Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
TAPSOLJATOK, TAPSOLJATOK!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Biztos az Ipswich-t is kinőtte és új kihívást keresett... 😀😀
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
hihetetlen, hogy ezt is "megmagyarázzák" hogy miért jó 😀ismét nem tudott teljesíteni és kibaszták 😀
lassan jön haza ő is 😛
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-bajner-az-angol-harmadosztalyba-igazolt-hivatalos-2389419Buzi Ipswich! Buzi Ipswich! 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
tegyük hozzá hogy az uccsó 2 meccsen volt neki 2 és Jones sérülése óta még legalább 1ettől függetlenül akkor ott nem volt baj hogy lecserélték, csak hát nem Jones az aki megváltja a világot, viszont mióta visszakerült jól teljesít ez örvendetes
több mint 10 éve
De nyilván Brad Jones-nak kéne védenie...
| Én nagyon bízok benne, és szeretem is a srácot |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ő is szépen el fog tűnni a süllyesztőben...így meg pláne,hogy rossz csapatot választott! 😊
több mint 10 éve
kiváncsi vagyok a norvég "csodagyerekből" mi leszNegritisAzért kicsit sajnálom, hogy nem minket választott. Bár lehet, hogy túlságosan fel lett hipe-olva és a végén semmi extra nem lesz...
De nem kell szomorkodni, ott van nekünk Sterling 😉

Liverpool Fc
több mint 10 éve
kiváncsi vagyok a norvég "csodagyerekből" mi lesz
több mint 10 éve
Egyik ámulatból a másikba esek, bajzát " a klubhűség nagykövete" péter (ismét) klubbot vált, ezután a mezőkövesd lelkes szurkolóinak okoz örömet a játékával. Ha ez még nem volna elég, a magyar edző fejedelem bognár "kaszinós" gyuriék is gyengülni látszanak csákváron, ugyanis távozik bertalan zsolt klubigazgató az eggyüttestől.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én is... 😕 Nagyon jó lenne nekünk!
több mint 10 éve
Elek:"Csapatot nem szeretnék megnevezni, de volt egy magyar szinten nagyon komoly ajánlatom, ahol sokkal jobban kerestem volna, mint Diósgyőrben. Elképzeltem magam többször is, hogy milyen lenne ott játszani, de egy dolog mindig eszembe jutott. Az, hogy borsodiként, csapatkapitányként nem tehetem meg azt, hogy eligazolok abba a klubba, mert azzal szembeköpném a szurkolókat és mindazt, amit felépítettem akár Miskolcon, akár a Vidiben, mindazt egy csapásra lerombolnám"
Szimpatikus hozzáállás,sajnálom,hogy nem jött..
több mint 10 éve
kivételesen az Al City győzelmének örültem volna jobbana bajnoki címbe már nem szólunk bele, viszont a dobogóra még van esély, ahhoz viszont kell az hogy a versenytársak kikapjanak 😀
több mint 10 éve
meg se jegyzi senki, hogy elpicsáztuk a Shitty-t? elpicsáztuk őket.Coq személyében úgy néz ki megvan az új cdm, Santi varázsló, Ospina új #1, senkire nem volt panasz.
hihetetlen, de Wenger taktikája úgy működött, mint gy OLAJozott gépezet.
#4thplaceherewego
több mint 10 éve
2-0! A 3 pont meg van! 😊
több mint 10 éve
Nem volt kiemelkedő egyáltalán. Csak szeretem az ilyen hozzáállást, mint amilyen neki van. 😊Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊kristóf17én nagyon nem csípem és szerintem ma sem volt kiemelkedő
agyfaszt kapok az olasz csatároktól amúgy ez is közrejátszhatNegritis
több mint 10 éve
NS-ben is volt egy hasonló cikksiralmas a szitu
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150117-lipcsei-peter-kiakadt-a-mai-utanpotlasra.htmlNB2A pedagògus...
több mint 10 éve
Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊kristóf17én nagyon nem csípem és szerintem ma sem volt kiemelkedő
agyfaszt kapok az olasz csatároktól amúgy ez is közrejátszhat
több mint 10 éve
Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊
több mint 10 éve
Az első félidőben jobbak voltunk, Sterlingnek volt is még egy hatalmas helyzete, a 2. első felében volt több nagyobb helyzete is a Villanak, de ki tudtuk bakcelni néha szerencsével ugyan, de gól nem lett belőle. És istenem, 2 csatár gól 1 meccsen, tavaly óta nem történ ilyen 😀Borini szvsz nem volt rossz, volt 2 szitu amikor egy kiugratást ha egyből be tesz középre 100%-os helyzet alakulhatott volna ki, de gyors, mozgékony csatár, ami fekszik ebbe a Sterling-Coutinho-Markovic 3assal fémjelzett támadó középpályára. Idén még mindig benne lenne a legtöbb potenciál, és hát nem utolsó sorban gólt is rúgott, egy szép támadás végén.
Zsinór 2 meccs Clean Sheet, ez is valami, és az utolsó 5 meccs 13pont, csak így tovább!!! 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
kiváncsi vagyok ebből a rúgásból lesz-e eltiltásSterlingnek hálisten nincs nagy baja
Borinitől égnek áll a hajam amúgy
bealszunk a 2. félidőre 😕
simán benne van hogy kikapunk eddig sajna
és Lambert hozza a cserecsatár dolgát 😀
több mint 10 éve
Rodgers alatt hagyomány a tavaszi feltámadás 😀remélem a BL meglesz, nem érzem annyira távolinak mint mondjuk 2 hónapja