Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-berg-tavozik-szerb-szakember-valthatja-sajtohir-2572237Tudatos építkezés level ezer.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom volt-e már, de hozzám most jutott el a hír...A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE (A JÖVŐ KERETE): Gróf, Tóth Bence, Szoboszlai, Márkvárt (nem tudom sírjak-e vagy nevessek?)
..és ott van még:
- Stieber, akinek lassan több válogatott meccse lesz, mint klubmeccsre
- Kleini, aki az évtized leggyengébb FTC-jében a padra szorult
- Eppel, aki 25 éves korára jött rá, hogy a helyes táplálkozás és a plusz edzésmunka sokat jelent
...ez mellett, én elfelejteném Langot, Dzsudzsit.
Sajnálom, hogy se Futács, se Bőle, se Szántó, nem tudom nekik mit kellene tenni.
több mint 8 éve
Sepsi meg az elsőosztályban!!Így egyre valószínűbb hogy Rossi tényleg a DAC-ba megy, LászlóCs meg megy Székelyföldre.
Hadnagy 36 évesen 30 meccsen 27 gól a másodosztályban, 1-el lőtt kevesebb gólt egyedül mint ahányat kaptak összesen, ki az a CR? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Az Audi kipottyant, de úgy néz ki a Volkswagen bent marad😊a kis München meg kiesett a Bundás 2-ből...
NB2
A lengyelek sem ciculnak, az utolsó forduló előtt így állnak:
1. Legia 43 pont, 2. Jagiellonia 41 pont, 3. Lech Poznan 41 pont, 4. Lechia Gdansk 41 pont.
Jagiellonia-Poznak és Legia-Gdansk lesz
több mint 8 éve
Csányinak igaza van,lépésről lépésre kell haladni.Idén tűzzük ki célul azt,hogy augusztus elsején lesz még versenyben lévő magyar csapat valamelyik táblán.A mágnestáblán vagy az Ítélőtáblán még nem is lehetetlen.
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Csányinak igaza van,lépésről lépésre kell haladni.Idén tűzzük ki célul azt,hogy augusztus elsején lesz még versenyben lévő magyar csapat valamelyik táblán.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Szerintem nem szabadna, hogy ilyen hatassal legyenek az emberre ilyen dolgok, amik kozvetve hat csak az eletukre.Attol, hogy nyer vagy veszit vkinek a csapata nem kell sirni vagy eppen a varost "elfoglalni"Most őszintén mért zavar ha egyes emberek érzelmesebben, jobban kötődve élik meg a dolgokat?Elhiszem, hogy Tottinak nagy tores ez, mindenkinek nehez a "valtas" foleg ennyi ido utan (leginkabb sportrol beszelek). A napi rutint levaltja valami tok mas, ami uj ami nem feltetlenul jo az o szempontjabol, de hogy emberek szazezrei picsogjanak, azert az tulzas.Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
index.hu/sport/futball/2017/05/29/totti_levelen_az_is_sirva_fakadt_aki_addig_kibirta/
somoskovig
kristóf17
ZoliMP
Olyat is ismerek aki EB kijutás miatt elsírta magát pedig azért Totti jóval többet tett Rómáért.
Toca
A temetes mas, mivel ott szeretteink, kozeli hozzatartozokrol van szo.
Ahogy irtam. Totti reakciojat megertem.
Inkabb unnepelni kene, hogy igen, lattuk ot is szep emlek es ennyi.
több mint 8 éve
Kár, hogy már nincs intertoto kupa 😀slowmotionNem látod át a magyar fodballban zajló folyamatokat, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...
Majd csak figyelj júliusban, hogy hasítanak a csapataink (itthon 😀 )
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
slowmotionNem látod át a magyar fodballban zajló folyamatokat, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...
Majd csak figyelj júliusban, hogy hasítanak a csapataink (itthon 😀 )
több mint 8 éve
Most őszintén mért zavar ha egyes emberek érzelmesebben, jobban kötődve élik meg a dolgokat?Elhiszem, hogy Tottinak nagy tores ez, mindenkinek nehez a "valtas" foleg ennyi ido utan (leginkabb sportrol beszelek). A napi rutint levaltja valami tok mas, ami uj ami nem feltetlenul jo az o szempontjabol, de hogy emberek szazezrei picsogjanak, azert az tulzas.Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
index.hu/sport/futball/2017/05/29/totti_levelen_az_is_sirva_fakadt_aki_addig_kibirta/
somoskovig
kristóf17
ZoliMP
Olyat is ismerek aki EB kijutás miatt elsírta magát pedig azért Totti jóval többet tett Rómáért.
több mint 8 éve
A temetésen sem főleg a halott sajnálata miatt sír az a sok ember, aki sír, hanem, mert Ők, akik még élnek, elvesztettek valami számukra értékeset és nem lesz velük többé, és ezt sajnálják. Erős hasonlat, de ezt így kell elképzelni szerintem, és ezért szokott bőgni a sok ember, (nem tagadom, volt már, hogy én is) amikor egy ekkora karakter lelép a színről. 😊Elhiszem, hogy Tottinak nagy tores ez, mindenkinek nehez a "valtas" foleg ennyi ido utan (leginkabb sportrol beszelek). A napi rutint levaltja valami tok mas, ami uj ami nem feltetlenul jo az o szempontjabol, de hogy emberek szazezrei picsogjanak, azert az tulzas.Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
somoskovig
kristóf17
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
Elhiszem, hogy Tottinak nagy tores ez, mindenkinek nehez a "valtas" foleg ennyi ido utan (leginkabb sportrol beszelek). A napi rutint levaltja valami tok mas, ami uj ami nem feltetlenul jo az o szempontjabol, de hogy emberek szazezrei picsogjanak, azert az tulzas.Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
somoskovig
kristóf17
több mint 8 éve
bocs. a Celtic kétszer leikszelt Mencseszteri Olajbányásszal, és ők alig maradtak alul az elődöntős Monacóval szemben.Na de azért itt a grandiózus franzstadtról beszélünk, nem holmi skótokról 😊Én úgy számolok, hogy a Honvédnak reálisan kb. 20% esélye van továbbjutni az első körből, ha csak nem üt be vmi qrva nagy malac a sorsolásnál és nem kapjuk meg az izlandi, vagy a litván bajnokot. Csak jelzésképpen: a feröeri bajnoknak nagyobb a koefficiense, mint a mienk.ácsi.
A többi magyar csapat közül a Vasasnál kb ugyanez a helyzet, a Vidi Fradi duó kiemeltként tovább kéne jusson, amire a fehérváriaknál azért látok reális esélyt, a Fradival szemben az elmúlt három év után semmilyen elvárásom nincs, na jó, ha giblaltári, vagy san marinoi ellenfél jön, azért jussanak tovább kettős győzelemmel.
Ellenben a csoportkörre kb. nulla esélyt látok, az EL-es csapatoknak négy kört kéne menni, a Honvédnak kettőt (két sikeres kör EL csoportkör, három pedig BL-t érne). Bármelyik opció totális sci-fi.
gabokocka
a gibraltári bajnok tavaly verte a Celticet a szikla tövében, és így is csak második lett a bajnokságban. a jövő évi csapat még ettől is erősebb lesz.
slowmotion
gabokocka
én szóltam...
több mint 8 éve
Na de azért itt a grandiózus franzstadtról beszélünk, nem holmi skótokról 😊Én úgy számolok, hogy a Honvédnak reálisan kb. 20% esélye van továbbjutni az első körből, ha csak nem üt be vmi qrva nagy malac a sorsolásnál és nem kapjuk meg az izlandi, vagy a litván bajnokot. Csak jelzésképpen: a feröeri bajnoknak nagyobb a koefficiense, mint a mienk.ácsi.
A többi magyar csapat közül a Vasasnál kb ugyanez a helyzet, a Vidi Fradi duó kiemeltként tovább kéne jusson, amire a fehérváriaknál azért látok reális esélyt, a Fradival szemben az elmúlt három év után semmilyen elvárásom nincs, na jó, ha giblaltári, vagy san marinoi ellenfél jön, azért jussanak tovább kettős győzelemmel.
Ellenben a csoportkörre kb. nulla esélyt látok, az EL-es csapatoknak négy kört kéne menni, a Honvédnak kettőt (két sikeres kör EL csoportkör, három pedig BL-t érne). Bármelyik opció totális sci-fi.
gabokocka
a gibraltári bajnok tavaly verte a Celticet a szikla tövében, és így is csak második lett a bajnokságban. a jövő évi csapat még ettől is erősebb lesz.
slowmotion
több mint 8 éve
Én úgy számolok, hogy a Honvédnak reálisan kb. 20% esélye van továbbjutni az első körből, ha csak nem üt be vmi qrva nagy malac a sorsolásnál és nem kapjuk meg az izlandi, vagy a litván bajnokot. Csak jelzésképpen: a feröeri bajnoknak nagyobb a koefficiense, mint a mienk.ácsi.
gabokocka
több mint 8 éve
Bekov-Bekov- SIRINBEKOVA magyarországi légiósok TOP 5 (simán)
m.nemzetisport.hu/sportnaptar/oleg-kiralyt-osszeboronaltak-a-fradival-2090325
Volt kiért kimenni egy meccsre.( hol volt akkor még a 'váci Zoli'? Vlsz egy kocsmában, de utána lett szerencsére)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Az Audi kipottyant, de úgy néz ki a Volkswagen bent marad😊
több mint 8 éve
De rég is volt már a tavalyi eb...gyorsan felejtenek az emberek...Vb elment. Ő idén eladta magát, Nikolicson sincs senkinek haszna most. Pont.„Futács Márkó kiemelkedő futballista, remekül teljesített Horvátországban, de sok jó csatárunk van. Futács nagyon magas játékos, de rajta kívül említhetjük Balogh Norbertet vagy Böde Dánielt is, de ugye sem ők, sem Nemanja Nikolics nincs most itt velünk. Most azoknak szeretnénk lehetőséget adni, akik itt vannak, aztán meglátjuk, hogy a jövőben kik léphetnek a nyomukba.”Sztem csak area utalt, hogy kvalitás alapján van 3-4 ember aki kimaradt, de most így döntött. Pont.
Hogy lehet egy ilyen szezon után Baloghgal vagy Bödével egy lapon említeni Futácsot?
Valaki nagyon meghülyítette ezt a derék germánt az EB után.
Kenny
peach
Matthew99
több mint 8 éve
Vb elment. Ő idén eladta magát, Nikolicson sincs senkinek haszna most. Pont.„Futács Márkó kiemelkedő futballista, remekül teljesített Horvátországban, de sok jó csatárunk van. Futács nagyon magas játékos, de rajta kívül említhetjük Balogh Norbertet vagy Böde Dánielt is, de ugye sem ők, sem Nemanja Nikolics nincs most itt velünk. Most azoknak szeretnénk lehetőséget adni, akik itt vannak, aztán meglátjuk, hogy a jövőben kik léphetnek a nyomukba.”Sztem csak area utalt, hogy kvalitás alapján van 3-4 ember aki kimaradt, de most így döntött. Pont.
Hogy lehet egy ilyen szezon után Baloghgal vagy Bödével egy lapon említeni Futácsot?
Kenny
peach
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
„Futács Márkó kiemelkedő futballista, remekül teljesített Horvátországban, de sok jó csatárunk van. Futács nagyon magas játékos, de rajta kívül említhetjük Balogh Norbertet vagy Böde Dánielt is, de ugye sem ők, sem Nemanja Nikolics nincs most itt velünk. Most azoknak szeretnénk lehetőséget adni, akik itt vannak, aztán meglátjuk, hogy a jövőben kik léphetnek a nyomukba.”Sztem csak area utalt, hogy kvalitás alapján van 3-4 ember aki kimaradt, de most így döntött. Pont.
Kenny
több mint 8 éve
„Futács Márkó kiemelkedő futballista, remekül teljesített Horvátországban, de sok jó csatárunk van. Futács nagyon magas játékos, de rajta kívül említhetjük Balogh Norbertet vagy Böde Dánielt is, de ugye sem ők, sem Nemanja Nikolics nincs most itt velünk. Most azoknak szeretnénk lehetőséget adni, akik itt vannak, aztán meglátjuk, hogy a jövőben kik léphetnek a nyomukba.”Hogy lehet egy ilyen szezon után Baloghgal vagy Bödével egy lapon említeni Futácsot?
több mint 8 éve
Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
somoskovig
több mint 8 éve
Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
több mint 8 éve
Egyébként meg:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...