Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
bogjosi
1 452
ez viszont már szánalmas...23 perc alatt 3 kapott gól...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
"Melczer (11. 75, 87 - mindhármat 11-esből)" Azért az ilyet mindig szívesen olvassa az ember 😀 Viktorunk lehet áttelepül a napfényes Siófokra a következő szezonra, nem? 😮
több mint 11 éve
bogjosi
1 452
MU meccsen vezet a Reading-->garantált a sok gólos MU győzelem 😀közben már 1-1 😊
szerk: 2-2
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
3 Siófok tizi, aha...egyébként hihetetlen pali ez a Melczer, mindig beverdesi, tavaly vagy tavalyelőtt is volt egy 3/3-as meccse.
Százszor komolyabbakat se szoktak megadni második büntetőnek, mint amit befújtak most másodiknak és harmadiknak is.kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
3 Siófok tizi, aha...Százszor komolyabbakat se szoktak megadni második büntetőnek, mint amit befújtak most másodiknak és harmadiknak is.
több mint 11 éve
Azt a bl-t nem kellett volna bemákolnotok és akkor a földön járnátok...gratulálok Abramovicsnak, csak így tovább!kristofén már nem is mondok semmit, egyszerűen botrányos, amit művel a csapat...
Dexxter Tailor
több mint 11 éve
jók ezek a kecskeméti légiósok: egyik sem ér semmit 😀Grat, jobbak voltatok, mióta Horváth az edző az itteni 1. félidő volt a legszarabb félidőnk. A fenti mondatod pedig általánosságban nem igaz, de elég sok kutyaütő légiós van itt valóban.
Vasspatrik!!!eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
jók ezek a kecskeméti légiósok: egyik sem ér semmit 😀Vasspatrik!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
gratulálok Abramovicsnak, csak így tovább!kristofén már nem is mondok semmit, egyszerűen botrányos, amit művel a csapat...
több mint 11 éve
Vagy csak nem kellett volna szétverni az utánpótlást és akkor lennének normális saját nevelésű játékosaink, pl Csiki is tőlünk indult mégis a gúnáréknál lett belőle NB1-es játékos, régen ez elképzelhetetlen volt... Jelenleg Svábon kívül nincs Fradi-nevelésű játékos a keretben és ő is eléggé limitált képességű h finoman fogalmazzak. Talán Monizzal pár év múlva lesz vmi, ő nagy utánpótlás-guru, csak ki kell várni és persze nem elzavarni, ha jön pár gyengébb meccs...Shilkornekem nem kell bemutatnod a szétrabolt U-nkat sajnos... 😕
|
több mint 11 éve
Mennyivel szimpatikusabb ez a Haladás féle csapatépítés mint a Győr, Videoton, Újpest, Fradi képviselte szedett-vedett légiósokból történő építkezés.Nem célravezetőbb de szerethetőbb.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
gratulálok Abramovicsnak, csak így tovább!
több mint 11 éve
Chelsea 😀 😀 😀 viccesek, főleg amit a WHU 3. góljánál műveltek 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ÓÓÓÓ Ma rangadóóó. Nyerni kell, és akkor 14 pont előnyünk lesz, azt még ősszel megtartjuk, és akkor már lehet készülni tavaszra
több mint 11 éve
Vagy csak nem kellett volna szétverni az utánpótlást és akkor lennének normális saját nevelésű játékosaink, pl Csiki is tőlünk indult mégis a gúnáréknál lett belőle NB1-es játékos, régen ez elképzelhetetlen volt... Jelenleg Svábon kívül nincs Fradi-nevelésű játékos a keretben és ő is eléggé limitált képességű h finoman fogalmazzak. Talán Monizzal pár év múlva lesz vmi, ő nagy utánpótlás-guru, csak ki kell várni és persze nem elzavarni, ha jön pár gyengébb meccs...sztem akkor ő nem volt rossz(persze nem fradi szint)! Jova is onnan jött amúgy...de itt most elsősorban a Tischler,Pál,Könyves,Kanta négyes fogat vmeikére gondoltam!DivatDe sikerült már:iggen? ahhoz képest elég jól tolja...csatár, és ő az aki kb 20 éves korig cselgáncsozott azt hiszem, utána váltott csak focira.davemayerKönyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
nemhiszem el, h egy normális fiatal csatárra nem vagyunk képesek lecsapni...könyörgöm legalább Kantát hozzuk már végre el télen!!!Divat
én nem tudtam, csak azt tudom, h nem vagyunk képesek egyik talonba lévő emtékást se elhozni már évek óta, pedig need is a poszt.Divat
Rodenbücher...
Sikersztori volt, nem emlékszel? 😉Sinisa
több mint 11 éve
Ha rajta múlik kikapunk. Check this out, 1:28-tól jön a két klasszik Robinho:Madden hates me.
több mint 11 éve
tavaly nagyon szidtam általában sétálgatott, és csak akkor iramodott meg ha kintről rászóltunk, de aztán a Vidi ellen továbbvitt minket a kupában a 4 között, azóta egy szavunk nem lehet rá.Könyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
nemhiszem el, h egy normális fiatal csatárra nem vagyunk képesek lecsapni...könyörgöm legalább Kantát hozzuk már végre el télen!!!Divat
Ahogy mondod ez már régóta le lett zsírozva, az az egy szerencse, hogy van támadónk bőven, így legalább VassPatrik is több lehetőséget kap. Nagyobb para hogy szezon végén a Tisi-Csiki duóból ziher hogy az egyik távozik. Remélem legalább külföldre mennek, Kanta viszont marad!!!
Volt hozzá szerencsém, volt mákunk gazdagon, de mikor már kijött az előzetes kezdő h Binho lesz a center éreztem h baj lesz 😀empty taxiahhoz képest hogy érezted a bajt, most végre nyertetek elég könnyedén úgy hogy szinte végigtolta, amíg cserepados volt addig nem jött ez mindig össze 😊
több mint 11 éve
Volt hozzá szerencsém, volt mákunk gazdagon, de mikor már kijött az előzetes kezdő h Binho lesz a center éreztem h baj lesz 😀Nem tudom láttad e a mai meccset, de bővíteni lehet 2-vel a listát... 😀Duffszerk.: robinho szerzett góljainak átlaga idényenként 10 fölött van, valamit nagyon elszámolhattál, BME-n nem tanítják hogy mindig ellenőrizz a számolásos feladatok végén? 😛eaglesmcnabbA teljesség igénye nélkül:
empty taxi
Madden hates me.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Nem tudom láttad e a mai meccset, de bővíteni lehet 2-vel a listát... 😀szerk.: robinho szerzett góljainak átlaga idényenként 10 fölött van, valamit nagyon elszámolhattál, BME-n nem tanítják hogy mindig ellenőrizz a számolásos feladatok végén? 😛eaglesmcnabbA teljesség igénye nélkül:
empty taxi
több mint 11 éve
sztem akkor ő nem volt rossz(persze nem fradi szint)! Jova is onnan jött amúgy...de itt most elsősorban a Tischler,Pál,Könyves,Kanta négyes fogat vmeikére gondoltam!De sikerült már:iggen? ahhoz képest elég jól tolja...csatár, és ő az aki kb 20 éves korig cselgáncsozott azt hiszem, utána váltott csak focira.davemayerKönyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
én nem tudtam, csak azt tudom, h nem vagyunk képesek egyik talonba lévő emtékást se elhozni már évek óta, pedig need is a poszt.Divat
Rodenbücher...
Sikersztori volt, nem emlékszel? 😉Sinisa
|
több mint 11 éve
De sikerült már:iggen? ahhoz képest elég jól tolja...csatár, és ő az aki kb 20 éves korig cselgáncsozott azt hiszem, utána váltott csak focira.davemayerKönyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
Rodenbücher...
Sikersztori volt, nem emlékszel? 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
NSO 😀Megszámoltad?
Paks - Pápa, meccs kezdetekor 1300 néző.
Néztem az előbb, 750... 😀JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀Paks - Pápa, meccs kezdetekor 1300 néző.
Néztem az előbb, 750... 😀
több mint 11 éve
iggen? ahhoz képest elég jól tolja...csatár, és ő az aki kb 20 éves korig cselgáncsozott azt hiszem, utána váltott csak focira.davemayerKönyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
én nem tudtam, csak azt tudom, h nem vagyunk képesek egyik talonba lévő emtékást se elhozni már évek óta, pedig need is a poszt.
|
több mint 11 éve
csatár, és ő az aki kb 20 éves korig cselgáncsozott azt hiszem, utána váltott csak focira.Könyves-->PaksMondjuk ez már október óta tudva lévő. Amúgy ő mit játszik, és milyen?szaba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal