Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Kleini a büfében volt az elmúlt 20 percben?😊 Merthogy labdához nem ért az tuti 😀
több mint 8 éve
miért? mennyit ittál?Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
több mint 8 éve
Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
több mint 8 éve
Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Miért nem adta be inkább ez a barom? Komolyan még hülyék is a focihoz.Ja ez neked újdonság???
NB2
több mint 8 éve
Miért nem adta be inkább ez a barom? Komolyan még hülyék is a focihoz.
több mint 8 éve
Öcsém, egy kamutiziben bízunk....
több mint 8 éve
A baj az, hogy Hajdú B. sem tudja feldobni, mert annyira lehangoló az egész
több mint 8 éve
A legjobb az, hogy már TV keresztül is háttal ülve nézem...ez nem a voice 😀
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A legjobb az, hogy már TV keresztül is háttal ülve nézem...
több mint 8 éve
Az andorrai csk tuti látta lazovics produkcióját 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Lazovics, te vagy az?inkább Ramos 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Lazovics, te vagy az?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mi az istennek válogatott egy csatár, ha még nem lőtt gólt se???Azért, hogy el lehessen adni egy olyan csapatba, akiknek nincs elég kiterjedt megfigyelő-hálozatuk ahhoz, hogy rendesen scoutolják (Nem mindenki a Real Madrid vagy a Barcelona, hogy 5 kontinensen jelen legyenek). Így majd két youtube-videó keretében azzal fogják promózni, hogy "magyar válogatott, a bolondnak is megéri"
Faxom Storkba is!
NB2
több mint 8 éve
Az EB-n mutatott teljesítmény az EB után nyomokban nem volt felfedezhető. Sem egyénileg, sem csapatként, sem a szakvezetés terén.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 8 éve
az a szánalmas amúgy hogy, nem jól védekeznek a beadások ellen - amiket erőltetünk - hanem egyszerűen szánalmasan szarok a beadások
több mint 8 éve
Jó, de a hsz-ben az államformára történő bújtatott utalás volt a lényeg...😊Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.Új-Zéland ellen alapból semmi esélyünk nem lenne, a Salamon-szigetek/Tahiti/Kiribati pedig simán hoznak egy Andorra-szintet
Fast Willie
Kampman
több mint 8 éve
Mi az istennek válogatott egy csatár, ha még nem lőtt gólt se???Faxom Storkba is!
több mint 8 éve
Gyönyörű egyébként, hogy amatőrök ellen az NB1 gólkirálya és az Új Cavani mennyire hatástalanok
több mint 8 éve
Szerintem jelentkezzünk át Óceániába. Akkor lehetnénk királyság és talán nyernénk focimeccset is. Európában úgysem találunk már méltó ellenfelet.Új-Zéland ellen alapból semmi esélyünk nem lenne, a Salamon-szigetek/Tahiti/Kiribati pedig simán hoznak egy Andorra-szintet
Fast Willie
több mint 8 éve
Ez a frissen beállt andorrai tekintet alapján Schmidt Mária és Matolcsy eltitkolt gyereke.No look passzokkal operál
empty taxi
több mint 8 éve
Ez a frissen beállt andorrai tekintet alapján Schmidt Mária és Matolcsy eltitkolt gyereke.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...