Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)
Coolearie
Mondjuk a vastagon szedett rész nem tudom, hogy örömteli dolog-e.
Mikey
Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.
Coolearie
De még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy Otamendi király, mert ő a legjobb védő a Cityben. Mondjuk nem mondom, hogy rossz, de azért tud hibázgatni.

MU: Ibra óriási király, viszont a szezon el sem kezdődött, de már most kezd bebizonyosdni, hogy szerencsétlen Rashford ha nem sérül elöl senki, akkor nem várhat többet perceknél, meg kupa és EL-meccseknél. Nagy zseni Mourinho, de az mondjuk nem tetszik, ha az egyik legnagyobb angol tehetséget elherdálja.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
"Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben".
(Jelenleg ő a legjobb védőnk..)Coolearie
önmagában ez a két kijelentés nem zárja ki egymást, mivel minden relatív, ugye
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
(...) elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)
Coolearie
Mikey
Hát Kompanynál sokkal jobban kinőtte magát, Stonesnak meg még kell egy kis idő.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Coolearie

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Na jó, most kapcsoltam oda a Spíler TV-re amit Koporshow kollega kilinkelt, és elkaptam azt a mondatot hogy "Otamendi is egy elég bizonytalan lábakon áll a védelemben". (Jelenleg ő a legjobb védőnk..)
Szerintem elég volt ebből 😀

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:
Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊
Mikey
Anyagilag nagyon stabilak vagyunk, és nem is bánom, hogy nem évente ölünk 200Mkat a csapatba, de nem dőlnek a kardomba, ha jönne egy jó LB akár 30M felett. Tudom az álláspontokat, nem fog jönni, de jó lenne.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Anélkül hogy különösebben elmerülnék a témába, Benteke Londonba költözése után a Liverpool idei átigazolása szezonjának legfőbb számai:
Játékos igazolások: ~64 millió font
Játékos eladások: ~73 millió font
Idén sem fogja megszegni a klub a financial fair playt. 😊

több mint 9 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Akinek nincs spíler tv :

freestreamtv.us/sportll.php

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...
flzoli
Ibra király ezt eddig is tudtuk, ha nem LM és CR mellé születik már többszörös aranylabdás lenne. Nincs semmi meglepetés a játékában. És elég jó nevek segítik a munkáját, akár a pályán akár a manageri székből. Ennek a MUnak idén a top kettő a minimális elvárás szvsz.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bármekkora király Ibra, azért rendesen beárazza jelenleg az angol ligát azzal, hogy így "vénségére" is oktatja a mezőnyt...

több mint 9 éve
Éreztem hogy Ibrát kell kezdetni a fantasyba😀
több mint 9 éve
"Elég"
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Ibra elég jól kezdi a manchesteri karrierjét. 😊
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megvan egy bizonyos VV új helye 😛
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
gyorsan ment
több mint 9 éve
Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.
Coolearie
Tanuld meg ma: mindig van az a pénz... 😉 A mai labdarúgásban különösen.
Mikey
Többek közt emiatt szurkolsz ma annak akinek : P
dr0725
És zavar? Mert egyfolytában csak azt látom hogy csesztetsz vele..😊

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Akiket felsoroltál szerintem semmi pénzért nem mennének, illetve a csapataik sem engedné.
Coolearie
Mikey
dr0725
Mire gondolsz?
Mikey
nem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊
dr0725
mint Mikey

😉
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Coolearie
Mikey
dr0725
Mire gondolsz?
Mikey
nem rád értettem, hanem coolearie-re, hogy ha anno nem tart a city nagybevásárlást akkor most nem feltétlenül szurkolna egy angol középcsapatnak 😊
több mint 9 éve
Coolearie
Mikey
dr0725
Mire gondolsz?

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Coolearie

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie
Egy pillanatra azt hittem, hogy az NHL topikban vagyok, mert hogy kapus is van meg Salary cap is. De megnéztem és ez a soccer topik, ahol nincs cap úgyhogy nem értem.

Egy soccer csapat, amely tele van pénzzel nem tud elöregedni mert úgyis tud a kiöregedők helyett mást venni (ellentétben egy major league csapattal, amelynél ha egy öregedő játékost hoznak nagy pénzért és az kiöregszik akkor egy ideig nehéz pótólni mert tele a cap). Az meg hogy az 50 millió lesz az tök mindegy, hisz mint már említettem a soccerben egy ekkora szerződés nem zárja ki mások igazolását, szóval ki nem szarja, hogy ért-e annyit amennyit fizettek érte, ha ettől erősebb lesz a szeretett csapat?
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Az lesz majd még érdekes, ha Hart elmegy marad két kapusunk(Caballero ill Bravo) de ők már jócskán túl vannak a 30on. 1-2 év van még bennük szerintem és utána ott vagyunk hogy nincs kapusunk csak az ifi Angus Gunn de kitudja meddig marad ő is. Hát itt nem PL meg BL címek lesznek, hanem Road to the League 2.
Coolearie
....

Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Nehéz lesz egy fiatal, jó kapus szerezni és remélhetőleg nem ilyen 50+ milliókért venni.
Coolearie
Pont, hogy ő rájuk van esély egy kitöltetlen csekkel bekopogva

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
BREAKING: Pep Guardiola megerősítette, Joe Hart távozik a Manchester Citytől.
Hát akkor, isten veled Joe! Köszönöm ezt az x évet, őszintén te miattad szerettem meg a City-t, remélem jó sorsod lesz a következő csapatodnál!
Coolearie
Coolearie
....

Mert biztos nem lenne pénz akár irreális áron elhozni valakit.... (Lloris, Donnarumma, Oblak például)
flzoli
Coolearie
ne viccelj már
azt vesztek meg akit akartok kb. mit érdekel itt bárkit, hogy az 40 vagy 70 millió
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 981 — situational football
mert eddig aztán marhára számított a city-nél, hogy ki mennyit ér... kilóra veszik az embereket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/