Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Mi úgyse juthattunk volna már ki.
Viszont egy egész országot tettünk boldoggá.
Szép volt fiúk, emberségből jeles.

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
ki mit tippel a magyarázatra?

Stieber, off season, meleg, magaslat, műfű,stb??
yooker
Neeem, most kiadják Storckra a kilövési engedélyt, mindenki belerúg, aki csak tud Csányitól a Kaszinóson át a baráti sportmédiáig. Júliusban már Mészöly Géza a szövetségi kapitány és persze lényegében nem változik semmi.
Kampman
szerintem meg valami levitézlett nagyobb nevű edzövel fogjuk hozni ugyanezt..
igen!még ifj Mészőly G-nél is nagyobb név lesz! 😊
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Most nézem, hogy San Marino ellen még veretlenek vagyunk. 4/4. Szerintem nekünk velük kellene egy elő-elő-előselejtezőt játszani minden sorozat előtt.
Fast Willie
Antigua és Barbuda ellen 1/1, az az egy meccs a Florida International gyakorló pályáján még a dicsőséges Matthaus korszak egyik utolsó haknitúráján

több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Most nézem, hogy San Marino ellen még veretlenek vagyunk. 4/4. Szerintem nekünk velük kellene egy elő-elő-előselejtezőt játszani minden sorozat előtt.
több mint 8 éve
Hajdú B. is kiborult ezen rendesen...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
remélem legalább 8 percet azért hosszabbít a bíró, hányok az ilyen időhúzástól
több mint 8 éve
Tisztázzuk: az andorraiak amatőrök, ugye? Nem profi futballisták.
Vrij6
A magyarok sem profik, ezt is tisztázzuk.

több mint 8 éve

yooker
Neeem, most kiadják Storckra a kilövési engedélyt, mindenki belerúg, aki csak tud Csányitól a Kaszinóson át a baráti sportmédiáig. Júliusban már Mészöly Géza a szövetségi kapitány és persze lényegében nem változik semmi.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Vrij6
Nagy részük.
Egyik Trollfoci admin írta h pályán van az a csávó akinél bejelentkeztek a szállodában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

yooker
Gabesz megmondja a tutit itt a szám második felében.
 www.youtube.com/watch?v=MbWeGDQ7l2g
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 065 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak közlöm, hogy a ffi kosárlabda EL-ben a Panathinaikos csapata sima 3-0-val kikapott a török Fenerbahce ellen. A görög tulaj közölte a játékosokkal, hogy hazafelé nem a kényelmes repcsivel mentek, hanem 1100 km-t buszoztok haza. Nah ezt én is minimum megtenném velük.
NB2
Itt helyette inkább nekikezdenek még pár új stadionnak, biztos, ami biztos.
több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 463 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Én voltam Andorrában kocsival, amilyen hajtűkanyarok vannak arra, biztos nagy élmény lenne 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...
Vrij6
Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Fast Willie
Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕
Vrij6
Számomra a 2006-os Újpest-Vaduz volt a legalja, bár az egyrészt klubmeccs volt, másrészt meg bunda (vagy edzőbuktatás)
Kampman
Elsősorban válogatott meccsre gondoltam, de persze ez is jogos.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Csak közlöm, hogy a ffi kosárlabda EL-ben a Panathinaikos csapata sima 3-0-val kikapott a török Fenerbahce ellen. A görög tulaj közölte a játékosokkal, hogy hazafelé nem a kényelmes repcsivel mentek, hanem 1100 km-t buszoztok haza. Nah ezt én is minimum megtenném velük.
több mint 8 éve
Vrij6
Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Fast Willie
Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕
Vrij6
Számomra a 2006-os Újpest-Vaduz volt a legalja, bár az egyrészt klubmeccs volt, másrészt meg bunda (vagy edzőbuktatás)

több mint 8 éve
Vrij6
Fast Willie
Vrij6
Liechtensteini x, izlandi 0-2, FTC sorozatbukásai...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
És Eppel a bajnokcsapat tagja... Röhej!
NB2
Nézd ma nem szerzett öngólt | eddig |
Az orosz meccshez képest nála az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pintérnek igaza volt, csak az Eb egy anomália volt a Mátrix-ban.

www.youtube.com/watch?v=FSPuu7orxRM
több mint 8 éve
Vrij6
Fast Willie

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 633 — Poloska confirmed
Kleini a büfében volt az elmúlt 20 percben?😊 Merthogy labdához nem ért az tuti 😀
NB2
Csávó a világ legnagyobb soccer bustja jelenleg
több mint 8 éve
Vrij6
Fast Willie
miért? mennyit ittál?
yooker
😊 Nem eleget, hogy nyerni lássam őket. Ahhoz nagyobb halu kéne...
Fast Willie

minimum ekkora...
több mint 8 éve
És Eppel a bajnokcsapat tagja... Röhej!
több mint 8 éve
Vrij6
Fast Willie
miért? mennyit ittál?
yooker
😊 Nem eleget, hogy nyerni lássam őket. Ahhoz nagyobb halu kéne...