Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Haha..Neueren, Buffonon kívül nem ér senki 50 milliót vagy többet.akkor rossz klubnak kezdtél el szurkolni 😊Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Coolearie
Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie
ZERO_L
Szerintem ez a Ter-Stegen féle 80 millió is eléggé lehetetlen. De lehet már egyszer kiveséztük csak nem emlékszem rá.
több mint 9 éve
akkor rossz klubnak kezdtél el szurkolni 😊Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Coolearie
Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
Coolearie
flzoli
több mint 9 éve
....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
Coolearie
több mint 9 éve
BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
több mint 9 éve
BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
több mint 9 éve
Azért nézzük már meg, hogy a BL és PL riválisoknál milyen kapusok vannak, aztán nézzünk rá a City-re. Kb. a PSG-t leszámítva mindenhol Top10-es kapus van, erre itt meg azon megy a vita, hogy Caballero vagy Hart.....
több mint 9 éve
Hart hatalmas önbizalom hiányban szenved. De Pep ezt nem adja meg neki, így nehéz teljesíteni..
több mint 9 éve
25 millió egy 33 éves kapusért ajándék.Pláne ha elhozzuk a helyére Diego Alvest.Most ezért viszik oda Claudio Bravo-t nem? Ha jól olvastam.ezeket mindenki tudja kb, de Caballero v Ter-Stegen se megoldás ezekre a célokra, sőt Hart jelenleg jobb náluk.Pontosan. Hart van annyira "jó", hogy ne ő legyen a City legnagyobb kerékkötője, de annyira nem jó, hogy vele komolyabb célokért lehessen küzdeni. (Pl. nem bunkertaktikával bemákolni BL elődöntőt)Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Hart -- szvsz -- egy totál átlag kapus, akit sokan csak azért tartanak az átlagnál jobbnak, mert az újdivat mancitiben véd és mert az angolok nagy pechére a válogatott no.1 kapusa. Egyébként semmi extra...
Mikey
flzoli
dr0725
Bazzani
Ter Stegentől amúgy nem vagyok elájulva,iszonyat bizonytalan a hazapasszolt labdáknál.
több mint 9 éve
Én Ter-Stegent olvastam, aztán ki tudja mi lesz 😊Most ezért viszik oda Claudio Bravo-t nem? Ha jól olvastam.ezeket mindenki tudja kb, de Caballero v Ter-Stegen se megoldás ezekre a célokra, sőt Hart jelenleg jobb náluk.Pontosan. Hart van annyira "jó", hogy ne ő legyen a City legnagyobb kerékkötője, de annyira nem jó, hogy vele komolyabb célokért lehessen küzdeni. (Pl. nem bunkertaktikával bemákolni BL elődöntőt)Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Hart -- szvsz -- egy totál átlag kapus, akit sokan csak azért tartanak az átlagnál jobbnak, mert az újdivat mancitiben véd és mert az angolok nagy pechére a válogatott no.1 kapusa. Egyébként semmi extra...
Mikey
flzoli
dr0725
Bazzani
több mint 9 éve
Most ezért viszik oda Claudio Bravo-t nem? Ha jól olvastam.ezeket mindenki tudja kb, de Caballero v Ter-Stegen se megoldás ezekre a célokra, sőt Hart jelenleg jobb náluk.Pontosan. Hart van annyira "jó", hogy ne ő legyen a City legnagyobb kerékkötője, de annyira nem jó, hogy vele komolyabb célokért lehessen küzdeni. (Pl. nem bunkertaktikával bemákolni BL elődöntőt)Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Mikey
flzoli
dr0725
több mint 9 éve
ezeket mindenki tudja kb, de Caballero v Ter-Stegen se megoldás ezekre a célokra, sőt Hart jelenleg jobb náluk.Pontosan. Hart van annyira "jó", hogy ne ő legyen a City legnagyobb kerékkötője, de annyira nem jó, hogy vele komolyabb célokért lehessen küzdeni. (Pl. nem bunkertaktikával bemákolni BL elődöntőt)Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Mikey
flzoli
több mint 9 éve
Pontosan. Hart van annyira "jó", hogy ne ő legyen a City legnagyobb kerékkötője, de annyira nem jó, hogy vele komolyabb célokért lehessen küzdeni. (Pl. nem bunkertaktikával bemákolni BL elődöntőt)Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Mikey
több mint 9 éve
idén sikerültlenne, ha letennénekmeghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)akkor ha az illető CR vagy Messi. a többiek hiába tennének le ennél többet az asztalra, esélyük sem lenne a pop szavazáson.
braxa88
csebi
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
lenne, ha letennénekmeghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)akkor ha az illető CR vagy Messi. a többiek hiába tennének le ennél többet az asztalra, esélyük sem lenne a pop szavazáson.
braxa88
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Végül is egy olyan felújítás mint amit Újpesten csináltak elképzelhetőPedig lesz ebben a kurzusban. 😊A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi
empty taxi
(Legalábbis elkezdik, ha kész az MTK-é.)
És valószínűleg ugyanazok a kivitelezők csinálják akik a többit.
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szintén ez a helyzet nállatok is meg egy pár klubban még.Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Mikey
több mint 9 éve
Pedig lesz ebben a kurzusban. 😊A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi
empty taxi
(Legalábbis elkezdik, ha kész az MTK-é.)
És valószínűleg ugyanazok a kivitelezők csinálják akik a többit.
több mint 9 éve
Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Guardiola egyébként is igyekszik olyan csapatokat csinálni, amiről mindenki azt gondolja, hogy (H)ártatlan kisangyalok gyülekezete, most is csak ehhez fogott hozzá.

Madden hates me.
több mint 9 éve
nem. de kb egy ember van a Földön aki szerint Caballero a jobb, GuardiolaSimán lehet, hogy csak nem bírják egymást. Összebalhéztak, csak nem derült ki. Egyébként még olyan sztori is van, hogy azért nem Hart kezd, mert Caballero jobb lábbal és a góré azt vallja, hogy az plusz egy játékos a mezőnyben. Persze ez akkora marhaság, hogy még inkább a nézeteltérésre tudok csak gondolni 😀
a csávó 34éves, semmi nem mért el, nem tud felmutatnui. Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, szép eredményekkel, soksok bravúrral. De én se tartom őt top10esnek.
Sanés dolog meg, ha még őt se végod, akkor kár Caballeroról vitázni 😛
braxa88
több mint 9 éve
A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi

Madden hates me.
több mint 9 éve
nem. de kb egy ember van a Földön aki szerint Caballero a jobb, GuardiolaSané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
SUBS | Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho
Na, ma sem kezd Hart..Hmm, köszi mindent Hart! 😕
Coolearie
Toca
meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)
braxa88
Toca
csak arra céloztam, h most meg lehetett volna nekik a BL döntő egy "nem elit" Harttal.
Hart elitségének ehez semmi köze
braxa88
Toca
Én biztos nem Sanéra, Nolitora költöttem volna ennyit, hanem Oblakért adtam volna egy 50est (sané + nolito ára)
braxa88
Érdekelne, hogy miből gondolod, hogy Hart jobb, mint Caballero? Ottvagy edzésen?
gordon
a csávó 34éves, semmi nem mért el, nem tud felmutatnui. Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, szép eredményekkel, soksok bravúrral. De én se tartom őt top10esnek.
Sanés dolog meg, ha még őt se végod, akkor kár Caballeroról vitázni 😛
több mint 9 éve
A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
August 8th: West Ham sign Ayew for £20mAugust 15th: Suffers a thigh injury against Chelsea.
August 17th: Confirmation that surgery is required
😀😀😀 Jól megjárta.