Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért a Barcának megint elég wtf sorsolás... A Gladbach sem lesz egyszerű gyönyörűen játszottak tegnap is. A G csoport meg milyen már.... Na mindegy úgyis mindenkit meg kell verni egy újabb Barca-Juve döntővel nem leszek elégedetlen 😊
több mint 9 éve
A csoport : psg, arsenal, basel, ludogoretsB csoport : benfica, napoli, d.kyiev, besiktas
C csoport : barca, city, mönchengladbach, celtic
D csoport : bayern, atléti, psv, rostov
E csoport : CSKA m., leverkusen, spurs, monaco
F csoport : real madrid, dortmund, sporting, legia
G csoport : leicester, porto, club brugge, kobenhavn
H csoport : juve, sevilla, lyon, d. zagreb
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
xD BL sorsolás Bayern-Atléti a D csoportbannem 😊
Guardiola vajon meg tudja verni volt csapatát, Barca-City a C csoportban
Heisman Trophy
több mint 9 éve
xD BL sorsolás Bayern-Atléti a D csoportbanGuardiola vajon meg tudja verni volt csapatát, Barca-City a C csoportban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
plusz De Boer is átugrott a SinterbeDe.Nem Milik ment a Napoli-ba?Csak én nem lepődök meg hogy Rosztov megverte ennyire az Ajaxot ?meg hát az edző is lelépett
A ruszkik tavaly majdnem bajnokok lettek, ideig vezették is a bajnokságot, amolyan leicesteresen (nem mintha nézném az orosz ligát, de láttam olykor a tabellát, statokat).
Ajax lófasz, idén semmi esélyük sem lesz a Philips ellen. Tavaly is kizúgtak kb ebben a szakaszban, EL-ben tovább sem jutottak, Milik az egyetlen valamire való csatáruk (és ez sokat elmond róluk) elment, Bertrand Traoré még új, a csapat meg még túl fiatal, Cillessen sem world class.
Heisman Trophy
slowmotion
Bazzani
empty taxi
több mint 9 éve
De.Nem Milik ment a Napoli-ba?Csak én nem lepődök meg hogy Rosztov megverte ennyire az Ajaxot ?meg hát az edző is lelépett
A ruszkik tavaly majdnem bajnokok lettek, ideig vezették is a bajnokságot, amolyan leicesteresen (nem mintha nézném az orosz ligát, de láttam olykor a tabellát, statokat).
Ajax lófasz, idén semmi esélyük sem lesz a Philips ellen. Tavaly is kizúgtak kb ebben a szakaszban, EL-ben tovább sem jutottak, Milik az egyetlen valamire való csatáruk (és ez sokat elmond róluk) elment, Bertrand Traoré még új, a csapat meg még túl fiatal, Cillessen sem world class.
Heisman Trophy
slowmotion
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem Milik ment a Napoli-ba?Csak én nem lepődök meg hogy Rosztov megverte ennyire az Ajaxot ?meg hát az edző is lelépett
Heisman Trophy
slowmotion
több mint 9 éve
Csak én nem lepődök meg hogy Rosztov megverte ennyire az Ajaxot ?meg hát az edző is lelépett
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Csak én nem lepődök meg hogy Rosztov megverte ennyire az Ajaxot ?A ruszkik tavaly majdnem bajnokok lettek, ideig vezették is a bajnokságot, amolyan leicesteresen (nem mintha nézném az orosz ligát, de láttam olykor a tabellát, statokat).
több mint 9 éve
Öö, tényleg MU-t mondott az m4-es kommentator?
több mint 9 éve
A Mönchengladbach oktat.9-2 az összesítés, de a Rostov-Ajax is wtf nálam
Coolearie
több mint 9 éve
A Mönchengladbach oktat.
több mint 9 éve
tamas gabriel mit jatszik, latszik hogy falumbeli!!te is bukaresti vagy? 😉
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
tamas gabriel mit jatszik, latszik hogy falumbeli!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Delph gólt lőtt, hátha Guardiolánál beválik, tavalyi szezonja borzalmas volt (szerintem)
több mint 9 éve
Mind a két fél csak van a pályán és kész. De az okát ugye tudjuk..
több mint 9 éve
A biztosan rovatot halhattuk
több mint 9 éve
Remélem szétszopatja megint a City a románokat
több mint 9 éve
Uristen de rossz ez az m4-es kommentátor.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
CITY XI | Hart, Maffeo, Stones, Kolarov, Clichy, Fernando, Toure, Delph, Nolito, Navas, IheanachoSUBS | Gunn, Adarabioyo, Angelino, Fernandinho, Aguero, Sterling, Silva
Végre bent van Hart is, és a másik úgymond kedvenc youngsterem Pablo Maffeo is kap lehetőséget így 5-0 után.
több mint 9 éve
Ezt nem nagyon értem, valószínűleg nem ugyanazokat a meccseket láttuk. De Gea hihetetlen mekkora pluszt jelent a Unitednek, és jelentett akkor is amikor arról volt szó a Realba megy. Aztán valami eszméletlen átigazolási bravúrral sikerült őt a kritikus pillanatban itt tartani (az egyetlen pillanat amikor felállva tapsoltam a van Gaal-érában 😀 ) aminek következtében egyből alá is írta a hosszútávú szerződését és tényleg elkötelezte magát teljesen a MU mellett. Sosem sírt, maximum megjegyezte hogy ha van rá lehetőség szívesen menne vissza Madridba (valószínűleg az oldalborda miatt) de olyan hogy ő zsarolja a klubot szóba sem került, sőt, LvG zsarolta őt amikor 2-3 bajnokira is a cserepadra ültette.StezMondjuk azért halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi években pont a Real és a Barca az ékes példája annak, hogy abszolút nincs szükség világsztár kapusra a sikerhez. Mindkét csapat kihalászta a susnyásból a maga kapusát Közép- vagy épp Dél-Amerikából, és a két faszi konkrétan top7-10 szinten véd.Nem az Eb alapján ítéltek meg. Az MU-ban tavaly fasza volt, de előtte meg volt egy-egy rossz meccse. Én őt valahogy mentálisan nem vélem sem vezérnek, sem pedig annyira erős játékosnak, hogy kizökkenthetetlen legyen. Erre példa az Eb, de erre példa az is, amikor elkezdett sírni, hogy ő a Realhoz akar menni, ott volt kurva jó meccse, közben akadtak potyái is, de amikor néztem az MU meccseit, látszott, hogy a srác fejben szét van esve.
Én is affelé hajlok, hogy nem kell szupersztár kapus. Persze, ha meg tudom szerezni Buffont vagy Neuert emberi áron, akkor nem haboznék, de mondjuk nálam ők olyan zsenik, akik messze kiemelkednek. De Gea hol brutális, aztán épp rossz napja van, akkorákat potyázik, hogy Bogdán megirigyelhetné. Ter Stegen szintén, pedig két éve rá nyálazott a fél világ.
De Gea-hoz tudok még érdemben hozzászólni. Őt ne az EB alapján ítéld meg, mert a tavalyi szezonban egyetlen egy potyája sem volt a Unitedben és ebben gyakorlatilag biztos vagyok. Ő ha gólt kapott, akkor az olyan volt amiről vagy nem tehetett, vagy olyan amit lehet kapni. Mellé meg millió bravúr. Ha ő nincs a MU nem végez az első 10ben tavaly. Nála valami más gond volt az EB-n mert ott voltak hibái, nem is értettem.
Stez
dugo93
Hihetetlennek tartom hogy sokan nem látják azt hogy mennyire fontos a jó kapus, ugyanis ha igazán jó akkor tényleg képes meccseket eldönteni, nem egyszer lélektanilag fontos pillanatban megmenteni a csapatát, pl ott volt a németeknek az ukránok elleni meccse ahol még 0-0nál Neuer végett egy közeli fejest amit kb csak a top5 fog meg, ha az pl bemegy szinte biztos hogy nem fordít a takaréklángos nationalelf, így meg nyertek végül ugye.
De mondhatnék de Geától is száz ilyet kb, aki követi a MU meccseit szerintem most bólogat, őt mentálisan gyengének titulálni elég gáz sztem.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Nem az Eb alapján ítéltek meg. Az MU-ban tavaly fasza volt, de előtte meg volt egy-egy rossz meccse. Én őt valahogy mentálisan nem vélem sem vezérnek, sem pedig annyira erős játékosnak, hogy kizökkenthetetlen legyen. Erre példa az Eb, de erre példa az is, amikor elkezdett sírni, hogy ő a Realhoz akar menni, ott volt kurva jó meccse, közben akadtak potyái is, de amikor néztem az MU meccseit, látszott, hogy a srác fejben szét van esve.Mondjuk azért halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi években pont a Real és a Barca az ékes példája annak, hogy abszolút nincs szükség világsztár kapusra a sikerhez. Mindkét csapat kihalászta a susnyásból a maga kapusát Közép- vagy épp Dél-Amerikából, és a két faszi konkrétan top7-10 szinten véd.Épp nemrég jutott az eszembe, hogy mennyit erősödött a kapus poszt az elmúlt 10-15 évben 😀 Nekem régről sokkal több potya és bizonytalanság rémlik, mint manapság. Erre is jó példa a Real és a Barca, mert ők félig-meddig úgy kukáztak erre a posztra, ahogy te is írtad. Mégis nagyon magas szinten játszanak.
Én is affelé hajlok, hogy nem kell szupersztár kapus. Persze, ha meg tudom szerezni Buffont vagy Neuert emberi áron, akkor nem haboznék, de mondjuk nálam ők olyan zsenik, akik messze kiemelkednek. De Gea hol brutális, aztán épp rossz napja van, akkorákat potyázik, hogy Bogdán megirigyelhetné. Ter Stegen szintén, pedig két éve rá nyálazott a fél világ.
Donnarumma a legnagyobb király, de én max olyan kapusért fizetnék komoly pénzt, aki sok éve hiba nélkül véd, emellett pedig igazi leader. Mert Neuer és főleg Buffon az, ők ezért a legjobbak. De Gea, Courtois, Ter Stegen és társaik? Hangjuk sincs az öltözőben.
Amondó vagyok, tökéletesen elég egyébként a kapuba egy közepes kapus is (például egy Butland), csak manapság ilyet sem könnyű találni, egyre többet hibáznak, meg hullámzó a poszt, ki egyik évben parádés, a másikban akkorákat hibázik, mint a ház.
Stez
De Gea-hoz tudok még érdemben hozzászólni. Őt ne az EB alapján ítéld meg, mert a tavalyi szezonban egyetlen egy potyája sem volt a Unitedben és ebben gyakorlatilag biztos vagyok. Ő ha gólt kapott, akkor az olyan volt amiről vagy nem tehetett, vagy olyan amit lehet kapni. Mellé meg millió bravúr. Ha ő nincs a MU nem végez az első 10ben tavaly. Nála valami más gond volt az EB-n mert ott voltak hibái, nem is értettem.
dugo93
És hát mondom, nálam egy kapus ezek összességéért a legjobb, ezért tudom szerintem csak és kizárólag Buffont és Neuert mondani, akikben minden megvan és akik szerintem messze kiemelkednek, ami a világ elitjét illeti.
Az meg csak apró plusz, hogy még tizenegyesölők is például. Az sem mindegy, hogy tizipárbajoknál a mezőnyjátékosok úgy mennek ki, hogy mennyire magabiztosak a kapusuk miatt (is). Donnarumma jelenleg szerintem a világ egyik legértékesebb kincse, nem volt még hibája igazából, de még nincs betörve. Nála nagy kérdés lesz, hogyan éli majd meg, amikor a Barcától vagy a Realtól személyesen is megkeresik, illetve a brutális fizetést, hogy ő lesz a középpontban, és ezeknél a csapatoknál a teher is nő majd.
Mert a Milannál valljuk be, teher az nemigen van rajta. És ha nem lesz változás, Donnarumma elég hamar megunja majd, hogy még a ratyi Serie A-ba is El-helyre elég a csapata. Hamarosan meg akarja majd kóstolni a Bajnokok Ligáját, az erősebb bajnokságokat. De elképesztően sok munka lesz vele, ha nem akarják, hogy szétessen.
több mint 9 éve
Örülök hogy néhányan leírtátok a véleményeteket. 😊---
| Ki az a nő a képen? || Ana de Armas. |
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Mondjuk azért halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi években pont a Real és a Barca az ékes példája annak, hogy abszolút nincs szükség világsztár kapusra a sikerhez. Mindkét csapat kihalászta a susnyásból a maga kapusát Közép- vagy épp Dél-Amerikából, és a két faszi konkrétan top7-10 szinten véd.Épp nemrég jutott az eszembe, hogy mennyit erősödött a kapus poszt az elmúlt 10-15 évben 😀 Nekem régről sokkal több potya és bizonytalanság rémlik, mint manapság. Erre is jó példa a Real és a Barca, mert ők félig-meddig úgy kukáztak erre a posztra, ahogy te is írtad. Mégis nagyon magas szinten játszanak.
Donnarumma a legnagyobb király, de én max olyan kapusért fizetnék komoly pénzt, aki sok éve hiba nélkül véd, emellett pedig igazi leader. Mert Neuer és főleg Buffon az, ők ezért a legjobbak. De Gea, Courtois, Ter Stegen és társaik? Hangjuk sincs az öltözőben.
Amondó vagyok, tökéletesen elég egyébként a kapuba egy közepes kapus is (például egy Butland), csak manapság ilyet sem könnyű találni, egyre többet hibáznak, meg hullámzó a poszt, ki egyik évben parádés, a másikban akkorákat hibázik, mint a ház.
Stez
több mint 9 éve
Mondjuk azért halkan jegyzem meg, hogy az utóbbi években pont a Real és a Barca az ékes példája annak, hogy abszolút nincs szükség világsztár kapusra a sikerhez. Mindkét csapat kihalászta a susnyásból a maga kapusát Közép- vagy épp Dél-Amerikából, és a két faszi konkrétan top7-10 szinten véd.de ez is azt bizonyítja, hogy nem kell elit kapus, ha más posztokon kompenzálni lehet az ő gyengeségeitMondjuk nem is a patent védelmükkel ill. a kapusaik miatt nyertek meg mindent, hanem azzal hogy szezononként 400 gólokat rúgtak, rúgnak.Pl. a Barcelonának, ami az utóbbi 10-12 év legjobb klubcsapata, ebben a periódusban nem volt elit kapusa.Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.Szerintem de, kell. Persze nincs baj azzal hogy másként látjuk. 😊
ano92
Mikey
Kampman
Mikey
Kampman
Szerkesztette: Stez