Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
azt nem, csak gondoltuk, ha már a héten összedobtak 5 aranyat, akkor a fagyit is elnyalogatják... 😊Ti nézitek a magyar bajnokságot? 😀Ünnepel az egész város, mert..................................................!kiesésünk óta először néztem Fradi meccset,de azt hiszem idén nem nézek többet 😀
ozibozi
Kenny
Coolearie
😊
több mint 9 éve
a gyengénél egy fokkal jobb de nem klasszisMi van Hart kitéve???? Szeretem Caballerot, meg persze szurkolok Pepnek, hogy itt is bizonyítson, de azért most ezt én sem értem.....Hart egyébként egy gyenge kapus.
dande
Amadeus91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ha te mondod, biztos 😊Mi van Hart kitéve???? Szeretem Caballerot, meg persze szurkolok Pepnek, hogy itt is bizonyítson, de azért most ezt én sem értem.....Hart egyébként egy gyenge kapus.
dande
Amadeus91
több mint 9 éve
Mi van Hart kitéve???? Szeretem Caballerot, meg persze szurkolok Pepnek, hogy itt is bizonyítson, de azért most ezt én sem értem.....Hart egyébként egy gyenge kapus.
dande
több mint 9 éve
Azért $terling még mindig nem tud passzolni. Még mindig szívesen elküldeném kapálni.
több mint 9 éve
Mi van Hart kitéve???? Szeretem Caballerot, meg persze szurkolok Pepnek, hogy itt is bizonyítson, de azért most ezt én sem értem.....
több mint 9 éve
Azért ezt még így eléggé szokni kell..Sajnos Hartnál egyre jobban bebizonyosodik hogy Pepnek nem kell.
abload.de/img/13995549_101573894367jcsxi.jpg
több mint 9 éve
Nyert a Hull, vezet a Boro a Stoke ellen, az Everton is nyerésre áll a Spurs ellen. Há mivanitt?
több mint 9 éve
bold prediksön: a lejcseszter megnyeri a bl-t, de kiesik a bajnokságból 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
arenavision.in/av26Ez egy nagyon jó minőségű stream!
abload.de/image.php?img=asadi5r3p.png
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
en a mobdro nevu alkalmazast hasznalom tovabbra is.Sok csatorna kulonbozo kategoriakban amit ki is "tudsz kuldeni" tv re
több mint 9 éve
15p és kezdetét veszi! Milyen oldalakon nézitek a meccset?
több mint 9 éve
szezont bazmeg, egy darab meccset nem bírok ki 😀10 év után először? 😮upc digital gold csomagba bekerül a spílertv.Na király. 😊
braxa88
Akkor egyelőre úgy állunk mint eleinte a sportklubnál vagy utána a diginél, hogy csak egy szűkebb réteg láthatja. De ez legalább hamarosan megjelenik majd minden szolgáltatónál, ellentétben a Digivel, aminél erre sose volt esély.
Én meg holnap 2006 után először nézek PL meccset, ráadásul pont egy ilyen szezonban kapcsolódhatok újra be, ami nagyon jónak ígérkezik (azért streamen soccert nem néznék, de így fogom). 😀
Jughead
Én egy szezont nem bírnék ki hogy ne nézzem, de ez beállítottság kérdése..😀
Coolearie
több mint 9 éve
The Madness Is Starting!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
nem az a kérdés hogy megkapják-e, hanem hogy mennyire "premium" leszmondjuk tekintve hogy már a Diginél is az egekben volt a szint annyira nem bánom, marad a stream
több mint 9 éve
fasza, a digital bronze-zal akkor mehetek a faszbaanyjuk picsáját már bocsánat
több mint 9 éve
Vannak esetek, ahol tényleg nem lehet, de Digi vagy Mindigtv-vel azért lehetett volna nézni...upc digital gold csomagba bekerül a spílertv.Na király. 😊
braxa88
Akkor egyelőre úgy állunk mint eleinte a sportklubnál vagy utána a diginél, hogy csak egy szűkebb réteg láthatja. De ez legalább hamarosan megjelenik majd minden szolgáltatónál, ellentétben a Digivel, aminél erre sose volt esély.
Én meg holnap 2006 után először nézek PL meccset, ráadásul pont egy ilyen szezonban kapcsolódhatok újra be, ami nagyon jónak ígérkezik (azért streamen soccert nem néznék, de így fogom). 😀
Jughead
UPC, Tarr és Mindigtv-nél már van megállapodás. Azért jó a UPC, mert ott van beltéri ott fel is tudja venni a tesóm a meccseket, ha esetleg melózik.
több mint 9 éve
10 év után először? 😮upc digital gold csomagba bekerül a spílertv.Na király. 😊
braxa88
Jughead
Én egy szezont nem bírnék ki hogy ne nézzem, de ez beállítottság kérdése..😀
több mint 9 éve
upc digital gold csomagba bekerül a spílertv.Na király. 😊
braxa88
több mint 9 éve
Remélem kifütyülik!Remélem ezután is halmozni fogja az ezüstöt.
www.cbssports.com/soccer/news/messi-reportedly-will-return-to-argentina-national-team-after-talk-with-coach/
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.