Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
de azt könnyebb mondani, mint összehoznide ez is azt bizonyítja, hogy nem kell elit kapus, ha más posztokon kompenzálni lehet az ő gyengeségeitMondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
Mikey
Kampman
több mint 9 éve
| Ki az a nő a képen? |Na de, jól szervezett védelem és középpálya -- gondolom középpályás védekezés -- volt a kiinduló pont és nem az hogy rúgunk egy rakat gólt.de ez is azt bizonyítja, hogy nem kell elit kapus, ha más posztokon kompenzálni lehet az ő gyengeségeitMondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
Mikey
Kampman
Most mondhatnék példát én is arra, amikor a sok rúgott gól nem ért semmit, mert béna védekezés és kapus volt mögötte. Azzal megcáfolnálak?
Kivételek mindig vannak, a Barcelona meg egy kib*szott nagy kivétel, különösen az utóbbi években. 😊
Mikey
több mint 9 éve
Na de, jól szervezett védelem és középpálya -- gondolom középpályás védekezés -- volt a kiinduló pont és nem az hogy rúgunk egy rakat gólt.de ez is azt bizonyítja, hogy nem kell elit kapus, ha más posztokon kompenzálni lehet az ő gyengeségeitMondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
Mikey
Kampman
Most mondhatnék példát én is arra, amikor a sok rúgott gól nem ért semmit, mert béna védekezés és kapus volt mögötte. Azzal megcáfolnálak?
Kivételek mindig vannak, a Barcelona meg egy kib*szott nagy kivétel, különösen az utóbbi években. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
de ez is azt bizonyítja, hogy nem kell elit kapus, ha más posztokon kompenzálni lehet az ő gyengeségeitMondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
Mikey
több mint 9 éve
Mondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
több mint 9 éve
Így elbaszni a továbbjutást bazd... 2 piros hazai pályán. Az elsőt csak immel ámmal láttam de a második teljesen jogos volt. Nyújtott lábbal a lábszár közepébe beleszállni...teljesen jogos volt az is. simán látta, hogy nem éri el a labdát, úgyhogy bokára taposott.
Pedig úgy szidtam volna a sporit. (De Rossiét nem láttam még lassítva sajnos).
alatriste
a Romát nehéz hova tenni, mert Totti hiába volt néha egy vadbarom, azért nem volt rossz játékos finoman szólva sem, szóval valahol érthető a karszalag. De Rossi viszont egy alattomos sudribunkó volt mindig is, ráadásul nem is pótolhatatlan. és ő a csk?
több mint 9 éve
Így elbaszni a továbbjutást bazd... 2 piros hazai pályán. Az elsőt csak immel ámmal láttam de a második teljesen jogos volt. Nyújtott lábbal a lábszár közepébe beleszállni... Pedig úgy szidtam volna a sporit. (De Rossiét nem láttam még lassítva sajnos).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Védelme sem... Egy remek védekező KP-ást a védelem tengelyébe átnevelni nálam legalábbis nem elit megoldás. Puyol óta van/volt ott gond.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
több mint 9 éve
Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
több mint 9 éve
"Már olyan hírek is járnak Cassano-ról, hogy az öltözőből is kitiltották, már szekrénye sincs, a fűnyírók öltözőjét használja mikor edzésre jár."Másik fórumról idézve.
Ki akarja tenni a tulaj, de Cassano maradni akar és elmondása alapján minden rendben, meg van elégedve az új öltözőjével.
Legnagyobb troll. 😊
több mint 9 éve
jó. egy ilyen ronaldoért meg messiért sima liba a 100m+ mert annyit egymagukban vissza is hoznak kb. : D de egy kapust nemár. Van sok tehetség. Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.
több mint 9 éve
Túlgondolva, igazából egyik játékos sem ér annyit, amennyiért klubot váltanak manapság totál átlag játékosok, és fizetéseket sem érdemelnének annyit, amennyit kapnak.az lehet, hogy van aki ad értük többet. De az magán vélemény, hogy egyik sem ér annyit.nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
Amadeus91
ano92
De ugye erre mondják, hogy mindenki annyit ér, amennyit adnak érte.
Innentől kedves egészségére pl. a MU-nak hogy 100+ milliót fizet egy játékosért.
több mint 9 éve
az lehet, hogy van aki ad értük többet. De az magán vélemény, hogy egyik sem ér annyit.nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
Amadeus91
több mint 9 éve
nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Atletico jol megszivta.Vegig nyomott,a vegen buntetobol vezetest szereztek majd az alaves kiegyenlitett...oriasi volt
több mint 9 éve
A Bologna saját összefoglalójának az első fele gyakorlatilag mind Ádámhoz kötődik, jól játszott nagyon. Korai még de féltem hogy az elején bedarálódik onnan meg nehéz már visszaküzdenie magát, csak így tovább.
több mint 9 éve
Négyet rúgtunk idegenbe és alig nyertünk,ezért szép az olasz foci 😀
több mint 9 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/20160822-nagy-adam-bologna-crotone-bemutatkozas-foci-serie-a.htmlNagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀Nem tudtam nézni, jó volt?
ano92
JayB
itt azt írják igen
több mint 9 éve
Nagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀Nem tudtam nézni, jó volt?
ano92
több mint 9 éve
hidd el én is, de azért nekünk ott van egy Komló...én csak azt sajnálom, hogy a Rákóczi meg a Munkás nem került egy csoportba.hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
...nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
valogatott.blog.hu/2016/08/21/nb_iii_indul_a_buli
ozibozi
jah és Fradi-Mezőkövesd 2-2 😀 😀 😀
NB2
no de sebaj, majd kimegyek jól Csepelre.
slowmotion
nem szeretjük őket sem😊
több mint 9 éve
én csak azt sajnálom, hogy a Rákóczi meg a Munkás nem került egy csoportba.hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
...nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
valogatott.blog.hu/2016/08/21/nb_iii_indul_a_buli
ozibozi
jah és Fradi-Mezőkövesd 2-2 😀 😀 😀
NB2
no de sebaj, majd kimegyek jól Csepelre.
több mint 9 éve
Bárki bármit mond, ennek a Realnak van a legjobb kerete jelenleg a világon. Mondjuk egy James <> Alaba csere még ezen is sokat dobna, de eddig ez elég pozitív.
(És a vicc az egészben, hogy az angolok és a PSG még így is 60-70 milliókat szórna el a Morata, Isco, James trióra, akik abszolút csereemberek egy teljesen egészséges keretnél...)
több mint 9 éve
soha szebb napot. Nyert a Milan és kiszopott a sinter 😀