Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Lassan beépül az akadémista generáció, akik az utóbbi években olyan világraszóló eredményekkel vetették észre magukat, mint a szlovákok vagy albánok elleni kiütéses vereségek korosztályos EB-selejtezőkön, vagy a Gibraltár elleni döntetlen.Túlzottan optimista vagy.
Kínkeserves 5-10 év elé nézünk, még az utóbbi évtizedek nihiljéhez képest is.
Kampman
több mint 8 éve
Lassan beépül az akadémista generáció, akik az utóbbi években olyan világraszóló eredményekkel vetették észre magukat, mint a szlovákok vagy albánok elleni kiütéses vereségek korosztályos EB-selejtezőkön, vagy a Gibraltár elleni döntetlen.Kínkeserves 5-10 év elé nézünk, még az utóbbi évtizedek nihiljéhez képest is.
több mint 8 éve
Rég láttam ennyire szar középpályát válogatott meccsen.Nevetséges.
több mint 8 éve
Nem teljesen mindegy mit mond? 😊"Ez a döntés a fociról szól. Mint játékos, én jobban érzem magam nigériai játékosént, és ha választhatok, akkor szívesebben játszok a nigériai válogatottban, mert a futball terén oda húz a szívem. Nagy álmom, hogy ott játszhassak és nem a magyar válogatottban. Már tapasztaltam, hogy mi megy a magyar korosztályos válogatottban, és nem túl sok pozitív élményben volt részem."A mostani irány a válogatottaknál és az eb-n is tapasztalható futballszakmai fejlődés és hozzáállás meggyőzött arról, hogy itt legyek és ezt a legnagyobb örömmel teszem.
Nem szimpatikus az ilyesfajta hozzáállás,a magyar futballszurkoló pedig minden csak nem megbocsájtó 😊
Semmi bajom vele,igazából drukkolnom is kéne neki,mert földik vagyunk 😀
Kenny
Na, én kb ezt a mondatot várom majd tőle az első sajtótájékoztatón.
zinedine5
Ha kineveltünk volna egy hozzá hasonló kaliberű/jobb védőt (ami amúgy nem lenne lehetetlen feladat...), akkor most nem lenne dilemma... ez a nagyobb gond szerintem
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A mostani irány a válogatottaknál és az eb-n is tapasztalható futballszakmai fejlődés és hozzáállás meggyőzött arról, hogy itt legyek és ezt a legnagyobb örömmel teszem."Ez a döntés a fociról szól. Mint játékos, én jobban érzem magam nigériai játékosént, és ha választhatok, akkor szívesebben játszok a nigériai válogatottban, mert a futball terén oda húz a szívem. Nagy álmom, hogy ott játszhassak és nem a magyar válogatottban. Már tapasztaltam, hogy mi megy a magyar korosztályos válogatottban, és nem túl sok pozitív élményben volt részem."A magyar szurkoló megbocsájtó, lásd Nagy László. Szeretjük a tékozló fiúkat. Persze Otigba esetében ez abszolút egy "ha nincs ló, szamár is jó" forgatókönyv, nigériai válogatott úgyse lesz soha. Még 2014 körül is igencsak csekély esélyei voltak.akkor nem lennék a helyében az első válogatott meccsén 😀Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.Pedig ez után elég valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv.
Kenny
zinedine5
Kenny
Amúgy meg nem tudom mi a bajod vele, ugyanaz a neve, mint neked.
Kampman
Nem szimpatikus az ilyesfajta hozzáállás,a magyar futballszurkoló pedig minden csak nem megbocsájtó 😊
Kenny
Na, én kb ezt a mondatot várom majd tőle az első sajtótájékoztatón.
több mint 8 éve
igen, csak ezt nem minden gyerek (szűlő) teheti megMikor tavaly a megyében toltuk sok emberrel dumáltunk és ott rengeteg falunál az volt a hátráltató tényező a feljutásnál, hogy nincs ennyi U akárhányas gyerek.Régen még volt olyan szabály, h az nb1, nb2-es csapatok esetén az u8-tól az u18-ig minden korosztályban kell bizonyos mennyiségű/minőségű utánpótlással rendelkezni. Gondolom Felcsúton és a közeli falvakban van 500db 18 év alatti gyerek. Aminek a fele ugye lány, az már csak 250. Az óvodások vannak mondjuk 100-an. A maradék 150-ből kéne főzni, akik között van sportolásból felmentett, rövidlátó, x lábú, túlsúlyos, vagy sport helyett művészetekben tehetséges gyerek. Balmazújvárosban vagy éppen Mezőkövesden ez a szám talán egy nagyságrenddel nagyobb. Mondjuk egy Pécs, Kecskemét, Tatabánya, Kaposvár, Veszprém, Eger és sorolhatnám városok esetén ez a szám két nagyságrenddel lenne nagyobb. Amennyiben ez a megkötés még ma is él, akkor kész vicc, h legalább a megyeszékhelyek mindegyikének nincs min. nb2-es csapata. Mert ne áltassuk magunkat egy olyan városban sokkal, de sokkal kevesebb gyerek fog lemenni focizni, ahol még perspektíva sincs.Nem lesz jobb ettől a foci és nem is gondolom, hogy a foci minőségében számít az, hogy Felcsúton vagy éppen Pécsett játszanak-e éppen most.Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Felcsút vs Paks vs Kövesd vs Balmaz/Kisvárda
Kampman
NB2
Közben meg 14 megyeszékhelynek nincs nb1-es csapata, sőt 13 megyének sem. Nehezen értem meg, hogy ez, hogy szolgálja a magyar foci fejlődését.
zinedine5
Ha nem zsoldos kóbor négerek és balkániak játszanának ezekben a kis csapatokban tán még lenne is hasznuk, de így szerintem baromira nem számít, hogy 1000 vagy 100.000 fős városban mossák épp a pénzt tisztára.
flzoli
Viszont az tutira nem segít a focin, a fociakadémiák működésén és az utánpótlás nevelésen, hogy több nagyvárosnak nemhogy nb1-es még csak nb2-es csapata sincs.
Mert abban egészen biztos vagyok, hogy nem Felcsút, Mezők., Balmaz vagy akármelyik 15 ezres kisváros (vagy falu) fog akkor a tömegbázist adni az utánpótlás részére, mint mondjuk Pécs v. Szeged v. Zalaegerszeg v. Kaposvár stb.
Eleve probléma az, hogy az egész UP nehezen megközelíthető vagy csóró szülőknek megfizethetetlen, erre ez a rendszer még rátesz egy lapáttal.
Úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy "1000 vagy 100.000 fős városban mossák épp a pénzt tisztára".
(És az, hogy egyébként mi a normális ember véleménye a Felcsút jelenségről, ebben még csak nincs is benne.)
zinedine5
dawyd728
A Felcsút ezt úgy oldja meg, hogy egyszerűen odacsábítja a játékosokat. Pécsről is mentek fel oda is és Pestre is többen...
NB2
Szerkesztette: zinedine5
több mint 8 éve
Mikor tavaly a megyében toltuk sok emberrel dumáltunk és ott rengeteg falunál az volt a hátráltató tényező a feljutásnál, hogy nincs ennyi U akárhányas gyerek.Régen még volt olyan szabály, h az nb1, nb2-es csapatok esetén az u8-tól az u18-ig minden korosztályban kell bizonyos mennyiségű/minőségű utánpótlással rendelkezni. Gondolom Felcsúton és a közeli falvakban van 500db 18 év alatti gyerek. Aminek a fele ugye lány, az már csak 250. Az óvodások vannak mondjuk 100-an. A maradék 150-ből kéne főzni, akik között van sportolásból felmentett, rövidlátó, x lábú, túlsúlyos, vagy sport helyett művészetekben tehetséges gyerek. Balmazújvárosban vagy éppen Mezőkövesden ez a szám talán egy nagyságrenddel nagyobb. Mondjuk egy Pécs, Kecskemét, Tatabánya, Kaposvár, Veszprém, Eger és sorolhatnám városok esetén ez a szám két nagyságrenddel lenne nagyobb. Amennyiben ez a megkötés még ma is él, akkor kész vicc, h legalább a megyeszékhelyek mindegyikének nincs min. nb2-es csapata. Mert ne áltassuk magunkat egy olyan városban sokkal, de sokkal kevesebb gyerek fog lemenni focizni, ahol még perspektíva sincs.Nem lesz jobb ettől a foci és nem is gondolom, hogy a foci minőségében számít az, hogy Felcsúton vagy éppen Pécsett játszanak-e éppen most.Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
Közben meg 14 megyeszékhelynek nincs nb1-es csapata, sőt 13 megyének sem. Nehezen értem meg, hogy ez, hogy szolgálja a magyar foci fejlődését.
zinedine5
Ha nem zsoldos kóbor négerek és balkániak játszanának ezekben a kis csapatokban tán még lenne is hasznuk, de így szerintem baromira nem számít, hogy 1000 vagy 100.000 fős városban mossák épp a pénzt tisztára.
flzoli
Viszont az tutira nem segít a focin, a fociakadémiák működésén és az utánpótlás nevelésen, hogy több nagyvárosnak nemhogy nb1-es még csak nb2-es csapata sincs.
Mert abban egészen biztos vagyok, hogy nem Felcsút, Mezők., Balmaz vagy akármelyik 15 ezres kisváros (vagy falu) fog akkor a tömegbázist adni az utánpótlás részére, mint mondjuk Pécs v. Szeged v. Zalaegerszeg v. Kaposvár stb.
Eleve probléma az, hogy az egész UP nehezen megközelíthető vagy csóró szülőknek megfizethetetlen, erre ez a rendszer még rátesz egy lapáttal.
Úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy "1000 vagy 100.000 fős városban mossák épp a pénzt tisztára".
(És az, hogy egyébként mi a normális ember véleménye a Felcsút jelenségről, ebben még csak nincs is benne.)
zinedine5
dawyd728
A Felcsút ezt úgy oldja meg, hogy egyszerűen odacsábítja a játékosokat. Pécsről is mentek fel oda is és Pestre is többen...
több mint 8 éve
"Ez a döntés a fociról szól. Mint játékos, én jobban érzem magam nigériai játékosént, és ha választhatok, akkor szívesebben játszok a nigériai válogatottban, mert a futball terén oda húz a szívem. Nagy álmom, hogy ott játszhassak és nem a magyar válogatottban. Már tapasztaltam, hogy mi megy a magyar korosztályos válogatottban, és nem túl sok pozitív élményben volt részem."A magyar szurkoló megbocsájtó, lásd Nagy László. Szeretjük a tékozló fiúkat. Persze Otigba esetében ez abszolút egy "ha nincs ló, szamár is jó" forgatókönyv, nigériai válogatott úgyse lesz soha. Még 2014 körül is igencsak csekély esélyei voltak.akkor nem lennék a helyében az első válogatott meccsén 😀Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.Pedig ez után elég valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv.
Kenny
zinedine5
Kenny
Kampman
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
A magyar szurkoló megbocsájtó, lásd Nagy László. Szeretjük a tékozló fiúkat. Persze Otigba esetében ez abszolút egy "ha nincs ló, szamár is jó" forgatókönyv, nigériai válogatott úgyse lesz soha. Még 2014 körül is igencsak csekély esélyei voltak.akkor nem lennék a helyében az első válogatott meccsén 😀Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.Pedig ez után elég valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv.
Kenny
zinedine5
Kenny
több mint 8 éve
akkor nem lennék a helyében az első válogatott meccsén 😀Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.Pedig ez után elég valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv.
Kenny
zinedine5
több mint 8 éve
Ismét gyászol a focivilág...A Newcastle United korábbi középpályása, Cheick Tioté összeesett csapata legutóbbi edzésén, a 30 esztendős elefántcsontparti középpályás életét mér nem sikerült megmenteni.
több mint 8 éve
Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.Pedig ez után elég valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv.
Kenny
több mint 8 éve
Nagyon remélem,hogy nem azért igazolt hozzánk az Otigba gyerek,mert innen akar válogatott lenni..Soha nem akarom meglátni egy válogatott keretben sem.
több mint 8 éve
dawyd728
4 110
Régen még volt olyan szabály, h az nb1, nb2-es csapatok esetén az u8-tól az u18-ig minden korosztályban kell bizonyos mennyiségű/minőségű utánpótlással rendelkezni. Gondolom Felcsúton és a közeli falvakban van 500db 18 év alatti gyerek. Aminek a fele ugye lány, az már csak 250. Az óvodások vannak mondjuk 100-an. A maradék 150-ből kéne főzni, akik között van sportolásból felmentett, rövidlátó, x lábú, túlsúlyos, vagy sport helyett művészetekben tehetséges gyerek. Balmazújvárosban vagy éppen Mezőkövesden ez a szám talán egy nagyságrenddel nagyobb. Mondjuk egy Pécs, Kecskemét, Tatabánya, Kaposvár, Veszprém, Eger és sorolhatnám városok esetén ez a szám két nagyságrenddel lenne nagyobb. Amennyiben ez a megkötés még ma is él, akkor kész vicc, h legalább a megyeszékhelyek mindegyikének nincs min. nb2-es csapata. Mert ne áltassuk magunkat egy olyan városban sokkal, de sokkal kevesebb gyerek fog lemenni focizni, ahol még perspektíva sincs.Nem lesz jobb ettől a foci és nem is gondolom, hogy a foci minőségében számít az, hogy Felcsúton vagy éppen Pécsett játszanak-e éppen most.Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
zinedine5
flzoli
zinedine5
több mint 8 éve
Nem lesz jobb ettől a foci és nem is gondolom, hogy a foci minőségében számít az, hogy Felcsúton vagy éppen Pécsett játszanak-e éppen most.Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
zinedine5
flzoli
több mint 8 éve
Állami pénzt miért kell tisztára mosni? Azt csak el kell lopni, nincs vele egyéb baj. 😊Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
zinedine5
flzoli
több mint 8 éve
Na mert biztos attól lesz jobb a magyar foci, ha 500 néző helyett 2000 lenne kint átlagban egy meccsen.... Mintha ez számítana bármit is. El kéne már ezt a rohadt számmágiát felejteni.4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
zinedine5
több mint 8 éve
4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva
baggio
Kampman
NB2
több mint 8 éve
de. nevetséges, hogy 3 VAR nem tud szólni. Egyébként szerintem nem ezért esett el. Mindegy, végül nyertek.egy nevetséges kiállítást. vagy nem erre gondoltál?FIFA JÓ döntése a videó asszistens előhozatala, a Venezuela-USA (U20VB) meccsen visszafújtak egy rosszul megadott les góltnem tudom most mondjuk mit hoztak össze az Olaszo.-Zambia meccen...
Heisman Trophy
Heisman Trophy
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
egy nevetséges kiállítást. vagy nem erre gondoltál?FIFA JÓ döntése a videó asszistens előhozatala, a Venezuela-USA (U20VB) meccsen visszafújtak egy rosszul megadott les góltnem tudom most mondjuk mit hoztak össze az Olaszo.-Zambia meccen...
Heisman Trophy
Heisman Trophy
több mint 8 éve
FIFA JÓ döntése a videó asszistens előhozatala, a Venezuela-USA (U20VB) meccsen visszafújtak egy rosszul megadott les góltnem tudom most mondjuk mit hoztak össze az Olaszo.-Zambia meccen...
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jobb volt? Lehet, az biztos, hogy továbbjutott és hogy a Bayern-nek mindenképpen többet kellett volna nyújtania, mindkét meccsen, de én szerintem sehol nem írtam, hogy nem kellett volna továbbjutni a Real-nak, vagy azt, hogy nem kellett volna megnyernie a BL-t, csak azt próbáltam volna elérni, hogy ne legyen már az kijelentve, hogy lefocizta a Real a Bayern-t a második meccsen, az az én szememben teljesen máshogy néz ki, statisztika ide-vagy oda...Lefocizta a Juvet a 2. Félidőben.19-et lőtt kapura a Bayern, gondolom mindegyiket 50-ről. Ja, hogy csak 2 találta el a kaput? Valóban, de attól még nem csak az a helyzet veszélyes, amelyiknek a végén eltalálják a kaput, ahogy az se mindegyik az, amelyiknél igen. Statisztika...taps-taps-taps...a szamok nyelven konkretan tobbet lott kapura a real ami azt jelenti h tobb lehetoseguk volt golt szerezni.latom unatkozol de uefa.com keress ra a statisztikara h hanyszor lott a real kapura vagyis kaput eltalalorol beszelek.vmi 20 vs 5.Most akkor arról beszélünk, hogy lefocizta, vagy az, hogy továbbment a Real? A fogalmazásra kéne figyelni. A lefocizta az nem úgy néz ki, hogy kamu kiállítással és két lesgóllal jutsz tovább, miután idegenbeli győzelemmel érkeztél a hazai meccsre, ez nagyon messze van attól, kb. mint Ramos a fair focistától...Sajnalom ha csalodast okoztam neked 😊Az utolsó mondatodig azt hittem ez egy jó hsz lesz, aztán kiderült, hogy valami fura szemüvegben nézheted a meccseket...amadeus.nem vagyok real szimpatizans de ha csak ezt jatszottak akkor ez a tobbi edzo/csapat bizonyitvanya h nem birtak megbirkozni egy ilyen "buta" taktival.Mesélj még! Tök izgalmas az utalatod, meg egy kicsivel több birozas és még több baromság ki kellett volna, hogy jöjjön.😀😀😀DDVégre megéltem hogy bajnokság és BL úgy hogy nem tizikkel szenvedünk, hanem jobbak vagyunk.ja, minimum 5 poszton nálunk játszik a világ legjobbjaTényleg?
eaglesmcnabb
Kampman
18 évet kellett erre várni de megérte.
eaglesmcnabb
De kiröhögtelek. Miben vagytok jobbat? Elmondom, mit játszottak a mágikus Zidane alatt:
- van egy köcsög verőember a középpályán, aki annyit tud, hogy belerúg egy jó nagyot a közelében lévő labdába/emberbe, majd utána lepasszolja a labdát a legközelebb álló embernek, ha valami csoda folytán sikerült azt megszereznie.
- elrohan valamelyik futógép a szélen
- majd beadja a 185-190 centis culáknak.
Ez a real 2016-2017-ben. Emellett volt egy rakás lesgól, megpattanó gól, rommá fújt meccsek, mint pl. a mai is. de igen, nyomjad még, hogy best ever, meg jobbak vagytok, meg a többi hülyeséget. Soha nem gondoltam volna, hogy fogok Mourinho interénél undorítóbb csapatot látni, de sikerült azt is alulmúlni ezekkel a Ramos, Casemiro féle arcokkal.
Amadeus91
Toca
bajnoksag,kupak megnyerese...nem a veletlen es biro hibak muve.
lehet birozni de nem erdemes.a madrid a munchent kb odavissza lefocizta.
ZoliMP
StormST
Ha a statisztikat megnezzuk osszesen 5 Munich loves talalta el a kaput 2 meccs alatt. Az eleg keves.A 3 golbol 2 bunteto es egy ongol.Tehat akkor marad 3 loves a golokon kivul?
A piros es a biroi tevedesek benne vannak mar vagy 100 eve a jatekban. A real legyozott mindenkit aki jott.
Fura szemuvege inkabb masoknak van akik honapok utan is ezen szenvednek, hogy Kassai igy vagy ugy. Remelem Maradona kezezeset mar kiherverte a vilag.
Eddig a Barca volt a csalo banda, most a Real. Remelem jovore a Kispest lesz az. 😊
ZoliMP
StormST
Sot javaslom ytubeon keress ra az osszefoglalora.
innentol tema lezarva a reszemrol.mivel elmondtam amit akartam.szep punkosdot es tovabbi idegeskedest mert a real nyerte a BLt csalassal.Megvettek mindenkit.A fradit is mert fosstak toluk.
mondom ezt ugy h a realt sosem kedveltem.
ZoliMP
Nem kell összefoglalót néznem, láttam, éppen elég volt az is...
Tehát ha valaki fossá lövi a kaput, de csak 1 gólt rúg, de közben azért csinál a saját kapuja előtt egy titenegyest, rúg egy öngólt és aztán kettő lesgólt még összerak, az lefocizás. Ma is tanultam valamit...
Nem udom mi a fasztól egyébként az indulat, de ha neked jó így élni az életed, akkor hajrá...
StormST
Oké, tehát a kapuraloves nem számít, gondolom akkor fenekkel a kapufat masszirozva is lehet fölényben lenni egy meccsen...
Ha lehet innen ne oda jussatok el, hogy az 1-2 évvel ezelőtti Barca féle passzív tili-toli a félpályán számít dominancianak és a szép foci etalonjanak..
flzoli
Drága Broncos drukker barátom, akkor gondolom a SB 50-en is lefocizta a Panthers a Broncos-t, mivel 315 yard-ot csináltak a mi 194-ünk ellen, sőt még 21 first down-juk is volt a mi 11-ünk ellen? Statisztika...
Én leszarom, hogy továbbment a Real, csak azért nehogy már azt mondjuk, hogy lefocizták a Bayern-t, mert szerintem az nevetséges túlzás. A lefocizás az nálam egy biztos győzelem, nem egy idegenbeli győzelem után otthon hosszabításban összehozott, értsd: VERESÉG 90 perc után...
StormST
Lefocizta az Atleticot az 1. Meccsen és
akármit mondasz jobb volt a meccseken mint a Bayern.
Megjegyzem 1 kamu tizit kapott a Bayern , 1 lesgolt lőtt a Bayern szóval meg a hülye ítéletekben is max 1-el nyert a Real.
Hány percig állt továbbjutásra a Bayern? 20 a 180-bol?
Lehet ekezni Ramos és Kassai miatt a Realt, de utolsó 3 kör 5 meccséből 3-on bedarálták az ellenfelet szerintem ez elég egy BL cím jogosságahoz.
Toca

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Kint voltam Orlandoban a Nikolicsék meccsén, ahol 30+ percet kettős emberelőnyben játszott a Fire, mégsem sikerült egy gólt se lőniük... A körítés 10/10, az új stadion Bundesliga-szint, még a szurkolás is megér egy 7-es osztályzatot, na de maga a színvonal tényleg kb. mb1 és ezt viccen kívül mondom. Rengeteg a technikai hiba, gyenge iram, ötlettelen játék, összességében elég nagy csalódás
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sokaknak fáj, hogy a RM dominálja az európai focit. Ideológiát keresnek, hogy megcáfolják ezt a tényt. Nincs értelme bármit is mondani nekik, úgysem látják, hogy mind a lőtt gólok számában, mind keret erősségben, mind fizikálisan a legjobbak. Ez pedig az évad utolsó szakaszában a legfontosabb és jönnek is az eredmények. Aki ezt nem látja, annak meg marad a bírózás, csalózás, ésatöbbi.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Lefocizta a Juvet a 2. Félidőben.19-et lőtt kapura a Bayern, gondolom mindegyiket 50-ről. Ja, hogy csak 2 találta el a kaput? Valóban, de attól még nem csak az a helyzet veszélyes, amelyiknek a végén eltalálják a kaput, ahogy az se mindegyik az, amelyiknél igen. Statisztika...taps-taps-taps...a szamok nyelven konkretan tobbet lott kapura a real ami azt jelenti h tobb lehetoseguk volt golt szerezni.latom unatkozol de uefa.com keress ra a statisztikara h hanyszor lott a real kapura vagyis kaput eltalalorol beszelek.vmi 20 vs 5.Most akkor arról beszélünk, hogy lefocizta, vagy az, hogy továbbment a Real? A fogalmazásra kéne figyelni. A lefocizta az nem úgy néz ki, hogy kamu kiállítással és két lesgóllal jutsz tovább, miután idegenbeli győzelemmel érkeztél a hazai meccsre, ez nagyon messze van attól, kb. mint Ramos a fair focistától...Sajnalom ha csalodast okoztam neked 😊Az utolsó mondatodig azt hittem ez egy jó hsz lesz, aztán kiderült, hogy valami fura szemüvegben nézheted a meccseket...amadeus.nem vagyok real szimpatizans de ha csak ezt jatszottak akkor ez a tobbi edzo/csapat bizonyitvanya h nem birtak megbirkozni egy ilyen "buta" taktival.Mesélj még! Tök izgalmas az utalatod, meg egy kicsivel több birozas és még több baromság ki kellett volna, hogy jöjjön.😀😀😀DDVégre megéltem hogy bajnokság és BL úgy hogy nem tizikkel szenvedünk, hanem jobbak vagyunk.ja, minimum 5 poszton nálunk játszik a világ legjobbjaTényleg?
eaglesmcnabb
Kampman
18 évet kellett erre várni de megérte.
eaglesmcnabb
De kiröhögtelek. Miben vagytok jobbat? Elmondom, mit játszottak a mágikus Zidane alatt:
- van egy köcsög verőember a középpályán, aki annyit tud, hogy belerúg egy jó nagyot a közelében lévő labdába/emberbe, majd utána lepasszolja a labdát a legközelebb álló embernek, ha valami csoda folytán sikerült azt megszereznie.
- elrohan valamelyik futógép a szélen
- majd beadja a 185-190 centis culáknak.
Ez a real 2016-2017-ben. Emellett volt egy rakás lesgól, megpattanó gól, rommá fújt meccsek, mint pl. a mai is. de igen, nyomjad még, hogy best ever, meg jobbak vagytok, meg a többi hülyeséget. Soha nem gondoltam volna, hogy fogok Mourinho interénél undorítóbb csapatot látni, de sikerült azt is alulmúlni ezekkel a Ramos, Casemiro féle arcokkal.
Amadeus91
Toca
bajnoksag,kupak megnyerese...nem a veletlen es biro hibak muve.
lehet birozni de nem erdemes.a madrid a munchent kb odavissza lefocizta.
ZoliMP
StormST
Ha a statisztikat megnezzuk osszesen 5 Munich loves talalta el a kaput 2 meccs alatt. Az eleg keves.A 3 golbol 2 bunteto es egy ongol.Tehat akkor marad 3 loves a golokon kivul?
A piros es a biroi tevedesek benne vannak mar vagy 100 eve a jatekban. A real legyozott mindenkit aki jott.
Fura szemuvege inkabb masoknak van akik honapok utan is ezen szenvednek, hogy Kassai igy vagy ugy. Remelem Maradona kezezeset mar kiherverte a vilag.
Eddig a Barca volt a csalo banda, most a Real. Remelem jovore a Kispest lesz az. 😊
ZoliMP
StormST
Sot javaslom ytubeon keress ra az osszefoglalora.
innentol tema lezarva a reszemrol.mivel elmondtam amit akartam.szep punkosdot es tovabbi idegeskedest mert a real nyerte a BLt csalassal.Megvettek mindenkit.A fradit is mert fosstak toluk.
mondom ezt ugy h a realt sosem kedveltem.
ZoliMP
Nem kell összefoglalót néznem, láttam, éppen elég volt az is...
Tehát ha valaki fossá lövi a kaput, de csak 1 gólt rúg, de közben azért csinál a saját kapuja előtt egy titenegyest, rúg egy öngólt és aztán kettő lesgólt még összerak, az lefocizás. Ma is tanultam valamit...
Nem udom mi a fasztól egyébként az indulat, de ha neked jó így élni az életed, akkor hajrá...
StormST
Oké, tehát a kapuraloves nem számít, gondolom akkor fenekkel a kapufat masszirozva is lehet fölényben lenni egy meccsen...
Ha lehet innen ne oda jussatok el, hogy az 1-2 évvel ezelőtti Barca féle passzív tili-toli a félpályán számít dominancianak és a szép foci etalonjanak..
flzoli
Drága Broncos drukker barátom, akkor gondolom a SB 50-en is lefocizta a Panthers a Broncos-t, mivel 315 yard-ot csináltak a mi 194-ünk ellen, sőt még 21 first down-juk is volt a mi 11-ünk ellen? Statisztika...
Én leszarom, hogy továbbment a Real, csak azért nehogy már azt mondjuk, hogy lefocizták a Bayern-t, mert szerintem az nevetséges túlzás. A lefocizás az nálam egy biztos győzelem, nem egy idegenbeli győzelem után otthon hosszabításban összehozott, értsd: VERESÉG 90 perc után...
StormST
Lefocizta az Atleticot az 1. Meccsen és
akármit mondasz jobb volt a meccseken mint a Bayern.
Megjegyzem 1 kamu tizit kapott a Bayern , 1 lesgolt lőtt a Bayern szóval meg a hülye ítéletekben is max 1-el nyert a Real.
Hány percig állt továbbjutásra a Bayern? 20 a 180-bol?
Lehet ekezni Ramos és Kassai miatt a Realt, de utolsó 3 kör 5 meccséből 3-on bedarálták az ellenfelet szerintem ez elég egy BL cím jogosságahoz.