Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Bocsánat, tudtam, hogy nem fejből kellene írnom.... 😞
több mint 9 éve
Onnan h Mané -> Liverpool tudod h van ez, fogat mosni v magot fosniIgen.Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
SUBS | Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho
Na, ma sem kezd Hart..Hmm, köszi mindent Hart! 😕
Coolearie
Toca
meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)
braxa88
Toca
csak arra céloztam, h most meg lehetett volna nekik a BL döntő egy "nem elit" Harttal.
Hart elitségének ehez semmi köze
braxa88
Toca
Én biztos nem Sanéra, Nolitora költöttem volna ennyit, hanem Oblakért adtam volna egy 50est (sané + nolito ára)
braxa88
Érdekelne, hogy miből gondolod, hogy Hart jobb, mint Caballero? Ottvagy edzésen?
gordon
Ez a Sané--Liverpool honnan jött Melvin Gordon? 😀
Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Igen.Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)
braxa88
Toca
csak arra céloztam, h most meg lehetett volna nekik a BL döntő egy "nem elit" Harttal.
braxa88
Toca
Én biztos nem Sanéra, Nolitora költöttem volna ennyit, hanem Oblakért adtam volna egy 50est (sané + nolito ára)
braxa88
Érdekelne, hogy miből gondolod, hogy Hart jobb, mint Caballero? Ottvagy edzésen?
gordon
Ez a Sané--Liverpool honnan jött Melvin Gordon? 😀
több mint 9 éve
Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
Toca
braxa88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Casillastól is ekkora hibát...mákja h a védők megmentették.
több mint 9 éve
A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀
több mint 9 éve
Nem is tudom, hogy ide, vagy inkább a viccek topikba... 😊ez még a 2004-es Harvard vs Yale-t is übereli
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ev-atverese-meg-nem-alaztak-meg-igy-a-steauat-2520583
kittli
cdn1.bostonmagazine.com/wp-content/uploads/2013/11/wesuck.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
Toca
több mint 9 éve
Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
több mint 9 éve
persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
akkor ha az illető CR vagy Messi. a többiek hiába tennének le ennél többet az asztalra, esélyük sem lenne a pop szavazáson.meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
több mint 9 éve
nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
több mint 9 éve
Nem is tudom, hogy ide, vagy inkább a viccek topikba... 😊www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ev-atverese-meg-nem-alaztak-meg-igy-a-steauat-2520583
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Sőt, lesz itt még Gunn is CB..#peptakarodjEz csak a kezdet😈 Lesz még Nasri középhátvéd.
www.skysports.com/football/news/11679/10539203/england-keeper-joe-hart-set-to-leave-manchester-city-sky-sources
Coolearie
Amadeus91
több mint 9 éve
#peptakarodjEz csak a kezdet😈 Lesz még Nasri középhátvéd.
www.skysports.com/football/news/11679/10539203/england-keeper-joe-hart-set-to-leave-manchester-city-sky-sources
Coolearie
több mint 9 éve
$terling kimondottan kurvajól játszik..Élvezi a focit.
több mint 9 éve
CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroSUBS | Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho
több mint 9 éve
#peptakarodjwww.skysports.com/football/news/11679/10539203/england-keeper-joe-hart-set-to-leave-manchester-city-sky-sources
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=qDNEt_bINHoaz egész védelem szarul "tolódott"Mondd csak ki a frankót, ez a Klopp faszi nem egy Pintér.
Negritis
Stez
szar a minőség, de az egész védelem betlizett a gólnál
persze Moreno nyakába könnyű belevarrni de mindenki hibázott kb mikor átadták az embereket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
😊 foleg az EA logoja kozepen.....😊
több mint 9 éve
A PL uj dizanja meg valami Fifa97 szintu ezzel a szinekkel.Örülök h nem én vagyok az egyetlen aki így látja 😊
ZoliMP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
ez a vilag egy foss.4hete a diosgyor faszat szoptak most jon a vasas.van meg 3x meccs hatra de mar leszteri magassagokat irnak.
A PL uj dizanja meg valami Fifa97 szintu ezzel a szinekkel.