Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
De Barthez a Man utd-ben nem volt túl jó...főleg a 2. éve.Barca-->
"Helyére a jelöltek David de Gea (Manchester United, őt pár éve félmillióért megvehették volna az Atlético Madridtól, de akkor nem ért meg annyit szerintük), Thibaut Courtois (Atlético Madrid), Marc-André ter Stegen (Borussia Mönchengladbach), Vicente Guaita (Valencia) és Bernd Leno (Bayer Leverkusen). Közülük az első kettő a legesélyesebb arra, hogy Valdés-utód legyen. Ne feledjük, a jelenlegi cserekapus, José Manuel Pinto már 37 esztendős, azaz nem is egy kesztyűs ember érkezik a közeljövőben a Barcához. "
Zubi után nehezen találtak állandó jó kapust. Valdes nem annyira rossz, mint mondják. Hesp volt a legnagyobb kakukktojás😀, de Vitor Baia és Rüstü sem hagyott maga után maradandót😕
több mint 11 éve
istenem, torres, te falábú majom... azért remélem behúzzuk a meccset
több mint 11 éve
Ha kapus kell, simán reaktiválni kell Barthezt. Na ő aztán karizmatikus. 😀
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Sturridge 3/3.Na most már láttam. Van fantázia ebben a Suárez-Sturridge csatárduóban. Az uruguayinak kifejezetten jól megy ebben az árnyékék szerepkörben.
Amúgy persze hogy egy ilyen meccset nem látok.
7. hely!Mikey
Lucasnak viszont nagyon keresztbe tett az a térdszalagszakadás. Konkrétan botrány ahogy játszik, és semmi fejlődés nem látszik a játékán.
Fun facts: utolsó 9 hazai bajnokin 7 shutout. Utolsó három hazai bajnokin 12 szerzett gól.
több mint 11 éve
Sturridge 3/3.Nyilván nekem is ez első kihagyott idén vagy a 2. 😀 végre szép gólok!
Amúgy persze hogy egy ilyen meccset nem látok.
7. hely!Mikey
több mint 11 éve
Adler ebben a szezonban eddig kb a legjobb kapus a Bundesbe(jó Neuernek kb. dolga sincs) szépen visszatért.
több mint 11 éve
Bogdán Ádi elég karizmatukus 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
LOL mekkora potyát kapott a Napoli...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Így van! Neuer elég jó és elég karizmatikus. Adler? Szegény a sérülése óta csak arnyéka önmagának.Leginkább csak Bayern meccseket nézek, de ahogy hallottam Adler igen faszán tolja Hamburgban. Szvsz viszonylag olcsón el is tudnák vinni és nem lenne olyan rossz sem.
Lloris? Ő is jó, de nem karizmatikus. Akkor már S. Frey😉 Amúgy a francia kapusok a legjobbak számomra. Technikailag szinte hibátlanok szóval parádésan tudnak pózolni😀 és a reflexük sem kutya.
ZoliMP
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
Így van! Neuer elég jó és elég karizmatikus. Adler? Szegény a sérülése óta csak arnyéka önmagának.Lloris? Ő is jó, de nem karizmatikus. Akkor már S. Frey😉 Amúgy a francia kapusok a legjobbak számomra. Technikailag szinte hibátlanok szóval parádésan tudnak pózolni😀 és a reflexük sem kutya.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Sturridge 3/3.Amúgy persze hogy egy ilyen meccset nem látok.
7. hely!
több mint 11 éve
Henry meg hosszabbított a Red Bullnál, ennek nagyon örülök, a nyáron talán meg is tudom majd mutatni, hogy miért 😊jjncaaÁllítólag még 2 évig akar profiskodni. Remélem azért még láthatom egyszer Arsenal mezben az Istent. 😊
több mint 11 éve
farkaspeti
763
úgy szerettem korábban az Afrika-kupát, de az utóbbi években mindig rá kell jönnöm, hogy mekkora fos lett ebből is... aki látta a mai nyitómeccset, vélhetően tudja, mire gondolokjjncaakíváncsi vagyok, hányadik napon születik meg az első gól
több mint 11 éve
Vigyék el Adlert
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀En mar akkor is mondtam,hogy Lloris-t kell elhozni,de ot a Spurs elhappolta 😕
Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nagyon hypolták és egyáltalán nem illik az utd-be. A manuba karakteres kapus kell, mint Schmeichel vagy Van der Sar. Az sem baj ha nem fiatal.pl.Buffon jól nézne ott ki😊
Amit eddig De Geától láttam az alap egy kapustól .
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is... ZoliMP
több mint 11 éve
úgy szerettem korábban az Afrika-kupát, de az utóbbi években mindig rá kell jönnöm, hogy mekkora fos lett ebből is... aki látta a mai nyitómeccset, vélhetően tudja, mire gondolokHenry meg hosszabbított a Red Bullnál, ennek nagyon örülök, a nyáron talán meg is tudom majd mutatni, hogy miért 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀mekkora hiba volt anno Neuer-ről olyan gyorsan lemondania SAF-nak.
Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nagyon hypolták és egyáltalán nem illik az utd-be. A manuba karakteres kapus kell, mint Schmeichel vagy Van der Sar. Az sem baj ha nem fiatal.pl.Buffon jól nézne ott ki😊
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is... ZoliMP
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is...
több mint 11 éve
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???Matthew99Jöhetne, az egyik legjobb fiatal magyar védő.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???Matthew99Pletykákat hallottam én is róla, sajnálnám. Nem beszéltem már kb. 1 hónapja Fityesszel. Majd megkérdem, mi van. Böde nagyjából kinőtte a Fradit is. 😀 Az egy állat.
több mint 11 éve
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Csak a szokásos Jova + Jovanovic balfaszkodás, de ennyi kellett különben túl sima lett volna 😛Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:Levinek is volt egy jó kifutása! 😊Divat
Shilkor
több mint 11 éve
deyell
11 702
Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:Böde nem volt semmi, főleg a végén, bár nem lett belőle gól, csak kapufa, de élvezet volt nézni, ahogy egyedül beszívatta a két horvát válogatott védőt -> beérett Détári munkája 😀
Shilkor
choose life