Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 056 — #NoStress
Pontosítok:
Ezek még közelről se lőnek.
Nekünk mindig azt mondták, hogy ha lehet lőjünk. Lövés nélkül ritka a gól. Ha kipattan, lőhetünk újra. Ha meg kirúgás, akkor vissza lehet zárkózni.
De ezek nem lőnek az istennek se...

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 726 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szopattok, hogy ezt a Vinicust kellett honosítani, mert nem volt nála jobb őshonos belső védő?
Amadeus91
De, Juhász...
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
szopattok, hogy ezt a Vinicust kellett honosítani, mert nem volt nála jobb őshonos belső védő?
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 726 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupát
ozibozi
Elég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
Beki
Kroenke.

Mit vársz tőle? Őszintén.
Amadeus91
Azt, hogy elköltözteti a csapatot az MLS-be, mint St. Louis Gunners.
Kampman
Ő ott persona non grata státuszban van szerintem.
több mint 8 éve
A 90-es években láttam utoljára magyar bajnokit, nem véletlenül.
Ez kibaszott ergya fos.
A Honvédnak kezdtem el szurkolni, de valami hipergusztustalan amit csinálnak, főleg Lanzafame.
Olvastam, hogy kiemelkedik a magyar mezőnyből - fetrengésben minden bizonnyal. Meg se próbál lefordulni, passzolni, lőni, játszani, labda nála, egyből dobja fel magát.
De valójában ez az egész egy nagy ótvar trágya.
Kár, hogy már csak ez a két csapat lehet bajnok. 😊
Sobri Jóska
Én legalább olyan jól szórakozom rajta, mint a MU-Ajax EL-döntőn, úgyhogy ez a minősítés nem feltétlen a játékosok hibája 😉
baggio
Mondjuk külföldi gurulóst se nagyon látok, de ilyen ritmustalan, iram, kreativitás, ötlet nélküli, szabálytalanságokkal/fetrengéssel teli mérkőzést... broáf.
Nincs 4-5 pontos passz zsinórban, bár a gól tagadhatatlanul szép volt, de érdemi kapuralövés távolról, középtávolról szerintem 75 perc alatt még nem volt.

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
ozibozi
Elég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
Beki
Kroenke.

Amadeus91
Azt, hogy elköltözteti a csapatot az MLS-be, mint St. Louis Gunners.

több mint 8 éve
ozibozi
Beki
Kroenke.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ozibozi
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 811 — no es importante
Ez kibaszott ergya fos.
A Honvédnak kezdtem el szurkolni, de valami hipergusztustalan amit csinálnak, főleg Lanzafame.
Olvastam, hogy kiemelkedik a magyar mezőnyből - fetrengésben minden bizonnyal. Meg se próbál lefordulni, passzolni, lőni, játszani, labda nála, egyből dobja fel magát.
Sobri Jóska
Én legalább olyan jól szórakozom rajta, mint a MU-Ajax EL-döntőn, úgyhogy ez a minősítés nem feltétlen a játékosok hibája 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 926
több mint 8 éve
Ez kibaszott ergya fos.
Sobri Jóska
most mi? Magyar szinten egész szervezett digó focit tol a Honvéd. A gól amit szereztek meg tipikus vicc kategória. Rövid sarokba...
több mint 8 éve
Mindenki tudja már, hogy Eppel lesz a Gólkirály. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csányi már szívroham közeli állapotban van. 😀
Vrij6
Ez csak rosszabbodott most. 😀
több mint 8 éve
Lazovic hirtelen szimpatikussá tette Fellainit és Ballotellit

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Esetleg a Honvédosok nem dobálnák magukat, mint a fürdős kurvák talán Bognár is máshogy vezetné.

petey
aha
ozibozi
sikeresen kiűzték belőle az ördögöt. Legalábbis remélem

több mint 8 éve
Ez kibaszott ergya fos.

több mint 8 éve
Esetleg a Honvédosok nem dobálnák magukat, mint a fürdős kurvák talán Bognár is máshogy vezetné.

petey
aha
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 328
Tudnám mi értelme ennek a füstölésnek. Ha ennyire szeretik csinálják félidőben, mindenkinek bebizonyítják akkor is, hogy nagyon menő gyerekek.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 065 — Слава Україні! Героям слава!
Csányi már szívroham közeli állapotban van. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 159 — Csodabogár
Ellenben ha a Vidi ilyen tempóban focizik(tempo=0) akkor nem lesz bajnok. a Honvéd meg jó olasz módra kibunkerezi..

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Jó a spori eddig. ja nem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ez a szkíker még párszor szóvá teszi, hogy a bíró a vidinek fúj, és nézhet új állás után hétfőtől
több mint 8 éve
Csontzene van, tiszta idegbajosak a játékosok. Ez nagyon szar a Honvédnak, még akkor is, ha most éppen nekik jó a döntetlen.

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
dzsuzsi nem a debreceni meccsen szurkol
ozibozi
megy a vidibe.
Szegeny kispestiek.kaphattak volna egy uj garniturat a macrontol.repedezett es kopottak a feliratok.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 761 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
dzsuzsi nem a debreceni meccsen szurkol
ozibozi
és már vezet is a Loki