mármint a klasszikus módon, itt született és magyar az anyanyelve. Otigbáról ezek közül egyik sem mondható el. Ettől függetlenül persze semmi bajom azzal, hogy a válogatottban játszik, de azért a kettő helyzetet összemosni nem lehet.
több mint 11 éve
erről beszélek...és tartok is tőle, bár akkor legalább Megyó hazajöhetne!!! de szép is lenne, kár h ráció 0 😀Egy többszörös válogatott játékosról beszéltek úgyhogy válogassátok meg a szavaitokat... 😀 Ha oda meg az angol ligába be tudták nyomni ekkora tudással akkor miért kételkedtek, hogy az Olypiakoszhoz nem fog sikerülni!?Matthew99az öreg Carrolt is védeti az új edző, tehát sztem simán képes lenne azta balfasz fülöpöt is védetni, meg ugye "jó manager+válogatott rutin" !!! 😀Divatwww.nemzetisport.hu/legiosok/megyeri-magyar-rivalist-kaphat-fulop-a-kiszemelt-2195723Van olyan elmebeteg, aki Fülöpöt védetné Megyó helyett? Ha Mártonunk lenne az egyetlen rivális, akkor legalább fix lenne a kezdőcsapat Balázsnak 😊Bálesz
ezek hülyék?? bebaszna Megyó ez a balfasz miatt nem védene.......Divat
|
több mint 11 éve
Egy többszörös válogatott játékosról beszéltek úgyhogy válogassátok meg a szavaitokat... 😀 Ha oda meg az angol ligába be tudták nyomni ekkora tudással akkor miért kételkedtek, hogy az Olypiakoszhoz nem fog sikerülni!?az öreg Carrolt is védeti az új edző, tehát sztem simán képes lenne azta balfasz fülöpöt is védetni, meg ugye "jó manager+válogatott rutin" !!! 😀Divatwww.nemzetisport.hu/legiosok/megyeri-magyar-rivalist-kaphat-fulop-a-kiszemelt-2195723Van olyan elmebeteg, aki Fülöpöt védetné Megyó helyett? Ha Mártonunk lenne az egyetlen rivális, akkor legalább fix lenne a kezdőcsapat Balázsnak 😊Bálesz
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Deres elbukott 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
8 éves korában Gyulán kezdett focizni, majd onnan Bkékscsabára ment. 14 éves korától minden utánpótlás válogatottban játszott. Szerintem őt nevezhetjük simán magyar játékosnak. Ennél sokkal kevesebb nemzeti tudattal rendelkező kéziseket istenítünk itthon. FViktor93+1
bebaszna ha Hanga Ádám se lenne magyar.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
az öreg Carrolt is védeti az új edző, tehát sztem simán képes lenne azta balfasz fülöpöt is védetni, meg ugye "jó manager+válogatott rutin" !!! 😀www.nemzetisport.hu/legiosok/megyeri-magyar-rivalist-kaphat-fulop-a-kiszemelt-2195723Van olyan elmebeteg, aki Fülöpöt védetné Megyó helyett? Ha Mártonunk lenne az egyetlen rivális, akkor legalább fix lenne a kezdőcsapat Balázsnak 😊Bálesz
|
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/megyeri-magyar-rivalist-kaphat-fulop-a-kiszemelt-2195723Van olyan elmebeteg, aki Fülöpöt védetné Megyó helyett? Ha Mártonunk lenne az egyetlen rivális, akkor legalább fix lenne a kezdőcsapat Balázsnak 😊
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/megyeri-magyar-rivalist-kaphat-fulop-a-kiszemelt-2195723ezek hülyék?? bebaszna Megyó ez a balfasz miatt nem védene.......
|
több mint 11 éve
hagyjad ilyen apróságok nem számítanak, így úgyis megbélyegzett ződ fagyisták vagyunk...nagy rinyák vagyunk! 😀a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiAzt akkor nézd vissza még párszor, abba a passzba középen belenyúlt egy lila, addigra pedig a latino bőven lesen volt...Bálesz
|
több mint 11 éve
Tegnapi meccs közben:
😀JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi meccs közben:😀
több mint 11 éve
a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiAzt akkor nézd vissza még párszor, abba a passzba középen belenyúlt egy lila, addigra pedig a latino bőven lesen volt...
több mint 11 éve
Imádom a fradistákat egy nekik elfújt meccs után is képesek rinyálni a játékvezetés és az MLSZ miatt.értem, akkor bizony csalás történt...kérjük meg fetomyt h jelentse azonnal ővityaságának, és akkor Tietek a meccs!DivatSemennyire, jogos volt.empty taxiahamm, és Besic sárgája vajon mennyire vicc kategória? DivatTegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀DivatEbben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divata magyar Ed ReedHöri
Utólag az FB is elismerte, hogy nem volt megalapozott a kiállítás, de mivel egyből pirosat kapott elmeszelték két meccsre.
Alempijevic egyébként nem látható ütésért most hármat kapott.
Sinisa
Más:
Without Robin van Persie's goals Man United would be 15th. Without Fernando Torres' goals Chelsea would be exactly where they are now.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
értem, akkor bizony csalás történt...kérjük meg fetomyt h jelentse azonnal ővityaságának, és akkor Tietek a meccs!Semennyire, jogos volt.empty taxiahamm, és Besic sárgája vajon mennyire vicc kategória? DivatTegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀DivatEbben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divata magyar Ed ReedHöri
Utólag az FB is elismerte, hogy nem volt megalapozott a kiállítás, de mivel egyből pirosat kapott elmeszelték két meccsre.
Sinisa
|
több mint 11 éve
Semennyire, jogos volt.ahamm, és Besic sárgája vajon mennyire vicc kategória? DivatTegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀DivatEbben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divata magyar Ed ReedHöri
Sinisa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Meg azért jól jönnek a meccs végén befújt kétes büntetők is.. 😉SzokolHülye vagy te, Simek mellé ilyen eszközök nem kellenek! Még ma is lerobog bárkit, és olyan löketet ereszt meg bárhonnan, hogy szétszakad a háló! (a pókháló az eredményjelző sarkán, de az részletkérdés)
több mint 11 éve
Meg azért jól jönnek a meccs végén befújt kétes büntetők is.. 😉irigy kutya bújj a lukba.Vasas a 8 között bitches!vasas? olyan van még? legutóbb még vmi felszámolást és nb8-at hallottam... 😀Divat
Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.Höri
A bajnokságban 3 pontra van csak a Békéscsaba, az év közbeni veterán free agent akvizíciók (Nikolov, Simek 😀) óta hengerel a csapat!Höri
több mint 11 éve
még mindig robog, mint a gyorsvonat? 😀irigy kutya bújj a lukba.Vasas a 8 között bitches!vasas? olyan van még? legutóbb még vmi felszámolást és nb8-at hallottam... 😀Divat
Remélem megkapjuk következő körben a Vácot vagy a Létavértest 😀 De a ZTE is jó ha kiverik a Vidit. Mondjuk ők akkor lehet erősebbek mint a Siófok, szóval csupa jó opció. A Kispestet ne is mondjam.Höri
A bajnokságban 3 pontra van csak a Békéscsaba, az év közbeni veterán free agent akvizíciók (Nikolov, Simek 😀) óta hengerel a csapat!Höri
|
több mint 11 éve
irigy kutya bújj a lukba.Vasas a 8 között bitches!vasas? olyan van még? legutóbb még vmi felszámolást és nb8-at hallottam... 😀Divat
A bajnokságban 3 pontra van csak a Békéscsaba, az év közbeni veterán free agent akvizíciók (Nikolov, Simek 😀) óta hengerel a csapat!
több mint 11 éve
hihetetlen, hogy mekkora balfasz a chelsea támadószekciója... na mindegy, legalább nem kaptunk gólt most sem 😀Dexxter Tailorne is mond, buktam is miattuk...mondom most végre új edzővel illene otthon nyerniük, erre 0-0! remek
|
több mint 11 éve
ahamm, és Besic sárgája vajon mennyire vicc kategória? meg ha már Alét kiállítják ütés miatt, akkor a torkát ráncigáló lilát is illene...Tegyük hozzá h a balhé előtt 20 perccel már meg kellett volna kapnia Alénak a 2. sárgát, a Burgos-féle meg nem adott gól pedig olyan szinten non-szensz h arra jelző nincs...empty taxiilyeneket én már nem is mertem említeni... 😀DivatEbben csak az a gáz, hogy néhány éve a ZTE ellen kiállították Dragót tök vétlenül a 3-3-as meccsen.hétvégén piros lapot kapó Paulo Viníciust nem tiltották el, őt a fegyelmi bizottság felmentette a piros lapja miatt indított eljárás alól.Divata magyar Ed ReedHöri
Sinisa
az durva volt! de nem az első vak partjelző, és gyanítom h nem is az utolsó, de kár is ilyenekbe belemenni... 😊
|
több mint 11 éve
Tudom, hogy már a sorsoláskor eldőlt, hogy a kedvenc csapatom továbbjut, de nem tudok elmenni az Alaves kárára történt bírói hibák mellett.minden_barca_meccs.txt
Nem ad meg egy tiszta 11est a spori.
Pinto kifut a vakvilágból, forrósodik a helyzet, a spori lefújja, kapustámadás.
Majd 2-1-es hazai vezetésnél egy szabályos gólt nem adnak meg les címén, miközben a srác 3 méterre volt a leshatártól...
Nevetséges az egész...JC6