Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
de undorító volt ami a Chelsea meccsen történt... a labdaszedő gyereknek kellett volna pirosat adni, ez egy vicc. Nem szeretem a Chelsea-t se Hazaard-ot (jöhetett volna a MU-ba de inkább a cselszkibe ment mert BL győztesek...) de ez szánalmas volt, ugyanígy viselkedtem volna kb. Egy 11 éves gyerek így színészkedjen, szégyen!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hát úgy tűnik, hogy manapság nem sokáig tart a nyálazás a fiatal csigazabálókra, M'Vilát én is bírtam egyébként, csak egy buta tuskó szegény. Olyan Felipe Melo féle barom, akinek 2-3 évig nagyon megy, aztán szépen kijátssza saját magát a tehetségek közül.Pedig nagyon nagy tehetségeknek lettek kikiáltva többen is a francia fiatalok közül, de szépen lassan tünedeznek el.
több mint 11 éve
és időközben a ződek megnyerték a marbellai kupát a steaui szőröstalpú c*gányok elleni 2-1-es győzelemmel!!!!
|
több mint 11 éve
nézd ettől még beválhat Nálatok, Espanyolba tényleg nem volt rossz, örültem is mikor visszajött kölcsönből, h akkor most hátha végre hozza amiért igazoltuk, sajnos nem így lett..Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.empty taxinagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊DivatSzóval azt mondjátok, nem lenne jó igazolás. Köszöntem urak.Mikey
|
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.empty taxi
nagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊DivatSzóval azt mondjátok, nem lenne jó igazolás. Köszöntem urak.
több mint 11 éve
Ez az M'Vila gyerek is nagy karriert futott be.... ahhoz képest hogy tavaly még mekkora klubok nyomultak érte+válogatott lett(ahonnan később eltiltatta magát😀) eligazolt a Rubin KazánhozJack Zoltánmér Hulk? 😀
|
több mint 11 éve
Philippe Coutinho. Olasz focit nézők, mit érdemes róla tudni?nagyon nagy tehetség, de nálunk már sokadik utolsó utáni lehetőségével se tudott élni(alig volt jó meccse), 8M-ért remélem elviszitek(bár nem hiszem, h pont premier leagube fog villogni), aztán akkor már csak Ricky Álvareztől kéne megszabadulnunk... 😊
A SkySports szerint közel a megegyezés a Liverpool és az Inter között az átigazolásáról...
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.Mikey
|
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Ez az M'Vila gyerek is nagy karriert futott be.... ahhoz képest hogy tavaly még mekkora klubok nyomultak érte+válogatott lett(ahonnan később eltiltatta magát😀) eligazolt a Rubin Kazánhoz
több mint 11 éve
Jennert elég komolyan megtaposták..hihetetlen ,ilyet egy barátságos meccsen..látszik,hogy románok...
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Az Espanyolban azért elég jól nyomta tavaly
több mint 11 éve
Philippe Coutinho. Olasz focit nézők, mit érdemes róla tudni?Támadó középpályás, az a fajta játékos akit Brazíliában nagyon nagyra tartanak, de Európában nem vszínű h be fog futni.
A SkySports szerint közel a megegyezés a Liverpool és az Inter között az átigazolásáról...
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.Mikey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Philippe Coutinho. Olasz focit nézők, mit érdemes róla tudni?A SkySports szerint közel a megegyezés a Liverpool és az Inter között az átigazolásáról...
Bár a cikkük még azt sem írja hogy milyen poszton játszik, így lehet hogy erre a SkySports értesülésre kivételesen nem kéne adnom.
több mint 11 éve
Semmire, mert felülről kapná az utasítást, hogy kit rakjon be...Mondjuk Bayernnél anno ezzel a "következő szintre lépni" mottóval nagyon beszívta, persze usa válogatott más és rohadtul igaza is van. Mondjuk motivációból jeles Klinsi.
több mint 11 éve
online.wsj.com/article/SB10001424127887323940004578258072832363036.html?mod=googlenews_wsjtalán érdemes.
kíváncsi lennék nálunk mire lehetne menni egy ilyen mentalitással. bognárgyuri biztos tudna ezt azt hozzáfűzni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Böde a válogatottba is bemutatkozhat. 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
a ríl már megvan neki Zserard Piké Bernabeunak híjják faszikámatA Piké gyerekét mé híjják Milánnak? Tudunk valami komoly összeesküvést Optimus? És ha már Milán utána mér Mubarak? sutianapmost Milan, utána Real, aztán a döntő előtt meg MÚÚÚÚÚ lesz 😀davemayer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A Piké gyerekét mé híjják Milánnak? Tudunk valami komoly összeesküvést Optimus? És ha már Milán utána mér Mubarak? sutianapmost Milan, utána Real, aztán a döntő előtt meg MÚÚÚÚÚ lesz 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A Piké gyerekét mé híjják Milánnak? Tudunk valami komoly összeesküvést Optimus? És ha már Milán utána mér Mubarak?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
PMFC: Lázár Pál szóban megállapodott a pécsiekkelez is komoly pályafutás... 😀
a Juhász-saga is folytatódik:
Juhász Roland nem vágyik Trabzonba
Újra az Anderlecht első csapatával készül Juhász Roland, ám ez nem azt jelenti, hogy a helyzete megváltozott a brüsszeli klubnál. Újabban azt hallani, a válogatott alapembere a Trabzonsporhoz szerződhet, ő azonban kevés esélyt lát (erre) a klubcserére.
|
több mint 11 éve
76éves korában elhunyt Riccardo Garrone a Sampdoria tulajdonosa.Ciao e grazie, Presidente!
több mint 11 éve
+ ugye egy magyarszar árából 3 kevésbészar ugandai is kijöhet...proliszensz? még döme is lerakta 2 fröccs között, szal látod mennyi! bár ugye mostani fagyi alapjait is ő rakta le, úgyh van értelme!!!
|
több mint 11 éve
Csak azt nem értem, hogy miért kell ragaszkodni a portugál trénerekhez?Van így értelme a prolicenszes edzőképzésnek? laccoo74Nekem mindegy, hogy portugál, spanyol, német, japán, vagy alien amíg nem magyar. Leszarom a hiperűrlicencet is, attól még kalap szar az összes magyar edző. (nyilván akik már bizonyítottak) Alapvető mentalitásbeli problémája van nekik, és nem értenek az egészhez. Ha idejön egy külföldi aki hasonlóan nem ért hozzá, de legalább mentalitásban tud jobbat hozni, már megéri. Halvány sejtelmem nincs ki ez az ürge, de ha ennyi neve van, biztos menő lesz. Egyébként gondolom sok itt a panyol meg a portugál, legalább megértik egymást majd.
Egyébként játékosok terén is azt gondolom, hogy inkább egy 120 centis koreai 40 éves, mint egy magyar sztárjelölt. Sousát végig análisan izgatták amiért ennyi külföldit hoz, de elmondom neked, hogy összerakott egy csapatot, ahol a megmaradt magyar sztárjelölt tanyasi ronaldinnyók húzták le a rencert. Élen a CSereKöcsöggel, SG3-al.
Egyébként meg ez a sok tehetséges magyar fiatalember azért nem kap lehetőséget, mert szarok. Persze ha jön egy portugál tréner, akkor a két szar közül lehet, hogy inkább a portugál szart választja, de nem mindegy, hogy portugálszar vagy magyarszar van ott? (Vicces, hogy a helyesírásellenőrzőnek a portugálszar szó nem helytelen 😀)
De lényeg, hogy nem arról van szó, hogy fogja magát a HC és aszongya, hogy
"- Te Feri 'zzmeg, ez a Tekeres Pista gyerek nagyon jól játszik az ifiknél, ne hozzuk fel?
- Dehogyis Józsi, itt van az ugandai Bekaka Bepisa aki legalább szar. Márpedig minek raknál be egy tehetséges játékost, ha szart is berakhatsz?"
több mint 11 éve
Vigyázat, ritka faj példányára bukkantam. Intelligens magyar focista: www.rangado.hu/tartalom/cikk/238256_nem_tudja_hova_tenniÉs nem Ferenczire gondoltam nyilván. Nagy riszpekt így reagálni egy ekkora parasztságra.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Igen, pont ezért is nagy kedvenc filmem Jerry Maguire a nagy hátra arc.Tudnék mesélni mik történtek az én korosztályom nagyjából a mostani válogatott, tehát a 30 körüli játékosok.....😕
Se baj, maradt erős hobbi amatőr szinten nyomom.
több mint 11 éve
Jut eszembe fetomy, nem kell Vidis nyakbaasztós kulcstartó? 😊 akár ingyen is elküldöm, maradt nálam pluszban pár, ha érdekel, dobj pm-et
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal