Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mi úgyse juthattunk volna már ki.Viszont egy egész országot tettünk boldoggá.
Szép volt fiúk, emberségből jeles.
több mint 8 éve
szerintem meg valami levitézlett nagyobb nevű edzövel fogjuk hozni ugyanezt..ki mit tippel a magyarázatra?Neeem, most kiadják Storckra a kilövési engedélyt, mindenki belerúg, aki csak tud Csányitól a Kaszinóson át a baráti sportmédiáig. Júliusban már Mészöly Géza a szövetségi kapitány és persze lényegében nem változik semmi.
Stieber, off season, meleg, magaslat, műfű,stb??
yooker
Kampman
igen!még ifj Mészőly G-nél is nagyobb név lesz! 😊
több mint 8 éve
Most nézem, hogy San Marino ellen még veretlenek vagyunk. 4/4. Szerintem nekünk velük kellene egy elő-elő-előselejtezőt játszani minden sorozat előtt.Antigua és Barbuda ellen 1/1, az az egy meccs a Florida International gyakorló pályáján még a dicsőséges Matthaus korszak egyik utolsó haknitúráján
Fast Willie
több mint 8 éve
Most nézem, hogy San Marino ellen még veretlenek vagyunk. 4/4. Szerintem nekünk velük kellene egy elő-elő-előselejtezőt játszani minden sorozat előtt.
több mint 8 éve
Hajdú B. is kiborult ezen rendesen...
több mint 8 éve
remélem legalább 8 percet azért hosszabbít a bíró, hányok az ilyen időhúzástól
több mint 8 éve
Tisztázzuk: az andorraiak amatőrök, ugye? Nem profi futballisták.A magyarok sem profik, ezt is tisztázzuk.
Vrij6
több mint 8 éve
ki mit tippel a magyarázatra?Neeem, most kiadják Storckra a kilövési engedélyt, mindenki belerúg, aki csak tud Csányitól a Kaszinóson át a baráti sportmédiáig. Júliusban már Mészöly Géza a szövetségi kapitány és persze lényegében nem változik semmi.
yooker
több mint 8 éve
Tisztázzuk: az andorraiak amatőrök, ugye? Nem profi futballisták.Nagy részük.
Vrij6
Egyik Trollfoci admin írta h pályán van az a csávó akinél bejelentkeztek a szállodában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ki mit tippel a magyarázatra?Gabesz megmondja a tutit itt a szám második felében.
yooker
www.youtube.com/watch?v=MbWeGDQ7l2g
több mint 8 éve
Tisztázzuk: az andorraiak amatőrök, ugye? Nem profi futballisták.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Csak közlöm, hogy a ffi kosárlabda EL-ben a Panathinaikos csapata sima 3-0-val kikapott a török Fenerbahce ellen. A görög tulaj közölte a játékosokkal, hogy hazafelé nem a kényelmes repcsivel mentek, hanem 1100 km-t buszoztok haza. Nah ezt én is minimum megtenném velük.Itt helyette inkább nekikezdenek még pár új stadionnak, biztos, ami biztos.
NB2
több mint 8 éve
Én voltam Andorrában kocsival, amilyen hajtűkanyarok vannak arra, biztos nagy élmény lenne 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
ki mit tippel a magyarázatra?Stieber, off season, meleg, magaslat, műfű,stb??
több mint 8 éve
Elsősorban válogatott meccsre gondoltam, de persze ez is jogos.Számomra a 2006-os Újpest-Vaduz volt a legalja, bár az egyrészt klubmeccs volt, másrészt meg bunda (vagy edzőbuktatás)Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
Vrij6
Kampman
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Csak közlöm, hogy a ffi kosárlabda EL-ben a Panathinaikos csapata sima 3-0-val kikapott a török Fenerbahce ellen. A görög tulaj közölte a játékosokkal, hogy hazafelé nem a kényelmes repcsivel mentek, hanem 1100 km-t buszoztok haza. Nah ezt én is minimum megtenném velük.
több mint 8 éve
Számomra a 2006-os Újpest-Vaduz volt a legalja, bár az egyrészt klubmeccs volt, másrészt meg bunda (vagy edzőbuktatás)Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
Vrij6
több mint 8 éve
Liechtensteini x, izlandi 0-2, FTC sorozatbukásai...Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
Vrij6
több mint 8 éve
És Eppel a bajnokcsapat tagja... Röhej!Nézd ma nem szerzett öngólt | eddig |
NB2
Az orosz meccshez képest nála az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pintérnek igaza volt, csak az Eb egy anomália volt a Mátrix-ban.www.youtube.com/watch?v=FSPuu7orxRM
több mint 8 éve
Málta, Andorra kb egy szint. Ott is idegenben kaptunk ki 1 góllal, nekem ez ugrott be elsőként, de várom az alternatívákat. 😀 😕Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
több mint 8 éve
Kleini a büfében volt az elmúlt 20 percben?😊 Merthogy labdához nem ért az tuti 😀Csávó a világ legnagyobb soccer bustja jelenleg
NB2
több mint 8 éve
😊 Nem eleget, hogy nyerni lássam őket. Ahhoz nagyobb halu kéne...miért? mennyit ittál?Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
yooker
Fast Willie
minimum ekkora...
több mint 8 éve
És Eppel a bajnokcsapat tagja... Röhej!
több mint 8 éve
😊 Nem eleget, hogy nyerni lássam őket. Ahhoz nagyobb halu kéne...miért? mennyit ittál?Hát, ez a Máltai zakóhoz lesz fogható, ha így marad...Én már nem hasonlítom semmihez. Annyi, de annyi "sikerélmény" ért a magyar foci kapcsán az elmúlt 25 évben, hogy inkább nem is akarok emlékezni. Holnap már erre sem fogok vlszeg.
Vrij6
Fast Willie
yooker