NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.Most akartam javítani, merthogy Neuer világbajnoki címét kifelejtettem, nemrég ugrott be. Viszont 2010 mutatta, hogy egy világbajnoki cím is kevés, mert erősebb a fanboy faktor, mint a szakmai.
Ez az aranylabda Neuer-é kell hogy legyen, ahogy a 10-es Iniest-é v. Xavi-é kellett volna lennie.balazs799
Egyébként Neuer győzelmének "örülnék", mert megmutatná hogy van élet Ronaldon és Messin kívül is és nem ártana, ha számítana egy VB eredmény.
több mint 10 éve
Sajnos igaz, Xavinak és Iniestának egy VB győzelem és egy EB címvédés sem volt elég ahhoz, hogy ne Messi kapja. Ezekhez képest meg mi egy jó szezon és/vagy egy BL győzelem...TonyNem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.
Ez az aranylabda Neuer-é kell hogy legyen, ahogy a 10-es Iniest-é v. Xavi-é kellett volna lennie.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tony
885
Sajnos igaz, Xavinak és Iniestának egy VB győzelem és egy EB címvédés sem volt elég ahhoz, hogy ne Messi kapja. Ezekhez képest meg mi egy jó szezon és/vagy egy BL győzelem...
885
több mint 10 éve
A mai nap kérdése: Messi, Messi v. Messi?😊
több mint 10 éve
He score a goal.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Isten veled ARANYCSAPAT MÁR MIND ODAFÖNT JÁTSZOTOK! RIP BUZÁNSZKY JENŐ
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az ikon!
több mint 10 éve
Pintért egy tétmeccs után felállította az MLSZ, helyette Dárdai Pál jött, akivel a következő három tétmeccsen hét pontot szerzett a válogatott, köztük a Románia elleni idegenbeli iksszel. A volt szövetségi kapitány úgy véli, ez talán neki is ment volna.Szerintem velem meg világbajnok lett volna a csapat. Tudja valaki igazolni, hogy nem? 😀
"Tudja-e valaki igazolni, hogy velem nem szerzett volna ugyanennyit?"Pintér Attila
több mint 10 éve
ez a van gaal rohadt nagy nulla. ugyanazt a nézhetetlen fost produkálja, mint moyes, csak elbaszott 200 millát... #lvgout
több mint 10 éve
Borini folyamatosan eléri, hogy kukázzukPedig Suarez típusú hajtós brusztolós csatár, de hogy mennyire nem érzi nálunk a kaput...
ha nem lenne Ballo rendszeridegen és Stu sérült pályára se kerülneNegritis
Más, Totti kicsinál, kell egy mez tőle, de azok a gólpasszok amiket kapott bazdki.... Gyönyörűek voltak.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Spain, 2. ligaLas Palmas - Zaragoza: 61. percben 4-1, utána 10 perc alatt gyors 3 hazai piros, a vége 5-3 😀
Gratula a Zaragozának!
több mint 10 éve
A Stoke újra megmutatta, hogy egy igazi tróger banda. Remélem nincs komoly baja Debuchynek. :/
több mint 10 éve
Borini folyamatosan eléri, hogy kukázzukha nem lenne Ballo rendszeridegen és Stu sérült pályára se kerülne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
kapott gólok és elbaszott meccsekben vezetjük a ligát 😀amúgy a játék még mindig nem ideális, de alakulnak a dolgok
több mint 10 éve

Az utolsó 5 meccs tabellája a PL-ben.
/hozzáteszem, ha a MU nyer holnap ugyan olyan eredményt produkál mint mi, az Arsenal pedig előzne is./
Mindazonáltal idén ritkán van a Pool bármilyen statisztikában is a tabella elején. 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 403
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vidi-festoi-spanyol-tengerparton-keszul-a-klub-a-tavaszra-2387205Eddig a tel eleg szaraz, remelem nem hozzak ide az esot.😀
amugy abszolut idealis a labdarugo ido van itt.
több mint 10 éve
Elkészültek az új Perutz Stadion tervei, a 800 millió forintos beruházás állami forrásból valósul meg – adta hírül a Lombard Pápa labdarúgócsapatának honlapja.én Eger mellett lakom, sokáig fociztam a megye 1.be az itteni településen, a labdarúgó klub létesítményei szintén nem túl magasan kvalifikáltak, pedig a meccseken mindig telt ház van, akár 60-70 ember is.
Megnyugodtam.Bazzani
Állambácsi nem akar ide is felhúzni egy 10-15e fős stadiont?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Elkészültek az új Perutz Stadion tervei, a 800 millió forintos beruházás állami forrásból valósul meg – adta hírül a Lombard Pápa labdarúgócsapatának honlapja.Megnyugodtam.
több mint 10 éve
A Bild közölte: a 20 éves Junior Malanda autóbalesetben elhunyt. Nyugodjon békében, nagy ígéretként tartották számon! Emléke örök.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Bastia - PSG 20. ben 0-2
56. ban már 3-2
Még fél óra van hátra, komoly meccs lehet 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
ez a visszajátszás érdekes volt 😀NegritisÚgy szórták ki hogy nem igazán tett érte 😀
Lazar meg elfáradt úgy látom
több mint 10 éve
ez a visszajátszás érdekes volt 😀
több mint 10 éve
Igen, de a 2. sárgának nem éreztem jogosságát. Na, a 2. félidő szenzációsan szar jelenleg. Miért nem tudunk ugyan úgy kitámadni mint eddig...
több mint 10 éve
Adam Johnson majdnem tett róla