Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
De még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy Otamendi király, mert ő a legjobb védő a Cityben. Mondjuk nem mondom, hogy rossz, de azért tud hibázgatni.Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
Mikey
Coolearie
MU: Ibra óriási király, viszont a szezon el sem kezdődött, de már most kezd bebizonyosdni, hogy szerencsétlen Rashford ha nem sérül elöl senki, akkor nem várhat többet perceknél, meg kupa és EL-meccseknél. Nagy zseni Mourinho, de az mondjuk nem tetszik, ha az egyik legnagyobb angol tehetséget elherdálja.
több mint 9 éve
"Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben".önmagában ez a két kijelentés nem zárja ki egymást, mivel minden relatív, ugye
(Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Coolearie
több mint 9 éve
Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:Anyagilag nagyon stabilak vagyunk, és nem is bánom, hogy nem évente ölünk 200Mkat a csapatba, de nem dőlnek a kardomba, ha jönne egy jó LB akár 30M felett. Tudom az álláspontokat, nem fog jönni, de jó lenne.
Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊
Mikey

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊
több mint 9 éve
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...Ibra király ezt eddig is tudtuk, ha nem LM és CR mellé születik már többszörös aranylabdás lenne. Nincs semmi meglepetés a játékában. És elég jó nevek segítik a munkáját, akár a pályán akár a manageri székből. Ennek a MUnak idén a top kettő a minimális elvárás szvsz.
flzoli

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...
több mint 9 éve
Éreztem hogy Ibrát kell kezdetni a fantasyba😀
több mint 9 éve
"Elég"
több mint 9 éve
Ibra elég jól kezdi a manchesteri karrierjét. 😊
több mint 9 éve
Megvan egy bizonyos VV új helye 😛
több mint 9 éve
gyorsan ment
több mint 9 éve
És zavar? Mert egyfolytában csak azt látom hogy csesztetsz vele..😊Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
mint Mikeynem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Mikey
dr0725
😉
több mint 9 éve
nem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
Mikey
több mint 9 éve
Mire gondolsz?Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
dr0725
több mint 9 éve
Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : PAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Coolearie
több mint 9 éve
Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.Egy pillanatra azt hittem, hogy az NHL topikban vagyok, mert hogy kapus is van meg Salary cap is. De megnéztem és ez a soccer topik, ahol nincs cap úgyhogy nem értem.
Coolearie
Egy soccer csapat, amely tele van pénzzel nem tud elöregedni mert úgyis tud a kiöregedők helyett mást venni (ellentétben egy major league csapattal, amelynél ha egy öregedő játékost hoznak nagy pénzért és az kiöregszik akkor egy ideig nehéz pótólni mert tele a cap). Az meg hogy az 50 millió lesz az tök mindegy, hisz mint már említettem a soccerben egy ekkora szerződés nem zárja ki mások igazolását, szóval ki nem szarja, hogy ért-e annyit amennyit fizettek érte, ha ettől erősebb lesz a szeretett csapat?
több mint 9 éve
Pont, hogy ő rájuk van esély egy kitöltetlen csekkel bekopogvaAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Coolearie
Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie
több mint 9 éve
ne viccelj márAkiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.....BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Coolearie
Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie
azt vesztek meg akit akartok kb. mit érdekel itt bárkit, hogy az 40 vagy 70 millió
több mint 9 éve
mert eddig aztán marhára számított a city-nél, hogy ki mennyit ér... kilóra veszik az embereket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/