NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
84
14
19:00, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
benny hill zenéje felsejlett a fülemben 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szalai végre megindult, de zsuzsi annyira nem tudta mi a faszt csináljon h semmi nem lett a dologból
több mint 9 éve
Németh nevét 30 perc után végre hallottuk. 😀Nagyon gyengék vagyunk.
Beki
több mint 9 éve
Németh nevét 30 perc után végre hallottuk. 😀"németh volt szabálytalan" 😀
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Németh nevét 30 perc után végre hallottuk. 😀
több mint 9 éve
Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
több mint 9 éve
Csak mert akkor szólni kéne Méreinek is...Franciaországban lesz a vb is?Nem, Oroszországban.
Matthew99
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Gulácsi – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Á. – Dzsudzsák, Elek, Kleinheisler, Németh K. – Priskin.Kleinheislerrel már bejött, most csak megpróbál még egyszer kettest húzni Storck
Nullameccses,sérült Fiolát betenni bátor dolog,de amúgy jó kezdő.
Kenny
több mint 9 éve
Franciaországban lesz a vb is?Nem, Oroszországban.
Matthew99

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Franciaországban lesz a vb is?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
A futball nem egy szellemi sport, de azért mégis egy kicsit lehangoló, hogy a feröeriek folyékonyabban beszélnek angolul, mint Kleinheisler magyarul 😀
több mint 9 éve
úgy látom szép mediterrán idő van Ferröeren😊
több mint 9 éve
Gulácsi – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Á. – Dzsudzsák, Elek, Kleinheisler, Németh K. – Priskin.Nullameccses,sérült Fiolát betenni bátor dolog,de amúgy jó kezdő.
több mint 9 éve
Máskor udvariasabban!Senki nem eg lazban vagy mindenki elment a csapattal innen a forumrol?Bogdánt akarom látni!!
2-0 lesz ide es Gulacsi fog kezdeni.....sztem mindharom jelenlegi kapusunk a keretben kb egyforma es egyikben sem latom, h tudnanak vert inni meccs elott.
ZoliMP
Coolearie
mork.rangado.hu/Scopes/rangado2015/var//improxy/RangadoWXGAPicture/84/54/84544_bogdan_adam.jpg

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én még hiszek benne..😕
több mint 9 éve
Miért akarsz rosszat a válogatottnak..?Senki nem eg lazban vagy mindenki elment a csapattal innen a forumrol?Bogdánt akarom látni!!
2-0 lesz ide es Gulacsi fog kezdeni.....sztem mindharom jelenlegi kapusunk a keretben kb egyforma es egyikben sem latom, h tudnanak vert inni meccs elott.
ZoliMP
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Amíg Storck a kócs,addig Bogdán nem lesz válogatott.Senki nem eg lazban vagy mindenki elment a csapattal innen a forumrol?Bogdánt akarom látni!!
ZoliMP
Coolearie
több mint 9 éve
Senki nem eg lazban vagy mindenki elment a csapattal innen a forumrol?Bogdánt akarom látni!!
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Senki nem eg lazban vagy mindenki elment a csapattal innen a forumrol?2-0 lesz ide es Gulacsi fog kezdeni.....sztem mindharom jelenlegi kapusunk a keretben kb egyforma es egyikben sem latom, h tudnanak vert inni meccs elott.
több mint 9 éve
Lang -> Dijonwww.digisport.hu/league/nemzeti_bajnoksagok/news/22039
Örülök h kikerül külföldre.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Na várjál, az volt itt a féma, hogy az angolok semmivel sem jobbak. Jobbak, nem? 8D Azért az Eb-selejtezőkön erősek voltak Hogival is. 8P Most még stabilan tartják a veretlenséget, stagnálnak!Nyertek? Nyertek. Naugye.Sam Allardyche semmivel sem jobb mint Hodgson egyenlőreAki ismeri Big Samet, az már a kinevezése pillanatában tudta, hogy nem is lesz jobb semmi, de legalább néhány évet vele is ki lehet dobni a kukába.
Heisman Trophy
Stez
Mikey
több mint 9 éve
Mondjuk én nagyon szurkolok annak, hogy ki se jussanak. Jó lenne látni Big Sam fejét, mikor eldől, nem jutnak ki. 😊Ismét ki fognak szopni a vb csoportkörben egy középszerű európai meg dél-amerikai csapattól? Ki hát. Naugye 😀Nyertek? Nyertek. Naugye.Sam Allardyche semmivel sem jobb mint Hodgson egyenlőreAki ismeri Big Samet, az már a kinevezése pillanatában tudta, hogy nem is lesz jobb semmi, de legalább néhány évet vele is ki lehet dobni a kukába.
Heisman Trophy
Stez
Mikey
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ismét ki fognak szopni a vb csoportkörben egy középszerű európai meg dél-amerikai csapattól? Ki hát. Naugye 😀Nyertek? Nyertek. Naugye.Sam Allardyche semmivel sem jobb mint Hodgson egyenlőreAki ismeri Big Samet, az már a kinevezése pillanatában tudta, hogy nem is lesz jobb semmi, de legalább néhány évet vele is ki lehet dobni a kukába.
Heisman Trophy
Stez
Mikey