Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Nekem tetszik ez a hazassag. Tetszik h nem egy agyon hajpolt timhez mentItt tudja kamatoztatni a tudasat. Inteligens okosembernek tunik.az jutott eszembe hogy aki 150cm csatar az nem megy angol alsobb osztalyba ahol ivelgetnek.remelem ertheto pl hoztam.
Bundesliganak meg angliaban is van respektje. 1oras osszefoglalot adnak minden heten.
több mint 11 éve
Bezzeg ha Vidihez jött volna edzőnek kis hazánkba, elég lett volna a GYAKA meg az AKIF 😀 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Sammer jó GM, Nerlinger sajnos súlytalan volt az öregekkel szemben. Sammer-nek van múltja, karaktere, tekintélye, tett le az asztalra. Sajnos nálunk a fiatalok, ha nem tudják erőből érvényesíteni az érdekeiket akkor elhullanak. Lásd Klinsi.Jönni fog a booo, de én annyira nem örülök Guardiolának. Nem bántam volna, ha előtte még legalább 1 helyen bizonyít, mielőtt idejön. + jobban örültem volna egy németül is beszélő edzőnek. Na sebaj, kár károgni és örömködni is előre, majd kiderül mit hoz a jövő. Spanyol játékosok áramlására meg nagyon nincs szükség, ez a Bayern Európában így is lazán top 5 csapat...Asbeesztem egy év alatt azért átvette a start meg az unterwegs könyvet... én sejtettem, már júniusban írtam barcás barátomnak... jó lesz, én nagyon várom, csak félek, hogy fog kijönni Ulival meg Sammerral... lehet neki jobban feküdt volna Nerlinger, aki csak dísznek ült le, míg Sammer meg, ha kell leüvölt mkit!csebi
Ha Pep rám hallgat,nem a Start és Unterwegs könyveket veszi át, hanem beiratkozik a Goethe Intézet valamely kurzusára.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Jönni fog a booo, de én annyira nem örülök Guardiolának. Nem bántam volna, ha előtte még legalább 1 helyen bizonyít, mielőtt idejön. + jobban örültem volna egy németül is beszélő edzőnek. Na sebaj, kár károgni és örömködni is előre, majd kiderül mit hoz a jövő. Spanyol játékosok áramlására meg nagyon nincs szükség, ez a Bayern Európában így is lazán top 5 csapat...Asbeesztem egy év alatt azért átvette a start meg az unterwegs könyvet... én sejtettem, már júniusban írtam barcás barátomnak... jó lesz, én nagyon várom, csak félek, hogy fog kijönni Ulival meg Sammerral... lehet neki jobban feküdt volna Nerlinger, aki csak dísznek ült le, míg Sammer meg, ha kell leüvölt mkit!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Jönni fog a booo, de én annyira nem örülök Guardiolának. Nem bántam volna, ha előtte még legalább 1 helyen bizonyít, mielőtt idejön. + jobban örültem volna egy németül is beszélő edzőnek. Na sebaj, kár károgni és örömködni is előre, majd kiderül mit hoz a jövő. Spanyol játékosok áramlására meg nagyon nincs szükség, ez a Bayern Európában így is lazán top 5 csapat...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
majd Kaszinós Gyuri megmondja, hogy mit kéne.www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/15/torrente_ftc_9beszopják 😊 fetomy
😊
fideszoton: a Dnipro helyett spanyol harmadosztályú csapattal készülnek
ejj mi lesz velük Szóza nélkül... 😊Divat
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/15/torrente_ftc_9beszopják 😊
😊
ejj mi lesz velük Szóza nélkül... 😊Divat
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/15/torrente_ftc_9😊
ejj mi lesz velük Szóza nélkül... 😊
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
gondoltam, megerősítésképpen.www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php?fcb_sid=3fc95929ab9361a9ad3b1632adaaa375Izgultam, hogy nem kamu-e, de mivel hoztad a jó kis német linket megnyugodtam 😀Toca
bűűűű mekkora már, végre nekem is tetszik valami.Amadeus91
több mint 11 éve
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php?fcb_sid=3fc95929ab9361a9ad3b1632adaaa375Izgultam, hogy nem kamu-e, de mivel hoztad a jó kis német linket megnyugodtam 😀
bűűűű mekkora már, végre nekem is tetszik valami.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php?fcb_sid=3fc95929ab9361a9ad3b1632adaaa375bűűűű mekkora már, végre nekem is tetszik valami. Csak azt remélem - szívből - hogy Uli meg a többi alfahím hagyni fogják dolgozni.
több mint 11 éve
"Nade a világ legrövidebb könyvei sorozat asszem új elemmel bővül: Robben és a tiki-taka titkai."
több mint 11 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigLátszik nem sok Bayern meccset nézel akkor...
Meg hozza a spanyolokat...? milyen spanyolokat? ez nem anglia meg stb. ahol orosz tulaj van, még angolon kívül 20 nemzet egy csapatban.. 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Egy ilyen edzőtől kell is legyen 😀 😀 😀 Amúgy neeem, csak alapvető elvárásaim vannak Bundesliga+ Német kupa, illetve hogy a Blben jól szerepeljünk. Szóval mondjuk 6-10 kupával is elégedett leszek, nem kell 14 legyen 😀 😛Azért elvárások vannak 😀TocaGuardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Elvileg pénteken mutatják be. Amúgy én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog alkotni a csapatnál. Németnek nem való a tiki-taka.
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.Double B
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Miértjeiéért?????????????????????? az általam eggyik legjobban nem szeretett csapat a bőrbugyogósok (nem tehetnek róla és no offense bennem van a hiba 😛) ezt emésztgetem még egy darabig kb olyan mintha Reid...ment volna el. Na nem mondok NFL csapatot mert tényleg megbántok vkit 😀dandeHidd el, nekem is fura egy általam nagyon rühellt csapat volt edzőjét leigazolni 😀 Olyan mintha BB jönne a Coltsba 😀
több mint 11 éve
Szegény Pepe, hozhat 15 spanyolt legalább, hogy valakit a csapatba is berakjon. 😀
több mint 11 éve
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MIééééééééééééééééééért?????????????????????? az általam eggyik legjobban nem szeretett csapat a bőrbugyogósok (nem tehetnek róla és no offense bennem van a hiba 😛) ezt emésztgetem még egy darabig kb olyan mintha Reid...ment volna el. Na nem mondok NFL csapatot mert tényleg megbántok vkit 😀
több mint 11 éve
Azért elvárások vannak 😀Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Elvileg pénteken mutatják be. Amúgy én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog alkotni a csapatnál. Németnek nem való a tiki-taka.
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.Double B
több mint 11 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?somoskovigwww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php
Egyébként lehet a megfelelő edző, mert jelenleg a keret is kitűnő, és egy-két kis kiegészítéssel összejöhet a 4 év alatt 14 kupa itt is. akkor viszont nem fogok szomorkodni miatta.
több mint 11 éve
Guardiola állítólag Bayern. Csak az én lelki szemeim nem látják a labdafényező német focit 70%-os labdabirtoklással?
több mint 11 éve
Megkésve bár.. Egy kis Real Team kupa összefoglaló.Nagyon jó élmény egy ilyen kupa. Aki teheti egyszer menjen el!
több mint 11 éve
persze aztán a siófuck lesz a bajnok 9 ponttal, dobogó alján pedig az eger 4 ponttal és EL indulással, kiesők pedig fagyi -60pont, dózsa -50! 😀Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
átlag nézőszámok pedig toronymagasan Gedeonék vezetnék!
|
több mint 11 éve
Ha hülye zsidó/cigány bírót mondtál akkor jár a főbelövés, hülyéért nem mert csupán csökkent értelmiségi képeségére utaltál.Én múltkor lehülyéztem a bírót, kérnék érte 1 év börtönt isAsbeeSzerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
több mint 11 éve
vicc amit blatter csinált,remélem lassan fog meghalni.
több mint 11 éve
vagy szimplán szüntessük meg a két klubbot. 😊Szerintem 10 év múlva eljutunk oda is, hogy egy Fradi-Újpest meccsen egy "Mocskos lilák!"-ért pontlevonás és 3 zártkapus meccs fog járni...AsbeeNagyon helyes! Mar most is az kene ilyenert!😊zavi27
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Simán meglépném h bemegyek vmi rival csapat meccsére szurkolni és zsidózok 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...