Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727Aztán jön a City,Arsenal,Chelsea.
Erre kíváncsi leszek...Tony
Fokozatosan kell kizárni őket,ha egyszerre teszed akkor a játékosügynökök nem tudják megtölteni a zsebüket minden félévben.
több mint 10 éve
mondjuk Lauren kitépi a gigáját... csak egy tippPáros lábbal rácsúsztam volnaAztán ha a második ilyen után valaki felugrott volna és merő véletlenségből a sípcsontjára érkezik, akkor zokon vette volna. Sose az eszéről volt híres. Mondjuk a focitudásáról se...Matthew99
Klasszikus Phil Neville. 😀😀Mikey

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
egyébként: rest in peace Hereford United Football Club| de régen is volt, amikor BL-t nyertem velük 😥 |
több mint 10 éve
Páros lábbal rácsúsztam volna
...azzal érvelt, hogy Rosicky nem elég jó játékos ilyen cselek használatához.ha meg tudja csinálni, akkor elég jó játékos hozzá.
vagy akkor mondjuk egy csereirányító az NBA-ben se merjen no look pass-t adni? azért kíváncsi lennék, mit gondol erről a tesókája, neki kicsit több esze van a szakértősködéshez...
több mint 10 éve
Páros lábbal rácsúsztam volnaAztán ha a második ilyen után valaki felugrott volna és merő véletlenségből a sípcsontjára érkezik, akkor zokon vette volna. Sose az eszéről volt híres. Mondjuk a focitudásáról se...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Páros lábbal rácsúsztam volnaKlasszikus Phil Neville. 😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727nahát...
| még a végén kiderítik, hogy Ödegaard apukát is azért hozták a klubhoz, mert kurva jó UP-edző, és ő csak vitte magával a kölkét véletlenül |
több mint 10 éve
hm?annyira nem mint amit a bl döntőn csinálsz hisztinaNegritishétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiPf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....flzoli
Ha már valami keményet mondasz, figyelj már oda légyszíves a ragozásra, mert nem értem mit akarsz mondani.....
több mint 10 éve
annyira nem mint amit a bl döntőn csinálsz hisztinahétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiPf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....flzoli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiPf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727Egyre szánalmasabb ez a FIFA....
Biztos vagyok benne, hogy a Barca által használt "módi" az összes többi nagy csapatnál is használatban volt valamilyen szinten, Nem tudom ki állhat a lejárató kampány mögött, de simán kinézem Blatterből, hogy ilyen módon fúrni kezdi a jelentősebb elnököket. (Barca-Rosell egy vicc, de Laporta igencsak meghatározó, Real-Perez, kb. benne van a 3 legbefolyásosabb nem választott ember között szerintem az európai fociban (Beckenbauer meg mondjuk Mendes mellett)
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Erre kíváncsi leszek...
több mint 10 éve
hát ez xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.Tocaaz utóbbi évek atma-real meccseit elnézve ezt erős túlzásnak érzem 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiŐszintéin mi a szar köze van annak hogy elborult az agya,ahhoz hogy neki itélték a legjobb játékosnak szóló trófeát? Értem hogy fáj hogy nem Neuer kapta, de lassan lépj túl ezen,ez egy gaz világ. 😕
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.
több mint 10 éve
Kb így tudom elképzelni:Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_Lmi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XDbalazs799
Zlatan: Barátom még1x megtaposol, megkereslek és letöröm az arcod... mutassad csak ki vagy.
Paul: Mit magyarázol, mi az hogy ki vagyok? Mé te ki vagy? Elhiszed öreg...
Landry: Haggyadmá' Ibra
Zlatan: OOOohohohohoho lol, hallod tesó ki ez a fasz?
😀😀
több mint 10 éve
Remelem az aranylabu megkapja a 3 meccses eltiltasat..... :-p
több mint 10 éve
Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_Lmi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XD

Liverpool Fc
több mint 10 éve

Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀

több mint 10 éve
Kollégám igen.van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_LNem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉dande
Csak a Spurs maradt le.
4/3-ban 80ezer.
több mint 10 éve
Standard Liège szurkolói így fogadták az Anderlechtben szereplő volt játékosukat, Defour-t:mondjuk van, ami túlmegy a jó ízlés határain, de hát ha a bíró nem szedeti le a drapériát, akkor lelke rajta.
eredményes lehetett, hisz második sárgával 53 percben kiállították, és így be is húzták a meccset 2-0valZERO_L
van, aki megmarad egy bizonyos szellemi színvonalon (és itt most nem a bíróra gondoltam, hanem).
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiPont erről szól az aranylabda. Ja nem... Most kaptak a haterek egy csontot, hogy végre belekössenek, mert másba nem nagyon tudnak. Azért kíváncsi lennék, hogy akik most elítélik Ronaldot, vajon elítélték Zidanet is?
több mint 10 éve
Standard Liège szurkolói így fogadták az Anderlechtben szereplő volt játékosukat, Defour-t:
eredményes lehetett, hisz második sárgával 53 percben kiállították, és így be is húzták a meccset 2-0val

több mint 10 éve
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_LNem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiEz nem az a díj (annak ellenére se hogy én Neuernek adtam volna) és nem is számít bele.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.