Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Lol miért adott pirosat Kompanynak a bíró. 😀 tiszta szégyen ez az angol játékvezetés.. 😀Double BTeljesen jogos volt!!! Páros lábbal ment a labda irányába! (Hiába nem találta el Wilshere lábát, sőt a labdába rúgott, VESZÉLYES JÁTÉK!!!)
Koscielny piros lapja is jogos volt sajnos. Egyébként ezeken kívűl brutálisan szarul vezette a meccset.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Lol miért adott pirosat Kompanynak a bíró. 😀 tiszta szégyen ez az angol játékvezetés.. 😀Double BA manure-Liverpoolon is érdekes dolgokért kaptak sárgát a játékosok.
Persze Webbnél nagyobb gyökér nincs, ezt tudjuk jól.
több mint 11 éve
Lol miért adott pirosat Kompanynak a bíró. 😀 tiszta szégyen ez az angol játékvezetés.. 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Az igaz, hogy fut és jól is néz ki még,de közben az egész rohad belülről lassan lassan😕De persze MO-hoz nem lehet hasonlítani.
több mint 11 éve
Marbellai listát nézve ezek a csapatok együtt nem olyan híresek mint Van Nistelrooy aki ott él jelenleg..mondjuk tavaly D. Yorke fordult meg ott. Bár Marbella manapság leszállóágban van maga a város a vezetés miatt😕Leszálló ágban? Már csak 100-200 luxus sok százmillás yacht áll a kikötőbe és a 40-50 ferrari , aston martin már lelett cserélve 20-30ra + Porschekra ? 😀
Az idő viszont fenomenális😊ZoliMP
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Marbellai listát nézve ezek a csapatok együtt nem olyan híresek mint Van Nistelrooy aki ott él jelenleg..mondjuk tavaly D. Yorke fordult meg ott. Bár Marbella manapság leszállóágban van maga a város a vezetés miatt😕Az idő viszont fenomenális😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-mourinhot-feljelentettek-szurkolot-inzultalt-sajtohir-2206923Szerintem meg minél előbb húzzon el Spanyolországból, mert ha nem, teljesen kicsinálják. Már kajak kezdem sajnálni. Nem is true a story, erre lehozzák. A testőr fenyítette be azt az idióta szurkolót, aki már majdnem ráugrott Mou-ra. Ráadásul a családja is ott volt. Legalább ilyenkor hagyják már békén az embert...
több mint 11 éve
Nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolod-e ezt a hszt vagy csak szarkazmus a sok birkának, aki folyamatosan ezt szajkózza, de ha komolyan, akkor elmész te a picsába.tönkretették őt is Madridban.Amadeus91www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/dortmund-nuri-sahin-kolcsonben-visszatert-a-nemetekhez-2206665Sokat elmond róla, hogy még ebben az idei Liverpoolban sem volt helye.Mikey
várható volt.Amadeus91
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Waltersnek nagy meccse volt a Dinamo ellen.Két öngól és a végén egy kihagyott tizi 😂
több mint 11 éve
aztán ott volt zárójelben a copa is 😊Ő nem rúgdosta a 4 közé a portugálokat az EB-n. Ja de.Messi is biztos tök fasza lett volna az EB-n 😀 VB-ről volt szó 😛fetomy
eaglesmcnabb
a guardiolást meg azért hittem/hiszem el mert nem láttam a kézfogást, CR arcát viszont igen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem akarom feléleszteni a vitát csupán érdekességképpen:Skótok ezért vajon mennyit kapnak?
több mint 11 éve
Ő nem rúgdosta a 4 közé a portugálokat az EB-n. Ja de.Messi is biztos tök fasza lett volna az EB-n 😀 VB-ről volt szó 😛
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
SZEGED-BajaA mérkőzést a kezdő sípszó után váratlan közjáték állította meg: mintegy harmincan a szegedi csapat ultrái közül bevonultak a pályára, és a kezdőkörben számon kérték az együttes pár játékosát egy szegedi szórakozóhelyen a két ünnep között mutatott viselkedésük miatt – a szurkolók a négy labdarúgó hajráfradizását kifogásolták, s közölték, ők a szegedi focistáknak szurkolnak itthon és idegenben, s nem ilyen viselkedést várnak el egy szegedi mezben futballozó játékostól. A 2-3 perces közjáték komolyabb incidens nélkül ért véget, miután Gálhidi György megkérte a szurkolókat, hadd folytatódhasson a játék.a B-közép által szellemesen felvetett “halászlécsatában” a szegedi vitte a prímet.
több mint 11 éve
plusz az gála elején kezet is fogtak...semmi nem volt! 😀ja és aki nem látta volna. Ne csak Mourinho legyen mindig a szar 😉 http://www.youtube.com/watch?v=iphu65q3NrIeaglesmcnabbNe már, hogy beveszed ezt. 😀
Simán csak meglökte kicsit a könyökével és ezért elnézést kért tőle. Pedig én tényleg nem vagyok oda Guardioláért, de ebbe mást belelátni totális hülyeség.Schleck
|
több mint 11 éve
ja és aki nem látta volna. Ne csak Mourinho legyen mindig a szar 😉 http://www.youtube.com/watch?v=iphu65q3NrIeaglesmcnabbNe már, hogy beveszed ezt. 😀
Simán csak meglökte kicsit a könyökével és ezért elnézést kért tőle. Pedig én tényleg nem vagyok oda Guardioláért, de ebbe mást belelátni totális hülyeség.
több mint 11 éve
bezzeg ha CR nyer az elmúlt 3 évben, nem lenne ez igaz rá. Ja, de 😛 fetomyŐ nem rúgdosta a 4 közé a portugálokat az EB-n. Ja de.
szerk.: Lucas simán megér 45 miskát, jobb mint neymar 😛
ja és aki nem látta volna. Ne csak Mourinho legyen mindig a szar 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Az igazat - nincs pénz - nyilván nem fogja kinyilatkozni...
több mint 11 éve
A legnagyobb vicc az egész hazudozásban, hogy Berlusconi is a Fair Play szabály kifogást használja, hogy mi amiatt nem dobjuk ki az ablakon a pénzt, mi nagyon odafigyelünk, és mivel a Fifa bevezeti ezt a szabályt, így még fel is növünk 3 éven belül a topcsapatok mellé.Legalja.
több mint 11 éve
Friss információ, hogy a spanyolországi edzőtáborban – Dinamo Kijev, a Basel, valamint a Steaua Bucuresti mellett – a Kolozsvárral (CFR Cluj) is megmérkőzünk.hmmm, jól hangzik, mondjuk kárh nem folytatjuk az eddigi remek vonalat, és 6-7 osztályú veretes csapatokkal mérkőzünk meg... 😕
kezdésnek pedig Paks II ellen 4-0, Batik 2-t fejelt, illetve volt 2 próbázó akik jónak ígérkeznek: Zseravica(korábbi u21-es szerb válogatott), és Júnior Fell.
meg valszeg csak pletyka, de Pápa 2 embert is akar tőlünk, nem lennék szomorú ha Lali visszatérne!!! 2-3 év még van benne, aztán Jovát(v mást is) kitaníthatna, mint kapusedző.... de ez sztem csak álom, és közbe bele is ért a kezem a bilibe! 😕 (bár Lisztest is visszahoztuk, mint megfigyelő!!!)
|
több mint 11 éve
Elvileg ezért találták ki a Fair Play szabályt, ...StezA jobban hozzáértők is tudják, hogy ha bevezetik akkor is ugyanígy fognak költekezni a shitty, psg meg egyéb ilyen csapatok. Ezt már nem fogják tudni megállítani.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Ja hogy ez a marhaság...A Fifa Fair Play szabályt.Elvileg ezért találták ki a Fair Play szabályt, ...StezMit?Mikey
Valami olyasmi, hogy egy klub nem költhet többet, mint a bevétele.
De egyébként ezt már évek óta hazudozzák, hogy behozzák, így azért nem hittem, hogy nem lesz ismerős. 😊
Mindegy, a lényeg, hogy basznak behozni. Bár tudtommal megint az van, hogy a következő szezonban már eszerint igazolhatnak a csapatok, de passz.Stez
több mint 11 éve
Ne lepődj meg ezen Euórpában mindenki az USA beli módszert akarja látni, hogy fizetési plafon legyen meg ne legyenek jók a gazdag csapatok stb.A Paris Saint-Germain célja utóbbi időb egyértelműen egy élcsapat létrehozása. Többek között e célból is érkeztek a csapathoz olyan világsztárok mint Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi, továbbá Thiago Silva, a sort a januári átigazolási időszakban sem szakították meg, és a brazil válogatott Lucas Mouráért 45 millió eurót fizettek a Sao Paulonak.Dehát őszintén: nem tök mindegy?
undorító!!! könyörgöm vmit találjanak már ki, és szabályozzák ezt a szart...ez így csak egyre rosszabb lesz!!!Divat
Nem közpénzből költik, vagy gyermekotthonok költségvetését kurtítva.
Én ugyan ennek az embernek a nevét életemben nem hallottam, de ha a PSG tulajának megér ennyit, ugyan miért ne vehetné meg ennyiért?
Mitől lenne undorító?
Van aki egy darab vászonért, és ráfröcskölt festékért ennek a 3-4-szeresét kifizeti. (Önköltségi ár, kb 100 dollár)
Az ő pénze, nem mindegy nekünk?
Ez a kép (Pollock: No. 5, 1948) most kb. 200 millió dollárt ér.
Ez (de Kooning: Nő III.) 150 milliót.
Sobri Jóska
Bár rájöhetnének, hogy mivel végtelen milió/miliárd van már a fociban,így hülyék lennének durván leszabályozni, de hajrá 😀
több mint 11 éve
A Paris Saint-Germain célja utóbbi időb egyértelműen egy élcsapat létrehozása. Többek között e célból is érkeztek a csapathoz olyan világsztárok mint Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi, továbbá Thiago Silva, a sort a januári átigazolási időszakban sem szakították meg, és a brazil válogatott Lucas Mouráért 45 millió eurót fizettek a Sao Paulonak.Dehát őszintén: nem tök mindegy?
undorító!!! könyörgöm vmit találjanak már ki, és szabályozzák ezt a szart...ez így csak egyre rosszabb lesz!!!Divat
Nem közpénzből költik, vagy gyermekotthonok költségvetését kurtítva.
Én ugyan ennek az embernek a nevét életemben nem hallottam, de ha a PSG tulajának megér ennyit, ugyan miért ne vehetné meg ennyiért?
Mitől lenne undorító?
Van aki egy darab vászonért, és ráfröcskölt festékért ennek a 3-4-szeresét kifizeti. (Önköltségi ár, kb 100 dollár)
Az ő pénze, nem mindegy nekünk?
Ez a kép (Pollock: No. 5, 1948) most kb. 200 millió dollárt ér.
Ez (de Kooning: Nő III.) 150 milliót.
több mint 11 éve
Juhászt most a Trabzonnal hozták szóba.és 750k, lehet pont azért fog oda menni! 😊
Remélem elég rossz példa van előtte, hogy ne menjen Törökországba.
Bazzani
Sneijdert meg Galatával hozták össze.
|
több mint 11 éve
Juhászt most a Trabzonnal hozták szóba.Remélem elég rossz példa van előtte, hogy ne menjen Törökországba.