Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_LNem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiEz nem az a díj (annak ellenére se hogy én Neuernek adtam volna) és nem is számít bele.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
zsák pénzt fizettek egy kiöregedett,lelassult csatárért.Okosabban is el lehetett volna költeni azta ~1 millió eurót.KennyIngyen jött, keres évi 1 millát.
Szerintem ez nem rossz üzlet, itt bőven el fog még karistolni. Bergessio-nál sokkal jobb megoldás.Bazzani

Így meg pláne 😊
Muriel-Eto'o

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nyugodj Békében Miki!!! 😥😥 😥
több mint 10 éve
Ma 11 éve ment el egykori kiválóságunk, a Benfica nagy reménységű csatára. A mai napig hiányzol Miki!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
CSelzkij,sziti,totenkamon.... LOL
több mint 10 éve
harmadosztályú csapattól kaptak ki otthon, igazán tiszteletreméltó, hogy nem állt neki most szidni a játékvezetőt, miközben azt se tudta pontosan, hogy kivel játszanak 😊baggiotudta, hol a határ😛
több mint 10 éve
harmadosztályú csapattól kaptak ki otthon, igazán tiszteletreméltó, hogy nem állt neki most szidni a játékvezetőt, miközben azt se tudta pontosan, hogy kivel játszanak 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"José Mourinho méltósággal, nagyszerű sportemberként viselte a Chelsea kiesését az FA-kupa negyedik fordulójában a harmadosztályú Bradford Cityvel szemben "bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes márbaggioMourinho is kezd elérni oda, hogy talán már a Chelski szurkolók sem veszik komolyan az állandó bírózását. 😊Mikey
...lehet ezért (is) veszik komolyan a saját szurkolói ha 'bírózik"? 😊
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-mourinho-nagyszeru-gesztussal-viselte-a-kudarcot-2390339
több mint 10 éve
a spanyol labdarúgás két másodpercben xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
fasza mi is duplázunk - de legalább nem estünk kiNegritisReggel, ébredés utáni kávészürcsölgetésem közben olvastam korábbi csatárunktól, Neil Mellortól egy gondolatot, miszerint a jó játék már nem elég, eredmények kellenek. Akkor éreztem a zavart az erőben, és hogy este eszembe fog jutni, amit mondott ... éés voilà!
---
Komoly kör volt ez az FA Kupában, vicces eredmények születtek. A Bradford City fordítása mindent visz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
1 millió sok egy ilyet játékosért.zsák pénzt fizettek egy kiöregedett,lelassult csatárért.Okosabban is el lehetett volna költeni azta ~1 millió eurót.KennyIngyen jött, keres évi 1 millát.
Szerintem ez nem rossz üzlet, itt bőven el fog még karistolni. Bergessio-nál sokkal jobb megoldás.Bazzani
szerintem ordas nagy bust lesz.
több mint 10 éve
fasza mi is duplázunk - de legalább nem estünk kiÁdám pedig a meccs hőse 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
zsák pénzt fizettek egy kiöregedett,lelassult csatárért.Okosabban is el lehetett volna költeni azta ~1 millió eurót.KennyIngyen jött, keres évi 1 millát.
Szerintem ez nem rossz üzlet, itt bőven el fog még karistolni. Bergessio-nál sokkal jobb megoldás.
több mint 10 éve
DEAL DONE: Sampdoria have signed Everton's Samuel Eto'o on a free transfer.zsák pénzt fizettek egy kiöregedett,lelassult csatárért.Okosabban is el lehetett volna költeni azta ~1 millió eurót.
He'll earn £1m-a-year in Italy and will become a director at the club when his 2-and-a-half deal expires.Bazzani
több mint 10 éve
az milyen durva hogy az Owen-Fowler-Heskey trióból már csak a legkevésbé tehetséges tolja?
több mint 10 éve
Micsoda kör az FA-ben! Bogdánék is meglephetnék a Poolt!JC6remélem egy büntivel lehozzuk 1-0ra és így Bogdánnak se lesz baja 😀
több mint 10 éve
van Gaal eddigi munkája egy kalap szar. Erőltet egy szélső nélküli játékot egy olyan csapatnál, amelyben a játékosok nagy része ilyen szisztémában nőtt fel, egy olyan csapatnál, amelynek játéka az elmúlt 5,10,15,20,25 évben a széljátékról szólt. A játék élvezhetetlen, ötlettelen, körülményes, a csapat együttes védekezése rossz. Én értem, hogy David MOyes a felelős minden szarért, de talán nem David Moyes költött el úgy 150 milliót a nyáron. Én 2 évnek látom egy csapat felépítését, s félév után azt kell mondjam semmi előrelépést nem látni a csapat játékán és a fontosabb eredményességén sem.
több mint 10 éve
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_o

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Micsoda kör az FA-ben! Bogdánék is meglephetnék a Poolt!
több mint 10 éve
Chelsea - Bradford 2-0-ról 2-4, omfg 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
DEAL DONE: Sampdoria have signed Everton's Samuel Eto'o on a free transfer.
He'll earn £1m-a-year in Italy and will become a director at the club when his 2-and-a-half deal expires.
több mint 10 éve
bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes márbaggioEz olyan dolog, mint amit apám szokott mondani nekem: "fiam, ne morogj állandóan a munkahelyeden, mert idővel komolytalannak fognak venni."
Mourinho is kezd elérni oda, hogy talán már a Chelski szurkolók sem veszik komolyan az állandó bírózását. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ami 660 millió forint, halkan megjegyezve 😊 (ennél kb. csak a Fradi-Videoton-Debrecen trió, esetleg a Győr gazdálkodik többől itthon)Ezen a mérkőzésen egyszerűen minden ellenünk volt. A pálya, a bíró, ami csak eszembe jut, minden. Az ellenfelünk is sokkal többet adott ki magából a szokásosnál, a szurkolói is önmagukat múlták fölül, fantasztikus volt a hangulat.Louis van GaalEzzel a nyilatkozatával van Gaal már-már "pinyői magasságokba" tör. Most komolyan volt akkora kretén, hogy egy IV. osztályú ellenfél ellen "elszenvedett" X után nekiálljon bírózni, meg pályázni és meglepi az, hogy az ellenfél a szokásosnál többet ad ki magából egy MU ellen? Kész röhej.
Ezek szerint lekezelően készült a meccsre és e-képpen készítette fel fiait is (akik egyenként többet keresnek évente, mint az ellenfél klub teljes költségvetése).Tony
de ezek után gusztus kell hozzá, hogy valaki leüljön egy ilyen meccset megnézni, az biztos. bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes már

---