Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
...nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
valogatott.blog.hu/2016/08/21/nb_iii_indul_a_buli
ozibozi
jah és Fradi-Mezőkövesd 2-2 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Nagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀
több mint 9 éve
nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : DSzép meccs volt, simán 5 gól is benne volt, csak el lett faszolva. Niang is hagyott ki, volt pár szar megoldás, fölé püfölés. De egy ilyen 5:2 simán benne volt a meccsben. : D
több mint 9 éve
Ha Baccát és Donnarummát nem szipkázzák el a következő 10 napban, simán meglehet megint a 10. hely.
több mint 9 éve
Mikor volt vajon utoljára olyan, hogy a Serie A-ban két magyar játékos kezdő? Szerintem soha. 😊2011 környékén ott volt Rudolf és Koman is a Bariban meg a Sampdoriában
Jughead
több mint 9 éve
hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit......nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
valogatott.blog.hu/2016/08/21/nb_iii_indul_a_buli
több mint 9 éve
az nem biztos, hogy bejön. volt is valami hasonló film: en.wikipedia.org/wiki/Celtic_PrideLégy szíves kezdj el a Skinsnek a Giantsnek s a Boysnak szurkolni minden Eagles fan érdekében. Köszi😛 😉ezen már sajna én is elgondolkoztam : D dehát így tökéletes az élet.óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
eaglesmcnabb
ano92
dande
több mint 9 éve
Mikor volt vajon utoljára olyan, hogy a Serie A-ban két magyar játékos kezdő? Szerintem soha. 😊
több mint 9 éve
Remélem mindenki látta a Milant ma, na, amikor a világ legjobb csapatáról beszélünk, róluk van szó! OKTATTUNK!😀
Stez
több mint 9 éve
Légy szíves kezdj el a Skinsnek a Giantsnek s a Boysnak szurkolni minden Eagles fan érdekében. Köszi😛 😉ezen már sajna én is elgondolkoztam : D dehát így tökéletes az élet.óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
eaglesmcnabb
ano92
több mint 9 éve
Donnarumma 4eva!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Remélem mindenki látta a Milant ma, na, amikor a világ legjobb csapatáról beszélünk, róluk van szó! OKTATTUNK!
több mint 9 éve
ezen már sajna én is elgondolkoztam : D dehát így tökéletes az élet.óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILAN
több mint 9 éve
azért az ilyen "egyszer találom így el a labdát az életben" típusú gólok nélkül szerintem nem lett volna gond. tipikusan a statisztikai kivétel meccs volt, ahol helyzet nélkül rúgott egy gólt az Ikarus, aztán kontrából, de nem kimondott nagy helyzetből rúgott még egyet.De ugye most a Burnley elleni meccsről volt szó, ott meg azért a 80-20-as labdabirtoklás és a 25-3-as kapuralövési tendencia mutatja, hogy itt nem a helyzetekkel volt a gond, ez ilyen nap volt, semmi sem jött össze.StezNincs probléma az ilyen napokkal, mert ezek tényleg előfordulnak. A probléma az, hogy 110%-ig előre látható volt, hogy ez lesz, mert hosszú évek óta ilyen napjai vannak a csapatnak a buszbetolós ellenfelek ellen.
Mikey
0.4xG-ből lett 2 gól. go figure. nem lesz mindig ilyen. (ugye?)
több mint 9 éve
De ugye most a Burnley elleni meccsről volt szó, ott meg azért a 80-20-as labdabirtoklás és a 25-3-as kapuralövési tendencia mutatja, hogy itt nem a helyzetekkel volt a gond, ez ilyen nap volt, semmi sem jött össze.StezNincs probléma az ilyen napokkal, mert ezek tényleg előfordulnak. A probléma az, hogy 110%-ig előre látható volt, hogy ez lesz, mert hosszú évek óta ilyen napjai vannak a csapatnak a buszbetolós ellenfelek ellen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Én írtam korábban is, hogy nekem meg kifejezetten tetszik Klopp igazolásokhoz való hozzáállása. Látszik, hogy nem a nevekre megy, az kell neki, akit a csapatába el tud képzelni és akit csapatjátékosnak vél. Ami nem tetszik, az a Pool védelme.Messze álljon tőlem, hogy megszóljam Kloppot. Én Origit kezdettem volna, aki kicsit fizikálisabb elől és kicsit jobb a labatartásban, fejjátékban, de ez nüansznyi különbség és Stu is teljesen védhető hisz a no1 csatár.Szerintem meg abszolút nem lehet megszólni Kloppot, hogy semmi sem jött össze, ez egy ilyen nap volt. A Barcának is van ilyene, hiába a húsz lövés, nem találnak be, kikapnak meglepetésre.80%-ban nálunk a labdaehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
slowmotion
3-25 a kapura lövési arány
eredmény?
2-0 no comment
Kloppnak fél év kevés volt, hogy rájöjjön mit kezdjen az abszolút védekezésre apelláló csapatok ellen. Akiknek ma kétszer pont ki is jött a lépés.
Pool drukkernek lenni emocionális. Idegenbe vered az egyik nagy riválist, ezzel "bravúr" 3 pontot szerzel, majd kikapsz egy egyértelműen hozható meccsen.
Végeredménybe ugyan ott vagy, mintha végig jött volna a papírforma, csak közben megjártad a csúcsot és a gödör mélyét is.
Can nagyon kell vissza a védelem elé (és lehet még Ő is kevés lesz az igazán klasszis labdaszerző szerepkörhöz, és kell egy LB!
alatriste
Egy dolog, hogy nem tudtak gólt rúgni, de én inkább ott kezdeném, hogy egy Liverpoolnak egy gólt sem szabadna kapnia egy Burnleytől, nem hogy kettőt, bárki élete gólja ide vagy oda. Én továbbra sem tudok napirendre térni a szedett-vedett védelem felett, mindezt Klopptól, aki azért a Dortmundban eléggé odafigyelt a hátsó sorra.
Stez
Nem láttam a meccset sajnos de 2 meccs akart 5kapott gól még akkor is sok ha a Klopp féle pressing tachtikaban benne vannak a labdavesztés utáni kontrák benyelése. De 3 kapuralövésből 2 gól azért óriási mák.
És az Arsenal ellen is a 2. gól megpattanva ment be. Szóval kis szerencsével ez az 5 lehetne 2.
Furcsa dolog ez az alig költünk politika, pedig a tulajdonosok is megmondták, ott a pénz Jürgen élőtt. Teke eladásával konkrétan több a bevételünk mint a kiadásunk idén, miközben a többiek 100-200M-kall minuszosak.
70M biztosan elérhető jelenleg is.
Bízok Kloppban mert imádom a palit és nem lehetne jobb kezekben klubb, de én 2 játékost bizotosan hoznék még.
alatriste
De ugye most a Burnley elleni meccsről volt szó, ott meg azért a 80-20-as labdabirtoklás és a 25-3-as kapuralövési tendencia mutatja, hogy itt nem a helyzetekkel volt a gond, ez ilyen nap volt, semmi sem jött össze.
Persze, elég ciki, hogy ez épp a Burnley ellen jött össze, de mondjuk a Premier League 2016–2017-es szezonjának ezüstérmeséről beszélünk, amelyet csak a Hull City előz majd meg!
több mint 9 éve
Messze álljon tőlem, hogy megszóljam Kloppot. Én Origit kezdettem volna, aki kicsit fizikálisabb elől és kicsit jobb a labatartásban, fejjátékban, de ez nüansznyi különbség és Stu is teljesen védhető hisz a no1 csatár.Szerintem meg abszolút nem lehet megszólni Kloppot, hogy semmi sem jött össze, ez egy ilyen nap volt. A Barcának is van ilyene, hiába a húsz lövés, nem találnak be, kikapnak meglepetésre.80%-ban nálunk a labdaehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
slowmotion
eredmény?
2-0 no comment
Kloppnak fél év kevés volt, hogy rájöjjön mit kezdjen az abszolút védekezésre apelláló csapatok ellen. Akiknek ma kétszer pont ki is jött a lépés.
Pool drukkernek lenni emocionális. Idegenbe vered az egyik nagy riválist, ezzel "bravúr" 3 pontot szerzel, majd kikapsz egy egyértelműen hozható meccsen.
Végeredménybe ugyan ott vagy, mintha végig jött volna a papírforma, csak közben megjártad a csúcsot és a gödör mélyét is.
Can nagyon kell vissza a védelem elé (és lehet még Ő is kevés lesz az igazán klasszis labdaszerző szerepkörhöz, és kell egy LB!
alatriste
Egy dolog, hogy nem tudtak gólt rúgni, de én inkább ott kezdeném, hogy egy Liverpoolnak egy gólt sem szabadna kapnia egy Burnleytől, nem hogy kettőt, bárki élete gólja ide vagy oda. Én továbbra sem tudok napirendre térni a szedett-vedett védelem felett, mindezt Klopptól, aki azért a Dortmundban eléggé odafigyelt a hátsó sorra.
Stez
Nem láttam a meccset sajnos de 2 meccs akart 5kapott gól még akkor is sok ha a Klopp féle pressing tachtikaban benne vannak a labdavesztés utáni kontrák benyelése. De 3 kapuralövésből 2 gól azért óriási mák.
És az Arsenal ellen is a 2. gól megpattanva ment be. Szóval kis szerencsével ez az 5 lehetne 2.
Furcsa dolog ez az alig költünk politika, pedig a tulajdonosok is megmondták, ott a pénz Jürgen élőtt. Teke eladásával konkrétan több a bevételünk mint a kiadásunk idén, miközben a többiek 100-200M-kall minuszosak.
70M biztosan elérhető jelenleg is.
Bízok Kloppban mert imádom a palit és nem lehetne jobb kezekben klubb, de én 2 játékost bizotosan hoznék még.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szerintem meg abszolút nem lehet megszólni Kloppot, hogy semmi sem jött össze, ez egy ilyen nap volt. A Barcának is van ilyene, hiába a húsz lövés, nem találnak be, kikapnak meglepetésre.80%-ban nálunk a labdaehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
slowmotion
eredmény?
2-0 no comment
alatriste
több mint 9 éve
80%-ban nálunk a labdaehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
slowmotion
eredmény?
2-0 no comment

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a szokásos "megrúgom életem gólját a Liverpool ellen" effektus még mindig él és virulMi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Mi lett a Pool-al?..A szokásos. A Burnley leparkolta a buszt a kapu elé, és elfogyott a tudomány. A védelem kétszer hozta a formát, és vége is. 😊
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May