Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jajj, ne legyetek már ennyire kritikusak! 😀haha, még te se tudod hiba nélkül leírni ezt a mondatot 😂 😂
Tökéletesen vezetoi a meccset! 😂Stez
Kassai olyan jól vezet mint Stohl Buci.
több mint 12 éve
"egyáltalán nem lábra ment" 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Na azért ez véleményes volt cassano meg egy paraszt
több mint 12 éve
Jajj, ne legyetek már ennyire kritikusak! 😀Tökéletesen vezetoi a meccset! 😂
több mint 12 éve
Kassai eddig hiba nélkül vezeti. Hát azért az a szabadrúgás és les is kérdéses, de ok.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kassai 4 Hiba nélkül vezet! Gratula
több mint 12 éve
Lebuktam 😀Pár év után rávettem magam, hogy újra megnézzek, egy soccer meccset, nem kellett volna, csak színészkedést láttam ebben a pár percben...kocka! tudom, hogy csak ezt várod
Mikor lesz már szeptember?tenorx
http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/06/10/cbs-will-broadcast-major-league-gaming-on-tv-this-fall/jjncaa
Egyébként a sztereotípiákkal ellentétben én utálom nézni, ahogy mások játszanak, inkább játszok én 😀
több mint 12 éve
Pár év után rávettem magam, hogy újra megnézzek, egy soccer meccset, nem kellett volna, csak színészkedést láttam ebben a pár percben...kocka! tudom, hogy csak ezt várod
Mikor lesz már szeptember?tenorx
http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/06/10/cbs-will-broadcast-major-league-gaming-on-tv-this-fall/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Jól van Jenőnek már puskából is hülyeséget beszél elsőre, sok volt az a szekszárdi merlot...empty taxiAZ Varsói Sárdonyé vagy Sándornyé volt.
több mint 12 éve
Jól van Jenőnek már puskából is hülyeséget beszél elsőre, sok volt az a szekszárdi merlot...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nézi miért nem erősítette meg, hogy mennyire jó döntés volt befújni a lest? 😊
több mint 12 éve
Pár év után rávettem magam, hogy újra megnézzek, egy soccer meccset, nem kellett volna, csak színészkedést láttam ebben a pár percben...Mikor lesz már szeptember?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nagyon hiányzik Dzsagojev ebből a Svájci csapatból. Meg az is meglepő, hogy Derdyok sincs a kispadon. Nem értem mit csinál ez a De Bosque.
több mint 12 éve
Már azt hittem Samaras 😀Kassai viktor nagyon jól látta, hogy labda volt, már csak azt nem értem, hogy Lewandowski ma hogyhogy nem játszik?fetomyA néger, intelligens srác az olaszoknál, na az Lewandowski.Stez
több mint 12 éve
Hát ez most nem látta nagyon jól Kassai Viktor...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
jaah bocs, akkor benéztem!!Kassai viktor nagyon jól látta, hogy labda volt, már csak azt nem értem, hogy Lewandowski ma hogyhogy nem játszik?fetomyA néger, intelligens srác az olaszoknál, na az Lewandowski.Stez
Lényeg, hogy még mindig 0-0 Svájc javára.
Egyébként jók ezek a spanyolok, csak túl sokszor érződik, hogy kéne valaki aki a kialakított helyzetet gólra váltja.
KASSAI mekkora meglátás!
több mint 12 éve
Azért ez az olasz védelem és középpálya jó gyenge lesz, ennyiből kiderült. Rohangálnak, de fingjuk sincs mi van. Nem értem, miért nem Ogbonna jön hátvédnek, De Rossi meg menne vissza középpályára, eredeti posztjára, ahol tud is játszani.
több mint 12 éve
Kassai viktor nagyon jól látta, hogy labda volt, már csak azt nem értem, hogy Lewandowski ma hogyhogy nem játszik?fetomyA néger, intelligens srác az olaszoknál, na az Lewandowski.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Arról lemaradtam akkor 3Kassai 2 Mert jól látta hogy szögletShawn84A szögi már a harmadik, volt egy Alba szabálytalanságánál is.. 9 perc alatt 3 eddig, sima 20+ lesz ez.Igor
több mint 12 éve
Kassai 2 Mert jól látta hogy szögletShawn84A szögi már a harmadik, volt egy Alba szabálytalanságánál is.. 9 perc alatt 3 eddig, sima 20+ lesz ez.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kassai viktor nagyon jól látta, hogy labda volt, már csak azt nem értem, hogy Lewandowski ma hogyhogy nem játszik?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kassai 2 Mert jól látta hogy szöglet
több mint 12 éve
nem, ez az öccse, Victor Kasaymár John Kasay is a helyszínen van? :oempty taxiAkkor 1-0 a szögletarány Svájc számáraSteznem, mert annyira határozottan ítélte meg Kasay, hogy rögtön 2-t ért!!fetomy
több mint 12 éve
Igen, bár most Sergio Ramos néven tolja. Hiszen Ő megmutatta, hogy kell 125000000 yardos mezőnygólt lőni a holdra.már John Kasay is a helyszínen van? :oempty taxiAkkor 1-0 a szögletarány Svájc számáraSteznem, mert annyira határozottan ítélte meg Kasay, hogy rögtön 2-t ért!!fetomy