Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Én múltkor lehülyéztem a bírót, kérnék érte 1 év börtönt isSzerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
több mint 11 éve
Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊
több mint 11 éve
Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
😂Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...NB1-ben az MTK lenne mindenévben a bajnok, néző nélkül rasszisták sincsennek 😀Toca
Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
ZoliMP
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...NB1-ben az MTK lenne mindenévben a bajnok, néző nélkül rasszisták sincsennek 😀
Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
ZoliMP
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Nem vagyok milliomos, nem úgy értettem...Én támogatnám a FiFA javaslatát. pont levonás. Ez tényleg arra sarkalna mindenkit, hogy takarítsanak maguk körül.
több mint 11 éve
Lind Dan a törpe, a jobboldali meg a Star Trekes gyerek.És te honnan gondolod, hogy minden ruhabolti eladót ismerünk? 😀Matthew99
Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊diverdoc
több mint 11 éve
És te honnan gondolod, hogy minden ruhabolti eladót ismerünk? 😀
Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊diverdoc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Az egyiket ismeritek, a másik Lin Dan a világ legjobb tollaslabdázója. Nekem nagy öröm volt ez a kép! 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
miért?túl messzinek tartod?Kissmarbellán? gondolhatod... 😀DivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
Január 18., 16:00 Labdarúgás, Ferencváros – Dinamo Kijev, felkészülési mérkőzés (élő), Sport1
Január 21., 16:00 Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ferencváros – FC Basel (élő), Sport1
Január 23., 19:30 – Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, Ferencváros – Steaua (élő), Sport2DivatDivatKissDivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Divatvalld be,hogy csak attól félsz,hogy bebasznál és eltévednél....Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/blatter-pontlevonassal-buntetne-rasszizmusert-2207735brace yourself "összeesküdött ellenünk a cionista világkormány" posts are coming!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
diósgyőri vagyok, de ha fizeted én a fradit is megnézem ott 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Nevetni fogtok..ahogy írtam korábban. Ha lenne olyan csapat ami picit híresebb lenne jelenleg marbellán akkor ugranék is be a kocsiba és megnézném...Nekem jelenleg nem távolság.
több mint 11 éve
miért?túl messzinek tartod?Kissmarbellán? gondolhatod... 😀DivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
Január 18., 16:00 Labdarúgás, Ferencváros – Dinamo Kijev, felkészülési mérkőzés (élő), Sport1
Január 21., 16:00 Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ferencváros – FC Basel (élő), Sport1
Január 23., 19:30 – Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, Ferencváros – Steaua (élő), Sport2Divat
túl közel van, és túl olcsó... 😀miért?túl messzinek tartod?Kissmarbellán? gondolhatod... 😀DivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
Január 23., 19:30 – Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, Ferencváros – Steaua (élő), Sport2Divat
|
több mint 11 éve
miért?túl messzinek tartod?marbellán? gondolhatod... 😀DivatA marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
marbellán? gondolhatod... 😀A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel? Kiss
|
több mint 11 éve
én biztos, és sztem más ződvérű tezsvírem is.... 😛A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Ez komolyan érdekel valakit, fogja ezt nézni?!😊zavi27
|
több mint 11 éve
Persze,mivel az ország tele van Fradistával,így aki nem tud elmenni,az nyilván leül és megnézi, pár sör társaságában.A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Ez komolyan érdekel valakit, fogja ezt nézni?!😊zavi27
Samaras játszott?
több mint 11 éve
A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Ez komolyan érdekel valakit, fogja ezt nézni?!😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
"2013.01.07.:
A vidi.hu tájékoztatása szerint Paulo Sousa családi okok miatt döntött úgy, hogy távozik a székesfehérvári klubtól."
nyújork,nyújork.... 😛 😊Divat
több mint 11 éve
A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.valamelyiken kint leszel?
Samaras játszott?
több mint 11 éve
A marbellai mérkőzésekből többet is műsorába vett a sportcsatorna.Január 18., 16:00 Labdarúgás, Ferencváros – Dinamo Kijev, felkészülési mérkőzés (élő), Sport1
Január 23., 19:30 – Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, Ferencváros – Steaua (élő), Sport2
|
több mint 11 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
"2013.01.07.:A vidi.hu tájékoztatása szerint Paulo Sousa családi okok miatt döntött úgy, hogy távozik a székesfehérvári klubtól."
nyújork,nyújork.... 😛 😊
|