Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Mondjuk ő nem csatár. Kívülről jött biztos megfogja kapni a lehetőséget ahogy Jese vagy Morata is megkapta.
Ráadásul azért az utóbbi időben az igazolások se nagyon sültek be szóval én bizakodom. Illetve simán elmehet kölcsönbe ha úgy érzik fejlődni kell még neki.Toca
de milyen kérdés ez, hogy még fejlődnie kell-e

nagyon meg lennék lepődve, ha 17 évesen komolyan hozzátudna tenni a Real játékához (akár csere ként is), akkor meg mi értelme van a csapat mellett tudni, Isco-t és Hámeszt nem fogja kiszorítani

egy 17-18 évesnek, játék idő kell mégpedig igen sok, Morata és Jese is csak alamizsna perceket kaptak, nem is fogják sokra vinni, nem lehet edzésekkel és néha 10-15 percekkel komoly szintre eljutni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ezen a mérkőzésen egyszerűen minden ellenünk volt. A pálya, a bíró, ami csak eszembe jut, minden. Az ellenfelünk is sokkal többet adott ki magából a szokásosnál, a szurkolói is önmagukat múlták fölül, fantasztikus volt a hangulat.Louis van Gaal
Ezzel a nyilatkozatával van Gaal már-már "pinyői magasságokba" tör. Most komolyan volt akkora kretén, hogy egy IV. osztályú ellenfél ellen "elszenvedett" X után nekiálljon bírózni, meg pályázni és meglepi az, hogy az ellenfél a szokásosnál többet ad ki magából egy MU ellen? Kész röhej.
Ezek szerint lekezelően készült a meccsre és e-képpen készítette fel fiait is (akik egyenként többet keresnek évente, mint az ellenfél klub teljes költségvetése).
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
háát én egy Ajax-Dortmund duót inkább mondanék ideális döntésnek mint a Bayern

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093Negritis
Pep mint világ legjobb edzője, hát besírtam...
Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?Toca
nekem az a bajom hogy mondj 2 csatárt az elmúlt 20 évből aki 15 éves kora óta ott volt és sikerült is befutnia
Raúlt tudom mást nemNegritis
Mondjuk ő nem csatár. Kívülről jött biztos megfogja kapni a lehetőséget ahogy Jese vagy Morata is megkapta.
Ráadásul azért az utóbbi időben az igazolások se nagyon sültek be szóval én bizakodom. Illetve simán elmehet kölcsönbe ha úgy érzik fejlődni kell még neki.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Idegenben jó az X! XD
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
FA Kupa 4. kör:

Cambridge United (IV.) - Manchester United
0-0

😀😀
Pedig egészen korrekt kezdővel állt ki a MU.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 920 — The Mathematician

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093Negritis
Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?Toca
nekem az a bajom hogy mondj 2 csatárt az elmúlt 20 évből aki 15 éves kora óta ott volt és sikerült is befutnia
Raúlt tudom mást nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?
több mint 10 éve
istenem, a csávó sok mindent érdemel, de figyelmet azt nem
közbohóc lett belőle 😀

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 205
na jó, ez zseniális  t.co/Yoa9VvstKN 😀😀 #nobajnernopartyDexxter Tailor
az angol szurkerek a magyarokért 😊
 www.nemzetisport.hu/legiosok/notts-a-magyar-szurkolok-elarasztottak-az-oldalunkat-az-angolok-lazadnak-2390109
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 702 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na jó, ez zseniális  t.co/Yoa9VvstKN 😀😀 #nobajnernoparty

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 893 — Cowboys fan
Irán-Irak negyeddöntő az Ázsia-kupán. jó kis meccs lehet, ha hosszabbításban kétszer is egyenlített az emberhátrányban lévő csapat, és már tizenegyeseket rúgnak.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDF

a Money League top20 bevételeinek megoszlás, akit érdekelZERO_L
Az első 30-ban 14 Premier League csapat. o_oMikey
nem meglepő, ha figyelembe vesszük milyen brutális TV-s pénzek mennek a PL-be, és ebből a kicsik is komoly összeget kapnak

(2012)

én arra leszek kiváncsi, az angol csapatok teljesítményén ez mikor fog meglátszani az EL-benZERO_L
Eddig is sokkal gazdagabbak voltak, mint a "kicsik" 99%-a, mégis jószerivel lábtörlők voltak.

Ameddig a nagy csapatoknál pénzügyileg kb. a csillagos ég a határ, édes mindegy, hogy mondjuk a Newcastle 10 30 vagy 50 milliót tud költeni botlábúakra, hosszabb távon nincs esélye ellenük. Arra persze jó, hogy nímandokért szórjanak el euró 10 milliókat majd a jövőben, de ez maximum majd a statisztikákban fog jól mutatni.

www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDF

Durva, hogy 4 csapat is kb fél milliárdos árbevétellel ügyködik...
A trükkökkel felpumpált csapatokat leszámítva mondjuk az Arsenalnak már elég jelentős a lemaradása az éllovasoktól, az a 120 millió pont az a pénz kb. amiből mondjuk 2 világklasszist tud venni az ember a töltelék helyett

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

Az első 30-ban 14 Premier League csapat. o_oMikey
nem meglepő, ha figyelembe vesszük milyen brutális TV-s pénzek mennek a PL-be, és ebből a kicsik is komoly összeget kapnak

(2012)

én arra leszek kiváncsi, az angol csapatok teljesítményén ez mikor fog meglátszani az EL-ben

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
ha esetleg felmerülne bárkiben is hogy a Real, mi az istenből fizet állítólag(!!!) 105k júrót hetente egy 16évesnek

(foci)világ megérett a pusztulásra 😀ZERO_L
Perez idióta,eddig is tudta mindenki.
Ez a gyerek meg,benevezték a BL-be szóval nem is akarják kölcsönadni,pedig jót tenne neki 1-2 év Ajax,ott tudnak tehetséget nevelni,a Realnál nem.

több mint 10 éve

Az első 30-ban 14 Premier League csapat. o_o

több mint 10 éve
ha esetleg felmerülne bárkiben is hogy a Real, mi az istenből fizet állítólag(!!!) 105k júrót hetente egy 16évesnek

(foci)világ megérett a pusztulásra 😀ZERO_L
Azért nekem a 105k soknak tűnik. Majdnem annyit keresne mint Pepe es 45kval tobbet mint mondjuk Isco?
Remenysegek felfuttatasaban nem voltunk eddig jok hatha majd most.
több mint 10 éve

(foci)világ megérett a pusztulásra 😀

több mint 10 éve
benne vagyunk BL nélkül is, fasza

több mint 10 éve

a Money League top20 bevételeinek megoszlás, akit érdekel

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
A 85. percben....bakker.
Na majd a Calderonban.... :-p
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 702 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
meccs embere: Martin Atkinson 😀 megköszönhetjük neki az ikszet 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
tipikus Cselszi bazdmeg. vezetés nulla helyzettel egy minimum véleményes tizenegyesből. Hazard pedig úgy fetreng mint valami rossz kurva. broáf.

p.s.: lehet hogy a Gyűlölködjünk topikba jobban illene ez a hsz, ott nem lehetne megszólni a stílusért. 😛Mikey
még jobb is hogy nem nézem

több mint 10 éve
tipikus Cselszi bazdmeg. vezetés nulla helyzettel egy minimum véleményes tizenegyesből. Hazard pedig úgy fetreng mint valami rossz kurva. broáf.

p.s.: lehet hogy a Gyűlölködjünk topikba jobban illene ez a hsz, ott nem lehetne megszólni a stílusért. 😛

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/816244201775525/?type=1
idióták vagyunk 😀 😀 😀